In kranten, tijdschriften, advertenties etc

Slides:



Advertisements
Verwante presentaties
De schaduw van Jan Harrie Geelen Querido.
Advertisements

Plaatje vrienden op een bank
De kinderen stellen zich graag aan u voor.
Een ontroerend verhaal met een sterke boodschap !!!
Johannes 11:1-44 Lazarus, de broer van Maria en Marta
De nieuwste uitspraken
Niet echt maar mama zei dat ik naar school moest *hoest* *hoest*
Xtreme 2011 Get Alive!. Wie laat je binnen,als je Jezus binnenlaat?
Welke kenmerken schrijven jij of anderen aan God toe? Roept u maar!
Cogito In deze diashow s.v.p. klikken op het goede antwoord. Hier kliken om te beginnen.
30 maart 2014 Rotterdam 1. 2 Romeinen 4 17 (...) van die God Voor het aangezicht van die God, in wie hij geloofde, die de doden levend maakt en het niet.
Afspraak Heb je morgen soms ook een afspraak met de tandarts ?
Woorden en tijd.....
De Slippertjes.
  Even stil worden.
Kerstmis.
‘’Een beetje tijd!!! Kamunyak.
DE GOEDE WEEK verzamelviering.
THEMA GENIET MAAR DRINK MET MATE
Wat mensen al niet schrijven
„Heb je het gehoord? Onze chef is gestorven."
En God zag alles wat Hij gemaakt had, en zie, het was zeer goed. Gen
Een geluksmopje….. Alleen het lezen van deze mop brengt geluk.
Rechter : Hoe bent U op het gedacht gekomen die auto te stelen? Beklaagde : Die auto stond voor het kerkhof en ik heb.
Waarom kijkt een ambtenaar thuis niet uit de ramen? Omdat hij anders op zijn werk niets meer te doen heeft.
De bloedbruidegom Exodus 4.
Bij het kolenvuur Johannes
De Ben Adam Psalm 8.
 Matt 15:21 En weer vertrok Jezus; hij week uit naar het gebied van Tyrus en Sidon. 22 Plotseling klonk de roep van een Kanaänitische vrouw die uit die.
Is het allemaal wel waar?
Waarom kijkt een ambtenaar thuis niet uit de ramen?
dus dat was 'n hele onderneming, maar wel erg leuk.
Wanneer er echter een onschuldig meisje te dicht bij haar kasteel kwam, veranderde de heks haar in een vogel en sloot haar op in een kooitje.
maar het uiteindelijk doel was canada, dus ben ik maar weer verder gegaan met de trein richting vancouver, ook een hele mooie stad, omringd door bergen.
Christus centraal! “Ik had besloten u geen andere kennis te brengen dan die over Jezus Christus – de gekruisigde” Paulus in 1 Korintiërs 2 vers 2.
Nieuwsbrief De tijd van je leven! Aanwezigheid meester Hans: Agenda:
Mijn eerste levensbehoefte is…
De kring. Elke maandag beginnen we in de kring

Het meisje dat ging biechten bij de priester.
Foto 1 Sofera kreunt en wist het zweet van haar voorhoofd. Ze heeft zoveel pijn, weet niet wat te doen. Het is de tweede keer dat Sofera bevalt van een.
Interpreteren van data
Op een dag stond een jonge man midden in de stad en verklaarde, dat hij het mooiste hart had dat men ooit had gezien.
Een man staat bij de receptie van het hotel
Mijn verjaardag..
Kirti Zeijlmans MSc Rijksuniversiteit Groningen Voor meer informatie:
Hoe kan ik mijn leven veranderen? Gen. 32: Geldermalsen
© VIP GilzeRijen ( brengt hulpvragers en vrijwilligers bij elkaar en de website is een zusje van Zorgvoorelkaar.com. Rob: “Ik was.
Les 3: Verkeer TOETS.
Ik trouwde met vrouw Right. Ik wist niet dat haar voornaam ALWAYS was!!!
Lucas 15: 11 En Hij zeide: Iemand had twee zonen
ZELF SLEUTELEN! JOB CRAFTING OPDRACHT.
K O E K J E S.
Zondag 2 HC Franeker 13 september 2009
Romeinen 7:1 – 8:2 1Weet u dan niet, broeders en zusters, ik spreek immers tot mensen die de wet kennen, dat de wet alleen gezag over een mens heeft zolang.
Arthur Japin, de niet-gelovige hoofdredacteur van de #Jezusglossy, over vergeving.
Wat is de zin van het leven?
De werkloze… biedt zich aan bij Microsoft om toiletten te poetsen… Bihal Hij krijgt een onderhoud met de personeelschef.
Samenkomst voorafgaand aan de begrafenis van
Even voorstellen God Abr(ah)am Lot Sara(i) Hagar Ismaël Isaak.
Situatie 1 Ik ben iemand die graag zelfstandig blijft, maar heel veel informatie over de veranderingen gaat tegenwoordig met de computer en ik heb geen.
DE SPIEGEL.
Een geluksmopje….. Alleen het lezen van deze mop brengt geluk.
“de liefde van God”.
Een kruikenverhaal. Een waterdrager vervoerde twee kruiken
Mijn vrouw en ik.. Eerst wil ik me even voorstellen. Ik ben Hendrik.
Jozua, de dienaar van de HEER, was gestorven toen hij 110 jaar oud was. Toen ook zijn leeftijdsgenoten met hun voorouders waren verenigd, kwam er een volgende.
Na de Tweede Wereldoorlog moest het land weer worden opgebouwd. De mensen die ongeschonden dan wel geschonden uit de oorlog gekomen waren begonnen de.
Mopje… Ontwerp: Wsbrd Ontwerp: Wsbrd. Gemaskerd bal Een getrouwd stel was uitgenodigd voor een gemaskerd bal. Gemaskerd bal Een getrouwd stel was uitgenodigd.
Transcript van de presentatie:

Onbedoelde humor www.marjanvandermeulen.nl In kranten, tijdschriften, advertenties etc. kom je vaak onbedoelde humor tegen... www.marjanvandermeulen.nl

Krant: Korsettenfabriek zit krap Krant: Korsettenfabriek zit krap. Dictaat Gegevensstructuren: Snelheidsovertreders A12 gehalveerd. Dictaat Gegevensstructuren: Pronk krijgt afval in portefeuille. Utrechts Nieuwsblad: Aanpak van wildplassen is dweilen met de kraan open. Heemsteedse Courant: Ik wil nog wel graag zeggen dat als mensen beginnen aan een huisdier ze het ook moeten afmaken. Het Rotterdams Dagblad: Saudi-Arabië heeft een Amerikaans verzoek van de hand gewezen om vier inmiddels onthoofde Saudische terroristen te mogen ondervragen. De Gelderlander: Agent schiet man met nepgeweer dood. Haarlems Dagblad: Rijden onder invloed opgenomen in opleiding. Metro: Zelfgestookte drank fataal voor 22 doden.  

Onbedoelde humor in advertenties Hulp gevraagd om kinderen van school te halen en te koken.   bron: Vrij Nederland Gevraagde eigenschappen: "geen '9 tot 5'-mentaliteit". Even verderop in de advertentie: "werktijden: maandag t/m vrijdag van 09.00 uur tot 17.30 uur met een lunchpauze van 0,5 uur".   bron: vacature bij Ajax Vliegenmepper Foetsie: Geen gif en ongevaarlijk voor mens en dier    bron: Folder Multimate Occasions! Waarom ergens anders gaan om opgelicht te worden? Kom eerst naar ons. Folder kapper: Kort geleden bent u bij onze salon geweest en goed bevallen?  Bij een volgend bezoek krijgt u 20% korting! Folder Blokker:  Horgordijn: De ideale bescherming tegen insecten uit de bekende Bruynzeel fabrieken. Advertentie: Hond en kat kunnen al ruim 25 jaar na overlijden worden gecremeerd of begraven. Advertentie Basisschool: JUF m/v GEZOCHT  Gevraagd: Kostganger of gangster.  Reclame van vliegtuigmaatschappij om de auto thuis te laten: "Met ons was u er al geweest".  Advertentie Poppeliers: Gratis scooter bij aankoop van talloze bankstellen.  Gebruiksaanwijzing zuigfles: Baby's mogen niet zonder toezicht door volwassenen gevoed worden. 

Onbedoelde humor in brieven aan huisvestingsbureaus * Er kwam een technische meneer bij mij thuis, en toen heb ik een grote opknapbeurt gehad. * De w.c. is lek, aangezien we er met zijn dertienen wonen. * Die woning is veel te klein want ik krijg er ieder jaar een kind bij, Burgemeester, daar moet u toch wat aan doen. * Mijn 15-jarige zoon slaapt noodgedwongen bij mijn 13-jarige tweelingzusje in de kamer. * Ik moet elke dag bevallen, zodoende wordt mijn woning te klein. * Mijn vochtontwikkeling in de huiskamer is niet om te harden. * Het vijfde kind is op komst en staat voor de deur.  * Reeds ruim zes jaar ben ik getrouwd met een kind van 2 jaar. * Ik heb een lekkaasje op zolder en dat is naar beneden gekomen. * Ik eis dat ik net zo opgeschilderd wordt als mijn buurman. * De hond blaft de hele avond door en met de kat is hetzelfde het geval. * Mag ik ruilen met mijn overbuurman daar die man weduwe is en geen kinderen heeft? * Even leg ik mij neer om u enkele letters toe te dienen. * Ik zit uit nood in een onverklaarbare woning. * Mijn man loopt met brongieters en mijn borsten piepen ook. * Ik ben zomers uitgeleverd aan een ijswagen en 's winters aan de steun. * Ik zou graag een aanval op Uw goedheid doen. * Mijn buurman stinkt naar gas, ik denk dat hij een lek heeft. * Wilt u naar mijn bovenkamer laten kijken, die zit vol beesten. * Wilt U het zaakje van mijn buurman eens goed onderzoeken, want er zit een luchtje aan. * U kunt voelen dat mijn geval niet in orde is, doet U het eens. * Stelt U zich eens voor burgemeester, U en uw gezin, schijtend op een emmertje. * Aan de ene kant ben ik in verwachting en aan de andere kant regent het in. * Vroeger deed ik een hoop op de kachel, nu moet ik het op gas doen.

Onbedoelde humor in brieven aan verzekeringen Ik reed al dertig jaar, toen ik achter mijn stuur in slaap viel en een ongeluk had. De voetganger had er geen idee van in welke richting hij zou lopen, en zo overreed ik hem. Ik was er zeker van dat de oude vent nooit de overkant van de baan zou bereikt hebben, toen ik hem aanreed. De man was overal op de weg. Ik moest een paar maal het stuur omzwaaien voor ik hem raakte. Ik reed tegen een verlichtingspaal die verborgen stond achter een voetganger. De wagen moest plots uitwijken, ingevolge een onzichtbare vrachtwagen. De andere man veranderde plots van gedachten, zodat ik op hem in moest rijden. De lantaarnpaal kwam dichterbij. Ik probeerde hem te ontwijken, maar hij raakte nog net mijn voorste uiteinde. Ik vertelde de politie dat ik niet gewond was, maar toen ik mijn hoed afzette ontdekte ik een schedelbreuk. Om een botsing te vermijden, reed ik op de andere wagen in. Ik botste op een stilstaande wagen die uit de andere richting kwam.

Made by Marjan van der Meulen 15 mei 2008