De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De vloek van de dood Schrijver rik Tekenaar sten. Schrijver julia.

Verwante presentaties


Presentatie over: "De vloek van de dood Schrijver rik Tekenaar sten. Schrijver julia."— Transcript van de presentatie:

1 De vloek van de dood Schrijver rik Tekenaar sten. Schrijver julia

2 Dit verhaal gaat over • Frank zijn moeder en hond

3 Een dodelijke hond die dodelijk Was en het verhaal begon zo let op

4 Het begint zo

5 Frank en zijn hond • Het kruis der doods. Frank leeft op een felnesbeld. Zijn vader en moeder zijn straat arm Ze hebben maar $2. Dat is heel weinig Hij heeft wel een hond Die kan de vloek der doods uitspreken.als je die ziet ben je gelijk dood. Als ik sirieus ben zou ik hem maar niet aanraaken. Als ik jou was zou ik geen rieziko nemen.

6 sjonge is het al begone is het al begone Frank vraagt aan mama mag ik naar een gratis ren wetstrijt ja als we maar optijd komen. Dat zal ik probeeren nee dat doe je er is geen optie weles nietes oke nu snel ik ben er eindelijk sjonge is het al begone. Moeder komt aan is het al begone?.

7 FRANK WINT Hij rent achter de rest aan hij haalt zowat iedereen in Hij valt one denkt zijn moeder hij staat weer op Hij rent hij ziet de finich ja ga zo door roept zijn moe der en ja hoor Hij wint hoera hoera hoera !!!!, hij heeft gewonnen krijgt hij nu een prijs?

8

9 De vloek van de dood • De vloek. Ja hij kreeg een prijs het was $ 100,000,000 Zijn moeder zij we zijn Rijk !!! We gaan nu een villa kopen En nieuwe kleren En ze gingen naar een kleer makelaar ao de hond spreekt de vloek van de dood uit er komen 126 mensen om het leven We moeten nu de ambulance bellen

10 • De prijs! Ja fijn hij komt er aan 103 gaan er naar het ziekenhuis Gelukig wij niet als je het veder wilt lezen kijk in deel 2 dit was de vloek van de Dood!


Download ppt "De vloek van de dood Schrijver rik Tekenaar sten. Schrijver julia."

Verwante presentaties


Ads door Google