Project: Klasrenovatie ‘’Garissa” 12 maart – 10 april 2012 ‘’Eureka” het eerste Marodi project is gerealiseerd!!! Dit hebben we allemaal kunnen waarmaken,

Slides:



Advertisements
Verwante presentaties
Dag 12. Dag 12 Dag 12 van het dagboek Hallootjes, Hoe is het bij jullie? Ik hoop dat jullie je een beetje beter voelen dan wij hier. Want het is toch.
Advertisements

Tevredenheids onderzoek Door Lizanne Jespers HBO-V studente Maart 2014
Nieuws van de OC Vanaf heden zal de OC (oudercommissie) om de paar maanden een update geven van onze activiteiten, zodat u inzicht krijgt waar de OC zich.
Dag 10. Dag 10 Dag 10 van het dagboek Hallo lieve kinderen, Daar ben ik weer. Oh jongens en meisjes…het is toch niet te geloven. Wederom gaat er van.
Jeugdouderlingen op weg ……… Naar de toekomst. Bezinningsdag Wat willen we bereiken??? • Jeugd betrekken bij de kerk • Jeugd in contact brengen.
Waarom wij een hond willen
Dag 2. Dag 2 Dag 2 van het dagboek Aloha allemaal, Zo daar ben ik weer. Hoe gaat het met jullie? Zijn jullie al benieuwd naar wat ik vandaag allemaal.
Verslag Bomen kappen groep 8, georganiseerd vanuit het IKL
GOMARUS COLLEGE ASSEN. 2 DE DEELNAME  We wilden vanuit de oude situatie als school een nieuwe start maken t.a.v. ons kantine aanbod en beleid. We hebben.
Door Rosalie Blok. Op 4 mei 2013 heb ik besloten om naar de dodenherdenking te gaan in een dorp in de provincie Zeeland. Dit wordt jaarlijks georganiseerd.
De Kor f Openbare basisschool Montessori Welkom.
DAT IS HET ! Joep was zo’n figuur, waar je echt helemaal gek van kon worden. Hij was altijd goed gehumeurd en had altijd iets positiefs te melden. Als.
Voorstelling van mijn werk. Als verantwoordelijke van Fondation Baska.
Dag 6 Dag 6 van het dagboek Halihalo lieve kindertjes, Brrr… wat was het koud vannacht op de daken. We zijn de hele nacht op pad geweest met onze zakken.
Deel 2. Zomaar weer een foto. Niks bijzonders te vermelden.
Bezoek een sportief evenement:
voor de zomervakantie tot
Levensvragen Over geluk…..
PowerPoint presentatie Project Kampvuur Afrikaanse muziek
Onderwijsexpeditie Kenia Kenia Het land ligt in Afrika. De hoofdstad van Kenia is Nairobi. In Kenia wonen heel veel mensen. Kenia is vooral in trek.
Project Sponsoring Kenia
Wat maakt het leven zinvol?
Aanwezigheid meester Hans: Meester Hans is komende week aanwezig op: Maandag: – u – u Dinsdag: – u Woensdag:
Fijne feestdagen en een gelukkig nieuwjaar
Indien je vóór mij zou sterven,
Muziek Project; Klaplong
Hall Of Fame Gemaakt door Demy van Bergen Alexander Steenis
IKL project door: Kiki Pappers
Dit verslag is Gemaakt door margot en kyan
De kleur blauw stond centraal in dit project Cuma-dag was wel leuk je kan der van alles doen, je kunt kleding ontwerpen, Voertuigen maken, muziek maken,
CULTUREEL KAPITAAL ?????? Je eerste keer weet je niet wat je te wachten staat om dat je het niet kent. De eerste keer dat ik naar het toneel ging was.
2 april 2008 Waarschuwingssystemen voor het IJsselmeer stand van zaken en plannen (inhoud Yede Bruinsma, presentatie Carlijn Bak)
dat hebben wij, wij op vakantie naar kreta in september en wat hebben we, we zitten hier in de regen.
dus dat was 'n hele onderneming, maar wel erg leuk.
By Jeffrey & Jeffrey.. Wat hebben we gedaan? Wij hebben gekozen voor een lamp te maken, dit is een oud examen werkstuk van hier naast hebben.
De dag uit het leven van Jugat Hallo, ik ben Jugat, ik ben 10 jaar. Ik woon in Maulipadar, dat is een dorp in het zuiden van India.
In die tijd kondigde keizer Augustus aan dat alle mensen zich moesten laten inschrijven in de stad van hun familie.
Wij kleuren onze plant…;
Welke keuze maak jij voor jezelf?
Er zijn momenten in het leven dat men de anderen mist…
WIJ ZULLEN VOOR ALTIJD VRIENDEN ZIJN ...
Vriendschap boven alles. Gemaakt door: Marte en Annelore.
Dieren. De vos en de raaf Meneer Ibert, ik wil u graag iets kwijt, Hier zit ik naar uw notenbrij te staren Ik zou dit spelen, maar heb nu.
Hello online vriend-in.
De oplossing optellen oefenen doorwerken verbeteren de oefening het huiswerk verkeerd.
GEMAAKT DOOR: Jay,Jeffrey en Thomas
Deze presentatie is ook beschikbaar met een voice-over.
Onze school, Albeda colege Schiedam Nieuwland.
Archeologie voor pakket ++s Les 4: Het feitelijk opgraven.
Identiteit van de divisie Zorg & Gezondheid
Welkom in de jungle van groep 3. Jip maakt eerst een schets en daarna verft hij zijn aap in de jungle!
Stage: Basisschool de Klingerberg
Onze doelen en visie in beeld
ANW Module 2 Leven Door Gabriella, Melanie, Elise en Fabienne van v4.
Bedrijfsbezoeken 2015  Groenhart, Kluster, Ruiter en Eipie.
Apartamenta “Bouwvallia” Groeten uit Kluswoude Deel 5.
‘ Ik wil alle Amnesty-supporters bedanken! Jullie inzet heeft tot succes geleid, zo blijkt uit mijn vrijlating. Maar mijn zaak is nog niet voorbij. Blijf.
Van Max en Jim BIOMIMICRY. Biomimicry is als je een probleem hebt dat je dat dan oplost door de natuur. Het hoeft niet perse een probleem te zijn als.
Buy Your Pin | Why do it yourself? |. Koop de DIYs die je nooit zou maken Bij Buy your Pin kan je eindelijk al die leuke pins die je opgeslagen hebt maar.
VOOR ALLE LEERWEGEN ! NU. INHOUD ARTXPRESS AUDITIE PROCEDURE PROGRAMMA LEERLIJN MOTIVATIE CONTACT.
Enorm bedankt voor je steun! Mother of Peace Be More Esther van der Voort 24 maart – 18 april.
Doe jij ook mee? WNF-Rangerclub en NPO Zapp presenteren: Operatie Olifant.
Mobile Fun Hoi, ik ben Mobie en ik ga samen met Ronnie jullie deze PowerPoint presentatie presenteren. Op de volgende dia staat wat deze opdracht inhoud.
28 maart 2011, welkom op onze informatieavond Slim Fit slimme fits in het anders organiseren van onderwijs.
Door Ricardo. Uitleg Deze presentatie gaat over het bouwen van een brug. Het vereist de volgende eisen: 1 Goed teamwerk 2 Een stille hand 3 Een goede.
God zei tegen Jona: “Ga naar Ninevé, de mensen daar doen allemaal gemeen.” Maar Jona dacht: ”Ik ga er met de boot vandoor, want Ninevé, daar ga ik mooi.
Met dank aan Hennie Hofstee voor de mooie foto’s Verhaal: Hallo allemaal, Leuk dat ik jullie 23 april weer heb ontmoet in het mooie openluchttheater van.
29 maart CREADAG.
Hoeveel lagen had de hoogste taart ooit?
Transcript van de presentatie:

Project: Klasrenovatie ‘’Garissa” 12 maart – 10 april 2012 ‘’Eureka” het eerste Marodi project is gerealiseerd!!! Dit hebben we allemaal kunnen waarmaken, dankzij de bezoekers van het benefiet en de donaties. De volgende presentatie toont een overzicht van wat Marodi gerealiseerd heeft in Garissa, een dorp in Kenia. MARODI VZW

Ayan Mohamud Yusuf Voorzitter MARODI VZW ©

Waar het allemaal begonnen is! Door een storm was het dak van twee klassen weggewaaid. Kinderen krijgen les in de “openlucht”. © Best lastig met een zinderende zon en temperaturen die de 40° overschrijden… ©

De oude dakplaten die stormschade hadden opgelopen had men intussen terug geplaatst, enorm gevaarlijk voor de kinderen. Echt noodzakelijk om opnieuw te beginnen! ©

zodat het dak één lang geheel wordt. © Het grote dak wordt ook nog extra verlengd,

De nieuwe steunbalken worden eerst behandeld met een speciale verf. ©

De nieuwe steunbalken worden op maat gemaakt en geplaatst. ©

nu kunnen de nieuwe platen erop. Al het voorwerk is gedaan, ©

Bijna één zijde is helemaal dicht, nog even de andere kant! ©

Nu rest alleen nog de afwerking. ©

Een hele verbetering. De kinderen zullen blij zijn. ©

We tonen met trots het vernieuwde dak aan de directeur. ©

Als Marodi een project aanpakt, werken we het ook zo ver als mogelijk af. Dus de beide klassen kregen meteen een nieuwe laag verf. ©

Lachende en blije gezichten bij de kinderen. Eindelijk uit de zon!! ©

Op een korte termijn toch een fantastisch project kunnen waarmaken. Wij willen hiermee eenieder nogmaals bedanken die ons gesteund, op ons benefiet geholpen, aanwezig was en gedoneerd heeft. Wij willen nog vele mooie projecten realiseren en vele kinderen een mooie toekomst geven. Daarom is jullie steun onontbeerlijk! Wilt u ook iets extra’s doen voor de Marodi projecten, giften blijven welkom op rekening: KBC Iban: BE Bic KREDBEBB Voor andere initiatieven contacteert u ons gerust op Marodi VZW