Glow 2011 Gijs Kahmann. Verwachting Mijn verwachting voor Glow was eigenlijk vrij hoog want ik was de vorige keren ook al geweest en toen vond ik het.

Slides:



Advertisements
Verwante presentaties
De entertainmentbranche bezoek aan een tv studio opname met publiek
Advertisements

De schaduw van Jan Harrie Geelen Querido.
Wat is er met mijn mama? Informatie over de ziekte ALS bedoeld voor kinderen op de basisschool. (Met nadruk bedoeld om samen met uw kind door te nemen)
Dyslexie Deze spreekbeurt van Eva, groep 6, gemaakt voor school, november Mijn spreekbeurt gaat over dyslexie.
Dit is mijn diavoorstelling over
Eindhoven. Glow is een festival in Eindhoven dat in het teken staat van licht. Het werd voor het eerst gehouden in Het is een openluchttentoonstelling.
Man  vrouw ( een kort verhaal, verteld door een ? )
Beelden storm.
en toen werd ik weer wakker en toen hoorde ik ook gegrom, nou het was wel hmm, ik dacht hmm.
Een kruikenverhaal Een waterdrager vervoerde twee kruiken welke op een stuk hout over zijn schouders hingen. Maar één van de twee had een barst. Terwijl.
Door Rosalie Blok. 4 en 5 juni 2013 was het weer tijd voor de Jaarlijkse modeshow van de studenten van de opleiding Mode/maatkleding van ROC Tilburg.
Glamping Door Eline Hintzen.
Een verhaal om te onthouden
De Eiffeltoren en de Mona Lisa
Glow  Ik ben naar glow geweest en ik moet zeggen dat het best leuk was.  In deze powerpoint ga ik laten zien wat ik op glow heb gezien, plus wat meer.
Eindopdracht Fotografie (1ste periode) Analyse eigen foto’s
Beeld en Geluid museum Media park - Hilversum.
Glow Dimphy van Dooren. 4HA. CKV.. Glow 2011 plattegrond.
De kleur blauw stond centraal in dit project Cuma-dag was wel leuk je kan der van alles doen, je kunt kleding ontwerpen, Voertuigen maken, muziek maken,
Lieve vriend(in)!.
Gemaakt door: Denise Nicole Max
KUNST Er zijn heel veel soorten kunst,
Kunst!!! Ik heb samen met mijn oma een schilderij gemaakt met veel kleuren lees meer over in deze powerpoint.
en je hebt ook hele mooie wagons waar je uit kan kijken boven de trein, panoramawagons heette dat.
o ja, de laatste vakantie was wat dat betreft interessant omdat we alleen op wrakken gedoken hebben.
dat hebben wij, wij op vakantie naar kreta in september en wat hebben we, we zitten hier in de regen.
dus dat was 'n hele onderneming, maar wel erg leuk.
maar het uiteindelijk doel was canada, dus ben ik maar weer verder gegaan met de trein richting vancouver, ook een hele mooie stad, omringd door bergen.
en toen werd ik weer wakker en toen hoorde ik ook gegrom, nou het was wel hmm, ik dacht hmm.
maar het uiteindelijk doel was canada, dus ben ik maar weer verder gegaan met de trein richting vancouver, ook een hele mooie stad, omringd door bergen.
we moesten de auto nog afgeven, dus daar hadden we ook al een probleem, van ja, waar dan te slapen.
Glow.
Van Abbemuseum.
Glow.
GLOW 2011 Eindhoven, november GLOW 2011 Eindhoven is de “lichtstad”. Eindhoven is “design”. Die twee komen samen in het jaarlijkse GLOW festival.
Glow Anniek Gribnau. ik had heel veel verwacht van Glow, na alle verhalen van Glow 2010 dat het zo mooi was. Maar eigenlijk vond ik het niet zo mooi en.
Pamela Dorland 4hna.  Ik was donderdag 22 maart om 19:00 aanwezig in het klokgebouw om de glamping tentoonstelling te bezichtigen.  Ik heb vooral naar.
King’s college Anniek Gribnau 4ha.
Werkverslag. Inhoudsopgave Pag.1 wat hebben we gedaan in deze lessen?
Mijn werkverslag Inhoudsopgave Wat hebben we allemaal gedaan
THIS IS ISH Regisseur / choreograaf: Marco Gerris Tekst & dramaturgie: Dunya Khayame Muziek: Rik Ronner Cinematic DJ: Cinematic Deejay Irie.
Ik ben samen met Casper, Cynthia, Chiara, Serhat, Yvonne naar de Glow geweest.
Ik doe mijn presentatie over het spel halo 3,omdat ik het zelf heb en ik ken er veel van.
By Jeffrey & Jeffrey.. Wat hebben we gedaan? Wij hebben gekozen voor een lamp te maken, dit is een oud examen werkstuk van hier naast hebben.
 .
inleiding Thijs Waanders Rens Velthuis Stan de Leeuw Roy broshuis
Rabo Beach Break Wie? Wat? Waar?  Al 4 jaar op een rij wordt jaarlijks een volleybaltoernooi georganiseerd op de markt in Boxtel. Het hele.
House of Freaks BEACHCLUB VROEGER. Wie? Wat? Waar?  House of Freaks  2 juni :00 – 00:00  Beachclub Vroeger  Bloemendaal.
Harry Potter Studios.
„Papa, waarom hebben wij indianen allemaal van die lange namen, terwijl de cowboys altijd korte namen hebben zoalsBill, Tex of Brad?
E-minds Gemaakt door: Marie Joëlle. Menu.  E-minds  Foto's  Zwem game  Stop filmpje.
{ World of Warcraft. Wat zijn je verwachtingen? Wat is je ervaring? Wat is het verschil? Opdracht Opdracht.
Spel uit de top 20: Fifa ’13..
Tutorial: met kleuren werken
Labradoodle.
Inleiding Glow  Ik ben naar glow geweestvoor ckv ik zou er zelf niet naar toe gaan, maar het viel toch mee, heb me nog kunnen vermaken  Ik ga laten.
17 juli Het belooft een mooie dag te worden Onze VIO leerlingen en leden van de jeugdfanfare komen met hoge verwachtingen naar de jaarlijkse jeugddag.
Dictee 6.13 Succes.
Stage bij “Het Licht”. Mijn stage bij “Het Licht” begon een beetje rommelig want ik kreeg op het laatste moment te horen dat ik mijn stage bij een ander.
De naam GLOW komt van alle lichteffecten en de projecttechnieken. De 6 e editie van GLOW, dat van 5 t/m 12 november 2011 in Eindhoven plaatsvond, heeft.
Verwachting Mijn verwacht van dit spel was erg laag. Voordat ik het spel ging spelen, vond ik het er maar stom, makkelijk en kinderlijk uitzien. Ik wou.
Redmer Jorna 1T. Agenda  Afgelopen jaar  Studiekeuze & ambities  Osiris  Competenties  Leerdoel  Werkveldoriëntaties  Feedback klasgenoot  Toekomst.
Ik verwacht dat het heel spectaculair word, en dat heel Eindhoven oplicht door Glow. Ook verwacht ik dat het heel druk zal zijn omdat niemand dit wil.
THE LION KING The Musical. Musical  In december 2012 ben ik in London naar de musical ‘The Lion King’ geweest. Ik was er een aantal jaren daarvoor ook.
Een kruikenverhaal. Een waterdrager vervoerde twee kruiken
Belangrijke tips voor een spreekbeurt
Mijn presentatie Naam van de museum is Gemeentemuseum Den Haag Wonderkamers.
Weblog. Waarom?? Ouders de school in halen Kinderen over ervaringen laten schrijven en tekenen Samen werken aan een eindproduct ICT bij jonge kinderen.
Pimp je outfit! Gemaakt door: Emkea Krekels. Dit ben ik Ik ben Emkea Krekels en ik ben 11 en een half. Ik ga naar groep 8 en mijn hobby’s zijn: o Hockey.
Week van het geld Door; Faith,Aita,Sonam&Linda. Tabor kerk  Wij waren naar de Tabor kerk geweest, en daar hebben wij heel veel van opgestoken. En ze.
Transcript van de presentatie:

Glow 2011 Gijs Kahmann

Verwachting Mijn verwachting voor Glow was eigenlijk vrij hoog want ik was de vorige keren ook al geweest en toen vond ik het heel erg mooi en ontzettend indrukwekkend. En eigenlijk klopte mijn verwachting wel want ik vond het ontzettend mooi. Ik heb de 2 mooiste dingen uitgewerkt in de volgende dia’s.

Tunnel of Love Dit was bij de fiets tunnel richting de universiteit. Ook wel het dommeltunneltje genoemd. Het is een project van VOLLAERSZWART zij zijn bezig met allemaal verschillende disciplines bij dit project hebben ze allemaal fluroriserende stickers in de vorm van een hart opgeplakt en de verlichting van de tunnel vervangen in blacklight lichten. Hierdoor lichten alle harten helemaal op in de donkere tunnel. Dit was heel mooi om te zien. Het was wel heel jammer dat steeds meer mensen de stickers eraf haalden waardoor het effect steeds minder was. Het leuke aan dit project vond ik ook dat het eigenlijk heel simpel is en er helemaal geen moeilijke techniek bij komt kijken.

Charm on speed Dit was een project gedaan door de 4 leden van het Zwitserse Projektil zij doen projecties op hele grote gebouwen en ondersteunen dit met muziek. Er werd dus van alles op de Catherina kerk geprojecteerd dit was heel indrukwekkend omdat het net lijkt of de kerk tot leven komt. Dit komt omdat ze ook heel veel bewegende beelden gebruikten. Verder was het heel mooi om heel de kerk opgelicht te zien terwijl alles eromheen donker is.