JUSTIN BIEBER.

Slides:



Advertisements
Verwante presentaties
De schaduw van Jan Harrie Geelen Querido.
Advertisements

Hoe het was op woensdag 16 januari 2013.
Gemaakt door Odessa koorevaar
Uitleg lijdend voorwerp (lv)
Dag 13. Dag 13 Dit keer wil ik… Sinterklaas… het dagboek van dit jaar afsluiten. Dag 13 van het dagboek Hallo lieve kinderen, Dit is dan alweer de.
Lagoonia Je vliegtuig is neergestort op een eiland in de Stille Zuidzee en je bent een van de overlevenden. Zult u in staat om andere overlevenden te vinden,
Woorden en tijd.....
Met 30% korting! Dus nu voor 50 euro!
DE 4 KAARSEN.
Spel uit top 20 gamer.nl Grand theft auto V
‘’Een beetje tijd!!! Kamunyak.
Godsdienst.
Mijn Intake Kevin Lutgert Matchpoint. De Voorbereiding naar mijn opleiding Onderzoeken Beslissingen nemen Praten met Matchpoint Gesprek op.
Samenstelling : RD. Marie en Martha, twee “senior”- weduwen, zijn aan de praat.
Lazy Sunday Lazy Sunday is een muzikante band met maarliefst 6 personen. De band covert liedjes van vroeger maar ook van nu. Dit doen ze met veel verschillende.
Dag 7 Dag 7 van het dagboek Hallo jongens en meisjes, Hier ben ik dan weer. En hebben jullie al iets in je schoentje gehad? Als je nog niets gehad.
Bezoek een tv studio opname met publiek JENSEN. OPDRACHT Op 17 april 2013 zijn Lisa, Elllen, Kylie, Kimberly, Vanja en ik naar Weesp afgereisd om een.
Dag 11 Dag 11 van het dagboek Hoi jongens en meisjes, Wat was het gezellig zondag!!! Ik ben er nog steeds van aan het nagenieten. Ik vond het wel heel.
Met Nielson’s nieuwe nummer. Gentleman of Gangnam Style?
One Last Tour ’12 ZiggoDome Amsterdam. Sfeerimpressie.
Gedroomd, Op een keer had ik s'nachts een droom.
Door: Türken  Groep 2.  Groep 3.  Groep 4.  Groep 5.  Groep 7.  Groep 8.  En nog foto’s.
Gemaakt door marrit de haan
Kunst!!! Ik heb samen met mijn oma een schilderij gemaakt met veel kleuren lees meer over in deze powerpoint.
en je hebt ook hele mooie wagons waar je uit kan kijken boven de trein, panoramawagons heette dat.
Glow.
Glow.
39 steps!!. Cast: Han Oldigs, Peggy Vrijens, Joep Onderdelinden en Nico de Vries.
Gedroomd ….
ERASED TAPES 5TH ANNIVERSARY TOUR Nils Frahm, Ólafur Arnalds, A Winged Victory For The Sullen Paradiso Amsterdam, maandag 15 oktober 2012.
‘De Klomp Draait Door’ Rosalie Blok Klas CE2C.
Concert Antwerpen. Beyoncé is een enorme inspiratie voor mij. Ik heb veel interviews met haar gelezen, en heb daarom enig idee hoe zij tegen optreden.
Tattoo convention mei tot 2 juni. Te Amsterdam.
Annie The Musical.
CKV kunstautobiografie
Mazes + The Benelux in Stage 01, 013 Tilburg Wat zijn de verwachtingen vooraf? Wat is je ervaring geweest? Wat is het verschil?
Inspirationpoint Valkenswaard.
Rabo Beach Break Wie? Wat? Waar?  Al 4 jaar op een rij wordt jaarlijks een volleybaltoernooi georganiseerd op de markt in Boxtel. Het hele.
House of Freaks BEACHCLUB VROEGER. Wie? Wat? Waar?  House of Freaks  2 juni :00 – 00:00  Beachclub Vroeger  Bloemendaal.
Ciara ‘The Sand’. Opdracht Observeer het publiek tijdens je bezoek.
Harry Potter Studios.
3FM Serious Request.
{ Premiere The Fast and the Furious 6. Wat zijn jou ervaringen? Wat zijn jou ervaringen? Opdracht.
Gemaakt door: Jorn van Sisseren
Uitzending bijgewoond van een tv programma.
Op een dag stond een jonge man midden in de stad en verklaarde, dat hij het mooiste hart had dat men ooit had gezien.
nou, ik ben dus inderdaad naar la defense geweest.
Mijn verjaardag..

Spel uit de top 20: Fifa ’13..
- Het circus kwam in de stad en veel mensen kochten een kaartje om de voorstelling te zien.
De Bloem van de Eerlijkheid.
Stage bij “Het Licht”. Mijn stage bij “Het Licht” begon een beetje rommelig want ik kreeg op het laatste moment te horen dat ik mijn stage bij een ander.
Zaterdag 8 april 2017 Het is nu 19:52.
6 September 2012 Lotto Arena - Antwerpen. Wat zijn je verwachtingen vooraf? Wat is je ervaring geweest? ONDERZOEKSVRAGEN.
HIJ GAF ZIJN EIGEN ZOON. Tijdens een zondagavond zangdienst in een kerk gaf de dominee het woord aan een oude man, die daar zondag te gast was. De man.
Wie ben ik?.
Anouk van Dijk CO1C. Appelpop valt onder de categorie events. 3 podia: Het hoofdpodium Het brunottipodium Het McBlossompodium.
QUIZ! START! Hoe goed ken jij onze groepsleden?
(Met dank aan Stijn van den Corput voor de foto) Ik dacht: - dat het saai zou worden. - dat de verhouding meisjes/jongens 1:20 zou zijn - dat je alleen.
F LORIADE E XCURSIE onderdeel EMEG-Lijst. O NDERWERPEN Wat zijn de verwachtingen van de doelgroep vooraf? Wat is de ervaring van de doelgroep. Wat is.
Mijn vrouw en ik.. Eerst wil ik me even voorstellen. Ik ben Hendrik.
ZORGSTROOM CONCERT Het Zeeuws Orkest 27 januari 2013.
Bij mijn Presentatie Richard Postema Welk om. Hoe ik hier ben gekomen? 4 jaar op gezeten, had het er erg na me zin.
7 December Agnietenhof Tiel
De robot en de uitvinder! Geschreven door de kinderen van groep 3 en 4a!
13 november 2015 Concert Dead Metal. Ik had een heel leven voor mij, was het niet dat een kogel het kwam stelen. Caroline.
Het kwetsbare vertrouwen van ouders in de jgz Justine Pardoen Ouders Online.
CARNAVAL 2016 De Sangkorreltjes. Prinses Gwenn Hallo allemaal, Ik ben Gwenn en zit in groep 8! Met alle plezier mag ik aankondigen dat ik dit jaar.
Transcript van de presentatie:

JUSTIN BIEBER

Wie, wat, waar? Believe tour van Justin Bieber 13 April 2013 Gelredome, Arnhem

Verwachtingen vooraf Ik ben nooit echt een super grote fan geweest van Justin Bieber, maar wilde graag al een keer naar een van zijn concerten. Toen hij in Nederland kwam leek mij dit de perfecte gelegenheid. Mijn verwachtingen vooraf waren groot aangezien hij nog al een goede reputatie heeft wat betreft zijn performance. Wat het publiek betreft had ik me al voorbereid op heel veel geschreeuw, gekrijs en gejank van heel veel jonge meisjes.

Het concert Eenmaal aangekomen in het Gelredome was het wachten geblazen. We moesten zo lang wachten op Justin dat ik mijn geduld verloor en geen zin meer had. Toen hij uiteindelijk opkwam en begon met zingen en dansen was dit gelijk verdwenen en was ik gelijk vergeten dat ik zo lang had moeten wachten. De gillende meisjes hadden mijn verwachtingen overtroffen en Justin zelf ook.

Verwachting + ervaring = ? Het concert stak boven al mijn verwachtingen uit. Omdat ik me nooit echt verdiept had in Justin Bieber en zijn muziek niet vaak luisterde was ik erg aangenaam verrast. Ik was verbaasd over zijn kunsten en vond het erg leuk om zijn concert bij te wonen.