B EZOEK EEN GOEDE DOELEN EVENEMENT Werk minimaal 4 uur actief mee.

Slides:



Advertisements
Verwante presentaties
Vakantie aan de rivier.
Advertisements

Serious Request 2012 Enschede Sjors IJspelder & Florentijn Marinissen 3FM.
Voorlichting STUDIEJAAR INFORMATICA OPLEIDINGEN (TI, INF, BI)
Hier en hiernamaals.
Meten is winnen.
Sta stil... Maak contact... Voel... Kies... 4 avonden voor jou.
Maandag 12 Juli: – 12:00Knutselfestijn op de hutseldefrutsel zolder – 15:00Spellenmiddag voor alle kinderen! op het sportveld Verzamelen bij.
Z ATERDAG 5 APRIL A ANVANG UUR. Onze dank gaat uit naar: alle vrijwilligers aanbieders van objecten aanbieders van diensten en natuurlijk aan ieder.
Alpe D’HuZes 2013 Timo’s Dream Team OLV Breda Silvian Diepstraten
Feestmarkt vrijdag 1 juni 2012
Genesis 25: 27 Toen de jongens opgroeiden, werd Esau een man, ervaren in de jacht, een man van het veld, maar Jakob was een huiselijk man, die in tenten.
KERSTMANLAND DOOR CASPAR EN MITCHEL.
Door Rosalie Blok. Op 4 mei 2013 heb ik besloten om naar de dodenherdenking te gaan in een dorp in de provincie Zeeland. Dit wordt jaarlijks georganiseerd.
Welkom bij de voorlichting van mentor en decaan..
Door Rosalie Blok. 4 en 5 juni 2013 was het weer tijd voor de Jaarlijkse modeshow van de studenten van de opleiding Mode/maatkleding van ROC Tilburg.
Mijn Intake Kevin Lutgert Matchpoint. De Voorbereiding naar mijn opleiding Onderzoeken Beslissingen nemen Praten met Matchpoint Gesprek op.
Luna.
Kunst Gemaakt door mila.
THEMA GENIET MAAR DRINK MET MATE
Lazy Sunday Lazy Sunday is een muzikante band met maarliefst 6 personen. De band covert liedjes van vroeger maar ook van nu. Dit doen ze met veel verschillende.
Sta stil... Maak contact... Voel... Kies... 4 avonden voor jou.
THEMA VOOR VANAVOND: GESTOLEN GOED GELD & GOED HEMELS GOED
Gaming Bezoek een LAN-party.  De reclames werden duidelijk in kaart gebracht. Op de hekken waarmee de verschillende ruimtes werden afgezet hingen spandoeken.
Paulus en Israël Romeinen 9-11.
Indische nostalgie…….
Ötzi De gletsjermummie
Een geluksmopje….. Alleen het lezen van deze mop brengt geluk.
Mijn buurman uit België kwam om ca uur op de koffie.
De visie is Jezus One for all.
Zacheüs Lucas 19:1-10.
Bij het kolenvuur Johannes
Van de GENADE vervallen.
Godsdienst. Ben jij wel eens héél boos? Hoe is het afgelopen? Werd het ook uitgepraat? Bij sorry of vergeven mag je weer opnieuw beginnen. Is dat belangrijk?
Godsdienst.
Who cares?!. 14 Als het nu etenstijd was, zeide Boaz tot haar: Kom hier bij, en eet van het brood, en doop uw bete in den azijn. Zo zat zij neder aan.
Mijn buurman uit Belgie kwam om ca uur op de koffie.
Glow.
Glow.
Pamela Dorland 4hna.  Ik was donderdag 22 maart om 19:00 aanwezig in het klokgebouw om de glamping tentoonstelling te bezichtigen.  Ik heb vooral naar.
Wormpje wordt wormpjesmoes
Concerti Fetti Bezoek een live-optreden van een voor jou niet voor de hand liggende artiest.
The Hangover 3 Entertainment.  “observeer het publiek tijdens je bezoek”
Weekend kring. Hilal Kaya 8B.
Florentijn Marinissen & Sjors IJspelder
{ Premiere The Fast and the Furious 6. Wat zijn jou ervaringen? Wat zijn jou ervaringen? Opdracht.
Er was eens een leesvirus,die was zijn stippen kwijt.
De reis,naar Frankrijk. Bij een komst was om En de vertrektijd was En de reis heeft ongeveerd 12 uur geduurd. Onderweg hebben we ook nog.
Tom en de pony Door Mathias Benoit. Tom ging met zijn mama en papa op reis naar Nederland. Ze gingen naar een huisje waar ze een pony kregen tijdens hun.
Mijn verjaardag..
Plaats des delict: Dieren speciaalzaak. De verkoopster ging naar een kooi achter in de winkel En haalde er een aap uit: „ Dat is dan 3.000,-- €. “ De.
Lucas 15: 11 En Hij zeide: Iemand had twee zonen
Dieren speciaalzaak. De verkoopster ging naar een kooi achter in de winkel en haalde er een aap uit: ‚Dat is dan Euro‘ De klant betaalde en verliet.
Een relatie met God Hoe dan?.
Lesstof over seksueel misbruik
Bloemschikken Modeshow bloemschikken in kleding.
Wintersport 2004 Hippach, Oostenrijk /
Automerken Douwe van Wel Jimmy van Zichem
Informatie avond Silkeborg Denemarken
Redmer Jorna 1T. Agenda  Afgelopen jaar  Studiekeuze & ambities  Osiris  Competenties  Leerdoel  Werkveldoriëntaties  Feedback klasgenoot  Toekomst.
Inleefdag Naam organisatie Naam leerlingen. De organisatie zelf  Algemeen (ligging, type organisatie, openingsuren, …)  Doelstellingen van de organisatie.
Nieuwsbrief 7 december 2012 Agenda: 11 december: groep 7 en 7/8 excursie havenmuseum 14 december: kerst creamiddag 19 december: kerstviering vanaf
Welkom in de jungle van groep 3. Jip maakt eerst een schets en daarna verft hij zijn aap in de jungle!
Welkom in de samenkomst. Handelingen 3 Handelingen 3 1. Op een middag, omstreeks drie uur, het Joodse gebedsuur, gingen Petrus en Johannes naar de tempel.
Vincent van Gogh.
Mijn buurman uit België komt iedere avond rond uur bij mij op de koffie.
De vakantie van Augustin (klik maar met de muis ).
Op Schiphol. we vlogen met maatschappij KLM. Dag 1- aankomst Toen we aankwamen was het 16 graden.
RESULTAAT 2015  Aantal loten verkocht: (874 in 2014)’  Doel was EUR  Opbrengst: = EUR voor HCY ( EUR in 2014)  Aantal verkopers:
Opdracht Orden de vijftien zinnen in 2 categorieën, beschrijf iedere categorie. 1. Vandaag ga ik niet naar school, want ik voel me niet lekker. 2. Dat.
Mopje… Ontwerp: Wsbrd Ontwerp: Wsbrd. Gemaskerd bal Een getrouwd stel was uitgenodigd voor een gemaskerd bal. Gemaskerd bal Een getrouwd stel was uitgenodigd.
Transcript van de presentatie:

B EZOEK EEN GOEDE DOELEN EVENEMENT Werk minimaal 4 uur actief mee

W AT HEB IK GEDAAN ? Ik heb op een goede doelen evenement lootjes verkocht. De opbrengsten gingen naar het KWF Kankerbestrijding. De avond was van 19:00 tot 22:00. Ik was aanwezig om 5 uur voor de voorbereidingen.

H OE IS HET EVENEMENT TOT STAND GEKOMEN ? Twee studenten van de opleiding Eventmanagement hadden dit evenement opgezet. Ze hadden ook een stand-up comedian uitgenodigd. Hij kwam helaas niet opdagen omdat er te weinig kaartjes waren verkocht voor het evenement. (100 in plaats van de verwachte 130

H OE ZAG HET ERUIT ? Strikjes Stands Cadeautjes Roze

P RIJZEN De prijzen die met de lootjes te winnen waren zijn: een Starbucks koffie beker, cadeaubon V&D, Cadeaubon Hema, Cadeaubon Douglas en een gevulde picknick mand.