Het voordeel van een bezoek aan de huidarts.. Je hebt de uitslag al voor het onderzoek. Wanneer gaat het zijn verstand te boven?.. Als hij tot zijn navel.

Slides:



Advertisements
Verwante presentaties
Redekundig ontleden Over waarom, wat en hoe....
Advertisements

Maak je leraar maatschappijleer ff maf, stel de volgende vragen aan hem of haar
Loverboys alles over loverboys.
Oude wijsdom uit China Niet klikken Geluid aan.
Schilderijen Hoi! Ik ben Schattebout. Ik ga schilderijen laten zien. Het zijn zoekplaatjes. Elk plaatje heeft een verhaal. Verhaaltjes over God, die één.
Rebound Salland. In deze PowerPoint… 1. waarom ik naar rebound ging 2. wat ik geleerd heb! 3. hoe ik terug wil naar school 4. wat ik nodig heb van.
Weet je toevallig hoe laat het is ?
VOOR SLIMMEKES! Bloemen verwelken, schepen vergaan… dus koop geen bloemen en vlieg voortaan! Je zult maar een ééndagsvlieg zijn en je dag niet hebben!
De beroemdste persoon die er is …
Neem een hond!!. •Zoek je iemand, die je krant brengt zonder eerst de sportpagina er uit te scheuren
Dag 13. Dag 13 Dit keer wil ik… Sinterklaas… het dagboek van dit jaar afsluiten. Dag 13 van het dagboek Hallo lieve kinderen, Dit is dan alweer de.
HOLLANDSE MAATJES.
Een kruikenverhaal Een waterdrager vervoerde twee kruiken welke op een stuk hout over zijn schouders hingen. Maar één van de twee had een barst. Terwijl.
Dag 6 Dag 6 van het dagboek Halihalo lieve kindertjes, Brrr… wat was het koud vannacht op de daken. We zijn de hele nacht op pad geweest met onze zakken.
To do is to be : Socrates To be is to do : Sartre Doo bee doo bee doo : Sinatra Music: by Arie.
Derde zondag van de 40 dagentijd 23 maart 2014 Exodus 17:1-7 Mozes slaat water uit de rots bij de Horeb. Johannes 4:7-10 Er kwam een Samaritaanse vrouw.
Godsdienst.
De Paasquiz.
‘Zijn alle godsdiensten gelijk?’. Jezus zegt: Bij Mij moet je zijn! Een andere weg is er niet. Alleen door Mij kom je bij God.
THEMA GENIET MAAR DRINK MET MATE
Hoe kun je Geloven? 1.
DE WERELD EEN DORP Niet klikken Muziek: Händel: Ombra ma fu. (Xerxes)
Bestemming God eren ….
Godsdienst 1 1.
Gedachten bij het ouder worden.
Stop! Sta eens even stil..
Een nieuw begin met een vriend die je nooit in de steek laat!
Big Bad John Productions – Alle rechten voorbehouden ©
Voorzetsels.
Bleu Mount.
Tijd voor wat filosofie Muziek: The Great Pretender (The Platters)
Modern Sprookje Kikkerkoning.
CULTUREEL KAPITAAL ?????? Je eerste keer weet je niet wat je te wachten staat om dat je het niet kent. De eerste keer dat ik naar het toneel ging was.
…..overrompeld door verdriet
Oud en wijs.....
Het is volbracht … Tegen zombies & plaaggeesten ! - VYA 18 mei
Godsdienst 1.
Godsdienst.
Antwoord voor jezelf op de volgende vragen met NOOIT, WEINIG of REGELMATIG 1Hoe vaak nodig jij anderen uit voor een bakje koffie? 2Hoe vaak laat jij.
Bewerkt door Jordy, Amélie & Ineke
dus dat was 'n hele onderneming, maar wel erg leuk.
dus dat zag je inderdaad zo af en toe gebeuren. dus we gingen 's-morgens om zes uur in de bus en toen waren we daar dan om 'n uur of half tien bij die.
Wanneer iemand binnen honderd meter van het kasteel kwam, moest hij stilstaan en kon zich niet meer verroeren.
Er zijn fouten die onomkeerbaar zijn...
de kracht van alle elementen
Op een dag stond een jonge man midden in de stad en verklaarde, dat hij het mooiste hart had dat men ooit had gezien.
Moppenkruimels Op het Postkantoor wil een man een telegram opgeven.
Muziek : Viktor Vogel - Splendoarea primăverii
Er was eens een leesvirus,die was zijn stippen kwijt.
Waar is je vertrouwen? Genesis 12:
© VIP GilzeRijen ( brengt hulpvragers en vrijwilligers bij elkaar en de website is een zusje van Zorgvoorelkaar.com. Rob: “Ik was.
Preek Tekst: Johannes 20: 5-9.
Nieuwjaarsbrief aan God
Zondag 2 HC Franeker 13 september 2009
Binnenkort is het vakantie !! Je zal me toch niet achterlaten hé ???
Zondag 7 HC Franeker 21 februari 2010
Wat is de zin van het leven?
Vrouwen van Nederland Neem een hond!!!.
Ik heb een klein huisje in de bergen gekocht
Zinnen die doen nadenken !
Onder de grond, onder de grond, daar woont de mol in zijn jasje van bont. Graaft er een gang, tien meter lang, zand op zijn snuitje en zand op zijn.
OF IK JE TERUG ZAL ZIEN Benny Neyman.
1 Het goede leven En iemand uit de menigte zei tegen Hem: Meester, zeg tegen mijn broer dat hij de erfenis met mij moet delen. 14 Maar Hij zei tegen.
Mapping the field. ALEX KLAASEN Eigen website Beginpagina is stijlvol en nodigt uit om verder te kijken op de site. Helaas is de inhoud.
God maakte in het begin alles.
Hoi allemaal, ik zit achter de computer. Opa is jarig en ik wil hem feliciteren. Ik ga hem bellen via Skype.
Erop of eronder!  Jakob heeft Gods stem verstaan (31: 3)  Hij laat zich ook leiden door angst  Angst van buitenaf (Laban)  Angst van binnenuit: hij.
Leerdienst n.a.v. Zondag 1 A. Naar de kerk - ook om te leren B. Alles in Christus C. Levenslang: ellende, verlossing, dankbaarheid.
De Quiz Vechtstromen. Heb jij goed opgelet tijdens de spreekbeurt over het zuiveren van vuil water?
Matteüs 5:1-16 Jezus zag heel veel mensen naar hem toe komen.
Transcript van de presentatie:

Het voordeel van een bezoek aan de huidarts.. Je hebt de uitslag al voor het onderzoek. Wanneer gaat het zijn verstand te boven?.. Als hij tot zijn navel in het water staat. Tegenslag.. Hij had een mooi figuur geslagen.. Ze sloeg terug.

De directeur van het crematorium.. Laat je niet kisten..alles komt in kannen en kruiken. Onbegrijpelijk van sommige mensen... dat ze van miljoenen zaadjes de snelste waren. Waarom is Jezus niet in Holland geboren?.. Ze vinden er geen drie wijzen.

De professor was nooit zo verstrooid.. als na zijn crematie Hij was van plan om een zelfhulpgroep op te richten voor mensen met een angstcomplex.. maar durfde niet. De goudvis.. Geef mij maar een joint...dan word ik haai.

Je kunt bijna overal Chinees eten.. Het helpt niet..er komen er altijd maar bij. Heel raar.. Zijn neus loopt..en zijn voeten ruiken. Noë nam slechts twee exemplaren mee van elke soort.. Zijn ark was niet verzekerd voor derden.

Toch wel het toppunt van discriminatie!.. Alle plantjes water geven..behalve de afrikaantjes. Wat zei die eend die tegen de gevel vloog?.. Kwak. Alcohol is een heel grote vijand..maar.. In de bijbel staat: « Heb je vijand lief »

Als het leven geen zin meer heeft.. Dan kun je er ook geen punt achter zetten. Bij de waarzegster hangt er een bordje.. ‘Gesloten wegens onvoorziene omstandigheden’ Deze honing heeft een erge bijsmaak!

Amerikaanse buffels hebben iets bisonders. Als hij niets anders te eten had, leefde Godfried van bouillon. Kwaliteitslingerie is bijzondergoed.

Mag je op zondag weekdieren eten? Eet meer Freud,dan blijf je Jung. Drinken halveert je leven, maar je ziet dubbel zoveel.

Word bokser...veel meer kansen op slagen. Roken...het blijft nog steeds een teer onderwerp. Als twaalfuurtje...nemen we een half eendje.

Enkele weken na de amputatie van zijn been liep hij op eigen houtje. Alleenstaande dame zoekt zittend beroep. Na de hevige regenval van de laatste dagen, stond de imigrantenwijk volledig blank.