Excel Oplossingen MAATWERK voor alle diensten en organisaties die betaalbare oplossingen zoeken voor hun administratieve afhandeling.

Slides:



Advertisements
Verwante presentaties
Welkom.
Advertisements

TimeManagement Coaching
Europees Fonds voor Regionale Ontwikkeling Doelstelling 2 VLAANDEREN Regionaal Concurrentievermogen en Werkgelegenheid Uw project in uitvoering.
Excel in het voortgezet onderwijs
Wilt u meer weten over Regelhulp.nl? Kijk op of stuur een naar
- Administratie - Analyse - Actie -
Welkom op deze korte introductie tot het ESALSA systeem (ESS) waarop je de aan- en afwezigheden en de wachturen van je haio kan fiatteren. Om te starten.
Digitaal wedstrijd formulier Presentatie scheidsrechters.
Mijn bedrijf Voorbeeld van installeren assimilatiebelichting
Ondernemingsplan van <Naam van jullie bedrijf>
TABEOKA Recht naar het hart Gemeentekit Rechtenverkenner.
EDSO Software. Wat is de nmegids?  Een online catalogus van uw producten en lessen.  De mogelijkheid voor scholen om in te schrijven:
Onderwerpen Oude situatie Eerste aanpak en problemen
1. Introductie 2. Voor wie? 3. Productomschrijving 4. Wat levert het op? 5. Wat kunt u verwachten? 6. Voordelen Waarvoor Werken aan vindbaarheid Doelgroep.
Pest Control geautomatiseerd!
Van, voor én door het onderwijs.
De Belastingdienst Leuker kunnen we het niet maken... Ook in Wognum
Minsom (type 45-19=) Groep 4 t/m 8.
BELANGRIJK: √ Om de presentatie correct weer te geven, gelieve enkel gebruik te maken van muisklikken aub.!! √ Op verschillende dia’s ziet u “klik hier”
Klik op “Tijdelijke werkloosheid invoeren”. Vul hier uw gebruikersnaam en wachtwoord in of gebruik uw elektronische identiteitskaart.
26/02/2011 Federale Overheidsdienst FINANCIEN E-ID / My Minfin / TAX-ON-WEB 2011 Kuurne Jan Viaene.
EDSO Software Digitale KCEGids EDSO Software.
01 van 06 Portal4U Loe Hameleers Twan Saleming Klanten: Wat kost dat artikel? Wanneer wordt geleverd? Die werkt hier niet meer.. Die factuur ken ik niet.
De kracht van it suits IT Als groothandel of brandowner in fashion bent aan het juiste adres voor automatisering en professionalisering van al uw – generieke.
Startsimulator Startinstructeur – Sessie 1
Een (financiële) zorg minder ! Wat is Cardec Cardec is een besloten vennootschap, opgericht door Mr. P.J.Ph. Dietz de Loos, advocaat te Wassenaar. Vanuit.
Blue Turtle Business Partners Samen bouwen aan een sterkere en betere onderneming.
Schoolgegevens nakijken en bezette plaatsen invoeren Surf naar Log in via het blokje ‘bestaande.
Excel Oplossingen MAATWERK voor alle diensten en organisaties
Risico’s SEPA implementatie bij Dyade Dienstverlening Onderwijs
Welkom bij Dhiyo Inner Learning System. Dhiyo zorgt ervoor dat deelnemers worden geprikkeld om de aandacht te geven aan wat er geleerd is. Dhiyo is een.
Steven Verstockt 16 februari 2005
& STAGEREGISTRATIE INFOSESSIE STAGE
De kracht van Herke ICT Group Herke is gespecialiseerd in automatisering en optimalisatie van bedrijfsprocessen in de bouw. Als marktleider in rolgebaseerde.
De kracht van Herke ICT Group Herke is gespecialiseerd in automatisering en optimalisatie van bedrijfsprocessen in de bouw. Als marktleider in rolgebaseerde.
De kracht van Verito Verito is een partner die met u meedenkt en met u meegroeit naar de toekomst. Samenwerking en partnership staat bij Verito hoog in.
Digitaal Sociaal Huis Samenwerkingsproject Vlaams-Brabantse sociale huizen 2 februari 2009.
Welzijnsoverleg Regio Gent vzw – Welzijnsoverleg Regio Gent vzw – Gezondheidsdienst Gent De Gezondheidsdienst van de Stad Gent.
Informatiebad sociaal infopunt Demo portaalsite. Lokaal Sociaal Beleidsplan – sociaal infopunt 2 Demo portaalsite Je vindt de portaalsite door te surfen.
Het elektronische zorgplan - SEL-verantwoordelijken Het elektronische zorgplan SEL-verantwoordelijken Dienst Welzijn en Gezondheid Provinciebestuur Vlaams-Brabant.
Bewegen voor meer evenwicht Fopas, dynamiek voor verandering.
G!DS Basismodule Trainingsdag 2 Naam, functie Datum, plaats.
TaxMate: uw software voor de aangifte in de vennootschapsbelasting
Bewerkingen met breuken Les 37.
Exposantentool Handleiding. Stap 1: Start ! Ga naar de link die u via ontving van Sylvie Buydaert. Login met uw: Gebruikersnaam Wachtwoord.
Consult IT v1.5 (07/2005) Consult IT V 1.5. Consult IT v1.5 (07/2005) Aanloggen Geef gebruikersnaam en paswoord in. Gebruikersprofielen beheerd in LAB400.
Reportmanager Eenvoudig en snel inzicht in hoge verbruikskosten
Wegwijs in Bel-first Handleiding voor het gebruik van deze databank en het opslaan van informatie eruit.
DigiDoc Een digitaal kantoor voor iedereen !. Ceci n’est pas du software?! 2.
INDEX DUBAI 18-21/05/2015 Voorstelling paviljoenen.
3 Live or Die Succes- en faalfactoren van Checkpoint? Verbeteringen Verwachtingen P.
Hogeschool PXL – Elfde-Liniestraat 24 – B-3500 Hasselt Wegwijs in Gopress Handleiding voor het gebruik van de databank.
Gemeente Ede Bedrijfsvoering Wmo 14 januari 2015.
Ordenen van gegevens Inleiding informatiesystemen © Sander Cox.
. De demo loopt automatisch, u moet niet klikken om verder te gaan.
“Digi-bord toepassing sollicitatietraining” Doeworkshop voor arbeidsconsulenten Tom, Trainer.
Webshop Jul’s juwels. Verkoop Jul’s juwels is een webshop gespecialiseerd in leuke juweeltjes voor een betaalbare prijs, deze zijn bestemd voor dames.
Infosessie: Welkom! Artikel 60 OCMW-wet Nele Goffin & Abdullah Ciçek Beveiliging aan OCL-tarief Erwin Rousseau.
De nieuwe studente krijgen in hun opleiding te maken met keuzedelen. Hoe ziet het keuzeproces van de student eruit? Wat zijn belangrijke momenten in het.
Elektronisch factureren: de volgende stap in online zaken doen Datum 14 september 2006.
2 Online registratietool Handleiding 3 Inhoudstafel Als individu aansluiten bij een groep p 4p 4 Een nieuwe groep aanmaken en beheren p 13p 13 Personen.
3HA1b CSV: afdeling Handel & Administratie ROC A12: opleiding Verkoper en Logistiek medewerker.
STRATEGISCH ADVIES SA. Stappenplan SA 1.Een kmo dient een subsidieaanvraag in en vult in stap 5 de projectfiche in (= waarom beroep doen op SA?) 2.De.
Welkom! Jij hebt een actieve rol in deze webversie Gent2020. We vertellen je stap voor stap wat je hier kan doen..
De factuur.
TOON DEZE SLIDE: INLEIDING
Ervaringen met Teaching through Problem Solving (en Lesson Study)
Implementatie ECK Jorrit Janszen
Procesondersteuning binnen de sociale zekerheid
CitaVista 2018 Utrecht, 31 januari 2019.
Transcript van de presentatie:

Excel Oplossingen MAATWERK voor alle diensten en organisaties die betaalbare oplossingen zoeken voor hun administratieve afhandeling.

Excel Oplossingen - Inhoud Wat zijn “Excel Oplossingen”? Waarom “Excel Oplossingen”? Extra voordelen “Excel Oplossingen”? Hoe werkt het? Meer info en enkele voorbeelden?

Wat zijn “Excel Oplossingen”? Excel Oplossingen zijn kleine programma’s die op maat van uw organisatie, dienst op specifieke taak geschreven zijn. Er wordt gewerkt met invulformulieren, die gekoppeld zijn aan een databank. Allerhande (ingewikkelde) formules of rekenkundige bewerkingen worden automatisch berekend. Vanuit die databank worden dan allerhande rapporten, briefwisseling, facturen, werknota’s, … gemaakt.

Waarom “Excel Oplossingen”? Gemakkelijker: indien uw ingewikkelde formules of rekenkundige bewerkingen herhaaldelijk moet maken.  de toepassing maakt de bewerkingen voor u. Sneller: indien u herhaaldelijk informatie dient in te geven.  de toepassing zorgt ervoor dat u geen 2 keer dezelfde gegevens moet ingeven, zo bespaart u veel tijd. Overzichtelijker: indien u op een overzichtelijke manier enkel die informatie wil die u wenst.  de toepassing haalt vanuit de ingegeven informatie uit wat u wenst te zien in een rapport. Al dan niet in een grafiek om de leesbaarheid te bevorderen

Extra voordelen “Excel Oplossingen” Op maat: aangezien uw administratie uniek is wordt alles op uw maat gemaakt.  zo zorgt u ervoor dat de toepassing “op uw lijf” is geschreven en dat u enkel betaalt voor wat u daadwerkelijk nodig hebt. Eigen huisstijl: aangezien de oplossing op uw maat gemaakt is, wordt uw logo of huisstijl geïntegreerd in de oplossing.  zo zorgt u ervoor dat de toepassing uw waarden en imago uitstraalt, alsook rapporten, facturen, nota’s, …

Hoe werkt het? Wij analyseren samen de verwachtingen en stellen de mogelijke oplossingen voor. De gekozen oplossing wordt voorbereid. De oplossing wordt voorgesteld en samen besproken en gewijzigd waar nodig. Natuurlijk staan wij, naast het programmeren, ook in voor de opleiding van de gebruikers en hulp achteraf indien nodig.

Meer info en enkele voorbeelden? Informant 056/ – 0486/ Bekijk ook de voorbeelden op de site