De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Welkom op deze korte introductie tot het ESALSA systeem (ESS) waarop je de aan- en afwezigheden en de wachturen van je haio kan fiatteren. Om te starten.

Verwante presentaties


Presentatie over: "Welkom op deze korte introductie tot het ESALSA systeem (ESS) waarop je de aan- en afwezigheden en de wachturen van je haio kan fiatteren. Om te starten."— Transcript van de presentatie:

1 Welkom op deze korte introductie tot het ESALSA systeem (ESS) waarop je de aan- en afwezigheden en de wachturen van je haio kan fiatteren. Om te starten surf je naar en klik je op het ACERTA-logo Hoe werk je met ESS? Hoe fiatteer je de afwezigheden en wachten van je haio? Overzicht van de afwezigheden en wachten van je haio Overzicht van de saldi van je haio Meer info?

2 Hoe werk je met ESS? Je komt dan op onderstaand scherm waarop je je gebruikersnaam of user name en je wachtwoord of password invullen. Je gebruikersnaam bestaat uit PRD-ESALSA\03p_je gebruikersnaam. Vul ook je wachtwoord in. Dit is je persoonlijk rijksregisternummer (zonder punten, spaties en streepjes). Als je het blokje ‘dit wachtwoord onthouden’ aanvinkt, hoef je dit volgende keer niet meer in te geven. Klik op OK en je krijgt het volgende scherm.

3 Uw haio hoeft enkel in ESS in te geven:
zijn/haar afwezigheden (omwille van ziekte, vakantie, klein verlet, zwangerschapsverlof, vaderschapsverlof); Zijn/haar officiële wachten in het kader van de georganiseerde wachten voor de bevolking. Dit is belangrijk voor een correcte registratie voor de erkenningscommissie en voor een correcte betaling van je vergoedingen ! Alle andere afspraken, aanpassingen en verschuivingen in verband met het werk- en opleidingsplan (WOP), dient uw haio NIET via deze site door te geven maar spreekt u samen flexibel en pragmatisch af !

4 Je bent nu op je persoonlijke startpagina
Je bent nu op je persoonlijke startpagina. Om aan- en afwezigheden en ook wachturen te fiatteren, klik je op het tabblad naast de home-tab of op de snelkoppeling aan- en afwezigheden registreren

5 Hoe fiatteer je de afwezigheden en wachten van je haio?
Je krijgt dan onderstaand scherm. Links in de navigatiebalk zie je verschillende mogelijkheden om aan te klikken. Klik op aan- en afwezigheden fiatteren !

6 Op deze pagina kan je de uren fiatteren
Op deze pagina kan je de uren fiatteren. Je krijgt een overzicht van alle aan- en afwezigheden en wachten die door je haio werden ingegeven. Selecteer een regel door deze aan te vinken in kolom 1. Daarna klik je op goedkeuren of afwijzen onder de kolommen. Zo ga je verder tot je alle aanvragen hebt verwerkt.

7 Alle aanvragen gebeuren automatisch voor een volledige dag
Alle aanvragen gebeuren automatisch voor een volledige dag. Bij verlof en klein verlet zal je dus geen uren ingevuld zien in het veld ‘uren aangevraagd’ ! Bij een halve dag ziekte, zal je haio wel een aantal uren voor die dag ingeven. Bij andere ziektedagen, zal dit veld niet ingevuld zijn en wordt er automatisch een volledige dag geteld. Als je haio officiële wachturen en compensatie-uren weekendwacht ingeeft, zullen in het veld van ‘uren aangevraagd’ wel een aantal uren ingegeven staan met een maximum van 24 uur per dag. Als je alle aanvragen gefiatteerd of afgewezen hebt, krijg je in de kolom ‘status’ automatisch een aanduiding van wat je met de aanvraag gedaan hebt. In één van de kolommen zie je codes voor de ingebrachte afwezigheden en wachturen. Op de volgende dia vind je een overzicht van de mogelijke codes.

8 Mogelijke afwezigheidscodes :
Verlof Ziekte / Arbeidsongeval Klein Verlet (Omstandigheidsverlof) Vaderschapsverlof Zwangerschapsverlof Mogelijke codes voor wachturen bij een huisarts-praktijkopleider: Officiële wachturen tarief 1 (maandag 8 uur tot maandag 7u59) Officiële wachturen tarief 2 (zaterdag 8 uur tot maandag 7u59 en feestdagen) Compensatie-uren weekendwacht Mogelijke codes voor wachturen bij een ziekenhuis-praktijkopleider: Staande/inslapende wachturen weekend of feestdag Staande/inslapende wachturen week Toerwachturen weekend of feestdag

9 Overzicht van de afwezigheden en wachten van je haio
Een volledig overzicht van de aan- en afwezigheden krijg je te zien op ‘aan- en afwezigheden van mijn medewerkers’ in de navigatiebalk links. Je kan van data wisselen met de pijltjes rechts. Je kan in de kolom status ook zien wat je met de aanvraag deed.

10 Overzicht van de saldi van je haio
Wil je een overzicht van alle saldi, dan kan je klikken op de balk links of klikken op ‘saldi’ op het scherm waarop je aan- of afwezigheden fiatteert.

11 Met vragen en opmerkingen kan je terecht op volgend mailadres : BPO
Met vragen en opmerkingen kan je terecht op volgend mailadres : met als titel van uw mail “SUi vzw” of op telefoon 078/ Veel succes ! Meer lezen kan : onder brochures : Uitgebreide handleiding van Acerta Huishoudelijk reglement van SUi vzw


Download ppt "Welkom op deze korte introductie tot het ESALSA systeem (ESS) waarop je de aan- en afwezigheden en de wachturen van je haio kan fiatteren. Om te starten."

Verwante presentaties


Ads door Google