De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Utrechtse Heuvelrug Rit 2017

Verwante presentaties


Presentatie over: "Utrechtse Heuvelrug Rit 2017"— Transcript van de presentatie:

1 Utrechtse Heuvelrug Rit 2017
Voorbespreking Alle klassen

2 Welkom UHR 2017 Welkom op de Utrechtse Heuvelrug Rit!
Wij zijn blij met de gastvrijheid van Het Leersumse Veld en vragen dan ook een ieder om zich als gast op het terrein te gedragen! Hetzelfde geld voor de gastvrijheid van Staatsbosbeheer, Het Utrechts Landschap en het Nationaal Park Utrechtse Heuvelrug. Geen vuilnis achterlaten in het bos en niet roken in de bossen is het minste wat we kunnen doen om de aan ons betoonde gastvrijheid te waarderen.

3 Zonder sponsors geen sport!
Outdoor Ruitersport Paardenmesttest.nl Pavo Bijzonderheden route: Het parcours ligt er goed bij. Er zijn wat kleine veranderingen in de route vanwege omgelegde ruiterpaden. Dus let extra op de linten.

4 Sinds afgelopen jaar zij er veel nieuwe mountainbike paden in het bos gekomen en daarmee is ook het aantal kruisingen met deze paden gegroeid. Een oplettende ruiter kan de kruisingen goed zien aankomen. Houd rekening met elkaar en voorkom gevaarlijke situaties door tijdig snelheid te minderen en te communiceren! De mountainbikerorganisatie heeft alle mountainbikers op de hoogte gesteld van onze wedstrijd, dus ook zij zijn extra alert op onze aanwezigheid.

5 Looproutes start en vetgate

6 Route markering De basisroute is gemarkeerd in drie kleuren tape.
Rood is rechtsaf Wit is linksaf Geel is rechtdoor Na een afslag zie je ook geel ter bevestiging Alleen het tape aan de rechterkant is van toepassing. Alles wat links hangt is voor de terugkomers.

7 Splitsing van de verschillende rondes is aangegeven met pijlen in kleur!

8

9 Denk om gat in pad op de amerongse berg. Er staat een waarschuwingsbord!

10 Belangrijk: De route gaat nooit van het ruiterpad af.
Geen aanwijzingen op een kruising betekent rechtdoor. Elke 5 km staat er een kilometeraanduiding. Er staan bordjes op 2 en 1 km voor vetgate en finish. Bij de campings is de route spaarzaam gemarkeerd om uithalen tegen te gaan. Volg het ruiterpad en je komt vanzelf weer lintjes tegen.

11 U kunt onze vrijwilligers herkennen aan deze hesjes
U kunt onze vrijwilligers herkennen aan deze hesjes. Zij staan voor u klaar als u hulp nodig heeft. Zonder vrijwilligers geen wedstrijd, dus behandel ze met respect!

12 Problemen onderweg Mocht u in problemen komen, dan kunt u met het noodnummer op de kaart bellen. Geef door wat er aan de hand is, waarbij hulp nodig is en waar u in het bos zit (kaart!). Daarbij kan het heel erg helpen als u aan kunt geven, welke km aanduiding u het laatst gezien hebt, dus houd deze in de gaten. Noodnummer:

13 Prijsuitreiking Wordt per categorie gehouden plusminus 45 minuten na de laatste binnenkomer van die categorie. Er zijn leuke prijzen voor alle klassen, mede dankzij onze sponsoren!

14 Endurance Alive Best Condition Deken
Bij alle Endurance Alive wedstrijden is de Endurance Alive Best Condition Deken te winnen. Dit weekend dingen deelnemers aan K3 mee naar deze mooie prijs! Marly van Ditshuijzen’s Eenhoorn’s Dahman, BC winnaar CEI Leersum 2012 en CEI Ermelo 2013 Wendy Metselaar met Cafe au Lait, BC winnaar UHR 2014 Roos Roes met Amaryllis, BC winnaar UHR 2013

15 To finish is to win We wensen jullie allemaal een fijne wedstrijd!


Download ppt "Utrechtse Heuvelrug Rit 2017"

Verwante presentaties


Ads door Google