De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Een polo bedrukken als bedrijfsuniform Uniformen worden al snel geassocieerd met het leger of de politie, of met bijvoorbeeld schooluniformen. Voor een.

Verwante presentaties


Presentatie over: "Een polo bedrukken als bedrijfsuniform Uniformen worden al snel geassocieerd met het leger of de politie, of met bijvoorbeeld schooluniformen. Voor een."— Transcript van de presentatie:

1 Een polo bedrukken als bedrijfsuniform Uniformen worden al snel geassocieerd met het leger of de politie, of met bijvoorbeeld schooluniformen. Voor een uniforme en solide uitstraling zijn bedrijfsuniformen echter ook van een niet te onderschatten belang. Een middel dat daarvoor bij uitstek geschikt is, is een polo bedrukken. Het voordeel van een dergelijk shirt is dat het zowel voor mannen als vrouwen uitermate geschikt is. Daarnaast kan men bij het bedrukken van een polo vele uitvoeringen krijgen en kunnen die geheel naar de wens van de klant worden aangepast. U bent qua ontwerp wat dat betreft erg vrij. Een polo bedrukken voor uw personeelsleden is een mooi visitekaartje naar de buitenwereld toe.polo bedrukken

2

3 Bij het bedrukken van een polo is de kleur van de polo van groot belang: het is niet aan te bevelen om daarvoor een felle kleur te gebruiken. Zwarte, blauwe of grijze polo’s zijn het meest geschikt om als bedrijfsuniform te fungeren. Wilt u wel graag met felle en in het oog springende kleuren werken, kies dan voor een opdruk die opvalt. Denk bij het uitzoeken van een polo en een opdruk ook goed aan de boodschap die uw bedrijf uit wil stralen en zorg voor een goede aansluiting bij de huisstijl die uw onderneming heeft. Uw bedrijfslogo is ook een onmisbaar onderdeel op de bedrukte polo, breng deze echter niet te opvallend in beeld. Wel moet het logo natuurlijk duidelijk genoeg zichtbaar zijn. Bij het uitkiezen van een bedrijf dat uw polo’s kan bedrukken is het van belang dat u voor een redelijke prijs een hoogwaardig product krijgt, aangezien de polo’s veel gedragen zullen worden. Daarnaast is het belangrijk dat de bedrukker in staat is uw bedrijfslogo goed te drukken en bij voorkeur te borduren. Als de polo’s klaar zijn, is het natuurlijk tijd om ze aan uw personeel te overhandigen. Een leuke manier om dit te doen is tijdens een gezamenlijke bijeenkomst. Met uw mooi bedrukte polo als bedrijfsuniform zult u gegarandeerd succes hebben!


Download ppt "Een polo bedrukken als bedrijfsuniform Uniformen worden al snel geassocieerd met het leger of de politie, of met bijvoorbeeld schooluniformen. Voor een."

Verwante presentaties


Ads door Google