De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Indien het me mogelijk was om een regenboog te overmeesteren, zou ik het doen. Enkel voor jou teneinde zijn schoonheid te kunnen delen.

Verwante presentaties


Presentatie over: "Indien het me mogelijk was om een regenboog te overmeesteren, zou ik het doen. Enkel voor jou teneinde zijn schoonheid te kunnen delen."— Transcript van de presentatie:

1 Indien het me mogelijk was om een regenboog te overmeesteren, zou ik het doen. Enkel voor jou teneinde zijn schoonheid te kunnen delen.

2 In momenten van eenzaamheid zou ik een berg oprichten die je zou toebehoren. Een plaats van rechtschapenheid en om soms alleen te kunnen zijn.

3 Indien ik jouw problemen in mijn hand kon houden, zou ik ze in zee kieperen.

4 Maar ik ben niet bij machte dit te verwezenlijken : ik kan geen bergen bouwen noch een regenboog vastgrijpen. Daarentegen, laat me zijn waarin ik goed probeer voor de dag te komen : een ware vriend die er in de moeilijke momenten voor jou zal zijn.

5 Dit IS een KNUFFELCERTIFICAAT !!!!

6 Indien je er een enkel terug ontvangt : maak nieuwe vriendenIndien je er een enkel terug ontvangt : maak nieuwe vrienden Indien je er twee terug ontvangt : dit is reeds een beginIndien je er twee terug ontvangt : dit is reeds een begin Indien je er drie terug ontvangt: je bent een goede vriendIndien je er drie terug ontvangt: je bent een goede vriend Indien je er vier terug ontvangt : je bent populairIndien je er vier terug ontvangt : je bent populair Indien je er meer dan vijf ontvangt : je hebt echte vriendenIndien je er meer dan vijf ontvangt : je hebt echte vrienden Stuur dit bericht aan allen die een knuffel van jou verdienen met inbegrip van de persoon die je het heeft opgestuurd.

7 12.07.2014 01:14


Download ppt "Indien het me mogelijk was om een regenboog te overmeesteren, zou ik het doen. Enkel voor jou teneinde zijn schoonheid te kunnen delen."

Verwante presentaties


Ads door Google