Stage bij “Het Licht”. Mijn stage bij “Het Licht” begon een beetje rommelig want ik kreeg op het laatste moment te horen dat ik mijn stage bij een ander.

Slides:



Advertisements
Verwante presentaties
Dag 12. Dag 12 Dag 12 van het dagboek Hallootjes, Hoe is het bij jullie? Ik hoop dat jullie je een beetje beter voelen dan wij hier. Want het is toch.
Advertisements

Tevredenheid met behandelaar en behandeling.
Nieuwsbrief 1 OVER JOY GOEDKOOP TOPTURNSTER BIJ TSH-HEERENVEEN.
Gemaakt door Odessa koorevaar
De professor Er was eens een professor zijn naam was Einstein. Einstein had een laboratorium met allemaal flesjes,drankjes en soms ontplofte er zomaar.
Dag 13. Dag 13 Dit keer wil ik… Sinterklaas… het dagboek van dit jaar afsluiten. Dag 13 van het dagboek Hallo lieve kinderen, Dit is dan alweer de.
Portfolio Website Tim Klijn Klas: MBI m1 Datum: 21 november 2007
en toen werd ik weer wakker en toen hoorde ik ook gegrom, nou het was wel hmm, ik dacht hmm.
‘’Een beetje tijd!!! Kamunyak.
Dag 6 Dag 6 van het dagboek Halihalo lieve kindertjes, Brrr… wat was het koud vannacht op de daken. We zijn de hele nacht op pad geweest met onze zakken.
Door Rosalie Blok. 4 en 5 juni 2013 was het weer tijd voor de Jaarlijkse modeshow van de studenten van de opleiding Mode/maatkleding van ROC Tilburg.
De Eiffeltoren en de Mona Lisa
WoW EMEG-LIJST.  Vrienden  Nieuwsgierig  Enthousiast broertje WAAROM?
Dag 7 Dag 7 van het dagboek Hallo jongens en meisjes, Hier ben ik dan weer. En hebben jullie al iets in je schoentje gehad? Als je nog niets gehad.
Voor hen die nog een moeder hebben is dit heel mooi.
Bezoek een tv studio opname met publiek JENSEN. OPDRACHT Op 17 april 2013 zijn Lisa, Elllen, Kylie, Kimberly, Vanja en ik naar Weesp afgereisd om een.
Beeld en Geluid museum Media park - Hilversum.
Dag 11 Dag 11 van het dagboek Hoi jongens en meisjes, Wat was het gezellig zondag!!! Ik ben er nog steeds van aan het nagenieten. Ik vond het wel heel.
ZEEKLASSEN LARA MAUD.
het kasteel liep over mij niet meer gewezen. een kasteel raakte.
Baby-zitten Hallo vrienden, Gisteren zijn jullie zeker de hele avond bezig geweest met leuke dingen doen, met de voeten omhoog aan het luieren of fijn.
Wie is de baas?.
De kleur blauw stond centraal in dit project Cuma-dag was wel leuk je kan der van alles doen, je kunt kleding ontwerpen, Voertuigen maken, muziek maken,
Voorstellingsbrief Naam; Maaike Reimerink ben 16 Zit op praktijkschol de Wheemergaarden in klas 4a .Ik ga jullie nu wat vertellen over mijn stage .Ik ben.
CULTUREEL KAPITAAL ?????? Je eerste keer weet je niet wat je te wachten staat om dat je het niet kent. De eerste keer dat ik naar het toneel ging was.
Door: Türken  Groep 2.  Groep 3.  Groep 4.  Groep 5.  Groep 7.  Groep 8.  En nog foto’s.
Kunst!!! Ik heb samen met mijn oma een schilderij gemaakt met veel kleuren lees meer over in deze powerpoint.
en je hebt ook hele mooie wagons waar je uit kan kijken boven de trein, panoramawagons heette dat.
o ja, de laatste vakantie was wat dat betreft interessant omdat we alleen op wrakken gedoken hebben.
met 'n bus bij 't bezoekerscentrum wordt je losgelaten en dan wordt gezegd dat je over twee uur terug moet zijn.
hij trok een bloem Zingt en kwam. Joringel komt ze niet meer komen.
dat hebben wij, wij op vakantie naar kreta in september en wat hebben we, we zitten hier in de regen.
het kasteel tovert naar het ringetje. groot beweegt hij rond de struik.
dus dat was 'n hele onderneming, maar wel erg leuk.
was ik alleen met m'n vader met 'n tourgroep waren we gewoon 'n weekje, hadden allemaal sites bekeken en zo.
wanneer ging hij ze in zon. een meter droomde. de vogels vielen naar het kasteel.
dus dat zag je inderdaad zo af en toe gebeuren. dus we gingen 's-morgens om zes uur in de bus en toen waren we daar dan om 'n uur of half tien bij die.
het dorp kookte naar vogels. toen kon hij die lijden.
kwaad droeg hij rond het kasteel. een dauwdruppel kwam overeen.
Glow.
Van Abbemuseum.
Glow.
Pamela Dorland 4hna.  Ik was donderdag 22 maart om 19:00 aanwezig in het klokgebouw om de glamping tentoonstelling te bezichtigen.  Ik heb vooral naar.
Glow 2011 Gijs Kahmann. Verwachting Mijn verwachting voor Glow was eigenlijk vrij hoog want ik was de vorige keren ook al geweest en toen vond ik het.
Er zijn fouten die onomkeerbaar zijn...
Werkverslag. Inhoudsopgave Pag.1 wat hebben we gedaan in deze lessen?
‘De Klomp Draait Door’ Rosalie Blok Klas CE2C.
Assassins Creed 1 Presentatie EMEG-lijst. verwachting Toen ik begon te spelen dacht ik dat het een shootergame was. Ik had niet veel verwachtingen verder.
House of Freaks BEACHCLUB VROEGER. Wie? Wat? Waar?  House of Freaks  2 juni :00 – 00:00  Beachclub Vroeger  Bloemendaal.
Harry Potter Studios.
Enquête-uitslagen PowerPoint Fanfare Sint Caecilia 2011.
Rode Rozen.
Tom en de pony Door Mathias Benoit. Tom ging met zijn mama en papa op reis naar Nederland. Ze gingen naar een huisje waar ze een pony kregen tijdens hun.
Dit kun je gaan lezen als je niks beters te doen hebt!
Schoolproject in beeld
Wie ben ik?.
Jorinde bekeek. de nacht kon. Joringel had zijn aan de hand.
(Met dank aan Stijn van den Corput voor de foto) Ik dacht: - dat het saai zou worden. - dat de verhouding meisjes/jongens 1:20 zou zijn - dat je alleen.
THE LION KING The Musical. Musical  In december 2012 ben ik in London naar de musical ‘The Lion King’ geweest. Ik was er een aantal jaren daarvoor ook.
grote kon hij rond het dorp. het kasteel tovert naar het ringetje.
Mijn vrouw en ik.. Eerst wil ik me even voorstellen. Ik ben Hendrik.
Bij mijn Presentatie Richard Postema Welk om. Hoe ik hier ben gekomen? 4 jaar op gezeten, had het er erg na me zin.
‘Mixed up piles’.
ENQUETE A.E.L Hoe is het stagelopen je bevallen? Goed:94% (94% in 2014) Goed:94% (94% in 2014) Matig:5% ( 5% in 2014) Matig:5% ( 5% in 2014) Slecht:1%
Het kwetsbare vertrouwen van ouders in de jgz Justine Pardoen Ouders Online.
Naam: Rayiha Inanc Klas: 4 E ICT & Multimedia. Inhoud  Stageperiode  Hoe ben ik deze stageplek terechtgekomen?  Het bedrijf  Stage dag 1 t/m stage.
Stage bij Dijkwaard 2014 Naam leerling. Persoonlijk leerdoel stage klas 3 Nieuwe technieken aanleren in het schilderen.
Week van het geld Door; Faith,Aita,Sonam&Linda. Tabor kerk  Wij waren naar de Tabor kerk geweest, en daar hebben wij heel veel van opgestoken. En ze.
God zei tegen Jona: “Ga naar Ninevé, de mensen daar doen allemaal gemeen.” Maar Jona dacht: ”Ik ga er met de boot vandoor, want Ninevé, daar ga ik mooi.
Transcript van de presentatie:

Stage bij “Het Licht”

Mijn stage bij “Het Licht” begon een beetje rommelig want ik kreeg op het laatste moment te horen dat ik mijn stage bij een ander bedrijf niet doorging. Toen is Jan meteen gaan bellen en woensdag kon ik meteen aan de slag bij Het Licht. Ik werd daar ontvangen door Rens en Kees, Kees heeft mij daar even rond geleid en wat dingen uitgelegd over wat er precies die dag moest gebeuren en wat voor soort bedrijf het is.

Stage bij “Het Licht” Het Licht is een bedrijf dat net zoals Flashlight licht verhuurt, dit doen zij voor iedereen die er naar vraagt zoals kleine disco’s maar ook mega ondernemingen zoals Talpa.

Stage bij “Het Licht” Het bedrijf verhuurt dus licht. Voorbeelden uit het assortiment zijn: Arri studio fresnels Arri studio parren Arri ruby

Stage bij “Het Licht” Totaal zijn er 14 medewerkers waarvan 11 vast en de rest zijn stage plekken. Ik ben vooral met Kees, Rens, Chris, Leonie en Rosanne in aanraking geweest.

Stage bij “Het Licht” Er is geen ontruimingsplan maar er zijn wel brandblussers aanwezig. Tevens zijn er ruim genoeg branddeuren aanwezig.

Stage bij “Het Licht” De leukste “klus” die ik heb gehad was voor een commercial voor de ING. Dit werd opgenomen in een luxe bedrijfspand, het was erg mooi om “de set” eindelijk te zien.

Stage bij “Het Licht” Ik vond het erg leuk om er te werken en ik heb er veel van geleerd. Eerst dacht ik dat het vreselijk was omdat ik veel dingen moest doen waar AV niets mee te maken had. Althans dat dacht ik maar dat viel reuze mee. Achteraf vind ik dat ik er super veel van heb geleerd en dat dit een zeer leerzame stage was. Een vaste aanstelling zou ik niet willen want het is niet mijn soort bedrijf.