Continuïteit in het onderwijs Richard Moore. Gelukkige kinderen zijn de beste leerlingen.

Slides:



Advertisements
Verwante presentaties
School Coach Student Docent/ Professional Lerende Persoon.
Advertisements

Kleine engelen Foto’s, tekst en geluid!.
Rebound Salland. In deze PowerPoint… 1. waarom ik naar rebound ging 2. wat ik geleerd heb! 3. hoe ik terug wil naar school 4. wat ik nodig heb van.
Gemaakt door Odessa koorevaar
Ik ben Mo.
Een echte ( ) vriend(in) ben je pas. ..
De professor Er was eens een professor zijn naam was Einstein. Einstein had een laboratorium met allemaal flesjes,drankjes en soms ontplofte er zomaar.
Dag 13. Dag 13 Dit keer wil ik… Sinterklaas… het dagboek van dit jaar afsluiten. Dag 13 van het dagboek Hallo lieve kinderen, Dit is dan alweer de.
Door Rosalie Blok. Op 4 mei 2013 heb ik besloten om naar de dodenherdenking te gaan in een dorp in de provincie Zeeland. Dit wordt jaarlijks georganiseerd.
DAT IS HET ! Joep was zo’n figuur, waar je echt helemaal gek van kon worden. Hij was altijd goed gehumeurd en had altijd iets positiefs te melden. Als.
Mijn stage bij antonuishof Naam: sharon van neijhof Klas: bruin Jaar: 2005 Typ bij * de naam van het bedrijf Typ hier je eigen naam Typ de klas waar je.
Het kind als regisseur van zijn eigen kennis
Kinderkerstviering 2012 Hervormde kerk Nieuwkoop
DE GOEDE WEEK verzamelviering.
Elke morgen herbegint het leven….
Mijn Intake Kevin Lutgert Matchpoint. De Voorbereiding naar mijn opleiding Onderzoeken Beslissingen nemen Praten met Matchpoint Gesprek op.
Wiebel Kees Nik’s boekbespreking 25 okt 2007 Inhoud: 1. Titel,
Mijn stage bij de koekoek
LEEFSTIJL vanuit Amerika 1986 voortgezet onderwijs
Project Sponsoring Kenia
Mijn Stage Bij *Kastelein Naam: *dino taradzic Klas: *5b Jaar: *2005 Typ bij * de naam van het bedrijf Typ hier je eigen naam Typ de klas waar je nu zit.
Zomaar een kaartje.
ENQUETE A.E.L Hoe is het stagelopen je bevallen? Goed:94% (96% in 2010) Goed:94% (96% in 2010) Matig:6% ( 3% in 2010) Matig:6% ( 3% in 2010) Slecht:0%
Aquarellen van Marcel REYNAERT
Antwoord op vraag SOPO1-4
Maand programma bij receptie dit project is gemaakt door: soufian.
Uitleg bij 82-89, historische vaardigheden
Mijn stage bij Aarnink kunststoframen kozijnen Naam: Bram Klas: 4 c Jaar: 2009 Typ bij * de naam van het bedrijf Typ hier je eigen naam Typ de klas waar.
Mijn stage bij : Het Grotenhuis Naam: Fieke Bloemers Klas: 4b Jaar: 2010 Typ bij * de naam van het bedrijf Typ hier je eigen naam Typ de klas waar je.
Naam:Ilijse Berends Klas: 5A Jaar: 2006
Naam: *Nathalie van W Klas: *5b Jaar: *2005 Typ bij * de naam van het bedrijf Typ hier je eigen naam Typ de klas waar je nu zit Typ het jaar waarin je.
Ik ben Bob..
Mijn boekbespreking gaat over
Terugblik Toermalijn Mika Huisman.
Door: Türken  Groep 2.  Groep 3.  Groep 4.  Groep 5.  Groep 7.  Groep 8.  En nog foto’s.
Door Ruben Dit ben ik Inhoud Hoofdstuk 1: groep 1 Hoofdstuk 2: groep 2 Hoofdstuk 3: groep 3 Hoofdstuk 4: groep 4 Hoofdstuk 5: groep 5 Hoofdstuk 6: groep.
Lieve zoon/dochter ....
Gedragsrepertoire Denken over je denken
Een boer heeft drie zonen waarvan de jongste naar de Kongo trekt omdat er thuis geen boerderijen meer op te starten zijn.
Ruimte om te leren Onderwijs in Zambia kinderen in Zambia willen naar school!
Interpreteren van data
Welke keuze maak jij voor jezelf?
Groep 1 t/m 4 Donderdag 5 april 2012
Voor Aranka... Van Aart.
Een Antilliaanse vrouw komt binnen om een uitkering aan te vragen
Lucas 15: 11 En Hij zeide: Iemand had twee zonen
Bloemschikken Modeshow bloemschikken in kleding.
Heer, hoe zal ik weten dat wat mij beloofd is, mij ook gegeven wordt
Situatie 1 Ik ben iemand die graag zelfstandig blijft, maar heel veel informatie over de veranderingen gaat tegenwoordig met de computer en ik heb geen.
Stage: Basisschool de Klingerberg
Het Geluk.
Het derde thema van het project gaat deze zondag over getrouwd zijn. Veel sprookjes eindigen met “En ze leefden nog lang en gelukkig”, maar voor getrouwde.
Welkom in de wereld van het asielzoekerskind!. In mijn land Syrië is het niet veilig. Er is al heel lang oorlog. Heel veel mensen en kinderen worden gedood.
PESTEN JULIANASCHOOL.
OF IK JE TERUG ZAL ZIEN Benny Neyman.
ENQUETE A.E.L Hoe is het stagelopen je bevallen? Goed:94% (94% in 2014) Goed:94% (94% in 2014) Matig:5% ( 5% in 2014) Matig:5% ( 5% in 2014) Slecht:1%
INTERVIEW. Hallo, Ik ben juf Isabelle. Ik geef les in het 1 ste leerjaar van de Sint-Stevensschool.
TRANSACTIONELE ANALYSE Kwaliteit van de hulpverleningsrelatie.
Hand-out van de thema-avond 19 maart 2015 voor ouders en leerkrachten Verantwoordelijkheid geven... niet loslaten, maar anders vasthouden…
Ouderavond De Doornick Onderwerp: Wel/geen continurooster?
5 jaar geleden is ze gestorven Enkel mooie herinneringen zijn er nog je kracht en je glimlach Voor altijd in ons hart.
Het kwetsbare vertrouwen van ouders in de jgz Justine Pardoen Ouders Online.
Digitale portfolio´s Volgende. Waarom? Heb je ook niet zo vaak gehad dat een kind in de klas zoiets moois maakte dat je dacht, het is wel jammer als we.
Zonder spieren en botten kun je niet ravotten Jacob van der Veen.
Onderzoek Generatie 2020 De leerkrachten van Deinze kregen eind vorig schooljaar voor het eerst te horen dat er een groot onderzoek zou zijn in Deinze.
Uitkomsten van de enquête van ouders Maart 2014 De stelling was: Oudergesprekken vind ik belangrijk, ik ga daar naar toe. Gemiddelde score t.o.v. het.
Kernwaarden in beeld De kernwaarden van het openbaar onderwijs.
Presentatie landelijke resultaten monitor Samengesteld door:
Regels in school Leerlingen van groep 1/2/3 van CBS De Gearrin:
Netwerkmarketing Hoe vindt je nieuwe klanten? In deze training 1.Je 100+ lijst 2.Je dagelijkse bezigheden 3.Verandering van denken.
Transcript van de presentatie:

Continuïteit in het onderwijs Richard Moore

Gelukkige kinderen zijn de beste leerlingen

Waarom is continuïteit belangrijk voor gelukkige leerlingen? Bevordert gelijkheid Ontwikkelt respect tussen kinderen en volwassenen Duurzaamheid

Continuïteit bij de Galaxy Federation Beleid voor consistent gedrag & promotie van 'goed' gedrag

Continuïteit bij de Galaxy Federation Consistente verwachtingen van leeromgevingen

Continuïteit bij de Galaxy Federation Consistente verwachtingen van leeromgevingen

Continuïteit bij de Galaxy Federation Gelijke kansen en verwachtingen

Continuïteit bij de Galaxy Federation Gelijke kansen en verwachtingen SCHOOL- REIZEN DAGELIJKSE LEESUURTJES UUR- ROOSTERS L.O. ICT/ COMPUTERS CLUBS

Continuïteit bij de Galaxy Federation Gedragscode voor personeel

Continuïteit bij de Galaxy Federation Duidelijk overgangsproces aan het einde van het jaar Kennismakingsdag met leerkrachten voor kinderen Handover-meeting voor leerkrachten Laatste ouderavond met leerkracht Informatie delen over nieuwe jaar voor ouders en kinderen

Continuïteit bij de Galaxy Federation Aan de ouders denken Toen mijn zoon naar zijn nieuwe klas overging, had zijn leerkracht al boeken gekozen die hem zouden bevallen. Ik was zo opgelucht dat de leerkracht reeds had nagedacht over mijn kind als individu. (Vertaling hier) We kunnen altijd met de leerkrachten praten als we ongerust zijn. Ze hebben altijd tijd om ons te ontmoeten. (Vertaling hier)

Wat is het verschil? Mening van kinderen (Vertaling hier) Ik zal droef zijn wanneer ik wegga. Ik heb mijn favoriete leerkracht, ik denk niet dat ik ooit een slechte leerkracht heb gehad. Ze hebben allemaal voor mij gezorgd en wilden dat ik mijn best deed. (Vertaling hier) Ik ga graag naar school want de leerkrachten helpen en respecteren ons en zijn eerlijk met ons, in welk jaar we ook zijn.