Tom en de pony Door Mathias Benoit. Tom ging met zijn mama en papa op reis naar Nederland. Ze gingen naar een huisje waar ze een pony kregen tijdens hun.

Slides:



Advertisements
Verwante presentaties
Haar moeder, de Koningin, noemde men Ze woonde in een klein landje en haar vader was Er was eens een wondermooie prinses en ze noemden haar... Ze woonden.
Advertisements

Kikker in de kou geschreven door Max Velthuijs
Een ontroerend verhaal met een sterke boodschap !!!
Hoe het was op woensdag 16 januari 2013.
IJsje is het zachtste beertje van de hele wereld. Voel maar in het boek!
Het kleine meisje op dit plaatje is natuurlijk Roodkapje
Oorspronkelijk werd dit reeds rondgestuurd als een Word document.
De professor Er was eens een professor zijn naam was Einstein. Einstein had een laboratorium met allemaal flesjes,drankjes en soms ontplofte er zomaar.
Beelden storm.
Opvoeding.
en toen werd ik weer wakker en toen hoorde ik ook gegrom, nou het was wel hmm, ik dacht hmm.
DAT IS HET ! Joep was zo’n figuur, waar je echt helemaal gek van kon worden. Hij was altijd goed gehumeurd en had altijd iets positiefs te melden. Als.
De Schepping. En toen zei God: Adam, Ga naar de vallei...
‘’Een beetje tijd!!! Kamunyak.
Dag 6 Dag 6 van het dagboek Halihalo lieve kindertjes, Brrr… wat was het koud vannacht op de daken. We zijn de hele nacht op pad geweest met onze zakken.
Digitaal Beeldverhaal
Door Rosalie Blok. 4 en 5 juni 2013 was het weer tijd voor de Jaarlijkse modeshow van de studenten van de opleiding Mode/maatkleding van ROC Tilburg.
Samenstelling : RD. Marie en Martha, twee “senior”- weduwen, zijn aan de praat.
Hoofdstukken PRENTEN BOEK.
Anne-Frank.
Dag 7 Dag 7 van het dagboek Hallo jongens en meisjes, Hier ben ik dan weer. En hebben jullie al iets in je schoentje gehad? Als je nog niets gehad.
De sok van Lientje.
Bezoek een tv studio opname met publiek JENSEN. OPDRACHT Op 17 april 2013 zijn Lisa, Elllen, Kylie, Kimberly, Vanja en ik naar Weesp afgereisd om een.
Even geen kinderen om me heen. Alleen maar genieten.
Dag 11 Dag 11 van het dagboek Hoi jongens en meisjes, Wat was het gezellig zondag!!! Ik ben er nog steeds van aan het nagenieten. Ik vond het wel heel.
Dag 3. Dag 3 Hallo jongens en meisjes, Dag 3 van het dagboek Hallo jongens en meisjes, Daar ben ik weer. En hoe is het bij jullie? Zijn jullie al bezig.
IKL project door: Kiki Pappers
De Bataafse Revolutie Paragraaf 2.5.
Zeeklas Kim en Aurélie..
De kleur blauw stond centraal in dit project Cuma-dag was wel leuk je kan der van alles doen, je kunt kleding ontwerpen, Voertuigen maken, muziek maken,
…..overrompeld door verdriet
MAX de gelukkigste hond van de wereld
De Brievenbus Wou Niet Meer
Wat overigens niet zo eenvoudig is, omdat 't in die zin toch wel echt 'n nationaal park is waarbij de commerciele voorzieningen tot een minimum beperkt.
dus dat was 'n hele onderneming, maar wel erg leuk.
was ik alleen met m'n vader met 'n tourgroep waren we gewoon 'n weekje, hadden allemaal sites bekeken en zo.
't was 't tiende of 't vijftiende huis in 'n rij..
dus dat zag je inderdaad zo af en toe gebeuren. dus we gingen 's-morgens om zes uur in de bus en toen waren we daar dan om 'n uur of half tien bij die.
Wanneer iemand binnen honderd meter van het kasteel kwam, moest hij stilstaan en kon zich niet meer verroeren.
Er waren vele honderden nachtegalen, hoe moest hij nou Jorinde terugvinden?
maar het uiteindelijk doel was canada, dus ben ik maar weer verder gegaan met de trein richting vancouver, ook een hele mooie stad, omringd door bergen.
we moesten de auto nog afgeven, dus daar hadden we ook al een probleem, van ja, waar dan te slapen.
Werkverslag. Inhoudsopgave Pag.1 wat hebben we gedaan in deze lessen?
Dit digitale prentenboek staat op
Wolvecamp tentoonstelling
De planten. 29 mei 2008 De dukdalf.  Wij zijn met de hele klas naar buiten gegaan. Toen kregen we een paar planten voor het groepje, want we hadden.
Het verdwenen paard Alisha en Melissa. Ja, hij is super lief. Wat een lief paard.
Groep 7/8 is op werkweek gegaan. Ze vonden het heel leuk. Het was in oesterwijk. En ze gingen ook naar kamp Vucht. Ze vonden het leuk maar niet leuk dat.
Power Point excursie Hallo lezers, dit is onze Power Point over de excursie naar het van Gogh museum.
In die tijd kondigde keizer Augustus aan dat alle mensen zich moesten laten inschrijven in de stad van hun familie.
Gemaakt door: Jorn van Sisseren
Herder Remik en Daan Wij zijn naar de Baloo hoeve geweest En daar gaan we over vertellen.
Welke keuze maak jij voor jezelf?
nou, ik ben dus inderdaad naar la defense geweest.
Er was eens een leesvirus,die was zijn stippen kwijt.
Tom in Frankrijk Mathias Benoit. Vandaag gaat Tom naar Frankrijk. Ze vertrokken om 7u00. Tom speelde spelletjes in de auto. Tegen de vooravond waren ze.
“Beleef de canon” Een vertelproject voor groep 5 t/m 8
KROKETTEN Voorzitter; Senem Ontwerper; Devin Notulist; Dianne Materiaal; Fabian.
Kerst © wilma. Kerst © wilma Heel lang geleden in een land dat we nu Israël noemen Maar dat vroeger Palestina genoemd werd, waar Koning Herodes, koning.
door groep 1-2 a basisschool De Bukehof
De tocht van mijn leven!!! Geschreven door Scrotum. Mijn leven kwam pas op zondag 7 april tot leven, eerst leefde ik helemaal alleen op een dode boomstam.
Stage bij “Het Licht”. Mijn stage bij “Het Licht” begon een beetje rommelig want ik kreeg op het laatste moment te horen dat ik mijn stage bij een ander.
Een kus voor meme en pepe
Het safaripark. Door: Tom. Het begin Eerst werd ik thuis door Mirre en haar ouders opgehaald. Toen gingen we naar het safaripark Beekse bergen.
Kamp dag een Er was eens een klas groep 5/6 Die gingen op kamp in Helden.
De robot en de uitvinder! Geschreven door de kinderen van groep 3 en 4a!
KLASKRANT LG4 Ontwerp klaskrant Ian, Casper en Bill.
Techniek uitje 17 maart 2015 SBO het tangram. Prokal stoomtechniek bv We zijn bij de stoomtechniek geweest en we hebben geleerd wat stoom kan produceren.
Mopje… Ontwerp: Wsbrd Ontwerp: Wsbrd. Gemaskerd bal Een getrouwd stel was uitgenodigd voor een gemaskerd bal. Gemaskerd bal Een getrouwd stel was uitgenodigd.
God zei tegen Jona: “Ga naar Ninevé, de mensen daar doen allemaal gemeen.” Maar Jona dacht: ”Ik ga er met de boot vandoor, want Ninevé, daar ga ik mooi.
Transcript van de presentatie:

Tom en de pony Door Mathias Benoit

Tom ging met zijn mama en papa op reis naar Nederland. Ze gingen naar een huisje waar ze een pony kregen tijdens hun verblijf. Ze moesten heel lang rijden want het ponyhuisje lag ver van België ongeveer 422 km.

Ze waren eindelijk in het vakantiepark. Tom mocht een pony kiezen. Hij nam een bruine pony en noemde hem bruintje. Hij deed voor de eerste keer mee met de les en vond het leuk.

Ze gingen daarna gaan kijken naar hun vakantiehuisje. Ze vonden het heel mooi. Er stond een kleine buro met daarop een kleine televisie er stonden 4 bedden en 1 klikklak. Er waren nog 2 kleine zeteltjes aanwezig en tafel met stoelen. Dus alles wat je nodig heb om er een weekje te genieten.

Er was een pretpark waar Tom heen ging indien hij niet met de pony reed. Tom vond de bootjes leuk die door een indianen en cowboywereld voeren. Hij mocht ook op de parasolletjes die over het park zweefden. En nog zo veel meer attracties.

Er waren ook twee zwembaden eentje in het park met pinguins en ijsberen en eentje bij het ponykamp waar hij bijna in zijn ééntje in het zwembad kon. Heerlijk was dit.

Er waren ook verschillende shows met clowns en omdat er een clown niet kwam opdagen daar hij autopech had, kreeg Tom een vlieger. Zo had hij meteen een aandenken aan die heerlijke reis.

Ze moesten terug naar België dus moeten ze weer 422 km rijden met de auto dus verveelde Tom hem een beetje maar toen werkte hij een beetje in zijn boek ze kwamen maar om 6 uur aan in België