Welkom in de samenkomst

Slides:



Advertisements
Verwante presentaties
Psalm 119 : 10, Ik zoek U met mijn ganse hart, laat mij niet van uw geboden afdwalen.
Advertisements

Welkom op TOV!. bidden Geloof & gevoel ‘ik merk niks van God’
Kennis maken met: Levend Woord Gemeente Franeker
LEVEN IN INTIMITEIT (als vriend van de Vader tussen vrienden)
Zonde, de grootste vijand
Formulier III Heilig Avondmaal (1)
Welkom in de samenkomst
THEMA GENIET MAAR DRINK MET MATE
Welkom.
Zingen Vers 1 O onze Vader, trouwe Heer, zie uit uw hemel op ons neer;
Parasjah (=“gedeelte”) van vandaag
Een man lag uit te rusten in het gras en keek naar de lucht
Welkom WELKOM. 'Sterven is het uitdoven van een lamp, niet de vernietiging van het licht.'
“Op een dag...”.
God en ons.
Romeinen 15:29-33 Slot en zegenbede.
1 donderdag 21 februari 2013 bespreking vanaf Hebreeen 1 1 donderdag 21 februari 2013 bespreking vanaf Hebreeen 1 1.
ALSJEBLIEFT! Romeinen 10.
Welkom in deze kerkdienst
Vredeszondag 26 september 2010 Vrede komt er niet vanzelf. Laten wij daarom bij onszelf beginnen en over onze haag of muur heen kijken naar iedereen om.
Johannes 1:17 (NBV) De wet is door Mozes gegeven, maar goedheid (grondtekst: genade) en waarheid zijn met (in de persoon van) Jezus Christus gekomen. 14.
DE KRACHT DIE IN ONS WERKT. Romeinen 1:16 16 Ik schaam mij niet voor dit goede nieuws. Het is immers door de kracht van God het middel waardoor mensen.
Wanneer heb je een echt, levend, geloof?
Geldermalsen  (Jezus)”…. gij zult mijn getuigen zijn ……………tot het uiterste der aarde.  “GETUIGE”: Delen wat God heeft gedaan in mijn leven.
Gemeente Relaties Zorgzame Gemeente.
Maar zo hebt u Christus niet leren kennen! Efeziërs
In deze presentatie staan beide.
Welkom in de samenkomst. Hebreeen 12 Hebreeen Daarom dan ook, alzo wij door zo’n grote menigte geloofsgetuigen omringd zijn, laat ons afleggen.
Welkom in de samenkomst
Genade schenken 1.
Psalmen 40:6-8 David profeteert naar de Messias 6In slachtoffer en spijsoffer hebt Gij géén behagen, (Gij hebt mij geopende oren gegeven),
Welkom in de trouwdienst van Edwald & Miranda
Hoe luister je naar de wet van God?
1 2 oktober 2014 Rijnsburg 2 oktober 2014 Rijnsburg.
1 18 september 2014 Rijnsburg 18 september 2014 Rijnsburg.
1 4 september 2014 Rijnsburg 4 september 2014 Rijnsburg.
Liturgie 18 U hebt niet, zoals het volk destijds, voor een laaiend en allesverzengend vuur gestaan, of in dreigende duisternis en woeste wind, 19 noch.
Koen Minderhoud 30 november 2014
Wat moeten wij doen om Gods licht en liefde
Deel worden van Gods familie
 Heiliging, Reiniging & Bevrijding Zijn we nog slaaf van de zonde?
Zondag 7 HC Franeker 21 februari 2010
Geliefde broeder(s)/zuster(s), U staat hier voor God en zijn gemeente om uw geloof te belijden. Ik verzoek u eerlijk te antwoorden op de volgende vragen.
in Nieuw-Testamentisch perspektief
Hebreeën 8 1 De hoofdzaak van ons onderwerp is, dat wij zulk een hogepriester hebben, die gezeten is ter rechterzijde van de troon der majesteit in de.
Verslaving.
Leven zonder ANGST 1.
Wat moeten wij doen om Gods licht en liefde
OverGave(n) Onze gift aan Jezus….
O Heer, wat ben ik moe!.
Preek psalm 115 Niet ons, HEER, niet ons, geef uw naam alle eer,
Welkom Voorganger: Ds. D. Wolters Ouderling van dienst: J. Nijhuis Organist: Johan Bredewout Schriftlezing: Heb. 4: 14-16, Heb. 8: 1-6, Heb. 10:
Hoe vier je Kerst?.
30 aug Zoetermeer. vorige keer:  "de verheerlijking op de berg"  een visioen van de komst van Jezus Christus in zijn Koninkrijk.
Romeinen 8: 12 Welnu, broeders, wij zijn aan het vlees niet verplicht om naar het vlees te leven. 13 Want als u naar het vlees leeft, zult u sterven.
Discipelschap Dankzij hem hebben we door het geloof toegang gekregen tot Gods genade, die ons fundament is, en in de hoop te mogen delen in zijn luister.
Welkom Gezamelijke avonddienst, zondag 13 december 2015 Voorganger: Ds. H. J. H. Pap Ouderling van dienst: Egbert Duurkoop Organist: H. Snel Lezing: Psalm.
Ik was verheugd, toen men mij zei: Laat ons naar 't huis des HEREN gaan, om voor Gods aangezicht te staan. Kom, ga met ons en doe als wij. Jeruzalem, dat.
Gemeente in Thessaloniki 1 Thessalonicenzen 1:1-10.
4G Genade Gratie Genade Gratie Gunst Genade Gratie.
Gn 1,26a En God zei: ‘Nu gaan Wij de mens maken, als beeld van Ons, op Ons gelijkend;
Welkom Samenkomst bij de begrafenis van Geurt Wisselink.
Wat heeft een eenzaam en bang schaap nodig?. Zoek je ook naar liefde, warmte, bemoediging en bescherming? Verlang je naar een goede relatie? Is er iemand.
Wandelen (bewegen) in Gods genade.. Genade Identiteit Gevoel LIEFDE Verstand Heiliging Schuld.
Teleurgesteld in mensen Teleurgesteld in God Teleurgesteld in zichzelf  
Vorige keer sprak Jan over: Waarom is de geest uitgestort? We zijn gekocht met een doel. God wil door jou heen zijn vrucht aan de volkeren geven.
Formulier voor de bediening van de Heilige doop aan de kinderen van de gelovigen I Blz. 714 (GK) Gemeente van onze Heer Jezus Christus, De leer over de.
Les 12 voor 18 juni “Want toen zij deze zalf op Mijn lichaam goot, deed zij dat als voorbereiding op Mijn begrafenis.” (Mattheüs 26:12) Jezus werd.
Openbare geloofsbelijdenis
Transcript van de presentatie:

Welkom in de samenkomst

Hebreeen 13

1. Laat de broederlijke Liefde in u blijven. 2. Wees altijd gastvrij voor vreem- delingen, daardoor hebben sommigen, zonder het zich bewust te zijn, engelen in huis gehad.

3. Denk aan de mensen die in de gevangenis zitten, alsof u zelf ge- vangen was. Denk ook aan de mensen die lijden, omdat u zelf ook een lichaam hebt kunt u met hen meevoelen

5. Laat u niet door het geld in beslag nemen 5. Laat u niet door het geld in beslag nemen. Wees tevreden met wat u hebt, want God heeft gezegd: “Ik zal altijd voor u zorgen, Ik zal u nooit in de steek laten”. 6. Zodat wij vrijmoedig kunnen zeggen: “De Here helpt mij, daarom hoef ik niet bang te zijn voor wat een mens mij kan aandoen”

15. Laten wij dan door Jezus God altijd blijven eren, en ons offer aan God is, dat wij openlijk voor de naam van Jezus uitkomen. 16. En wees vriendelijk en deel uw bezit met de armen, want in zulke offers heeft God een welgevallen.

20 en 21. Moge de God van de vrede, Die onze Here Jezus, de grote Herder van de schapen, door het bloed van het eeuwig verbond uit de doden heeft teruggebracht, u toerusten om in ieder goed werk Zijn wil te doen, werkende in ons wat Hem welgevallig is, door Jezus Christus: Hem zij de eer in alle eeuwigheid. Amen