De kleur blauw stond centraal in dit project Cuma-dag was wel leuk je kan der van alles doen, je kunt kleding ontwerpen, Voertuigen maken, muziek maken,

Slides:



Advertisements
Verwante presentaties
Dag 12. Dag 12 Dag 12 van het dagboek Hallootjes, Hoe is het bij jullie? Ik hoop dat jullie je een beetje beter voelen dan wij hier. Want het is toch.
Advertisements

Rebound Salland. In deze PowerPoint… 1. waarom ik naar rebound ging 2. wat ik geleerd heb! 3. hoe ik terug wil naar school 4. wat ik nodig heb van.
Hoe het was op woensdag 16 januari 2013.
Sporten.
Gemaakt door Odessa koorevaar
Dag 13. Dag 13 Dit keer wil ik… Sinterklaas… het dagboek van dit jaar afsluiten. Dag 13 van het dagboek Hallo lieve kinderen, Dit is dan alweer de.
Crabbehof dopt z’n eigen boontjes In Dordrecht, in wijk De Crabbehof helpen mensen elkaar.
Beelden storm.
Verslag Bomen kappen groep 8, georganiseerd vanuit het IKL
Door Rosalie Blok. Op 4 mei 2013 heb ik besloten om naar de dodenherdenking te gaan in een dorp in de provincie Zeeland. Dit wordt jaarlijks georganiseerd.
DAT IS HET ! Joep was zo’n figuur, waar je echt helemaal gek van kon worden. Hij was altijd goed gehumeurd en had altijd iets positiefs te melden. Als.
Dag 6 Dag 6 van het dagboek Halihalo lieve kindertjes, Brrr… wat was het koud vannacht op de daken. We zijn de hele nacht op pad geweest met onze zakken.
Door Rosalie Blok. 4 en 5 juni 2013 was het weer tijd voor de Jaarlijkse modeshow van de studenten van de opleiding Mode/maatkleding van ROC Tilburg.
TECHNIEK! HET DRAAIBOEK 28 oktober: Vandaag kregen we de opdracht uitgelegd. Ook moesten we met het idee komen voor de robot. Hier hebben we met z’n.
Bezoek een sportief evenement:
Mijn Intake Kevin Lutgert Matchpoint. De Voorbereiding naar mijn opleiding Onderzoeken Beslissingen nemen Praten met Matchpoint Gesprek op.
Mijn stage bij Wijkenstein Naam: Amanda van de Nieuwegiessen Klas: Grijs Jaar: 4e Typ bij * de naam van het bedrijf Typ hier je eigen naam Typ de klas.
Dag 11 Dag 11 van het dagboek Hoi jongens en meisjes, Wat was het gezellig zondag!!! Ik ben er nog steeds van aan het nagenieten. Ik vond het wel heel.
Ab Kan Restaurant beheerder.
Dag 3. Dag 3 Hallo jongens en meisjes, Dag 3 van het dagboek Hallo jongens en meisjes, Daar ben ik weer. En hoe is het bij jullie? Zijn jullie al bezig.
IKL project door: Kiki Pappers
Antwoord op vraag SOPO1-4
Pupil van de Week Om de kinderen nog enthousiaster te maken voor de sport korfbal, is “ Pupil van de week” in het leven geroepen. Startdatum: 10 september.
Pupil van de Week Om de kinderen nog enthousiaster te maken voor de sport korfbal, is “ Pupil van de week” in het leven geroepen. Startdatum: 10 september.
Voorstellingsbrief Naam; Maaike Reimerink ben 16 Zit op praktijkschol de Wheemergaarden in klas 4a .Ik ga jullie nu wat vertellen over mijn stage .Ik ben.
Middelhuis & Wopereis BV Venneslatweg AB Eibergen
Gemaakt door: Denise Nicole Max
Godsdienst 1 1.
Kunst!!! Ik heb samen met mijn oma een schilderij gemaakt met veel kleuren lees meer over in deze powerpoint.
dat hebben wij, wij op vakantie naar kreta in september en wat hebben we, we zitten hier in de regen.
dus dat was 'n hele onderneming, maar wel erg leuk.
was ik alleen met m'n vader met 'n tourgroep waren we gewoon 'n weekje, hadden allemaal sites bekeken en zo.
dus dat zag je inderdaad zo af en toe gebeuren. dus we gingen 's-morgens om zes uur in de bus en toen waren we daar dan om 'n uur of half tien bij die.
maar het uiteindelijk doel was canada, dus ben ik maar weer verder gegaan met de trein richting vancouver, ook een hele mooie stad, omringd door bergen.
we moesten de auto nog afgeven, dus daar hadden we ook al een probleem, van ja, waar dan te slapen.
Glow.
Van Abbemuseum.
Glow.
Door: Jessica Bacuna. De titel is Glamping omdat havo 5 een camping outfit moesten maken, maar het moest ook glamorous zijn.
Pamela Dorland 4hna.  Ik was donderdag 22 maart om 19:00 aanwezig in het klokgebouw om de glamping tentoonstelling te bezichtigen.  Ik heb vooral naar.
Glow 2011 Gijs Kahmann. Verwachting Mijn verwachting voor Glow was eigenlijk vrij hoog want ik was de vorige keren ook al geweest en toen vond ik het.
Werkverslag. Inhoudsopgave Pag.1 wat hebben we gedaan in deze lessen?
De kring. Elke maandag beginnen we in de kring
Juffrouw Boggemog. Wij hebben een gedichtje opgezegd over juffrouw Boggemog. Het gaat over de maanden van het jaar. Wij moesten het uit ons hoofd leren.
Wolvecamp tentoonstelling
De planten. 29 mei 2008 De dukdalf.  Wij zijn met de hele klas naar buiten gegaan. Toen kregen we een paar planten voor het groepje, want we hadden.
Groep 7/8 is op werkweek gegaan. Ze vonden het heel leuk. Het was in oesterwijk. En ze gingen ook naar kamp Vucht. Ze vonden het leuk maar niet leuk dat.
By Jeffrey & Jeffrey.. Wat hebben we gedaan? Wij hebben gekozen voor een lamp te maken, dit is een oud examen werkstuk van hier naast hebben.
 .
Interpreteren van data
House of Freaks BEACHCLUB VROEGER. Wie? Wat? Waar?  House of Freaks  2 juni :00 – 00:00  Beachclub Vroeger  Bloemendaal.
Welke keuze maak jij voor jezelf?
E-minds Gemaakt door: Marie Joëlle. Menu.  E-minds  Foto's  Zwem game  Stop filmpje.
Op een warm strand, Vlak bij een groot oerwoud, kwamen vijf krokodilletjes uit hun ei.
pluskrant PLUSKLAS OMMEN Het is hier heel gezellig en leuk.
KROKETTEN Voorzitter; Senem Ontwerper; Devin Notulist; Dianne Materiaal; Fabian.
Schoolproject in beeld
  Met groep 8 mee ! We hebben de laatste tijd weer veel met groep 8 gedaan, En in deze krant hebben we door de kinderen uit groep 8 allemaal leuke dingen.
door groep 1-2 a basisschool De Bukehof
Bloemschikken Modeshow bloemschikken in kleding.
Stage bij “Het Licht”. Mijn stage bij “Het Licht” begon een beetje rommelig want ik kreeg op het laatste moment te horen dat ik mijn stage bij een ander.
Redmer Jorna 1T. Agenda  Afgelopen jaar  Studiekeuze & ambities  Osiris  Competenties  Leerdoel  Werkveldoriëntaties  Feedback klasgenoot  Toekomst.
Onze school, Albeda colege Schiedam Nieuwland.
Stage: Basisschool de Klingerberg
Bedrijfsbezoeken 2015  Groenhart, Kluster, Ruiter en Eipie.
‘Mixed up piles’.
Ik ben 10 jaar Ja ik ga vandaag voor het eerst naar de heksen school. Het is ver lopen maar later kan ik vliegen en hoef ik niet meer te lopen. En later.
Mijn presentatie Naam van de museum is Gemeentemuseum Den Haag Wonderkamers.
God zei tegen Jona: “Ga naar Ninevé, de mensen daar doen allemaal gemeen.” Maar Jona dacht: ”Ik ga er met de boot vandoor, want Ninevé, daar ga ik mooi.
Transcript van de presentatie:

De kleur blauw stond centraal in dit project

Cuma-dag was wel leuk je kan der van alles doen, je kunt kleding ontwerpen, Voertuigen maken, muziek maken, dansen en een soort badkamer maken, Het was in Eibergen, je kunt er wel dingen leren en het was daar voor een blauw project. We hadden naar 2 pauzes 1 van 10 á 15 min en een pauze van een half uurtje, en het gebouw waar we waren heet de Gemavo, het is wel leuk om te doen maar als je met muziek bezig gaat is het de hele dag is het ook niet meer leuk om het dan steeds over nieuw te doen, maar was wel leuk. Het Assink was er ook en dat was ook wel leuk, je kwam daar oude bekende tegen van je vorige school of van vroeger, dat was wel leuk om weer met ze te kletsen. Dit was mijn workshop. Groetjes Stefanie.

Cuma dag van ahmed We ging 28 mei naar Cuma dag Het was wel gezellig maar wat niet leuk Vond dat we heldentijd het zelf moesten heeltijd trommelen maar dat was niet zo leuk veder was het wel gezellig dat was het. Gr ahmed yarahmed mzl

Cuma dag van David Op woensdag 28 mei hadden we de Cuma dag,dat was erg leuk. Iedereen had 3 keuzes om te kiezen wat hij wou doen, ik heb gekozen voor film maken dat was erg leuk, je mocht zelf je gang gaan en de begeleider die we hadden was erg aardig. Dit was mij werkschop. Gr David v.d Scheur

Onze dag ging als vervolgt We moestenen 09.00/14.30 er was veel dingen te doe zo als kleding maken dat heb Ik gedaan met andere kinderen we hadden een jurk gemaakt dat wat wel leuk Niet de hele dag maar de rest vond ik wel geslaagd de andere school vond ik ook we leuk maar die hadden minder menoren dan wij De mensen die er waren om ons dingen te leren Die waren ook wel aardig en vrijdag gingen we eerst naar school en toen gingen we naar die presentatie dat vond ik ook wel leuk

De Cuma dag Woensdag 28 mei hadden wij een Cuma dag in Eibergen bij het gemavogebouw wij hadden een workshop flimen we mochten zelf een flim maken we mochten bij het drop en we hadden twee pauzes en voor de rest was het wel gezellig dit was mij stukje gr jeffrey

Cuma-dag Pien Ik vond het een leuke dag. Ik had samen met Stefanie, Melanie, Laura en Denise een kledingstuk ontworpen waar D zich prettig in zou voelen dat was heel leuk om te doen. We hebben er ook best veel werk aan gehad maar het is heel mooi geworden. Het was een zeer geslaagde dag!

Cuma dag vasile Ik vond de Cuma dag wel leuk en gezellig. En ik heb een voertuig gemaakt samen met luc en maikel en nick en roland. was wel leuk.

Cumadag jorrit Ik vond de Cuma dag wel leuk En ik zat bij de film makken en dat was supper leuk en je kon ook veel andere dingen doen en we mochten ook eibergen in om een stukje film temaken en de meneer die bij de film zat was heel aardig voor onds

Cuma dag van Yvonne We zijn naar Eibergen geweest voor een project, ik vond het niet echt leuk. Jamie Daphne Kevin en Anne en ik moesten een douche maken van allemaal dingen. En toen moesten we het blauw schilderen en verven. Het was niet mijn ding om te doen!

Cuma dag Daphne Ik vond die dag een beetje leuk. Wat ik er niet leuk aan vind is die kinderen van die andere school waren vervelend dat vond ik wel jammer. Maar voor de rest vond ik het wel leuk om te doen dus maar wij moesten een douche maken van oude spullen en daarna blauw verven.

Cuma dag Luc Wij hadden het onderwerp speeddevils en wij hadden een mooi werkstuk. Het was een vliegende fiets en D. vond hem heel er mooi, en het onderwerp was wel heel er leuk en we mochten zelf kiezen wat vond onder delen we gingen gebruiken! dit is die van ons! Geschreven door Luc

Cuma dag jamie ik vond het niks aan want wij moesten allemaal dingen doen zoals timmeren en schilderen was echt niks. Verder was het best wel slecht georganiseerd want als je handen vies had kon je niet eens je handen wassen. En sommige mensen waren heel chagrijnig. En verder was het wel gezellig.

Cuma dag Malik Ik vond de Cuma dag helemaal niks aan wand wij musten dingen doen en de hele dag trommelen op zowen bidon en de zelfde dingen doen van 9:00 tot 14:30 je werd er gek van helemaal gek van we moesten heletijd het zelfde trommelen Dit vond ik er van:ik vond dit helemaal niks aan: dit wil ik helemaal niet meer doen echt niet meer ik krijg daar last van je handen wand ik had hele dikke handen en ik kreeg heel veel zweet en daarom werd ik ziek dis dit wil ik nooit meer doen

Cumadag Anne We gingen naar Eibergen voor de D of de blue. Daar gingen ik roomdesiner doen. We moesten van oud spul een badkamer maken. Ik vond zelf niet echt leuk we hadden niet écht leuke leraar. En ik had er iets anders van verwacht. Vrijdag gingen we kijken het resultaat dta was wel mooi. Groetjes Anne.

Cuma dag zafer. Ik vond filmen heel leuk,maar je moest zo lang wachten op alles en het was wel 26graden.en ik vond wel dat die kinderen van het assink wel betere begeleiding nodig hadden. want ze waren heel irritant.maar we hadden wel alle vrijheid gekregen we moesten wel goed op letten om het te begrijpen. joooooooooooo