De wijsheid van God in Jezus. gelijkenis van de pachters.

Slides:



Advertisements
Verwante presentaties
Leven in de kracht van de Heilige Geest
Advertisements

Hem verkondigen wij. Colossenzen 1:28 Hem verkondigen wij wanneer we iedereen waarschuwen en in alle wijsheid onderrichten, om iedereen tot volmaaktheid.
Gods wijsheid kun je alleen aanvaarden door de Geest 1 Korintiërs 2:6-16.
Aandacht voor elkaar. Aandacht voor elkaar Aandacht voor elkaar Bidden voor elkaar.
Wat houdt je ‘s nachts wakker?
Christus: Zijn namen en levensgang
DE CHRISTEN = EEN GETUIGE
Johannes 3:16 Want God had de wereld zo lief dat hij zijn enige Zoon heeft gegeven, opdat iedereen die in hem gelooft niet verloren gaat, maar.
DE GEMEENTE Jezus wil ons leiden naar,de tot volle wasdom gekomen volheid van Christus. Zalige gemeente van de Here Jezus Blessed, gezegend, bevoorrecht.
Urk 1 december Want ALLEN hebben gezondigd en derven de heerlijkheid Gods, 24 en worden OM NIET GERECHTVAARDIGD uit zijn GENADE, door de verlossing.
Een man lag uit te rusten in het gras en keek naar de lucht
Godsdienst.
24 januari 2013 bijbelstudie nr. 4 Vanaf hoofdstuk 2:1.
Romeinen 15:29-33 Slot en zegenbede.
Romeinen Denken en Dienen.
| Jezus kussen ?. ik/wij God Love is the currency of the kingdom genade aanbidding.
Echt of nep?.
‘voor de kinderen’.
‘voor de kinderen’. Johannes 1 3 x een nieuw begin de wording van de wereld de(mens)wording van Jezus de wording van Gods kinderen In het begin.
Onze Vader in de hemel.
Johannes 1:17 (NBV) De wet is door Mozes gegeven, maar goedheid (grondtekst: genade) en waarheid zijn met (in de persoon van) Jezus Christus gekomen. 14.
GOED NIEUWS.
DE KRACHT DIE IN ONS WERKT. Romeinen 1:16 16 Ik schaam mij niet voor dit goede nieuws. Het is immers door de kracht van God het middel waardoor mensen.
Willen jullie mij helpen om jullie gehoorzaam te zijn?
Broers en zussen voor Jezus
Onze identiteit in Christus
VEG Geldermalsen De belofte(n) 12 mei 2013 Voorganger C.H. Zondag.
Gemeente Relaties Zorgzame Gemeente.
Mijn antwoord op Gods zegeningen. Sabbat 2 augustus 2014 “Aan de een wordt door de Geest het verkondigen van wijsheid geschonken, aan de ander door diezelfde.
Genade.
‘Als u iets kunt doen, heb dan medelijden met ons en help ons
essentie van kerst Over de mens-wording van Gods Zoon
Welkom in ‘De Voorhof’ Zondag 23 HC Franeker 3 oktober 2010 Thema: Wanneer ben je blij met jezelf?
Preek Jakobus 2:
? ! Gods gerechtigheid... 1.
Zondag 7 HC Franeker 21 februari 2010
10 januari 2013 bijbelstudie nr. 3 Vanaf hoofdstuk 1:19.
Hebreeën 8 1 De hoofdzaak van ons onderwerp is, dat wij zulk een hogepriester hebben, die gezeten is ter rechterzijde van de troon der majesteit in de.
Welkom in de samenkomst
THEMA VOOR VANAVOND IS: GA VOOR GEZOND! GEZONDE LEVENSSTIJL
Sola Scriptura - alleen de Schrift Solus Christus – alleen Christus Sola Gratia – alleen genade Sola Fide – alleen geloof Soli Deo Gloria – alleen GOD.
Wat moeten wij doen om Gods licht en liefde
Opwekking voor Kinderen 76
VAN DE AFGODEN DIE WE AANBIDDEN EN DE WONDEN DIE WE DRAGEN
OverGave(n) Onze gift aan Jezus….
Preek psalm 115 Niet ons, HEER, niet ons, geef uw naam alle eer,
Koen Minderhoud Doopdienst, 7 juni 2015
Ga dan op weg… De missie van de Verlosser
26 april 2015 Zoetermeer. Efeze 1 5 In liefde heeft Hij ons tevoren ertoe bestemd als zonen van Hem te worden aangenomen door Jezus Christus, naar het.
Jezus leert ons: Bidden vindt plaats in de intimiteit van je relatie met God.
& God verheugd Zich in ons en heeft ons zeer lief
Voorganger: ds. G. Rohaan Organist: Mans Kuipers
Discipelschap Dankzij hem hebben we door het geloof toegang gekregen tot Gods genade, die ons fundament is, en in de hoop te mogen delen in zijn luister.
4G Genade Gratie Genade Gratie Gunst Genade Gratie.
GODS WOORD WORDT WAAR BIJ JEZUS. Deel 2: In Christus komt God zelf Deel 1 was: Het Oude Testament laat zien dat Jezus komt.
Gn 1,26a En God zei: ‘Nu gaan Wij de mens maken, als beeld van Ons, op Ons gelijkend;
Les 10 voor 5 maart Paulus zette in zijn brieven de scene van de Grote Strijd uiteen:
De rechtvaardige God kiest en verwerpt – wees stil en geef hem eer! (DL I, art.15) DE RECHTVAARDIGE GOD KIEST EN VERWERPT – WEES STIL EN GEEF HEM EER!
Leerdienst over het komende oordeel Openbaring 20 : Hij zal komen om te oordelen de levenden en de doden Hij houdt zich gereed (hij staat klaar)
VERTEL JE LEVENSVERHAAL ALS VERHAAL VAN GOD - ALLES UIT HEM, DOOR HEM, VOOR HEM. Rom.11:36 1.
24 april 2016 Zoetermeer.  de eerste eeuwen vierde de kerk Pasen tegelijk met het Joodse Pesach;
1.
Efeze 3: Om deze reden buig ik mijn knieën voor de Vader van onze Heere Jezus Christus, 15 naar Wie elk geslacht in de hemelen en op de aarde.
Christelijke vrijheid
Genade: geen half werk. Genade: geen half werk.
9 – Is er maar één waarheid?
de brief aan de Romeinen
de brief aan de Romeinen
Ik ben de kerk.
God rechtvaardigt de goddeloze!
Transcript van de presentatie:

De wijsheid van God in Jezus

gelijkenis van de pachters

De wijsheid van God in Jezus in Jezus is God rechtvaardig en barmhartig

De wijsheid van God in Jezus in Jezus is God rechtvaardig en barmhartig Jezus is God en mens

De wijsheid van God in Jezus in Jezus is God rechtvaardig en barmhartig Jezus is God en mens door Jezus gaat alle eer naar God

De wijsheid van God in Jezus in Jezus is God rechtvaardig en barmhartig Jezus is God en mens door Jezus gaat alle eer naar God Door hem bent u één met Christus Jezus, die dankzij God onze wijsheid is geworden. Door Christus worden wij rechtvaardig en heilig en door hem worden wij verlost, opdat het zal zijn zoals geschreven staat: ‘Wil iemand zich op iets beroemen, laat hij zich op de Heer beroemen.’

De wijsheid van God in Jezus in Jezus is God rechtvaardig en barmhartig Jezus is God en mens door Jezus gaat alle eer naar God gegeven in liefde Door hem bent u één met Christus Jezus, die dankzij God onze wijsheid is geworden. Door Christus worden wij rechtvaardig en heilig en door hem worden wij verlost, opdat het zal zijn zoals geschreven staat: ‘Wil iemand zich op iets beroemen, laat hij zich op de Heer beroemen.’

De wijsheid van God in Jezus in Jezus is God rechtvaardig en barmhartig Jezus is God en mens door Jezus gaat alle eer naar God gegeven in liefde geloofd door de Geest Door hem bent u één met Christus Jezus, die dankzij God onze wijsheid is geworden. Door Christus worden wij rechtvaardig en heilig en door hem worden wij verlost, opdat het zal zijn zoals geschreven staat: ‘Wil iemand zich op iets beroemen, laat hij zich op de Heer beroemen.’

De wijsheid van God in Jezus in Jezus is God rechtvaardig en barmhartig Jezus is God en mens door Jezus gaat alle eer naar God gegeven in liefde geloofd door de Geest rechtvaardig, heilig, verlost Door hem bent u één met Christus Jezus, die dankzij God onze wijsheid is geworden. Door Christus worden wij rechtvaardig en heilig en door hem worden wij verlost, opdat het zal zijn zoals geschreven staat: ‘Wil iemand zich op iets beroemen, laat hij zich op de Heer beroemen.’

De wijsheid van God in Jezus in Jezus is God rechtvaardig en barmhartig Jezus is God en mens door Jezus gaat alle eer naar God gegeven in liefde geloofd door de Geest rechtvaardig, heilig, verlost herstelde eredienst Door hem bent u één met Christus Jezus, die dankzij God onze wijsheid is geworden. Door Christus worden wij rechtvaardig en heilig en door hem worden wij verlost, opdat het zal zijn zoals geschreven staat: ‘Wil iemand zich op iets beroemen, laat hij zich op de Heer beroemen.’

De wijsheid van God in Jezus in Jezus is God rechtvaardig en barmhartig Jezus is God en mens door Jezus gaat alle eer naar God gegeven in liefde geloofd door de Geest rechtvaardig, heilig, verlost herstelde eredienst wie roemt, roeme in de Here