Wat houdt deelname verder nog in ?

Slides:



Advertisements
Verwante presentaties
Privacywetgeving - toegang tot het schooldossier
Advertisements

Lindenhout gaat 2.0, jij ook?
Loopbaanbegeleiding in Vlaanderen
ongewenste indringers op de computer
Het Forum Hoe ga je te werk met het forum?
ELMER+ Centrum voor Inclusie Graag kondigen wij de geboorte aan van Meters: Betty Commeyne en Sonja Cassiman Contact:
Klik 2x op om internet te openen.. Vul de website meldjeaan.antwerpen.be in en klik op.
Humane biomonitoring regio Menen Veldwerk.
Inhoud •Algemene info •Quiz •Mogelijkheid tot stellen van vragen.
Vul de gegevens in die u hebt ontvangen. Surf naar de website
Brede School Koninklijk Atheneum Hoboken
Echte Vrienden zijn belangrijk in het leven.
Deze presentatie wordt u aangeboden door
Voorstelling VCLB Maasland Voorstelling VCLB Maasland Inhoud Algemeen
VLO Vlaamse Lokale Ontvangers
Ouderportaal Een nieuwe manier van ouderbetrokkenheid. Korte informatie wat u van ons ouderportaal mag verwachten.
BEWONERSVERENIGING GARSTKAMP Toekomst bestendig wonen
Moet je nog boontjes Een introductie tot ixtor Mens & Werk. Met kennis, passie , lef en nieuwsgierigheid werken wij keihard voor U.
Niet-acute liespijn bij professionele voetballers in Nederland
OPDRACHTEN VVB NAAR DE PROVINCIES -Vormen van provinciale selecties volgens bepaalde normen en deelname aan IPJOT’s -Organiseren van clinics en symposia.
GROEIEN IN GELOOF GROEIEN IN GEMEENSCHAP GROEIEN ALS PERSOON
Gezondheidsenquête 2007 Genk-Zuid Bilzen-Diepenbeek-Genk-Zutendaal Vera Nelen ° Liesbeth Bruckers * Els Van De Mieroop ° Guy Thys ° ° Provinciaal Insituut.
F ORUM VOOR E RFGOEDVERENIGINGEN VZW Erfgoedhuis Den Wolsack Oude Beurs 27 | 2000 A NTWERPEN T: 03/ | F: 03/
Een handleiding voor deleerkracht
Humane biomonitoring Genk-Zuid Veldwerk.
& STAGEREGISTRATIE INFOSESSIE STAGE
Decreet GIS en Jeugdgezondheidzorg Herman Nys. Gezondheidsinformatiesysteem Operationale informatiesysteem : optimaliseren van gegevensuitwisseling tussen.
Inschrijven voor het schooljaar Het centraal aanmeldingsregister.
Inschrijven voor het schooljaar Het centraal aanmeldingsregister.
Inschrijvingen Schooljaar Ingrediënten voor deze sessie Kinderen inschrijven met het scholenportaal Afspraken LOP – richtlijnen disfunctiecommissie.
Vrije-CLB-Koepel vzw Maak kennis met het CLB. 2 Voor wie?  Leerlingen  Ook los van de school  En los van de ouders  Ouders  Met hun zorgen en vragen.
Hoe en waarom brengt de burger zijn snoeihout snel naar de biomassa verbrander? Van consument tot biomassaleverancier.
prof. dr. Karel Hoppenbrouwers
Nagasaki na de nucleaire hollocaust.
De collecte is bestemd voor Red een Kind. Red een Kind Red een Kind helpt kwetsbare kinderen en gezinnen in Afrika en Azië. Dit is Njoroge. Hij is zes.
Digitale urenverwerking voor leerbedrijven
Middenstandsvereniging Heusden-Zolder vzw heet u welkom
Beveiligde online polikliniek
Wie?  .
Start Dit is een prototype van een applicatie waarop je evaluaties en onderzoeken kan vinden die jouw hulp nodig hebben. Je kan er ook je eigen evaluatie.
Dit is je dag! Ester 4:14. Voorbereiding Wie weet … Kijk eens terug op je leven Toevallig? Het verschil maken: Jozef, Mozes “God heeft mij voor jullie.
Nieuwsbrief Januari 2014 De cijfers Koppeling met Landelijk Register Orthopaedische Implantaten Stand van zaken: onderzoek met stappenteller Contact Volgende.
Waarom? Alle ouders willen dat hun kind de beste kansen krijgt om goed te ontwikkelen in deze samenleving. Een goede ontwikkeling start al van bij de geboorte.
Zultse zelfstandigen in de kijker 7 juni Doel De Zultse zelfstandigen in de kijker plaatsen via een gezinsvriendelijke fietstocht, gekoppeld aan.
Echte Vrienden zijn belangrijk in het leven.
Instructie fysiotherapeuten J.J.G.T. van Summeren 1, L.E.A.M. Louer 1, J.H. Dekker 1, A. van Ulsen-Rust 2, M.Y. Berger 1, Y. Lisman-van Leeuwen 1 (1) Rijksuniversiteit.
BenFit; waarom? we geloven dat voor iedereen een gezond en gebalanceerd leven bereikbaar is de regie weer terug krijgen over je leven, lichaam en gewicht.
Magister voor ouders.
Het examen mavo Powerpoint staat op de website.
Briefing inschrijving NLVD Inschrijfprocedures NLVD Deelname aan NLVD d.m.v. meelopen defilé, meerijden met oude voertuigen en/of tribuneplaatsen.
V. Wij danken voor de doop van Sep en van Jurre. Wij bidden voor hun ouders, Eric en Tannita, en Wijjert en Monique, met Matthijs. Zegen deze ouders en.
Onderzoek Generatie 2020 De leerkrachten van Deinze kregen eind vorig schooljaar voor het eerst te horen dat er een groot onderzoek zou zijn in Deinze.
Patiëntervaringssonderzoek CQI-Z Drs. Ana Prieto Lestegas Marktonderzoeker Afdeling Marketing&Communicatie.
Invullen van de tevredenheidspeiling door leerlingen via het Ouderportaal (uitleg aan de ouders)
Hoe gebruik je de leerlingvragenlijst?. Inhoud presentatie 1.Klaarzetten van een leerlingvragenlijst 2.Invullen van de vragenlijst 3.Gegevens van de leerlingvragenlijst.
De collecte is voor Red een Kind. Red een Kind geeft toekomst aan kinderen in armoede een verbindt hen met mensen in Nederland Helpt kwetsbare kinderen.
Hoe gebruik je de leerlingvragenlijst?. Inhoud presentatie 1.Klaarzetten van een leerlingvragenlijst 2.Invullen van de vragenlijst 3.Gegevens van de leerlingvragenlijst.
Wie en wat? Professor Caroline werkt aan de universiteit. Samen met andere onderzoekers wil zij graag onderzoeken of de kinderen die in Deinze naar school.
website pakket Je Bedrijf Onbezorgd Online!
Maak kennis met het CLB.
Welkom op de Lentiz | Dalton MAVO
Het iCLB Gent in het Atheneum Wispelberg
Hoe gebruik je de leerlingvragenlijst?
Handleiding leerkracht “Verpleegkundige, mag ik eens iets vragen…”
Handleiding leerkracht:
Preconceptiezorgproject
Handleiding leerkracht:
Betrouwbaar - laagdrempelig - interactief
De collecte is voor Red een Kind.
Het iCLB Gent in het Atheneum Wispelberg
Transcript van de presentatie:

Wat houdt deelname verder nog in ? Samen met de ouders thuis een vragenlijst in te vullen. Tijdens het onderzoek een vragenlijst over recente blootstelling invullen, de ouders krijgen hier geen inzage in.

Een computerspel afleggen.

Meten en wegen.

Wij vragen toestemming om de gegevens van het CLB, centrum voor leerlingen begeleiding, op te vragen. vb. lengte en gewicht, puberteitsontwikkeling

Het onderzoek is vertrouwelijk Alle stalen en vragenlijsten krijgen een codenummer en worden vertrouwelijk verwerkt. Nergens moeten namen vermeld worden.

Inspanningen worden beloond ! Iedere deelnemer ontvangt uit dank voor zijn medewerking een aankoopbon of cinematickets.

Wat met de resultaten ? Iedere deelnemer krijgt, indien gewenst, zijn persoonlijke resultaten thuis gestuurd. Alle deelnemers krijgen ook een rapportje met de groepsresultaten. De groepsresultaten worden daarna ook breed gecommuniceerd Info kan steeds gevonden worden op de website: www.milieu-en-gezondheid.be

Indien de jongeren niet wil deelnemen ? Indien men niet wil deelnemen zouden wij ook graag de reden kennen, dit zal anoniem gebeuren.

Problemen of vragen ? Provinciaal instituut voor Hygiëne Kronenburgstraat 45 2000 Antwerpen Arts: dr. Vera Nelen Sociologe: Els Van de Mieroop Tel: 03-259.12.61 E-mail: els.vandemieroop@pih.provant.be Medische vragen: Prof. Dr. Nik van Larebeke 0475/44.99.55