De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Groep 1 t/m 4 Donderdag 5 april 2012

Verwante presentaties


Presentatie over: "Groep 1 t/m 4 Donderdag 5 april 2012"— Transcript van de presentatie:

1 Groep 1 t/m 4 Donderdag 5 april 2012
Paasviering Groep 1 t/m 4 Donderdag 5 april 2012

2 Welkom Lied: Goedemorgen, welkom allemaal,
ik met mijn en jij met jouw verhaal, lachen, huilen, vrolijkheid en pijn, alles mag er zijn! God, ik vraag U, kom in onze kring, wees erbij wanneer ik bid en zing. Ik met mijn en U met Uw verhaal verteld in mensentaal.

3 Gebed

4 Kaars aansteken Wanneer vele paaskaarsjes branden,
is dat een prachtig gezicht. Want dan zie je iedereen, als in een zee van licht. Ik denk dan stiekem bij mezelf, zo moest het altijd zijn: Een zee van licht waar je ook gaat, en nergens donkere pijn. Het licht van Jezus in de straat, op school, op elk plein. In alle steden, klein en groot, Zou het dan vrede zijn! Hoe wandelt het naar stad en land, naar mensen groot en klein. Hoe wandelt het de huizen in, om er voorgoed te zijn? Ik heb er over nagedacht, en heb mijn antwoord klaar, Het licht komt er door jou en mij, wij zijn die wandelaar. De Paaskaars brandt, Het licht van Pasen schijnt. Het is aan ons te zorgen dat, Dit licht nooit meer verdwijnt.

5

6 Groter dan je dacht Kijk eens goed, doe je ogen open:
dit had je niet durven hopen. Veel meer dan je had verwacht, het is groter dan je dacht! Wat een storm, de nacht duurt lang en de leerlingen zijn bang. Gaan ze naar de gallemiezen of heeft God hen in de smiezen?

7

8 Groter dan je dacht Kijk eens goed, doe je ogen open:
dit had je niet durven hopen. Veel meer dan je had verwacht, het is groter dan je dacht! Heel veel mensen bij elkaar en er staat geen eten klaar! Maar vijf broden en twee vissen zijn genoeg om niets te missen.

9

10 Groter dan je dacht Kijk eens goed, doe je ogen open:
dit had je niet durven hopen. Veel meer dan je had verwacht, het is groter dan je dacht! Druivenplukkers aan het werk, samen lukt het, staan we sterk! Maar dan gaat de baas betalen; wie is blij, wie loopt te balen?

11

12 Groter dan je dacht Kijk eens goed, doe je ogen open:
dit had je niet durven hopen. Veel meer dan je had verwacht, het is groter dan je dacht! Op een ezel naar de stad, ‘hiep hoera, proficiat!’ Pluk de takken van de bomen want de tijd van God gaat komen!

13

14 Groter dan je dacht Kijk eens goed, doe je ogen open:
dit had je niet durven hopen. Veel meer dan je had verwacht, het is groter dan je dacht! ‘s Morgens komt de zon weer op, bloemen komen uit de knop. Jezus leeft, Hij zal je voorgaan. Zijn verhaal zal altijd doorgaan!

15 Het paasverhaal

16

17

18

19

20 Kleine ezel Kleine ezel uit de stal Strek je beentjes vlug
't Is de Heer die komen zal Hij klimt op je rug Hij is Heer - Hosanna (6x) Hosanna voor de Heer – ia Stap maar stevig door Hoor de kinderen zingen al In een vrolijk koor Hij is Heer - Hosanna (6x) Hosanna voor de Heer – ia Kleine ezel uit de stal Wat een blijde dag 't Is de koning van 't heelal Die je dragen mag Hosanna voor de Heer - ia

21

22

23

24

25

26

27

28

29

30

31

32

33 Weet je dat de lente komt
Weet je dat de lente komt, lente komt, lente komt Weet je dat de lente komt, alles loopt weer uit De eerste zonnestralen, ze tintelen op je huid De eerste bloemen bloeien, de eerste vogel fluit Weet je wel dat Jezus leeft, Jezus leeft, Jezus leeft Weet je wel dat Jezus leeft, Hij is opgestaan Ze hadden hem gekruisigd en in een graf gedaan Maar na drie donkere dagen is Hij weer opgestaan

34 Ga vertel het aan de mensen
Ga vertel het aan de mensen. Thuis op school en overal. Ga vertel het aan de mensen, dat Jezus gekomen is.

35 Groter dan je dacht!


Download ppt "Groep 1 t/m 4 Donderdag 5 april 2012"

Verwante presentaties


Ads door Google