» 1.Inleiding. » 2.Samenwerkingscontract. » 3.Problemen. » 4.Oplossingen. » 5.Kosten. » 6.Schemaplanning. » 7.Nawoord.

Slides:



Advertisements
Verwante presentaties
Het verhaal van de twee keien.
Advertisements

Marjolijn Hof en Iris Kuijpers Jilly Van Croonenborch
Dag 9. Dag 9 Dag 9 van het dagboek Hallootjes allemaal, Joepie… nog maar 4 nachtjes slapen en dan is het zover. Dan komen wij bij jullie op bezoek.
Welkom op de website van VTDO Mijn naam is Hans Blauw, adviseur in telefonie en data. 80% van alle bedrijven heeft haar telefonie en data niet optimaal.
GOEDE BAAS.
Brieven thema eten & drinken correctie. correctie brieven  Het meest ben ik erop benieuwd hoe zal onze Tsjechische voeding je smaken.
foto's door Casper görannsson
Inleiding – De Voorzitter Beste leden – vrienden – genodigden - gastsprekers In naam van heel de equipe van de RVB : Bijzonder Welkom Jullie talrijke opkomst.
Portfolio Website Tim Klijn Klas: MBI m1 Datum: 21 november 2007
Is uw eigendom gestolen?. Wordt je daar niet vreselijk nijdig van!
Mijn toekomst/droom. Door Natasja van Dijk.
Mijn Intake Kevin Lutgert Matchpoint. De Voorbereiding naar mijn opleiding Onderzoeken Beslissingen nemen Praten met Matchpoint Gesprek op.
DE olympische spelen..
DATABASES Hoofdstuk
Even geen kinderen om me heen. Alleen maar genieten.
© Hoe voel ik mij ? blij droevig boos bang angstig benieuwd vies van… beschaamd.
Beter bekend als..... SCHATJE ZOEKEN
Kinderboekenweek op de Wissel
Als het je even niet zo goed gaat, als je woedend of ongelukkig bent.
Sint en Piet zaten te bedenken
Maand programma bij receptie dit project is gemaakt door: soufian.
Mario party is een spellen reeks, er komen steeds nieuwe. Mario party is een soort monopoly met spellen. Je speelt het met 2 of 4 spelers. Het doel van.
Super Mario 64 Super Mario 64 noemen sommige mensen ‘het beste spel ter wereld’ Dat is eigenlijk het eerste 3d Mario spel. Super Mario kart is niet echt.
Totale Constante Kosten (TCK)
Suus,Juul,Lieke en Kimmie Van Suus,juul,liek en Kimmie
Culturele receptie – wat, hoe, waarom?
dat hebben wij, wij op vakantie naar kreta in september en wat hebben we, we zitten hier in de regen.
't was 't tiende of 't vijftiende huis in 'n rij..
dus dat zag je inderdaad zo af en toe gebeuren. dus we gingen 's-morgens om zes uur in de bus en toen waren we daar dan om 'n uur of half tien bij die.
we moesten de auto nog afgeven, dus daar hadden we ook al een probleem, van ja, waar dan te slapen.
Pamela Dorland 4hna.  Ik was donderdag 22 maart om 19:00 aanwezig in het klokgebouw om de glamping tentoonstelling te bezichtigen.  Ik heb vooral naar.
Mijn antwoord op Gods zegeningen! Sabbat 4 januari 2014 We zijn aan een nieuw jaar begonnen en weten niet wat de toekomst ons zal brengen. Wel weten we.
Nr. 3, augustus 2013 ‘Ruimte om te leven met water’ PROJECT KOSTVERLORENSTRENG en KLOOSTERZIELSTRENG Waar staan we nu? In de afgelopen periode is gewerkt.
REKENLAND Schoolkamp op Texel.
Een website bouwen, hoe doe je dat eigenlijk?. Website bouwen Wat zet ik er op? Hoe deel ik mijn pagina’s in? Welke knoppen moet ik gebruiken?
Tom in Frankrijk Mathias Benoit. Vandaag gaat Tom naar Frankrijk. Ze vertrokken om 7u00. Tom speelde spelletjes in de auto. Tegen de vooravond waren ze.
Vriendschap boven alles. Gemaakt door: Marte en Annelore.
Copyright © 2005 AICN Automatisering - Presentatie Virtueel Boeken (4.0) Vanaf de website van de recreatieonderneming kiest de gast voor ‘online boeken’.
Welkom in groep 2-3 Kijkt u met ons mee? Na de zomer vakantie…. Zag onze klas er zo uit……..
Stijl Extra uitleg 4 havo.
Wat nostalgische plaatjes uit de begin jaren van de camping Bij elkaar gesprokkeld door Kees.
Vrijwilliger bij TFC Gieten Daar wil iedereen bij horen ! Meer Vrijwilligers in Kortere Tijd November februari 2015.
‘n Kleine jongen rijdt met zijn vader langs het ’’ hete ‘’ kwartier van de stad en vraagt aan zijn papa.
Inleiding Concept Product Marketing Vragen? INLEIDING.
ECODUCT GEMAAKT DOOR: HARM VAN ESSEN, DIOR VAN LEEUWEN, TOM POLDERMANS, BOUKE MÜLLER.
Mijn vrouw en ik.. Eerst wil ik me even voorstellen. Ik ben Hendrik.
OF IK JE TERUG ZAL ZIEN Benny Neyman.
Hansenstraat wil uit de vergetelheid….  Doel/aanleiding Leefbaarheid en veiligheid in de wijk vergroten, door een mooier, veiliger en meer sociaal straatbeeld.
Gemaakt door Roos de Boer ylia lijkt een gewoon meisje. Maar eigenlijk niet want ze woont bij een heel heksenvolk. Maar ylia is nog geen heks. Maar dat.
Op zoek naar antwoord.
Waarom? Je hebt de afgelopen lessen je interesses, vaardigheden en persoonlijkheid in kaart gebracht. Waar dat samenkomt, daar ligt je passie. Dat.
Marketing voor Starters HOOGEVEEN, 2 DECEMBER 2010 Welkom! 1.
Hoi allemaal, ik zit achter de computer. Opa is jarig en ik wil hem feliciteren. Ik ga hem bellen via Skype.
Mijn gemeente Mijn omgeving Gebruikte symbolen Ga naar mijn volgende dia Ga naar mijn voorgaande dia Ik wil nog even mijn informatie raadplegen.
Plattegrond maken Explorers ’12. Uitleg Opdrachten: doormiddel van opdrachten maak je je plattegrond compleet. Kleur/legenda: vergeet niet om alles.
Hoe maak je een werkstuk? Begin op tijd!!. Kies een leuk onderwerp  Denk aan een hobby, sport, beroep, stad of onderwerp uit een van de lesboeken van.
Een polo bedrukken als bedrijfsuniform Uniformen worden al snel geassocieerd met het leger of de politie, of met bijvoorbeeld schooluniformen. Voor een.
Door Kaoutar Elkaouini, Susan van Rijn, Lisa van Neck, Yara Bank en Daniëlle Roest. Thema: water.
Marnix Niessen, Matthijs Weltens en John Tran. De aanleg van nieuwe wegen gaat soms ten koste van de natuur. Om dit te voorkomen worden er lange tunnels.
Jaarverslag Inleiding 2.OR en communicatie 3.Onderwerpen 4.Advies en instemmingsverzoeken 5.Kennis en scholing OR 6.OR en samenwerking met andere.
Zomervakantie Wolkjes De zomervakantie bij de Wolkjes, alsof je op vakantie bent!! We halen het strand en de zee naar binnen en verblijven op de camping!!
Mathijs Pletting 1 Info over de Etna 2 Waar ligt de Etna 3 Waarom dit onderwerp 4 Wat voor vulkaan is de Etna 5 Hoe is de Etna ontstaan 6 op welk eiland.
Hogent Natuur en techniek
Groep 1 Roy Krabbenborg Rene Welter Mario Havik
Utrechtse Heuvelrug Rit 2017
ARTCADIA milleu & ruimte Door Tycho, Sem, Dewran en Jamie
volgende bladzijde terug
Wat heb je nodig? Papier, pen/ potlood, tijdschriften en een computer.
noardburgum Dit is een toeristische route door mijn dorp.
Transcript van de presentatie:

» 1.Inleiding. » 2.Samenwerkingscontract. » 3.Problemen. » 4.Oplossingen. » 5.Kosten. » 6.Schemaplanning. » 7.Nawoord.

» Inleiding. » Mario is de eigenaar van een camping in Italië, hij heeft een mooie camping die aan het Gardameer in het plaatsje Monica Del Garda ligt. » » Hij wil zijn campingbedrijf automatiseren. De camping is de laatste jaren flink gegroeid. Het afgelopen jaar heeft Mario een nieuw stuk grond aangekocht en die bij de camping getrokken. Inmiddels zijn de kampeerplekken gereed en heeft hij extra stacaravans geplaatst, er is een zwembad met zonneweide bijgebouwd. » Door de uitbreiding van de camping heeft de camping vier sterren gekregen. Dit heeft tot gevolg dat steeds meer mensen deze camping uitkiezen om vakantie te vieren. » De eigenaar is daar natuurlijk erg blij mee, maar merkt ook dat de receptie zal moeten uitbreiden en automatiseren.

»Geen prijzen van 4 sterrenccampings »Geen rapport met de prijzenstelling »Geen klantenadministratie hebben »Geen plaats registratie hebben »Geen Nieuwsbrief »Geen ontwerp van logo hebben »Geen folder hebben »Geen website

»Prijzen gezocht van 4 sterrencampings »Rapport gemaakt »Klantenadministratie gemaakt acces »Plaatsregistratie gemaakt acces »Nieuwsbrief gemaakt dmv dreamweaver »Ontwerpen van logo »Folder ontworpen »Website gemaakt