Jazz avond Hall OF Fame Tilburg

Slides:



Advertisements
Verwante presentaties
Serious Request 2012 Enschede Sjors IJspelder & Florentijn Marinissen 3FM.
Advertisements

De Paradox van onze Tijd
Pamela Anderson Met sex uispraken Muziek: Klein.
Een dagje meelopen met groep 1 en 2
NOVEMBER/DECEMBER 2013 WelkomNaar school DieuwkeJayden ZoëIfy Ferre Hiep Hiep Hoera Lysandrick 7-11: 1 jaar! Nils 16-11: 3 jaar! Kay 3-12: 3 jaar! Activiteitenagenda.
Gezond leven voor senioren Automatische beeldovergangen Voorstellingsduur is 2.50 minuten. Met muziek.
“Sweet (six) Teen”feest van Robyn en Kyara via stichting de Oppepper. Een dag om nooit meer te vergeten.
Door Rosalie Blok. Op 4 mei 2013 heb ik besloten om naar de dodenherdenking te gaan in een dorp in de provincie Zeeland. Dit wordt jaarlijks georganiseerd.
Op een dag wordt de leider van een bekende politieke partij helaas op straat door een vrachtauto aangereden en hij overlijdt ter plekke. Zijn ziel komt.
Time Warp.
Door Rosalie Blok. 4 en 5 juni 2013 was het weer tijd voor de Jaarlijkse modeshow van de studenten van de opleiding Mode/maatkleding van ROC Tilburg.
Het verleden en de toekomst van muziek.
Bezoek een sportief evenement:
Gemaakt door: Idiophine, Ashwin, Acelya & Lynn M3a
IMPACT HELMOND 2012  Opgericht in 2004  25 organisatievrijwilligers  Grootschalig, uniek, muzikaal en cultureel, jongerenfestival wat jaarlijks plaats.
So You Think You Can Dance theatertour. De theatertour vond plaat in Vredenburg Leidsche Rijn te Utrecht. SYTYCD is een danswedstrijd die op de Nederlandse.
Reservoir dogs band is een band die nummers speelt van vele Tarantino films. Ze zijn pas sinds september bezig en hebben al in januari op de premiere gespeeld.
Nederland na 1945: Cultuur en mentaliteit
Randstad Werkmonitor state of mind arbeidsmarkt (werknemer perspectief) juli – augustus 2007 B
Bekijk de 3voor12 website in combinatie met lees een recensie en beoordeel deze.
“Het is niet altijd wat het lijkt.”
Roel Lafeber en Jeroen Kiemeney hebben vorig jaar een aflevering van Voetbal International bijgewoond.
De activiteiten – Scouting 100 jaar!
Jazz Festival Breda Florentijn Marinissen & Sjors IJspelder.
Tame Impala Paradiso. Wat, Waar, Wanneer? Wat? Optreden van de band Tame Impala Waar? Paradiso Amsterdam Wanneer? 29 oktober 2012.
Gele Rozen Bart Herman Niet klikken; loopt automatisch met de bijbehorende tekst door.
Aquarellen van Marcel REYNAERT
One Last Tour ’12 ZiggoDome Amsterdam. Sfeerimpressie.
“Het is niet altijd wat het lijkt.”
Glow.
Glow.
Nieuwsbrief De tijd van je leven! Aanwezigheid meester Hans: Agenda:
Concerti Fetti Bezoek een live-optreden van een voor jou niet voor de hand liggende artiest.
FEEL GOOD MARKET OP 17 APRIL 2013 ZIJN KIMBERLY EN IK NAAR DE FEEL GOOD MARKET IN HET KLOKGEBOUW IN EINDHOVEN GEWEEST.
Elk jaar is Groots met een zachte G weer uitverkocht! Iedere Brabander leeft hier naartoe. Het is een Brabants fenomeen! Maar wat is nou de succesfactor.
By Jeffrey & Jeffrey.. Wat hebben we gedaan? Wij hebben gekozen voor een lamp te maken, dit is een oud examen werkstuk van hier naast hebben.
‘De Klomp Draait Door’ Rosalie Blok Klas CE2C.
Gerard Ekdom in poppodium 013, Tilburg
Max van der Poel Gyor Moore Xander Kerasovopoulos Micheal Bosker.
Mazes + The Benelux in Stage 01, 013 Tilburg Wat zijn de verwachtingen vooraf? Wat is je ervaring geweest? Wat is het verschil?
Inspirationpoint Valkenswaard.
Rabo Beach Break Wie? Wat? Waar?  Al 4 jaar op een rij wordt jaarlijks een volleybaltoernooi georganiseerd op de markt in Boxtel. Het hele.
Ciara ‘The Sand’. Opdracht Observeer het publiek tijdens je bezoek.
3FM Serious Request.
De dans Mijn spreekbeurt gaat over de dans. Ik heb het onderwerp gekozen, omdat het mijn hobby is en ik er veel over weet.

Nieuw relatiemanagement SCRM Nieuw relatiemanagement SCRM.
Miniveldtoernooi Wat is miniveldtoernooi? Voetbaltoernooi met teams van 6 personen. Er wordt gespeeld op een half veld. Deelname door mannen en.
6 September 2012 Lotto Arena - Antwerpen. Wat zijn je verwachtingen vooraf? Wat is je ervaring geweest? ONDERZOEKSVRAGEN.
Even genieten van mooie muziek….
Aquarellen van Marcel REYNAERT.
Een geluksmopje….. Alleen het lezen van deze mop brengt geluk.
Wat zijn de verwachtingen van de doelgroep vooraf en in hoeverre zijn die uitgekomen?  Welke verwachtingen hadden de bezoekers?  Hoe goed heeft de organisatie.
Project ‘The medium is the message’
Verkeerde verwijswoorden
F LORIADE E XCURSIE onderdeel EMEG-Lijst. O NDERWERPEN Wat zijn de verwachtingen van de doelgroep vooraf? Wat is de ervaring van de doelgroep. Wat is.
Presentatie Presentatie door Elja Barten en John v/d Kimmenade van Stichting Welzijn Laarbeek.
We lezen: Numeri 1: ; 44 – 46 De preek gaat over Numeri 1:18b Iedereen telt mee Alle liederen worden tijdens de dienst geprojecteerd Het eerste lied:
ZORGSTROOM CONCERT Het Zeeuws Orkest 27 januari 2013.
THEATERSHOW VAN VELZEN RUSH OF LIFE. Van Velzen Geboren op 20 maart 1978 in Delft Getrouwd en heeft (bijna) 2 kindjes Singer songwriter van beroep Waarom.
Cirque du Soleil (2. Culturele activiteiten). Wat + waar ? Wat? Cirque du Soleil is een wereldwijd optredend samenwerkingsverband van groepen artiesten.
Mapping the field. ALEX KLAASEN Eigen website Beginpagina is stijlvol en nodigt uit om verder te kijken op de site. Helaas is de inhoud.
Pakjes feest Dames in Windekind 15 januari 2016 Op een natte 15 januari gaan alle dames aan tafel na de nodige kussen tijdens de begroeting.
Heike Delfmann / Lectoraat Veranderend Ondernemerschap NHL 1.
Wandelen (bewegen) in Gods genade.. Genade Identiteit Gevoel LIEFDE Verstand Heiliging Schuld.
Info avond cluster 3/4/5/. Agenda Welkom Verdeling binnen het cluster 3/4/5 Zelfstandig werken Planbord Onze (school) Visie Organisatorische aandachtspunten.
Op een dag wordt de leider van een bekende politieke partij helaas op straat door een vrachtauto aangereden en hij overlijdt ter plekke. Zijn ziel komt.
Transcript van de presentatie:

Jazz avond Hall OF Fame Tilburg Jan Konings & Paul Lenders

Doelgroep analyse Sinds kort is er iedere dinsdag in de Hall of Fame te Tilburg een live jazzmuziek avond. Elke week staat er een andere liveband die jazzmuziek speelt. Paul en ik zijn niet bekend met jazz en hebben nog nooit een live jazz avond meegemaakt. Vandaar dat we hebben gekozen om voor de EMEG hier naartoe te gaan en de doelgroep te analyseren.

Verwachtingen… We dachten aan mannen en vrouwen van middelbare tot oudere leeftijd. Vanaf 30 tot onbeperkt. Omdat jazzmuziek over het algemeen een ‘ouderwets’ imago heeft verwachten we niet dat er veel jongeren aanwezig zullen zijn. Er zal niet veel gedanst worden maar meer geluisterd en van de muziek geproefd worden. Veel mensen die wijn of speciaalbieren drinken en degelijk gekleed, weinig opvallende kledingstukken en/of haardrachten.

Wat hebben we gezien… De hiervoor beschreven doelgroep was overduidelijk aanwezig in het compacte zaaltje. Maar toch stonden er ook jongeren tussen in groepen van 4-5 mensen. Sommige droegen alternatieve kleding en andere stonden in een nette polo van de muziek te genieten. Er was ook één ouder koppel (60+) aanwezig. Een heel gemengd publiek en een hele ontspannen sfeer in de zaal. Na een anderhalf uur zijn we weer naar huis gegaan.

Conclusie: Jazz blijkt voor iedereen toegankelijk te zijn en Paul en ik hebben ons uitstekend vermaakt. Hall of Fame is goed bezig door jongeren kennis te laten maken met jazzmuziek. Wij zijn van mening dat het enorm belangrijk is om jezelf breed te oriënteren, zowel in je dagelijks leven al op het gebied van muziek . Hall of Fame slaat de spijker op zijn kop , een gemengd publiek en een gemoedelijke sfeer.

Locatie, achterin stond het podium.

Bedankt voor het lezen, keep on jazzin Elke toffe jazz artiesten die we hebben gevonden na het verdiepen in het genre dankzij Hall of Fame