Een brandend hart.

Slides:



Advertisements
Verwante presentaties
Ik wens je De kracht van god.
Advertisements

Wij hebben een woord -Het Woord- voor de wereld
Onze hulp en onze verwachting is van God, onze Heer.
Tussen Pasen en Pinksteren.
Afscheid groep 8 Kindernevendienst en Bevestiging ambtsdragers 15 juni 2014 Thema:
Jeugddienst 11 januari Thema: Jezus vertrouwen = Feestje bouwen
Gebed om zegen.
Zending vandaag Wat gaan we bespreken? Wat is zending?
H E E R U B E N T W E L K O M...geloven, getuigen, groeien...
Welkom WELKOM. 'Sterven is het uitdoven van een lamp, niet de vernietiging van het licht.'
Welkom kruis Lijden hoort tot het standaardpakket en het basisonderwijs van het christen-zijn. Petrus’ eerste reactie daarop was: God verhoede het Heer!
Zingen Vers 1 Neem mijn leven, laat het, Heer,
Zingen Vader vol van vrees en schaamte, buigen wij voor U.
Zingen Liedboek 477 : 1,2 Geest van hierboven, leer ons geloven,
Zingen Vers 1 Zingt een nieuw lied voor God de Here
Zingen Vers 1 Samen in de naam van Jezus heffen wij het loflied aan,
Aan de oorsprong van alles staat een liefhebbende God Ook jij bent in zijn Liefde geborgen voor altijd.
ONZE HERDER GAAT VOOROP IN 2008
Jezus verliest de liefde van mensen
Medewerkers voor de “Goed voor elkaar” activiteiten voor de basisschoolkinderen uit groep 1-4.  19 september “Filmmiddag” vanaf 14:45 uur  26 september.
Eerbied voor een keuze De hel bestaat niet … ?. Genesis 1:28 / 31   En God zegende hen en God zei tegen hen: Wees vruchtbaar, word talrijk, vervul de.
WELKOM OP TOV!.
Welkom.
Welkom op TOV!.
Ik nodig je uit tot een nieuw begin.
Geldermalsen  (Jezus)”…. gij zult mijn getuigen zijn ……………tot het uiterste der aarde.  “GETUIGE”: Delen wat God heeft gedaan in mijn leven.
Hartelijk welkom in deze dienst
Zingen Vers 1 Jezus, ga ons voor deze wereld door,
Welkom in de trouwdienst van Edwald & Miranda
Welkom deze middag in de Chr. Ger. kerk van Biezelinge Voorganger in deze dienst is Ds. H. van den Heuvel.
Welkom In deze dienst worden de liederen op de beamer geprojecteerd,
Zondag 7 HC Franeker 21 februari 2010
Welkom in deze kerkdienst
H O O P in kwetsbaarheid BEELDMEDITATIE mensen … ze zoeken naar hoop
Zondagavond 8 maart 2015.
De Geest: niet tegenwerken, maar meewerken!
Thema voor vanavond: Je ouders
Zingen Heer, U bent mijn leven, de grond waarop ik sta.
Pasen 2015 Groep 5, 6, 7 en 8 ‘t Bolwerk.
Zingen Vers 1 God, enkel licht, voor wiens gezicht
Welkom in deze kerkdienst
O Heer, wat ben ik moe!.
Welkom.
Voorganger: Ds. H. Torenbeek Ouderling van dienst: J. Korthoef
Durf te dromen.
Welkom Voorganger: Ds. S. v.d. Zee Ouderling van dienst: Mevr. J. Boersma Organist: A. Kroeze + Houseband Schriftlezing: Marcus 10:
Welkom. Muziek en zangtalenten Meer dan 300 vrienden op facebook, maar hoe goed kennen die jou eigenlijk als je alleen maar de leuke dingen op facebook.
Er bloeit iets op! Kerstproject Op U, mijn Heiland, blijf ik hopen. Verlos mij van mijn bange pijn! Zie, heel mijn hart staat voor U open en wil,
Samen in de Naam van Jezus - Kerst 2015
Kom laat ons zingen vandaag, klappen vandaag, dansen vandaag, prijzen vandaag en bidden tot de eer van God.
Na het luiden van de klok zingen wij: Opw. 573
V. Wij danken voor de doop van Sep en van Jurre. Wij bidden voor hun ouders, Eric en Tannita, en Wijjert en Monique, met Matthijs. Zegen deze ouders en.
DoeMeeDienst GemeenteGroeiGroep 28 februari 2016 Thema: Als kinderen andere wegen gaan…. Welkom!
Wat heeft een eenzaam en bang schaap nodig?. Zoek je ook naar liefde, warmte, bemoediging en bescherming? Verlang je naar een goede relatie? Is er iemand.
Paasviering 2016 CBS Op de Zandtange. Aansteken van de paaskaars Gebed.
Welkom in deze Pinkster-dienst - een gave(n)dienst koor, voorlezing, zingende kinderen, bijdrage KIKker, preek enz. - een volle dienst laat u/je vullen.
De preek gaat over: Lukas 24: Voorlezer: Jan Dees Voorganger: Ds. J.F. Harmanny te Hoek Alle liederen worden tijdens de dienst geprojecteerd Eerste.
Mensen wordt wakker Mensen wordt wakker voordat het te laat is
Voorganger:ds. Abma Welkom in deze dienst Schriftlezing:Handelingen 2:
Voorganger:ds. A. Robbertsen Welkom in deze dienst Schriftlezing: Handelingen 2:
Samen in de naam van Jezus Samen in de naam van Jezus, heffen wij een loflied aan, want de Geest spreekt alle talen en doet ons elkaar verstaan. Samen.
Weest niet verbaasd als u de wereld haat;
Aswoensdag.
Heb je de goede Herder al nodig? Waarom?
Wat geven we kinderen mee?
Kerstmis 2016 Hebben wij mogen vieren met uw kinderen
Welkom in deze dienst Voorganger: ds. A. Robbertsen
de waarheid die mij leidt.
Transcript van de presentatie:

Een brandend hart

Uit Lucas 24

Blijf bij ons

Om zegen voor jonge mensen bidden wij U, God Om zegen voor jonge mensen bidden wij U, God. Maak ze sterk en scherpzinnig, bestand tegen leugens en schijnwaarden, tegen de giftige lucht die ze tegen wil en dank moeten inademen. Beloof ze uw licht op hun wegen en de moed om ook in het donker hun weg te zoeken.

Zegen ze met vriendschap en liefde en met kracht in uren van eenzaamheid. Zegen ze met vreugde, zegen ze in hun tranen. Vul hun dagen met werk en rust, met ernst en spel. Roep ze tot vrijheid, roep ze tot dienst.

Bewaar ze zoals ze zijn op deze dag en maak ze hoopvol voor de dagen die komen. En wees Gij voor hen de stilste stem, de vriend zonder naam.

Een brandend hart

De kracht die ons het leven geeft De kracht die ons het leven geeft. refrein Zing dan a-adem van vuur, a-adem van vuur, adem van vuur, a-adem van vuur, adem van vuur, a-adem van vuur, ja adem van vuur

Verwarm wat kil en koud in ons is Verwarm wat kil en koud in ons is. refrein Zing dan a-adem van vuur, a-adem van vuur, adem van vuur, a-adem van vuur, adem van vuur, a-adem van vuur, ja adem van vuur

De gloed van Jezus brandt in ons hart De gloed van Jezus brandt in ons hart. refrein Zing dan a-adem van vuur, a-adem van vuur, adem van vuur, a-adem van vuur, adem van vuur, a-adem van vuur, ja adem van vuur

De Geest zet ons in vuur en vlam De Geest zet ons in vuur en vlam. refrein Zing dan a-adem van vuur, a-adem van vuur, adem van vuur, a-adem van vuur, adem van vuur, a-adem van vuur, ja adem van vuur

Voorg. : Vol dankbaarheid komen wij tot U, Heer Voorg.: Vol dankbaarheid komen wij tot U, Heer. Kinderen: U bent als een Vader en Vriend voor ons. Bij U mogen wij thuiskomen. Volw.: Steeds gaat Gij met ons op weg. Gij laat ons niet alleen. Kinderen: Uw Geest is een vuur dat oplaait en warmte en licht uitstraalt. Volw.: Laat ons leven vanuit dat vuur als blije en enthousiaste mensen.

Ze stonden op

Refrein Staat op en weest niet bang. Hij heeft ons aangeraakt Refrein Staat op en weest niet bang. Hij heeft ons aangeraakt. Staat op en wees niet bang. 1 Hij heeft ons meegenomen ver van het alledaagse om vrij en overdeeld te wonen in zijn dromen.

Refrein Staat op en weest niet bang. Hij heeft ons aangeraakt Refrein Staat op en weest niet bang. Hij heeft ons aangeraakt. Staat op en wees niet bang. 2 We zien Hem in de ogen, hervinden onze oorsprong, gekoesterd door zijn zon. Zijn licht is mededogen.

Refrein Staat op en weest niet bang. Hij heeft ons aangeraakt Refrein Staat op en weest niet bang. Hij heeft ons aangeraakt. Staat op en wees niet bang. 3 Hij is de welbeminde, de door God zelf gewilde zoon, Jezus Mensenkind. Zijn stem weet ons te vinden

Refrein Staat op en weest niet bang. Hij heeft ons aangeraakt Refrein Staat op en weest niet bang. Hij heeft ons aangeraakt. Staat op en wees niet bang. 4 We kunnen hier niet blijven, de wereld roept ons wakker. Jezus gaat voor ons uit; zijn liefde zal ons drijven

Filmpje heuvelland

Heer, Jouw boodschap is er één om van te leven. Jij brengt mensen samen. Jij bent onze Herder. Vandaag mogen wij leven en rechtopstaand getuigen dat Jouw liefde ons leven doet. doe ons weer verdergaan vol nieuwe hoop. Zend uw Geest opdat ook wij morgen zullen getuigen.

Ga op zoek naar de richting in je leven. Refrein Handen gevraagd! Samen staan we sterker! Handen gevraagd! Kom we gaan er voor! Ga op zoek naar de richting in je leven. Stap voor stap, samen hand in hand. Stap voor stap, samen hand in hand. Hei!

Refrein Handen gevraagd. Samen staan we sterker. Handen gevraagd Refrein Handen gevraagd! Samen staan we sterker! Handen gevraagd! Kom we gaan er voor! Zet je in voor de mensen om je heen, Klein en groot, iedereen telt mee. Klein en groot, iedereen telt mee. Hei!

Refrein Handen gevraagd. Samen staan we sterker. Handen gevraagd Refrein Handen gevraagd! Samen staan we sterker! Handen gevraagd! Kom we gaan er voor! Dank de Heer en klap samen in de handen. Liefd’ en trouw vinden wij bij Hem. Liefd’ en trouw vinden wij bij Hem. Hei!

Een brandend hart