Thema X FC STELENBAAN Ronde 2 – Thema X. 1. Hij heeft een hele tijd geneeskunde gestudeerd maar dat bleek niets voor hem te zijn. Zijn ware passies blijven:

Slides:



Advertisements
Verwante presentaties
Gemaakt door : Randy²¹ en Lorenzo ²¹
Advertisements

Deze presentatie bevat beelden van de kruisiging,
Een ontroerend verhaal met een sterke boodschap !!!
Zoogdieren Koen Wiersma Groep 6b 7 mei 2012.
Genezing op sjabbat Johannes 5:1-18
Dit is spreekbeurt Van Joris Ozinga.
Welkom op TOV!. bidden Geloof & gevoel ‘ik merk niks van God’
Uitleg lijdend voorwerp (lv)
Opscheppen les 3 voorbereiding op het bezoek aan Firma Ruizendaal in Waverveen.
De barst in de kruik Vertaald uit het Duits. Freddy Storm – 06/2010.
De vloek van de dood Schrijver rik Tekenaar sten. Schrijver julia.
DAT IS HET ! Joep was zo’n figuur, waar je echt helemaal gek van kon worden. Hij was altijd goed gehumeurd en had altijd iets positiefs te melden. Als.
Paragraaf 2 van hoofdstuk 2: Warmtebronnen
Zonde, de grootste vijand
Dubbele Jan 1 Dubbele Jan die ziede nie meer op de kermis staan Hij is er met zijn wagentje vandoor gegaan Refrein: Jan, Jan, dubbele Jan waar zijde gij.
Klik telkens met de linkermuisknop om verder te gaan.
Bestemming God eren ….
Wat maakt het leven zinvol?
Waarom zijn er zoveel oorlogen ?
Culturele stromingen Culturele ontwikkeling is een proces van opeenvolging en afzetten tegen. Literatuur is het product van een cultuur: het geeft (indirect.
6de Sjikke Kwis Sjikke Reeks 6
FC STELENBAAN Ronde 2 - Thema Thema X.
LEVE DE ZESTIGJARIGE LEEFTIJD !
parkieten komen uit Australië
Zingen Vers 1 De kerk van alle tijden kent slechts één vaste grond:
Goedenavond Welkom bij
De Republiek in een tijd van vorsten Centralisatie en reformatie § 2.3.
Hoofdstuk 6. Een duurzame aarde..
Eddy Merckx Van maxim en kevin.. Inhoudstabel ► Tijdsbalk ► Waar leefde hij? ► Wat deed hij? ► Deed hij het graag? ► Weetjes.
Mijn boekbespreking gaat over
MAX de gelukkigste hond van de wereld
Raven en een weduwe Van boven bekeken – 7.
Beloofd is beloofd.
Ruimtevaartquiz De Maan De.
Genesis 39:6 Daarom vertrouwde hij alles volledig aan Jozef toe; nu Jozef er was, bekommerde hij zich alleen nog om wat hij te eten kreeg.
Antwoorden op vragen over kerk, cultuur, Bijbelboeken, … & geloven.
Uitleg bijvoeglijke bepaling (bvb)
Grammatica Nederlands
De Eerste mensen en de eerste zonde. De Eerste mensen en de eerste zonde.
Made by Lisa (5c). 6c speelde tegen 5c ! Het zijn beide sterke ploegen ! Eerste helft was de stand 1-0 Tweede helft werd het 4-1 Senne, Benjamin en Jonas.
Voorbereiding uitstap musical 3 e leerjaar 04 februari 2011.
12 sept 2013 Bodegraven 1. 2  vooraf lezen: 1Kor.7:12 t/m 24  indeling 1Korinthe 7  1 t/m 9: over het huwelijk  10 t/m 16: over echtscheiding  16.
essentie van kerst Over de mens-wording van Gods Zoon
Romeinen 7:1 – 8:2 1Weet u dan niet, broeders en zusters, ik spreek immers tot mensen die de wet kennen, dat de wet alleen gezag over een mens heeft zolang.
Arthur Japin, de niet-gelovige hoofdredacteur van de #Jezusglossy, over vergeving.
Vliegenzwam Wie kent hem nou niet!!!!.
Paragraaf 1.2 De Renaissance.
Jacky X FC STELENBAAN Ronde 10 – Jacky X. 1. Deze Griekse veldheer en geschiedschrijver leefde van 430 tot 354 voor Christus. Hij was leerling van Socrates,
Jacky Ickx FC STELENBAAN Ronde 10 – Jacky Ickx. 1. Deze Griekse veldheer en geschiedschrijver leefde van 430 tot 354 voor Christus. Hij was leerling van.
FC STELENBAAN Ronde 2 Sjaalom. Why? Tell me why!.
FC STELENBAAN Ronde We zoeken de naam van een in 1940 geboren Nederlandse journalist, schrijver en essayist. Hij behaalde talloze prijzen, wij.
Thema X FC STELENBAAN Ronde 2 – Thema X. 1. Hij heeft een hele tijd geneeskunde gestudeerd maar dat bleek niets voor hem te zijn. Zijn ware passies blijven:
FC STELENBAAN Ronde We zoeken de naam van een in 1940 geboren Nederlands journalist, schrijver en essayist. Graag de naam van de mens die we zoeken.
Thema X FC STELENBAAN Ronde 2 - Thema. Bier FC STELENBAAN Ronde 2 - Thema.
Thema voor vanavond: Je ouders
Paragraaf 1.2 De eerste mensen.
FC STELENBAAN Ronde 2 Sjaal om Y ? Tell me Y !. FC STELENBAAN Ronde 2 TAFARARESSAY ….…….Y....…….Y………Y……..Y…….Y……Y…..Y….Y…Y..Y.YY.
De Kamiel Kafka – ronde FC STELENBAAN Ronde 10 – Kamiel Kafka.
De Kamiel Kafka – ronde FC STELENBAAN Ronde 10 – Kamiel Kafka.
“de liefde van God”.
Door: Stefan Eijdenberg, Timo Kubbinga, Jasper Cox en Renzo van der Loo.
Door gebruik te maken van alle nieuwe technologieën met betrekking tot de vruchtbaarheid lukte het een 75 -jarige vrouw een baby te baren.
Madagaskar is een eiland in de Indische Oceaan, 430 km van Mozambique. Zo’n 2000 jaar geleden zetten de eerste bewoners ‘voet aan wal’ op dit eiland.
Kerstproject 2011 Vertel Het Maar
Geloof is je inlogcode Op zoek naar God?.
Wetenschappelijke Revolutie, Verlichting en Franse Revolutie
Formulier voor de bediening van de Heilige doop aan de kinderen van de gelovigen III Blz. 725 (GK) Gemeente van onze Heer Jezus Christus, NN en NN hebben.
Dieren op de boerderij. Gebruikte symbolen Ga naar mijn volgende dia Ga naar mijn voorgaande dia Ik wil nog even mijn informatie raadplegen.
Dieren op de boerderij. Gebruikte symbolen Ga naar mijn volgende dia Ga naar mijn voorgaande dia Ik wil nog even mijn informatie raadplegen.
Ware spreuken. door ingrid v.b.i..
Transcript van de presentatie:

Thema X FC STELENBAAN Ronde 2 – Thema X

1. Hij heeft een hele tijd geneeskunde gestudeerd maar dat bleek niets voor hem te zijn. Zijn ware passies blijven: Radio Hallo, warme en koude chocomelk en modelbouw. Hij is altijd wel beet te nemen of verklapt het hele geheime plannetje tot ergernis van de rest van de ploeg. We zoeken de achternaam van het typetje dat Herman Verbruggen speelt. FC STELENBAAN Ronde 2 – Thema X

2. We zoeken de medische term voor het weefselversterf waarbij afstervend weefsel geïnfecteerd wordt met rottingsbacteriën. Hierbij ontstaat vaak een kwalijk riekende geur. De meest voorkomende oorzaak hiervan is een verminderde tot geheel afgesloten bloedtoevoer naar een bepaald lichaamsdeel of weefsel. Wanneer de doorstroming niet binnen een bepaalde tijd wordt hersteld, ontstaat door gebrek aan onder andere zuurstof en voedingsstoffen een versterf van het weefsel. We zoeken dus een aan het onderwerp gerelateerde naam voor koudvuur.. FC STELENBAAN Ronde 2 – Thema X

3. Vul het juiste antwoord in volgende zin in: FC STELENBAAN In de morgen van 11 Juli 1302 stonden op de “ X ” bij Kortrijk ongeveer Vlaamse strijders, grotendeels gewone burgers, ambachtslieden en boeren, zij aan zij te wachten op de aanval van het Franse ridderleger. Vervang de “X” door het juiste antwoord. Ronde 2 – Thema X

4. "Daar issem, daar issem, daar issem!!!" FC STELENBAAN Graag de naam van de Belgische voetballer die met zijn kopbaldoelpunt de Nederlanders thuisliet van Mexico '86. Ronde 2 – Thema X

5. We zoeken een Britse komische serie die zich afspeelt in een ziekenhuis. Er zijn weinig verhaallijnen van medische aard en de afleveringen bestaan uit een aanéénrijging van sketch-achtige scènes die verbonden worden met beelden in slow-motion of versnelde film. Enkele personages zijn: Dr. Caroline Todd, anesthesist Guy Secretan en directrice human resources Joanna Clore. FC STELENBAAN Ronde 2 – Thema X

6. De Vlaamse actrice die we zoeken, werd geboren op 10 maart In 1963 trad ze toe het Dramatisch Gezelschap van de BRT. De meeste kennen haar nog als "vrouw Coene" in "Wij, Heren van Zichem". Verder speelde ze mee in o.a. De bossen van Vlaanderen De bossen van Vlaanderen Eline vere Eline vere Antonia Antonia Moeder, waarom leven wij? Moeder, waarom leven wij? Villa des roses Villa des roses FC STELENBAAN Ronde 2 – Thema X

7. Wielrennen FC STELENBAAN Zijn uitslagen op het wereldkampioenschap voor beroepsrenners: 2003: 2e 2004: 6e 2005: 2e 2006: 3e Ronde 2 – Thema X

8. Het is een dierlijke olie die gewonnen wordt uit een orgaan van de haai, kabeljauw of andere kabeljauwachtige vissen. Het is een vette olie die jodium, fosfor, vitamines A en D bevat en is tevens één van de producten met hoogste gehalte aan omega-3 vetzuren. In de jaren 70 raakte het uit de gratie omdat men dacht dat het uit de beschermde walvis werd gewonnen. FC STELENBAAN Ronde 2 – Thema X

9. "Black Venus", "De Goede Moordenaar", "Het Teken van de Hond" en " Het Zevende Zegel" zijn een aantal boeken van Jef Geeraerts. Deze 4 boeken vormen samen een cyclus en het is de naam van deze boekencyclus die we zoeken. FC STELENBAAN Ronde 2 – Thema X

10. Een vraagje voor de echte kenners: Johnnie Walker kent 5 variëteiten. De bekendste zijn de Red label en Black label. Alle flessen van deze duurste soort worden genummerd aangeboden in een met zijde afgewerkte presentatiedoos. Het is een precieuze blend van 16 van de zeldzaamste whisky’s die Schotland rijk is. Die whisky’s hebben elk een uitzonderlijk lange rijpingstijd achter de rug, vaak in oude sherryvaten. Welk label zoeken we? FC STELENBAAN Ronde 2 – Thema X

FC STELENBAAN 1. Herman Verbruggen 2. Weefselversterf Daar issem 5. Britse serie 6. Vlaamse actrice 7. Wielrenner 8. Dierlijk olie 9. Boekencyclus 10. Whisky label Ronde 2 – Thema X