Welkom in de samenkomst

Slides:



Advertisements
Verwante presentaties
Thema najaar Face t0 face - 2 Hebr. 12: Want gij zijt niet genaderd tot een tastbaar en brandend vuur, tot donkerheid, duisternis en stormwind,
Advertisements

Psalm Een pelgrimslied. Ik sla mijn ogen op naar de bergen,
Geloof in werking GEMEENTE DOK MARCEL GENEZING GAVEN VAN DE GEEST.
ÉÉN GOD, DE VADER 3 nov Rotterdam.
Betuigd door een vuurkolom.. Exodus 3:2 Daar verscheen hem de Engel des HEREN als een vuurvlam midden uit een braamstruik. Hij keek toe, en zie, de braamstruik.
Wat de Bijbel erover te zeggen heeft
Evangelie der genade Vragen :
Handelingen 7: 44 De tent der getuigenis hadden onze vaderen in de woestijn, zoals Hij het geboden had, die tot Mozes zeide, dat hij haar moest maken naar.
Welkom in de samenkomst
De allergrootste liefde
Jan Elma Emma Loes Kees Corine Gerrit Bidden Zingen Psalm 62 vers 8 Eenmaal sprak God tot mij een woord, Tot tweemaal toe heb ik 't gehoord; Dat 's.
Jesaja 55: 1 O, alle dorstigen, komt tot de wateren, en gij die geen geld hebt, komt, koopt en eet; ja komt, koopt zonder geld en zonder prijs wijn en.
“Gelijk een hert schreeuwt naar de waterstromen, alzo schreeuwt mijn ziel tot U, o God! Mijn ziel dorst naar God, naar den levenden God.” (Psalm 42:1-2)
Paulus en Israël Romeinen 9-11.
Kinderen, het laatste uur is aangebroken. 1 Johannes 2:18 Vergeet vooral niet dat er aan het einde van de tijd spotters zullen komen, die hun eigen begeerte.
En God zag alles wat Hij gemaakt had, en zie, het was zeer goed. Gen
Volk Gezag Land Nederlanders Grondwet Nederland Koninkrijk.
שמע ישראל יהוה אלהינו יהוה אחד
Ik leg mijn leven af.
God en ons.
Genade en veroordeling
Welke apostel heeft God uitverkoren om de heidenen bekend te maken met het Evangelie? 2.
Romeinen Denken en Dienen.
Deel II verzoening.
Hel en verdoemenis II ver-doe-men, voor eeuwig veroordelen, naar de hel verwijzen “,,
Hoe is het ons geleerd? de rechtvaardige God de schuldige mens.
Pasen & Pinksteren op één dag!
"in geen ding bezorgd" 1.
Romeinen Maar de gerechtigheid uit het geloof… nl. in Gods onvoorwaardelijke BELOFTE 2.
NIET: waarom moest Christus sterven? Om op te kunnen staan en zó de dood te overwinnen! 2.
David, een profeet psalm 16.
12...Wij immers zijn niet opgewassen tegen deze grote menigte die tegen ons is opgerukt, en wij weten niet, wat wij doen moeten, maar op U zijn onze.
Tien treden terug Jesaja 38. tien treden terug Jesaja 38.
1 donderdag 21 februari 2013 bespreking vanaf Hebreeen 1 1 donderdag 21 februari 2013 bespreking vanaf Hebreeen 1 1.
ALSJEBLIEFT! Romeinen 10.
Herders of HERDER.
Kom Hoger #5 Hij moet groter worden!
Eerbied voor een keuze De hel bestaat niet … ?. Genesis 1:28 / 31   En God zegende hen en God zei tegen hen: Wees vruchtbaar, word talrijk, vervul de.
Geboorte Gezin Samen dingen doen 2000 jaar geleden.. Jozef en Maria Jezus als broer hebben.
God is trouw Hij gaf zijn woord
Zondag 1 Wat is jouw zekerheid in dit leven? Dat ik van Jezus ben
De strijd Romeinen 7:14 - 8:4.
Wie is God voor jou?.
Niemand kan tot Mij komen, tenzij de
Matthéüs 26: Jezus in Gethsémané
Vrolijk Grappen maken Lol TREUREN??? Carnaval 26 februari.
1 donderdag 1 november 2012 bespreking vanaf Kolosse 3 1 donderdag 1 november 2012 bespreking vanaf Kolosse 3 1.
Deuteronomium 30: 19 Ik neem heden de hemel en de aarde tegen u tot getuigen; het leven en de dood stel ik u voor, de zegen en de vloek; kies dan het.
VREDE.
Wij verdienen Zijn genade niet! 10 zoals geschreven staat: Er is niemand rechtvaardig, ook niet één, 11 er is niemand die verstandig is, er is niemand.
20 juli 2014 Rotterdam. het voorgaande in Romeinen toen de kinderen (=Jakob en Ezau) nog niet geboren waren en goed noch kwaad hadden gedaan.
28 september 2014 Zoetermeer. Openbaring 1 1 Openbaring van Jezus Christus, welke God Hem gegeven heeft om zijn dienstknechten te tonen hetgeen weldra.
Strijd tegen de zonde?.
Romeinen 7:1 – 8:2 1Weet u dan niet, broeders en zusters, ik spreek immers tot mensen die de wet kennen, dat de wet alleen gezag over een mens heeft zolang.
Zondag 7 HC Franeker 21 februari 2010
Welkom!.
Genezing in de schaduw? Handelingen 5:15
1. 1 Paulus, door de wil van God een apostel van Christus Jezus, en Timoteus onze broeder, en (>de Jood Elymas) trachtte de landvoogd (=Sergius.
‘In het begin schiep God de hemel en de aarde’ Genesis 1:1
26 oktober 2014 Zoetermeer deel 1. het (direct) voorafgaande in 'Openbaring'  19:11-21 verschijning van de Koning der koningen aan de volkeren  20:1-6.
"de goede strijd".
2 13 Daarop zeide Mozes tot God: Maar wanneer ik tot de Israelieten kom en hun zeg: De God uwer vaderen heeft mij tot u gezonden, en zij mij vragen:
1Korinthe 7 32 En ik wilde wel, dat gij zonder zorgen waart. Wie niet getrouwd is, wijdt zijn zorgen aan de zaak des Heren, hoe hij de Here zal behagen.
Beelden van de kerk.
Curieuze Kinderen Basis Levens Vragen 1.Begin: Wat is onze oorsprong? 2.Betekenis: Waarom leef ik? 3.Bestemming: Waar gaan we heen? 4.Bewustheid: Hoe.
God komt heel dichtbij En ze wikkelde hem in een doek en legde hem in een voederbak, omdat er voor hen geen plaats in de herberg was (Luc. 2:7)
Christus Jezus’ voorbestaan Studiedag 14 november 2015.
Exodus 25:9 Volgens alles wat Ik u zal tonen, een ontwerp van de tabernakel en een ontwerp van al zijn voorwerpen, zó moet u het maken.
1 Pinksteren De Heilige Geest als onderpand. 2 Wie immers van de mensen weet wat er in de mens omgaat? Alleen de geest van de mens die in hem is! Zo ook.
Waarom zijn we hier op aarde?. Wat is de zin van ons bestaan? Waar leef jij voor? Wat is jouw levensdoel? Waarom ben jij hier op aarde? Heb jij dat helder?
Transcript van de presentatie:

Welkom in de samenkomst

Openbaring 21. 3. En ik (Johannes) hoorde een luide stem uit de hemel zeggende: Zie, de tabernakel van God is bij de mensen, en Hij zal bij hen wonen, en zij zullen Zijn volk zijn en God Zelf zal bij hen zijn, en hun God zijn.

Deuteronomium 4. 24. Want de HEERE, uw God, is een verterend vuur. Jesaja 33. 14. Wie is er onder ons, die bij een verterend vuur wonen kan ?

Exodus 33. 18. En Mozes zei tot God: Doe mij toch Uw heerlijkheid zien. 20. God zei: Gij zult Mijn aangezicht niet kunnen zien, want geen mens kan Mij zien en leven.

Romeinen 7. 24. Ik ellendig mens, wie zal mij verlossen van dit sterfelijk lichaam ? 25. Ik dank God voor bevrijding, door Jezus Christus, onze Heere !

6. Jezus zei tot Thomas: Ik ben de Weg, en de Waarheid, en het Leven. Johannes 14. 6. Jezus zei tot Thomas: Ik ben de Weg, en de Waarheid, en het Leven. Niemand komt tot de Vader dan door mij. 7. Indien gij Mij gekend had, zo zoudt gij ook Mijn Vader gekend hebben. Van nu aan kent gij Hem en hebt gij Hem gezien. 9. Wie Mij ziet, heeft de Vader gezien.

Openbaring 21. 4. En God zal alle tranen van hun ogen afwissen; en de dood zal er niet meer zijn, noch verdriet, noch geweeklaag, noch pijn zal er meer zijn, want de vroegere dingen zijn voorbij gegaan. 5. En Hij, Die op de troon gezeten is, zei: Ik maak alle dingen nieuw !

Because He lives, I can face tomorrow. My fear is gone. Because I know, He holds the future. And life is worth the living, Just because He lives !