Bedrijfsbezoeken 2015  Groenhart, Kluster, Ruiter en Eipie.

Slides:



Advertisements
Verwante presentaties
Haar moeder, de Koningin, noemde men Ze woonde in een klein landje en haar vader was Er was eens een wondermooie prinses en ze noemden haar... Ze woonden.
Advertisements

Een ontroerend verhaal met een sterke boodschap !!!
Door Dennis. indeling  Schiphol en heenweg  De eerste schooldag en wat gedaan na school  De tweede schooldag en wat gedaan na school  Zaterdag  Zondag.
Het kleine meisje op dit plaatje is natuurlijk Roodkapje
Oorspronkelijk werd dit reeds rondgestuurd als een Word document.
Verrassing!!.
Gezond leven voor senioren Automatische beeldovergangen Voorstellingsduur is 2.50 minuten. Met muziek.
Beelden storm.
Er waren eens drie apen: Chipie, Banano en Ananasie. Ze woonden in de zoo van Roosendaal Maar daar vonden ze het niet leuk, want ze kregen bijna geen.
Woorden en tijd.....
De Slippertjes.
Wie is rijk ? & wie is arm ?.
Verslag Bomen kappen groep 8, georganiseerd vanuit het IKL
Bedrijfsbezoek Hakvoort Gemaakt door Tim, Enar, Tijn, Mitchell, Ike en Jimi.
Schoolplein Rachelle Lisa Chantal Xian Leroy.
O.B.S. De Brink 8M PowerPointpresentatie IKL. Hier zijn we al hard aan het werken.
Dag 6 Dag 6 van het dagboek Halihalo lieve kindertjes, Brrr… wat was het koud vannacht op de daken. We zijn de hele nacht op pad geweest met onze zakken.
Sinterklaas 2006/2007 Annie M.G. Schmidt school. Kinderen van de Petteflet “Kinder Opvang Esrein” hebben ook Sinterklaasfeest.
Van Maybel, Dewi, Sarah, Allysha, Karin, Tamia en Giselle van Maybel, Dewi, Sarah, Allysha, Karin, Tamia en Giselle.
Door Rosalie Blok. 4 en 5 juni 2013 was het weer tijd voor de Jaarlijkse modeshow van de studenten van de opleiding Mode/maatkleding van ROC Tilburg.
Hoofdstukken PRENTEN BOEK.
Anne-Frank.
Gemaakt door Nicky beekman Klas 3H.
“Het is niet altijd wat het lijkt.”
IKL project door: Kiki Pappers
De Bataafse Revolutie Paragraaf 2.5.
Antwoord op vraag SOPO1-4
De kleur blauw stond centraal in dit project Cuma-dag was wel leuk je kan der van alles doen, je kunt kleding ontwerpen, Voertuigen maken, muziek maken,
CULTUREEL KAPITAAL ?????? Je eerste keer weet je niet wat je te wachten staat om dat je het niet kent. De eerste keer dat ik naar het toneel ging was.
Gemaakt door: Cas van de Pol, Joost Blitterswijk, Amber Janssens & Tessa Gumbs.
“Het is niet altijd wat het lijkt.”
Ken je me niet meer?.
Hij zocht tot aan de negende dag. Vaak liep hij rond het kasteel, maar hij kwam nooit te dichtbij.
dus dat was 'n hele onderneming, maar wel erg leuk.
we moesten de auto nog afgeven, dus daar hadden we ook al een probleem, van ja, waar dan te slapen.
Door: Jessica Bacuna. De titel is Glamping omdat havo 5 een camping outfit moesten maken, maar het moest ook glamorous zijn.
Werkverslag. Inhoudsopgave Pag.1 wat hebben we gedaan in deze lessen?
De kring. Elke maandag beginnen we in de kring
Wolvecamp tentoonstelling
De planten. 29 mei 2008 De dukdalf.  Wij zijn met de hele klas naar buiten gegaan. Toen kregen we een paar planten voor het groepje, want we hadden.
JUNIOR Mijn vriend.
By Jeffrey & Jeffrey.. Wat hebben we gedaan? Wij hebben gekozen voor een lamp te maken, dit is een oud examen werkstuk van hier naast hebben.
In die tijd kondigde keizer Augustus aan dat alle mensen zich moesten laten inschrijven in de stad van hun familie.
Gemaakt door: Jorn van Sisseren
Het verhaal van Pasen.
KROKETTEN Voorzitter; Senem Ontwerper; Devin Notulist; Dianne Materiaal; Fabian.
Een liefdesgeschiedenis
De Sint moet verhuizen 1 (Zie ginds komt de stoomboot)
Jezus roept de leerlingen
Schoolproject in beeld
Kerst © wilma. Kerst © wilma Heel lang geleden in een land dat we nu Israël noemen Maar dat vroeger Palestina genoemd werd, waar Koning Herodes, koning.
K O E K J E S.
  Met groep 8 mee ! We hebben de laatste tijd weer veel met groep 8 gedaan, En in deze krant hebben we door de kinderen uit groep 8 allemaal leuke dingen.
De afvaldetectives op bezoek bij McDonalds
Het is 3 oktober.Israa,Carmen en Loubna werden wakker en kleden zich aan. En gingen naar de winkel.
Hoezo dement?????!!!!!!!  .
DE SPIEGEL.
Kamp dag een Er was eens een klas groep 5/6 Die gingen op kamp in Helden.
KIVO Door: Jesse, Jorrit, Niels, Larissa, Amber, Baukje en Naomi.
Piet Mondriaan Jeugd en opleiding.
De robot en de uitvinder! Geschreven door de kinderen van groep 3 en 4a!
Techniek uitje 17 maart 2015 SBO het tangram. Prokal stoomtechniek bv We zijn bij de stoomtechniek geweest en we hebben geleerd wat stoom kan produceren.
Ik ben 10 jaar Ja ik ga vandaag voor het eerst naar de heksen school. Het is ver lopen maar later kan ik vliegen en hoef ik niet meer te lopen. En later.
Hoe zag het plaatsje Ootmarsum er in de oorlog uit? Wij probeerden hier achter te komen en dat is ons gelukt. Wij gaan jullie er over vertellen.  Dit.
Hoe gingen kinderen 100 jaar geleden naar school? Test je kennis! De grote Quizzzz.
DE SPIEGEL Een liefdesgeschiedenis Vertaald uit het Spaans – Freddy Storm 11/2009.
Meubelzaak. 1. De meubels 2. Materialen 3. De oprichting 4. Wat doe het bedrijf zelf? 5. Filmpjes 6. Slot/Bedankjes Inhoudsopgave.
De projectmakers zijn?????? David,Damien, Joyce,Firouze en Finn
Transcript van de presentatie:

Bedrijfsbezoeken 2015  Groenhart, Kluster, Ruiter en Eipie

Groenhart Groenhart bestaat al bijna 100 jaar. De meneer die Groenhart heeft opgericht is al bijna 92 jaar oud. Er werken 100 medewerkers bij alle winkels van Groenhart en 50 medewerkers in Purmerend.

Magazijn Toen kwamen we in het magazijn het magazijn is heel groot. Groenhart handelt heel erg veel. Wij vroegen aan Pierre Ruiten of hij genoeg verdient en hij verdient heel goed.

Reparatie ruimte  Een reparatie duurt ongeveer 2 dagen maar als ze iets moeten bestelen dan kan het een week duren.

Bus  De bus kwam ons als eerst ophalen en toen gingen we de rest op halen. En toen we iedereen hadden opgehaald was het heel gezellig.

Schaken  We hadden een kist met schroefjes en daar moest je een schaakspel van maken. En dat was gelukt. Maar het was best wel lastig.

 De uitleg. Nadat  we hadden gedronken gingen we naar Maurice en hij ging alles dat we toen moesten weten ging hij vertellen. Bijvoorbeeld wat hij doet hij zorgt voor de verkoop en organisatie daarna gingen we naar het kamertje ernaast daar zitten heel veel mensen ervoor te zorgen dat alles goed gaat bijvoorbeeld : rekenen, nieuwe materialen kopen enz.

Kluster De binnen komst Toen we binnen kwamen kwam Astrid de baas. Zij bracht ons naar de kantine daar kregen we limonade toen we onze limonade op hadden ging ze ons vertellen over haar werk en wie wat deed.

we kregen een rondleiding door de hele werkplaats. We gingen eerst naar de werkkamer en daar kregen we te horen dat we een bord met onze school naam gingen maken. We gingen naar de werkplaats daar gingen we hard plastic langs de zij kanten zodat er een splinters meer afkwamen. Toen gingen we de naam van onze school in het hout schrijven. En ook ons logo. Daar na was onze plank klaar en gingen naar de bus.

Ruiter binnenkomst hal/werkplaats machines de meubels voor een boot terugweg

 binnenkomst We kwamen binnen en we moesten wachten in de hal. Daar was het heel chique. Er stond op de deur zwembad. Maar er was helemaal geen zwembad het was de werkplaats. We werden naar de kantine gebracht. Daar kregen we wat te drinken

 werkplaats De werkplaats was heel groot. Daarom noemde ze het een zwembad. De man die ons begeleide die liet alles zien.

 machines Er waren best wel veel machines. Er was een machine om de cnc machine te besturen.

 Meubels voor een boot. Bedrijf De Ruiter maakt meubels voor jachten. Maar de jachten zelf kosten per jaar al ruim 3 miljoen euro.

 Terugweg We werden als 1 na laatste opgehaald toen werden we weer terug naar school gebracht Milan,dylan,chi- an, Rachel en Zoe B Dit groepje was bij de Ruiter

in de bus  we zaten met ze allen in de bus en hebben we gezongen en de bus chauffeur heeft ons groepje voor groepje afgezet. We waren als laatst afgezet.

Eipie We kwamen binnen kregen een gevulde koek en limonade en gingen rond. We zagen een kachel met stickers van vlammen. Toen gingen we naar boven zagen we hele grote printers en kleuren. Toen kwamen we een boks bal tegen. En gingen we naar de auto's die beplakt werden. En we gingen weer naar boven en kregen stickers met onze naam der op en gingen uitsnijden. En betonnen muren die met een sticker geplakt is en het zag er niet uit als een sticker. En de werden ook vlaggen gemaakt die beplakt worden. En ze werken met alle soorten bedrijven en mensen zaken. Ze hebben ook een grote soort fabriek met alle spullen en auto's en kleuren papier glans plaksel en dat is grappig om te zien. En toen gingen we naar buiten en zagen we nog meer busjes met dieren erop.

We keken naar de auto's die geplakt waren en wachtte op de bus toen de bus der was gingen we instappen en naar school. toen we bij school waren lieten we onze spullen zien en wat we gedaan hadden. Einde Epi terugweg