Opdracht Bezoek een gamebeurs Lees recensies en geef daar een reactie op.

Slides:



Advertisements
Verwante presentaties
De entertainmentbranche bezoek aan een tv studio opname met publiek
Advertisements

Serious Request 2012 Enschede Sjors IJspelder & Florentijn Marinissen 3FM.
Dag 12. Dag 12 Dag 12 van het dagboek Hallootjes, Hoe is het bij jullie? Ik hoop dat jullie je een beetje beter voelen dan wij hier. Want het is toch.
E NTOURAGE Studiecoaching Item 2 Sarah Bartholomé CO2B.
Dag 2. Dag 2 Dag 2 van het dagboek Aloha allemaal, Zo daar ben ik weer. Hoe gaat het met jullie? Zijn jullie al benieuwd naar wat ik vandaag allemaal.
Website usability Door Dyonne en Yanthe.
De Slippertjes.
PARIJS Een PowerPoint over de eendaagse reis
DAT IS HET ! Joep was zo’n figuur, waar je echt helemaal gek van kon worden. Hij was altijd goed gehumeurd en had altijd iets positiefs te melden. Als.
De beloning van de dwerg
Spel uit top 20 gamer.nl Grand theft auto V
Dag 6 Dag 6 van het dagboek Halihalo lieve kindertjes, Brrr… wat was het koud vannacht op de daken. We zijn de hele nacht op pad geweest met onze zakken.
Door Rosalie Blok. 4 en 5 juni 2013 was het weer tijd voor de Jaarlijkse modeshow van de studenten van de opleiding Mode/maatkleding van ROC Tilburg.
Bezoek een sportief evenement:
Gemaakt door: Idiophine, Ashwin, Acelya & Lynn M3a
voor de zomervakantie tot
EMEG-lijst ENTERTAINMENT -Entourage seizoen een gekeken -Minder erg dan verwacht, werd leuker naar het einde toe -Geen behoefte om de vervolgseizoenen.
 100 bezoekers  300 euro ophalen voor het goede doel  Weinig medewerking van eventuele sponsoren  Zeer goede sfeer  Alle kosten terug verdienen 
Dag 7 Dag 7 van het dagboek Hallo jongens en meisjes, Hier ben ik dan weer. En hebben jullie al iets in je schoentje gehad? Als je nog niets gehad.
Bezoek een tv studio opname met publiek JENSEN. OPDRACHT Op 17 april 2013 zijn Lisa, Elllen, Kylie, Kimberly, Vanja en ik naar Weesp afgereisd om een.
7 e EMEG ITEM Door Mathijs van Zantvoort. Na mijn recensie voor The Mad Trist (zie EMEG item 4) Wilde ik ook wat verder kijken dan omgeving Eindhoven,
A$ap Rocky. Informatie Plaats: Melkweg Amsterdam Datum: 28 mei 2013 Aanvang 22:00 Album: Long live A$AP.
IKL project door: Kiki Pappers
5 e EMEG item Door Mathijs van Zantvoort. Posthoornkerk in Amsterdam Lange rij toen we daar waren We mochten ‘maar’ 15 minuten naar binnen De troon.
Tame Impala Paradiso. Wat, Waar, Wanneer? Wat? Optreden van de band Tame Impala Waar? Paradiso Amsterdam Wanneer? 29 oktober 2012.
Flexibele onderwijstijden
One Last Tour ’12 ZiggoDome Amsterdam. Sfeerimpressie.
Het kerstverhaal Met schilderijen van Lewis Lavoie
met 'n bus bij 't bezoekerscentrum wordt je losgelaten en dan wordt gezegd dat je over twee uur terug moet zijn.
dat hebben wij, wij op vakantie naar kreta in september en wat hebben we, we zitten hier in de regen.
dus dat was 'n hele onderneming, maar wel erg leuk.
We hadden 'n zogenaamde log cabin, dat is 'n hotelvoorziening, maar dan in de vorm van houten huisjes die een beetje in de natuur stonden.
't was 't tiende of 't vijftiende huis in 'n rij..
Antwoordcategorieën bij eenmalige gebeurtenissen
Glow.
Glow.
EMEG lijst: opdracht 10.
Mijn klas (4 Havo) heeft op 11 oktober parijs bezocht, in deze presentatie laat ik foto’s zien en recensies. Gemaakt door Gilian Sanders 4hna.
Door:Liliane de Voogd Klas: CO1K Datum: 17 september 2012.
Tiny Farm Gaming. Over tiny farm Tiny farm is een spel waarin je een boerderij bezit. Eerst kun je kippen houden, voeren en broeden. Je verdient geld.
The Hangover 3 Entertainment.  “observeer het publiek tijdens je bezoek”
Glow Eindhoven Lichtfestival sinds 2006 een evenement waarmee de stad zich op een kwalitatieve en onderscheidende manier kon profileren op het gebied.
Er was eens een meisje die had 4 vrienden
MUSIC Lees de nieuwsbrief op
HANS KLOK The Houdini Experience. OPDRACHT: Lees recensies en geef daar een reactie op.
Mazes + The Benelux in Stage 01, 013 Tilburg Wat zijn de verwachtingen vooraf? Wat is je ervaring geweest? Wat is het verschil?
Sneeuwbal Festival. Opdracht Observeer het publiek tijdens je bezoek.
Ciara ‘The Sand’. Opdracht Observeer het publiek tijdens je bezoek.
Harry Potter Studios.
3FM Serious Request.
{ Premiere The Fast and the Furious 6. Wat zijn jou ervaringen? Wat zijn jou ervaringen? Opdracht.
Appel. Recensie en reactie over de act van Bush!
Welke keuze maak jij voor jezelf?
Beste Vriend,    Het is met een enorm verdriet dat wij U heden het overlijden moeten melden van een zeer dierbare vriend, gekend onder de naam « Gezond.
{ World of Warcraft. Wat zijn je verwachtingen? Wat is je ervaring? Wat is het verschil? Opdracht Opdracht.
Wat gaan we doen?  Iets over mij  Iets over leren van tools binnen IAM  Iets over gamemaker.
Les meilleures photos de L'année 2005 D'après NBC
Branche gaming. Geef een reactie op een recensie van het spel. Plus puntjes Het vechtsysteem is beter dan ooit! Vijanden zijn agressiever dan in alle.
De Sint moet verhuizen 1 (Zie ginds komt de stoomboot)
Het jungle feest.
6 September 2012 Lotto Arena - Antwerpen. Wat zijn je verwachtingen vooraf? Wat is je ervaring geweest? ONDERZOEKSVRAGEN.
En daar stond ik dan… slaperig stapte ik mijn bed in.
Een paar vraagjes Ben je jonger dan 12 of ouder dan 97? Is dit je telefoon…..? Is dit je TV….? Is dit je computer..?
(Met dank aan Stijn van den Corput voor de foto) Ik dacht: - dat het saai zou worden. - dat de verhouding meisjes/jongens 1:20 zou zijn - dat je alleen.
Mijn vrouw en ik.. Eerst wil ik me even voorstellen. Ik ben Hendrik.
7 December Agnietenhof Tiel
Van Max en Jim BIOMIMICRY. Biomimicry is als je een probleem hebt dat je dat dan oplost door de natuur. Het hoeft niet perse een probleem te zijn als.
Laatste zondag van het kerkelijk jaar
Gemaakt door Roos de Boer ylia lijkt een gewoon meisje. Maar eigenlijk niet want ze woont bij een heel heksenvolk. Maar ylia is nog geen heks. Maar dat.
Transcript van de presentatie:

Opdracht Bezoek een gamebeurs Lees recensies en geef daar een reactie op

Recensie 1 ‘’ Maar de vraag blijft nu echter was dit echt de grootste Firstlook tot nu toe. We hebben daar een simpel antwoord op en dat is helaas nee.’’ ‘’ De organisatie van de Firstlook melden één half jaar geleden al dat dit de vetste game-evenement ooit zal gaan worden. Natuurlijk blijft de Firstlook leuk, maar als je beloftes maakt dien je die ook na te komen. Echter was dat niet helemaal het geval.’’ ‘’Wat ons betreft is deze editie een beetje mislukt qua organisatie een iets te arrogante organisatie. Een grote zaal maar een mindere opkomst qua standhouders.’’

Reactie op recensie 1 Grotendeels mee eens Lange wachttijden Kleinschalig, ik had er meer van verwacht

Recensie 2 ‘’ De drukte viel reuze mee en heel lang hoefde je niet in de rij te staan.’’ ‘’ De hele dag door zat de sfeer er goed in en keek je je ogen uit. Over het algemeen had je alle stands al vrij snel gezien, maar er was steeds weer iets anders, zoals het Tekken toernooi op de mainstage. ‘’

Reactie op recensie 2 Niet eens met deze recensie De wachtrijen waren naar mijn idee erg lang Er waren te weinig stands waardoor je heel snel uitgekeken was