FEEL GOOD MARKET OP 17 APRIL 2013 ZIJN KIMBERLY EN IK NAAR DE FEEL GOOD MARKET IN HET KLOKGEBOUW IN EINDHOVEN GEWEEST.

Slides:



Advertisements
Verwante presentaties
Dag 12. Dag 12 Dag 12 van het dagboek Hallootjes, Hoe is het bij jullie? Ik hoop dat jullie je een beetje beter voelen dan wij hier. Want het is toch.
Advertisements

Oude wijsdom uit China Niet klikken Geluid aan.
NOVEMBER/DECEMBER 2013 WelkomNaar school DieuwkeJayden ZoëIfy Ferre Hiep Hiep Hoera Lysandrick 7-11: 1 jaar! Nils 16-11: 3 jaar! Kay 3-12: 3 jaar! Activiteitenagenda.
Gezond leven voor senioren Automatische beeldovergangen Voorstellingsduur is 2.50 minuten. Met muziek.
Crabbehof dopt z’n eigen boontjes In Dordrecht, in wijk De Crabbehof helpen mensen elkaar.
Dag 2. Dag 2 Dag 2 van het dagboek Aloha allemaal, Zo daar ben ik weer. Hoe gaat het met jullie? Zijn jullie al benieuwd naar wat ik vandaag allemaal.
Beelden storm.
De Slippertjes.
Door Rosalie Blok. Op 4 mei 2013 heb ik besloten om naar de dodenherdenking te gaan in een dorp in de provincie Zeeland. Dit wordt jaarlijks georganiseerd.
Dag 6 Dag 6 van het dagboek Halihalo lieve kindertjes, Brrr… wat was het koud vannacht op de daken. We zijn de hele nacht op pad geweest met onze zakken.
Sinterklaas 2006/2007 Annie M.G. Schmidt school. Kinderen van de Petteflet “Kinder Opvang Esrein” hebben ook Sinterklaasfeest.
Door Rosalie Blok. 4 en 5 juni 2013 was het weer tijd voor de Jaarlijkse modeshow van de studenten van de opleiding Mode/maatkleding van ROC Tilburg.
Bezoek een sportief evenement:
Bezoek aan de Floriade. Onderzoeksvraag: benoem 3 trends die je ziet terug komen. Hoe worden deze trends toegepast? Trend 1: Gezondheid Er werd veel.
IMPACT HELMOND 2012  Opgericht in 2004  25 organisatievrijwilligers  Grootschalig, uniek, muzikaal en cultureel, jongerenfestival wat jaarlijks plaats.
Welke trends komen terug
Dimphy van Dooren. 4HA. CKV.
 100 bezoekers  300 euro ophalen voor het goede doel  Weinig medewerking van eventuele sponsoren  Zeer goede sfeer  Alle kosten terug verdienen 
Levensvragen Over geluk…..
Bezoek een tv studio opname met publiek JENSEN. OPDRACHT Op 17 april 2013 zijn Lisa, Elllen, Kylie, Kimberly, Vanja en ik naar Weesp afgereisd om een.
Dag 11 Dag 11 van het dagboek Hoi jongens en meisjes, Wat was het gezellig zondag!!! Ik ben er nog steeds van aan het nagenieten. Ik vond het wel heel.
Onderwijs en kinderarbeid
FC Eindhoven Bezoek een sportief evenement. Observeer het publiek tijdens je bezoek Ik ben naar de ladies night van FC Eindhoven geweest. Dit was een.
Jazz Festival Breda Florentijn Marinissen & Sjors IJspelder.
Tame Impala Paradiso. Wat, Waar, Wanneer? Wat? Optreden van de band Tame Impala Waar? Paradiso Amsterdam Wanneer? 29 oktober 2012.
Zeeklassen Noor Fie alicia.
De klaskrant De nieuwtjes van december. Sint op school De sint is op school geweest en dit jaar was smulpiet erbij!!!! We moesten smulpiet terug fit maken.
Tijd voor wat filosofie Muziek: The Great Pretender (The Platters)
De kleur blauw stond centraal in dit project Cuma-dag was wel leuk je kan der van alles doen, je kunt kleding ontwerpen, Voertuigen maken, muziek maken,
Zaterdag 30 juni 2012 Wij waren nog nooit in Kijkduin geweest en waren vroeg op stap gegaan, zelfs in de winkels was het nog rustig.
Kort bij Wylie, TEXAS, waar ik mijn vacantie doorbracht van 10 Nov tot 10 Jan Deel 1. Deel 1.
Wat overigens niet zo eenvoudig is, omdat 't in die zin toch wel echt 'n nationaal park is waarbij de commerciele voorzieningen tot een minimum beperkt.
wildernis stond begon moest twintig rondgereden alles bakker manhatten opengebroken ketchup.
dus dat was 'n hele onderneming, maar wel erg leuk.
't was 't tiende of 't vijftiende huis in 'n rij..
dus dat zag je inderdaad zo af en toe gebeuren. dus we gingen 's-morgens om zes uur in de bus en toen waren we daar dan om 'n uur of half tien bij die.
we moesten de auto nog afgeven, dus daar hadden we ook al een probleem, van ja, waar dan te slapen.
Glow.
Glow.
School-kerkdienst 27 januari 2013 School-kerkdienst m.m.v: Dhr. Paans, Burgum De Huisband Leerlingen CBS De Fontein “Als U het zegt…”
Nieuwsbrief De tijd van je leven! Aanwezigheid meester Hans: Agenda:
De planten. 29 mei 2008 De dukdalf.  Wij zijn met de hele klas naar buiten gegaan. Toen kregen we een paar planten voor het groepje, want we hadden.
Groep 7/8 is op werkweek gegaan. Ze vonden het heel leuk. Het was in oesterwijk. En ze gingen ook naar kamp Vucht. Ze vonden het leuk maar niet leuk dat.
EMEG-lijst Product presentatie Marciano Timmermans CE2A.
Jazz avond Hall OF Fame Tilburg
Inspirationpoint Valkenswaard.
Rabo Beach Break Wie? Wat? Waar?  Al 4 jaar op een rij wordt jaarlijks een volleybaltoernooi georganiseerd op de markt in Boxtel. Het hele.
Florentijn Marinissen & Sjors IJspelder
Sneeuwbal Festival. Opdracht Observeer het publiek tijdens je bezoek.
Herder Remik en Daan Wij zijn naar de Baloo hoeve geweest En daar gaan we over vertellen.
nou dan kan je zo duitsland in, dat is wel aardig, maar aangezien wij niet meertalig zijn, hebben we altijd moeite met de taal, maar met gebaren kom je.
Schoolreis Nog een weekje en dan gaan we eindelijk weer op schoolreis. Bestemming van dit jaar is: Drievliet. Op locatie krijgen ze van school een patatje.
Spel uit de top 20: Fifa ’13..
Hoofdstuk 3 De Romeinen.
Het jungle feest.
17 juli Het belooft een mooie dag te worden Onze VIO leerlingen en leden van de jeugdfanfare komen met hoge verwachtingen naar de jaarlijkse jeugddag.
Zeeklas!!! Laura –andrea EnRuth. Eerste dag van zeeklas!!! We vertrokken in Genk met de trein naar zee. De treinreis duurde lang het was ook warm maar.
Twee priesters op vakantie.. Twee priesters besloten op vakantie naar Hawaïï te gaan.
Verwachting Mijn verwacht van dit spel was erg laag. Voordat ik het spel ging spelen, vond ik het er maar stom, makkelijk en kinderlijk uitzien. Ik wou.
Welkom in de jungle van groep 3. Jip maakt eerst een schets en daarna verft hij zijn aap in de jungle!
Kamp dag een Er was eens een klas groep 5/6 Die gingen op kamp in Helden.
F LORIADE E XCURSIE onderdeel EMEG-Lijst. O NDERWERPEN Wat zijn de verwachtingen van de doelgroep vooraf? Wat is de ervaring van de doelgroep. Wat is.
ZORGSTROOM CONCERT Het Zeeuws Orkest 27 januari 2013.
“ Het ontneemt je de levensvreugde, niet te kunnen leven zoals je wilt leven.”
Weblog. Waarom?? Ouders de school in halen Kinderen over ervaringen laten schrijven en tekenen Samen werken aan een eindproduct ICT bij jonge kinderen.
Koffieochtend Bibliotheek Hoograven
Marcus 1:29-39.
Transcript van de presentatie:

FEEL GOOD MARKET OP 17 APRIL 2013 ZIJN KIMBERLY EN IK NAAR DE FEEL GOOD MARKET IN HET KLOKGEBOUW IN EINDHOVEN GEWEEST.

WELKE TRENDS ZIE JE TERUGKOMEN EN HOE WORDEN DEZE TOEGEPAST? BIOLOGISCHE PRODUCTEN, Ook wel bio-producten of eko genoemd, zijn steeds vaker te vinden in de diverse supermarten. Biologische producten zijn eerlijker en gezonder. Op de Feelgood Market stonden dan ook veel stands met verschillende biologische delicatessen en streekproducten

HAPPINESS Happiness is een trend die je het afgelopen jaar op bijna alle events tegen komt. Ook op deze feelgood market mocht het stukje happiness niet ontbreken. Er waren veel stand waarbij happiness terugkomt. O.a. Yoga clinics, massages en lichaamsproducten.

ONTMOETINGSPLAATS In het midden van de feelgood market was er een ontmoetingsplaats opgezet. Sfeervolle muziek, lounge zitzakken om op te ontspannen en uiteraard de nodige hapjes en drankjes. Deze combinatie maakte de sfeervolle ontmoetingsplaats om heerlijk te kunnen genieten.

DOELGROEP Ik had verwacht dat de doelgroep vooral ‘’alternatievelingen’’ zouden zijn. Dit was helemaal niet zo. Natuurlijk liepen er ook wat meer alternatieve mensen rond maar het waren vooral gezinnen met jonge kinderen. De ouders gingen op het plein wat drinken en eten en de kinderen gingen naar de knutsel of speelhoek. Voor kinderen was er genoeg te doen en ze konden zich de gehele dag vermaken. De markt is gratis dus voor gezinnen die rond moeten komen van een klein inkomen is dit een leuke oplossing om toch een dagje weg te kunnen. De markt is groot en je kunt je er een hele dag vermaken. Wij zijn in de winter geweest, waardoor het in het klokgebouw is. Als het mooier weer is wordt de markt buiten gehouden en is de sfeerbeleving nog beter natuurlijk.