6 September 2012 Lotto Arena - Antwerpen. Wat zijn je verwachtingen vooraf? Wat is je ervaring geweest? ONDERZOEKSVRAGEN.

Slides:



Advertisements
Verwante presentaties
De entertainmentbranche bezoek aan een tv studio opname met publiek
Advertisements

Serious Request 2012 Enschede Sjors IJspelder & Florentijn Marinissen 3FM.
Hoe het was op woensdag 16 januari 2013.
Gemaakt door Odessa koorevaar
Welkom op de opening van het thema Machtige Muziek groep 4a en 4b.
Dag 13. Dag 13 Dit keer wil ik… Sinterklaas… het dagboek van dit jaar afsluiten. Dag 13 van het dagboek Hallo lieve kinderen, Dit is dan alweer de.
Lagoonia Je vliegtuig is neergestort op een eiland in de Stille Zuidzee en je bent een van de overlevenden. Zult u in staat om andere overlevenden te vinden,
Woorden en tijd.....
SPEL UIT DE TOP 20 VAN GRAND THEFT AUTO V.
Speel een spel uit de top 20 van gamer.nl. Verwachtingen vooraf? Veel gescheld, aangezien alle jongens die het doen altijd schelden…. Veel geweld in het.
Spel uit top 20 gamer.nl Grand theft auto V
Door Rosalie Blok. 4 en 5 juni 2013 was het weer tijd voor de Jaarlijkse modeshow van de studenten van de opleiding Mode/maatkleding van ROC Tilburg.
Crosslab Sensory Shopping
IMPACT HELMOND 2012  Opgericht in 2004  25 organisatievrijwilligers  Grootschalig, uniek, muzikaal en cultureel, jongerenfestival wat jaarlijks plaats.
Odin - VV De Meern Seizoen Zaterdag 15 december, typisch zo’n dag dat je je afvraagt waarom je voetbalt. Diep in december, wisselend weer,
Reservoir dogs band is een band die nummers speelt van vele Tarantino films. Ze zijn pas sinds september bezig en hebben al in januari op de premiere gespeeld.
Lazy Sunday Lazy Sunday is een muzikante band met maarliefst 6 personen. De band covert liedjes van vroeger maar ook van nu. Dit doen ze met veel verschillende.
Live in de HMH 2013 Music. Super band. Een pianist, drummer. Hammond, bassiste, sax/conga’s, 2 achtergrond zangeressen en Een gitarist. Prachtig vol.
Bezoek een tv studio opname met publiek JENSEN. OPDRACHT Op 17 april 2013 zijn Lisa, Elllen, Kylie, Kimberly, Vanja en ik naar Weesp afgereisd om een.
Beeld en Geluid museum Media park - Hilversum.
Dag 11 Dag 11 van het dagboek Hoi jongens en meisjes, Wat was het gezellig zondag!!! Ik ben er nog steeds van aan het nagenieten. Ik vond het wel heel.
7 e EMEG ITEM Door Mathijs van Zantvoort. Na mijn recensie voor The Mad Trist (zie EMEG item 4) Wilde ik ook wat verder kijken dan omgeving Eindhoven,
De schaduw en het licht Tekst Toon Hermans Muziek James Galway
Howard Komproe – N.I.E.U.W Gemaakt door Mathias Coenen.
Jazz Festival Breda Florentijn Marinissen & Sjors IJspelder.
Tame Impala Paradiso. Wat, Waar, Wanneer? Wat? Optreden van de band Tame Impala Waar? Paradiso Amsterdam Wanneer? 29 oktober 2012.
ZEEKLASSEN LARA MAUD.
One Last Tour ’12 ZiggoDome Amsterdam. Sfeerimpressie.
Godsdienst 1 1.
dus dat was 'n hele onderneming, maar wel erg leuk.
Glow.
Glow.
Hilde Vandermeeren.  Auteur:Hilde Vandermeeren  Ilustrator: Harman Van straaten  Uitgever:Davidsfonds  Aantal bldz: 96 p.
Concerti Fetti Bezoek een live-optreden van een voor jou niet voor de hand liggende artiest.
Door:Liliane de Voogd Klas: CO1K Datum: 17 september 2012.
Elk jaar is Groots met een zachte G weer uitverkocht! Iedere Brabander leeft hier naartoe. Het is een Brabants fenomeen! Maar wat is nou de succesfactor.
ERASED TAPES 5TH ANNIVERSARY TOUR Nils Frahm, Ólafur Arnalds, A Winged Victory For The Sullen Paradiso Amsterdam, maandag 15 oktober 2012.
‘De Klomp Draait Door’ Rosalie Blok Klas CE2C.
Als vrijwilligerswerk bij mij in de wijk heb ik geholpen bij de organisatie van Woensel Westival. Een wijkfestival waar we alle bewoners van deze ontwikkelingswijk.
Concert Antwerpen. Beyoncé is een enorme inspiratie voor mij. Ik heb veel interviews met haar gelezen, en heb daarom enig idee hoe zij tegen optreden.
{ The Ziggodome. ● Uitverkochte Ziggodome dus veel bezoekers ● Veel songs van het nieuwe album ● Veel entertainment ● Grote show ● Voorprogramma.
Assassins Creed 1 Presentatie EMEG-lijst. verwachting Toen ik begon te spelen dacht ik dat het een shootergame was. Ik had niet veel verwachtingen verder.
Mazes + The Benelux in Stage 01, 013 Tilburg Wat zijn de verwachtingen vooraf? Wat is je ervaring geweest? Wat is het verschil?
JUSTIN BIEBER.
Inspirationpoint Valkenswaard.
Sensation white studentsounds
Rabo Beach Break Wie? Wat? Waar?  Al 4 jaar op een rij wordt jaarlijks een volleybaltoernooi georganiseerd op de markt in Boxtel. Het hele.
Mark Knopfler Sjors IJspelder & Florentijn Marinissen
Florentijn Marinissen & Sjors IJspelder
Ciara ‘The Sand’. Opdracht Observeer het publiek tijdens je bezoek.
Harry Potter Studios.
3FM Serious Request.
Appel. Recensie en reactie over de act van Bush!
nou, ik ben dus inderdaad naar la defense geweest.

Recensie met mijn commentaar.  Recensie: Nummers als ‘Blue Eyes’ en ‘Stars in My Eyes’ doen het goed. De unieke combinatie en originaliteit van de muziek.
Zeeklas!!! Laura –andrea EnRuth. Eerste dag van zeeklas!!! We vertrokken in Genk met de trein naar zee. De treinreis duurde lang het was ook warm maar.
Verwachting Mijn verwacht van dit spel was erg laag. Voordat ik het spel ging spelen, vond ik het er maar stom, makkelijk en kinderlijk uitzien. Ik wou.
Sneeuwklkassen 2014 Febe reners.
Anouk van Dijk CO1C. Appelpop valt onder de categorie events. 3 podia: Het hoofdpodium Het brunottipodium Het McBlossompodium.
En daar stond ik dan… slaperig stapte ik mijn bed in.
Welkom in de jungle van groep 3. Jip maakt eerst een schets en daarna verft hij zijn aap in de jungle!
 Bij aankomst  De zaal  Het voorprogramma  Caruso.
Kamp dag een Er was eens een klas groep 5/6 Die gingen op kamp in Helden.
ono počínatzahrátkošile (het inspeelshirt)
Cirque du Soleil (2. Culturele activiteiten). Wat + waar ? Wat? Cirque du Soleil is een wereldwijd optredend samenwerkingsverband van groepen artiesten.
Powerpoint presentatie.
Transcript van de presentatie:

6 September 2012 Lotto Arena - Antwerpen

Wat zijn je verwachtingen vooraf? Wat is je ervaring geweest? ONDERZOEKSVRAGEN

PRE-EXPOSURE SPANNEND ZIN ENTHOUSIAST NERVEUS BLIJ Voor een concert is er altijd dat fijne gevoel van spanning en enthousiasme en blijheid. De adrenaline giert door je lichaam en je kunt niet wachten om jouw muzikale held(en) live die geweldige muziek te spelen. Dit gevoel had ik ook vooraf bij het concert van Jack White. Ik had er lang naar uitgekeken en had er super veel zin in. De lichten gingen uit en Mister White en zijn band betraden het podium..

DIRECT-EXPOSURE Weinig interactie met publiek Te zacht geluid Teleurstellend Te veel verwachtingen gehad? Te rustig publiek Geen goede sfeer Jack White is een geweldige artiest en speelt fantastisch live. Althans dat vond ik altijd bij het zien van live materiaal. De show begon en vanaf het begin was het geluid eigenlijk te zacht. Het kwam niet goed over ook al was de band best enthousiast. Verder maakte Jack White amper contact met het publiek wat erg jammer was, dat maakt een optreden toch iets meer speciaal. De sfeer was ook niet goed, veel mensen zaten heel stil en zelfs het sta publiek was rustig. Het voelde niet goed en het was redelijk teleurstellend. Terwijl de muziek wel gewoon goed was. Erg zonde.