De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Wilt u uw kleding of bedrijfskleding uit Tegelen en omgeving bedrukken? Met onze strijk logo's bent u snel, mooi en goedkoop klaar voor het bedrukken van.

Verwante presentaties


Presentatie over: "Wilt u uw kleding of bedrijfskleding uit Tegelen en omgeving bedrukken? Met onze strijk logo's bent u snel, mooi en goedkoop klaar voor het bedrukken van."— Transcript van de presentatie:

1 Wilt u uw kleding of bedrijfskleding uit Tegelen en omgeving bedrukken?
Met onze strijk logo's bent u snel, mooi en goedkoop klaar voor het bedrukken van uw kleding en bedrijfskleding! Op kunt u met een paar muisklikken stoffen emblemen van foto kwaliteit ontwerpen voor op uw bedrijfskleding, en bestellen is al mogelijk vanaf 2 stuks! ==== Snel naar of strijklogo.nl voor het bedrukken van een logo op uw bedrijfskleding ==== Na de ontvangst van de strijk logo's zijn ze door uzelf in Tegelen eenvoudig op uw bedrijfskleding te strijken. Onze strijk logo's zijn kookwasbestendig en chemisch reinigbaar, dus ook na veel wasbeurten blijven de kleuren prachtig! Gaat u dus snel naar of strijklogo.nl voor het ontwerpen en bestellen van strijk logo's zodat u zelf uw logo of embleem op bedrijfs kleding bedrukken kunt.

2 Alle voordelen van strijk logo's op uw kleding of bedrijfskleding uit Tegelen en omgeving bedrukken:
Eenvoudig zelf ontwerpen: op formaat kiezen, plaatje of logo inladen, eigen tekst invoeren, en klaar! Professionele kwaliteit: 100% fotokwaliteit, kookwas en chemisch reinigbaar en zelfs geschikt voor industrieële bewassing. Goedkoop: afhankelijk van het gekozen formaat en aantal verfraait u de (bedrijfs)kleding voor een paar euro per stuk. Gemakkelijk: niet alleen het ontwerpen en het bestellen, ook het strijken op uw kleding of bedrijfskleding. Gaat u dus snel naar of strijklogo.nl voor het ontwerpen en bestellen van strijk logo's zodat u in Tegelen zelf uw kleding of bedrijfskleding kunt bedrukken met een logo of embleem.


Download ppt "Wilt u uw kleding of bedrijfskleding uit Tegelen en omgeving bedrukken? Met onze strijk logo's bent u snel, mooi en goedkoop klaar voor het bedrukken van."

Verwante presentaties


Ads door Google