Het Vodafone Augmented Reality Speurspel Een innovatief spel met als doel het vinden van de ‘schatkist’. De schat is ergens bij jou in de buurt verborgen,

Slides:



Advertisements
Verwante presentaties
Uitleg bijwoordelijke bepaling (bwb)
Advertisements

Welke kenmerken schrijven jij of anderen aan God toe? Roept u maar!
Lagoonia Je vliegtuig is neergestort op een eiland in de Stille Zuidzee en je bent een van de overlevenden. Zult u in staat om andere overlevenden te vinden,
Door: Karlijn, Amber & Stefani. H23.
Advent Week 1.
Veilig Internet Geef antwoord op de vragen en ontdek of jij veilig gebruik maakt van het internet!
Deze Tantra komt uit het noorden van Indië, of je nu bijgelovig bent of niet. Neem toch een paar minuten de tijd. Ze bevat sommige boodschappen die goed.
Schoolplein Rachelle Lisa Chantal Xian Leroy.
OM EVEN OVER NA TE DENKEN.
Indien het me mogelijk was om een regenboog te overmeesteren, zou ik het doen. Enkel voor jou teneinde zijn schoonheid te kunnen delen.
‘Zijn alle godsdiensten gelijk?’. Jezus zegt: Bij Mij moet je zijn! Een andere weg is er niet. Alleen door Mij kom je bij God.
Wat maakt het leven zinvol?
ADP Tussenopdracht: Horseman Student: Kaj Metz Richting: GAR Module: Design & Research Vak: Action Design Principles Docent: Karel Millenaar Datum:
Van doelen naar reflectie
Terugblik op de Toermalijn
en je hebt ook hele mooie wagons waar je uit kan kijken boven de trein, panoramawagons heette dat.
Het mysterie van het raadsel…
Werkverslag. Inhoudsopgave Pag.1 wat hebben we gedaan in deze lessen?
Wat heerlijk om een schat te vinden!
Tiny Farm Gaming. Over tiny farm Tiny farm is een spel waarin je een boerderij bezit. Eerst kun je kippen houden, voeren en broeden. Je verdient geld.
GO MISS MOLLY Klik om verder Te gaan Om de dag te beginnen …
Interpreteren van data
World of Warcraft Spelen tot level 20. Beeldvorming vooraf Niks voor mij Mooi vormgegeven Vecht game Vooral games interessant.
Een Mailtje grapjes-CS.
Britsh Music Experience - London. Opdracht Ga op zoek naar de succesfactor.
Ik dacht dat het geluid voor ons, levende wezens, belangrijk was en daarom heb ik gezegd: Mijn oren.
Er was eens een leesvirus,die was zijn stippen kwijt.
Zo ga ik door.
GTA IV. Speel de game Ik speel deze game nu zo’n half jaar. Tot nu toe heb ik geweldige ervaringen gehad met dit spel. Ik heb een jaar gewacht om dit.
Les meilleures photos de L'année 2005 D'après NBC
Intensief lezen Lees de tekst grondig door en duid kernwoorden en/of –zinnen aan. Doe dit zo. Hoe doe je dit? Volg de pijl en dan zie je het symbooltje.
Spel uit de top 20: Fifa ’13..
Ik geloof… Dat onze achtergrond en omstandigheden misschien wel van invloed zijn geweest op wie we zijn,maar dat wìj verantwoorde-lijk zijn voor wie we.
Voor de buurt door de buurt De Linie vormt een klein wooneiland in een zich snel ontwikkelende omgeving. Gebouwen blijven verrijzen om ons heen en we mogen.
Ik doe mijn presentatie over…
Wat is de zin van het leven?
Ik wil je graag uitnodigen voor een BBQ dit weekend.
Goedendag computerbezitter!
Fantasie Gemaakt door Kristie!.
Wat voor vriendin ben jij?
MINECRAFT PLAATJES TUTORIAL #2 CRAFT YOUR BACKGROUND.
MINECRAFT PLAATJES TUTORIAL #1 ZWAMBIE ZWAMBIE ZWAMBIO!
De doop in de Heilige Geest
Belangrijke tips voor een spreekbeurt
Welkom in de wereld van het asielzoekerskind!. In mijn land Syrië is het niet veilig. Er is al heel lang oorlog. Heel veel mensen en kinderen worden gedood.
Arbeidsmarkt Als je op de markt loopt zie je om je heen verschillende kopers en verkopers. De vraag naar een product bestaat uit de mensen die een product.
Is Windows 10 geschikt voor mij? Updaten of nieuw kopen.
Shake Song Fort van de Verbeelding Bovenbouw Groep 7 en 8 (en soms ook groep 6)
Kom laat ons zingen vandaag, klappen vandaag, dansen vandaag, prijzen vandaag en bidden tot de eer van God.
Wikimedia Les 1. Wat is Wikimedia? Weten we het nog?
Mapping the field. ALEX KLAASEN Eigen website Beginpagina is stijlvol en nodigt uit om verder te kijken op de site. Helaas is de inhoud.
Pemwjk3. Programma tafeltjesronde over ruimte en materiaal Bespreek de inzichten die naar aanleiding van de tafeltjesronde over ruimte en materialen hebt.
TRANSACTIONELE ANALYSE Kwaliteit van de hulpverleningsrelatie.
Kiezen voor keuzedelen
Introductie Ik ben….. – Marguerite Klinkers – Social Media enthousiasteling – Vind het interessant en belangrijk om ouders voor te lichten op het gebied.
Wat vinden jongeren belangrijk? Cliëntenraad GGZ Kinderen en Jeugd.
Zo ga ik door door Bep Ik ga door het leven zo goed als ik kan al weet ik echt niet overal iets van.
1 Mijn Geldzaken. EVEN VOORSTELLEN… Na vandaag… Weet je wat een bank is en doet. Weet je waarom inzicht in je bankzaken belangrijk is Ken je de (financiële)
1.Account aanmaken 2.Eerste stappen van je profiel 3.Profielgegevens beheren 4.Vrienden zoeken en toevoegen 5.Pagina's en groepen toevoegen 6.Je startpagina.
Waar moet je op letten? Om een goede stageplaats te hebben moet je er zeker van zijn dat het bedrijf waar je naar toe wil ook onze school een beetje kent.
Vrouw zoekt man Door onze werkwijze is Liever prive één van de snelst groeiende dating sites van Nederland en dagelijks zijn er vele nieuwe aanmeldingen.
© UNIEK IN DE KLAS.
Thema 4 : wat voor een type ben jij?
Big Data.
Big Data.
De 18+ Doos Concept presentatie
volgende bladzijde terug
Waar moet je op letten? Om een goede stageplaats te hebben moet je er zeker van zijn dat het bedrijf waar je naar toe wil ook onze school een beetje kent.
volgende bladzijde terug
Transcript van de presentatie:

Het Vodafone Augmented Reality Speurspel Een innovatief spel met als doel het vinden van de ‘schatkist’. De schat is ergens bij jou in de buurt verborgen, en je kunt hem vinden middels het localiseren van artefacten. Ieder artefact brengt je een stap dichter bij de schat. Echter; “Je kunt er met je neus bovenop staan, maar je zult de schat pas zien als je een smartphone bij de hand hebt.” Het Vodafone speurspel is dan ook een augmented reality game, waarbij je aan vijf zintuigen alléén niet genoeg hebt… Let the game begin!

Vandaag vindt het Vodafone speurspel plaats! Ik kijk op mijn mobiele telefoon…Een bericht geeft aan dat het spel begonnen is, en dat ik mijn eerste artefact kan gaan zoeken. Ik zie dat het artefact zich ergens in Rotterdam bevindt. De precieze locatie wordt echter niet zomaar prijsgegeven, ik moet eerst een raadsel oplossen. Het spel is begonnen! In dit gebied bevindt zich zowel de schat als het eerste artefact. De eerste aanwijzing: “Boven de Koopgoot vind je de portemonnaie van Rotterdam…”

Ik ben naar de Coolsingel gefietst en zie dat andere mensen ook aan het spel meedoen, leuk! Ik ga net als die jongen mijn omgeving afstruinen op zoek naar het artefact.

Ik kijk door de viewer van mijn mobiele telefoon, maar zie nog niks bijzonders…

Even om mij heen kijken.

Bingo! Bij de ingang van het Beurs gebouw zie ik het eerste artefact.

Ik klik op het artefact om een volgende aanwijzing te krijgen.

Het gebied waar de schatkist zich in bevindt wordt kleiner. Nog maar een paar artefacten en ik heb de precieze lokatie van de schatkist achterhaald! Dan kan ik op de schatkist klikken en maak ik kans op één van de vele prijzen die aan het einde van de dag worden verloot. Ik ga snel verder zoeken… Je komt dichterbij! In dit gebied bevindt zich zowel de schat als het tweede artefact. De tweede aanwijzing: “Soms mis je een trein”

Het spel is afgerond. Tijdens de zoektocht ben ik andere mensen tegengekomen die ook aan het spel meededen, en samen zijn we verder gaan zoeken. Op momenten dat we vastzaten hebben we de Vodafone tweet bekeken waarin andere mensen ons hielpen om verder te komen. Uiteindelijk hebben we de schatkist gevonden! Het was een hele ervaring om een dergelijk spel op mijn mobiele telefoon te kunnen spelen. Erg leuk bedacht!