Thema X FC STELENBAAN Ronde 2 – Thema X. 1. Hij heeft een hele tijd geneeskunde gestudeerd maar dat bleek niets voor hem te zijn. Zijn ware passies blijven:

Slides:



Advertisements
Verwante presentaties
Gemaakt door : Randy²¹ en Lorenzo ²¹
Advertisements

Deze presentatie bevat beelden van de kruisiging,
‘Wees vruchtbaar en word talrijk; bevolk de aarde en onderwerp haar; heers over de vissen van de zee, over de vogels van de lucht, en over al het gedierte.
Wat doen wij met Gods Schepping …
Een ontroerend verhaal met een sterke boodschap !!!
Herkenning? Rot voelen? Leegte opvullen?
Quentin Tarantino Quentin Tarantino (Knoxville, Tennessee), 27 maart, 1963) is een Amerikaanse filmregisseur. Zijn bekendste films zijn Reservoir Dogs.
Zoogdieren Koen Wiersma Groep 6b 7 mei 2012.
Genezing op sjabbat Johannes 5:1-18
De beroemdste persoon die er is …
Uitleg lijdend voorwerp (lv)
Opscheppen les 3 voorbereiding op het bezoek aan Firma Ruizendaal in Waverveen.
De barst in de kruik Vertaald uit het Duits. Freddy Storm – 06/2010.
De vloek van de dood Schrijver rik Tekenaar sten. Schrijver julia.
Hij laat de ingreep doen en verlaat overgelukkig het ziekenhuis.
de genezing te Bethesda
Wat is de bedoeling van Johannes?
Dubbele Jan 1 Dubbele Jan die ziede nie meer op de kermis staan Hij is er met zijn wagentje vandoor gegaan Refrein: Jan, Jan, dubbele Jan waar zijde gij.
Bestemming God eren ….
Wat maakt het leven zinvol?
Naam: Shaun Mijn hobby: curaçao Klik op “Naam”. Vul je naam in .
Waarom zijn er zoveel oorlogen ?
Klikken voor vervolg LOVE STORY Het Franse Magazine "Le magazine des voyages de pêche", bracht in zijn 56e editie een verbazend niews: Een verbazingwekkende.
De onsterfelijke Alexander de Grote
6de Sjikke Kwis Sjikke Reeks 6
FC STELENBAAN Ronde 2 - Thema Thema X.
Goedenavond Welkom bij
De Republiek in een tijd van vorsten Centralisatie en reformatie § 2.3.
En nadat Hij dit gesproken had, werd Hij opgenomen, terwijl zij het zagen, en een wolk onttrok Hem aan hun ogen. Handelingen 1.
Matteüs TEGEN HET AANBREKEN (lett. op- lichten) van de eerste dag der week... lett. één [dag] van de sabbatten = dag van de eerstelingsgarve!!
Eddy Merckx Van maxim en kevin.. Inhoudstabel ► Tijdsbalk ► Waar leefde hij? ► Wat deed hij? ► Deed hij het graag? ► Weetjes.
Naam:linda Mijn hobby:Grad Damen Klik op “Naam”. Vul je naam in .
MAX de gelukkigste hond van de wereld
Beloofd is beloofd.
A.Ik laat mijn computer 24 uur per dag aan staan B.Gemiddeld 8-16 uur C.Ik zet mijn computer altijd uit als ik hem niet gebruik.
Ruimtevaartquiz De Maan De.
Genesis 39:6 Daarom vertrouwde hij alles volledig aan Jozef toe; nu Jozef er was, bekommerde hij zich alleen nog om wat hij te eten kreeg.
‘Als iets écht is, is het onveranderlijk’
Luisterend naar een Monoloog voor Cello van Marcel Olm, gaan we in dialoog met onszelf 17de vd Tijd door het Jaar.
De Eerste mensen en de eerste zonde. De Eerste mensen en de eerste zonde.
Voorbereiding uitstap musical 3 e leerjaar 04 februari 2011.
12 sept 2013 Bodegraven 1. 2  vooraf lezen: 1Kor.7:12 t/m 24  indeling 1Korinthe 7  1 t/m 9: over het huwelijk  10 t/m 16: over echtscheiding  16.
essentie van kerst Over de mens-wording van Gods Zoon
Romeinen 7:1 – 8:2 1Weet u dan niet, broeders en zusters, ik spreek immers tot mensen die de wet kennen, dat de wet alleen gezag over een mens heeft zolang.
Arthur Japin, de niet-gelovige hoofdredacteur van de #Jezusglossy, over vergeving.
Vliegenzwam Wie kent hem nou niet!!!!.
Paragraaf 1.2 De Renaissance.
Olie in overvloed 2Koningen 4:1-7.
Thema X FC STELENBAAN Ronde 2 – Thema X. 1. Hij heeft een hele tijd geneeskunde gestudeerd maar dat bleek niets voor hem te zijn. Zijn ware passies blijven:
1-ste maand 14-de Pascha 15-de onge- zuurde broden eerste- lings- schoof 3-de maand weken- feest 7-de maand 1-ste bazuin- geschal 10-de verzoen- dag 15-de.
Jacky X FC STELENBAAN Ronde 10 – Jacky X. 1. Deze Griekse veldheer en geschiedschrijver leefde van 430 tot 354 voor Christus. Hij was leerling van Socrates,
Jacky Ickx FC STELENBAAN Ronde 10 – Jacky Ickx. 1. Deze Griekse veldheer en geschiedschrijver leefde van 430 tot 354 voor Christus. Hij was leerling van.
Mijn antwoord op Gods zegeningen. Sabbat 7 februari 2015 De huidige Oakwood University werd gerealiseerd doordat kerkleden maaltijden oversloegen om zodoende.
FC STELENBAAN Ronde 2 Sjaalom. Why? Tell me why!.
FC STELENBAAN Ronde We zoeken de naam van een in 1940 geboren Nederlandse journalist, schrijver en essayist. Hij behaalde talloze prijzen, wij.
FC STELENBAAN Ronde We zoeken de naam van een in 1940 geboren Nederlands journalist, schrijver en essayist. Graag de naam van de mens die we zoeken.
Thema X FC STELENBAAN Ronde 2 - Thema. Bier FC STELENBAAN Ronde 2 - Thema.
Thema voor vanavond: Je ouders
FC STELENBAAN Ronde 2 Sjaal om Y ? Tell me Y !. FC STELENBAAN Ronde 2 TAFARARESSAY ….…….Y....…….Y………Y……..Y…….Y……Y…..Y….Y…Y..Y.YY.
De Kamiel Kafka – ronde FC STELENBAAN Ronde 10 – Kamiel Kafka.
Door: Stefan Eijdenberg, Timo Kubbinga, Jasper Cox en Renzo van der Loo.
Door gebruik te maken van alle nieuwe technologieën met betrekking tot de vruchtbaarheid lukte het een 75 -jarige vrouw een baby te baren.
Madagaskar is een eiland in de Indische Oceaan, 430 km van Mozambique. Zo’n 2000 jaar geleden zetten de eerste bewoners ‘voet aan wal’ op dit eiland.
Geloof is je inlogcode Op zoek naar God?.
Wetenschappelijke Revolutie, Verlichting en Franse Revolutie
Stad in Storm Een kijkje achter de schermen. Het verhaal Het verhaal speelt zich af tussen 1672 en 1674 in Utrecht. De Republiek der Zeven Verenigde Provinciën.
Formulier voor de bediening van de Heilige doop aan de kinderen van de gelovigen III Blz. 725 (GK) Gemeente van onze Heer Jezus Christus, NN en NN hebben.
Dieren op de boerderij. Gebruikte symbolen Ga naar mijn volgende dia Ga naar mijn voorgaande dia Ik wil nog even mijn informatie raadplegen.
Dieren op de boerderij. Gebruikte symbolen Ga naar mijn volgende dia Ga naar mijn voorgaande dia Ik wil nog even mijn informatie raadplegen.
Ware spreuken. door ingrid v.b.i..
Transcript van de presentatie:

Thema X FC STELENBAAN Ronde 2 – Thema X

1. Hij heeft een hele tijd geneeskunde gestudeerd maar dat bleek niets voor hem te zijn. Zijn ware passies blijven: Radio Hallo, warme en koude chocomelk en modelbouw. We zoeken de achternaam van het typetje dat Herman Verbruggen speelt. FC STELENBAAN Thema X Mark Vert ongen

2. We zoeken de medische term voor het weefselversterf waarbij afstervend weefsel geïnfecteerd wordt met rottingsbacteriën. Hierbij ontstaat vaak een kwalijk riekende geur. … We zoeken dus een aan het onderwerp gerelateerde naam voor koudvuur.. FC STELENBAAN Thema X Gan green

3. Vul het juiste antwoord in volgende zin in: FC STELENBAAN Thema X In de morgen van 11 Juli 1302 stonden op de “X” bij Kortrijk ongeveer Vlaamse strijders, grotendeels gewone burgers, ambachtslieden en boeren, zij aan zij te wachten op de aanval van het Franse ridderleger. Groen ingekouter

4. "Daar issem, daar issem, daar issem!!!" FC STELENBAAN Thema X Graag de naam van de Belgische voetballer die met zijn kopbaldoelpunt de Nederlanders thuisliet van Mexico '86. Georges Grun

5. We zoeken een Britse komische serie die zich afspeelt in een ziekenhuis. Er zijn weinig verhaallijnen van medische aard en de afleveringen bestaan uit een aaneenrijging van sketch-achtige scènes die verbonden worden met beelden in slow-motion of versnelde film. FC STELENBAAN Thema X Green Wing

6. De Vlaamse actrice die we zoeken, werd geboren op 10 maart In 1963 trad ze toe het Dramatisch Gezelschap van de BRT. De meesten kennen haar nog als "vrouw Coene" in "Wij, Heren van Zichem". Verder speelde ze mee in o.a. De bossen van Vlaanderen De bossen van Vlaanderen Eline vere Eline vere Antonia Antonia Moeder, waarom leven wij? Moeder, waarom leven wij? Villa des roses Villa des roses FC STELENBAAN Thema X Dora Van der Groen

7. Wielrennen FC STELENBAAN Thema X Zijn uitslagen op het wereldkampioenschap voor beroepsrenners: 2003: 2e 2004: 6e 2005: 2e 2006: 3e Alejandro Val verde

8. Het is een dierlijke olie die gewonnen wordt uit een orgaan van de haai, kabeljauw of andere kabeljauwachtige vissen. Het is een vette olie die jodium, fosfor, vitamines A en D bevat en is tevens één van de producten met hoogste gehalte aan omega-3 vetzuren. In de jaren 70 raakte het uit de gratie omdat men dacht dat het uit de beschermde walvis werd gewonnen. FC STELENBAAN Thema X Le vert raan

9. "Black Venus", "De Goede Moordenaar", "Het Teken van de Hond" en " Het Zevende Zegel" zijn een aantal boeken van Jef Geeraerts. Deze 4 boeken vormen samen een cyclus en het is de naam van deze boekencyclus die we zoeken. FC STELENBAAN Thema X Gan green

10. Een vraagje voor de echte kenners: Johnnie Walker kent 5 variëteiten. De bekendste zijn de Red label en Black label. Alle flessen van de duurste soort worden genummerd aangeboden in een met zijde afgewerkte presentatiedoos. Het is een precieuze blend van 16 van de zeldzaamste whisky’s die Schotland rijk is. Die whisky’s hebben elk een uitzonderlijk lange rijpingstijd achter de rug, vaak in oude sherryvaten. Welk label zoeken we? FC STELENBAAN Thema X BLUE label