De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

ARTCADIA milleu & ruimte Door Tycho, Sem, Dewran en Jamie

Verwante presentaties


Presentatie over: "ARTCADIA milleu & ruimte Door Tycho, Sem, Dewran en Jamie"— Transcript van de presentatie:

1 ARTCADIA milleu & ruimte Door Tycho, Sem, Dewran en Jamie

2 Voorwoord Energie: Waar wij ons als groepje in verdiept hebben is zoveel mogelijk stroom produceren en dat zo groen en zo efficiënt mogelijk te gaan doen. Ruimte: Omdat wij milieu en ruimte hebben gekozen moesten wij ook een manier vinden om de ruimte zo goed mogelijk te gebruiken.

3 Onze ideeën en voordelen+nadelen
Voorwerp+voordelen Nadelen  Zonnepanelen:  -Milieu vriendelijk -Levert per vierkante meter ongeveer 3.400KWh aan stroom op in een jaar -Weersomstandigheden niet optimaal -kost ongeveer € 7.600 -Werkt niet s'nachts Windmolens: -Levert ongeveer 4.000 MWh op in een jaar -Neemt veel plek in beslag -Maakt veel lawaai -kost ongeveer  € tot € Kern fusie centrale: -De stroom waarde is 17,6 MeV(Dus heel erg veel) -Kost veel geld -Het ontwikkelen is erg moeilijk

4 Ons ontwerp Ons ontwerp: Wij hebben een gebouw gemaakt in het midden van de stad, de Artcadia toren, wij hebben ook gebruik gemaakt van ondergronds bouwen want dan hebben we meer ruimte boven de grond. In het stuk onder de grond hebben wij een kernfusie centrale en een fabriek geplaatst. Hiermee proberen wij te laten zien dat het ondergrondse deel een industrieterrein is.

5 Het model van ons ontwerp
De Bovenkant is het residentiële onderdeel (Met de artcadia toren) De onderkant is het industriële onderdeel (Met de kernfusie centrale)


Download ppt "ARTCADIA milleu & ruimte Door Tycho, Sem, Dewran en Jamie"

Verwante presentaties


Ads door Google