HNoMS Orkla. Staat van de bemanning u HNoMS Orkla bemanning - De bemanning werd verzameld in het Alesund hospitaal, en de bemanning is gezond. - COMSEATRAIN.

Slides:



Advertisements
Verwante presentaties
In deze presentatie kijk je naar een aantal filmpjes.
Advertisements

Tevredenheids onderzoek Door Lizanne Jespers HBO-V studente Maart 2014
De ton metende bulkcarrier Fedra is vrijdag 10 oktober 2008, in zware storm (11 Beaufort), bij Gibraltar op de klippen van Punta Europa geslagen.
niets is zeker, dát is zeker!
Project ‘Make me beautiful’
Wat moet je doen en laten wanneer er brand uitbreekt?
VEILIGE OPSLAG VAN NITRAAT-HOUDENDE MESTSTOFFEN
prehistorie Dit doen wij omdat we het over de prehistorie hebben.
Er is een schip gezonken, vol bier en brandewijn De maten waren dronken en ook de kapitein Er is een schip gezonken, vol bier en brandewijn.
Rijden en epilepsie Eric Schmedding.
Welkom!.
De Titanic Spreekbeurt van Ward : Ward.
OPSLAG.
Als een crisis een ramp dreigt te worden. -Crisismanagement in de Zorg- Wat kun je als bestuurder doen om bij een crisis weer “in control” te komen? Jaap.
DE WATERSNOOD.
Presentatie WAI database November 2012 Hoe ziet het werkvermogen van de Nederlandse werkende beroepsbevolking eruit?
Raamovereenkomst Delegatie Voorbehouden Handelingen
Daar is eindelijk de zon!
Waddenzee of Noordzee?.
Kampvuur Insigne.
Een romantisch sprookje
TEST JE MEDISCHE KENNIS
Van: Anna, Anne ,Sander en Nienke
Jesaja 55: 1 O, alle dorstigen, komt tot de wateren, en gij die geen geld hebt, komt, koopt en eet; ja komt, koopt zonder geld en zonder prijs wijn en.
Thema: VERTROUWEN Psalm 125: 1-2 Een bedevaartslied:
‘De situatie is desastreus. De schade is enorm. Er is beperkt voedsel en water in het getroffen gebied. Vele huizen zijn verwoest. Op dit moment onderzoeken.
Universitair Medisch Centrum Groningen
Oplossingsgericht coachen
En God zag alles wat Hij gemaakt had, en zie, het was zeer goed. Gen
Hoe komt Gods zegen op aarde?
GIS en de burgemeester ondersteuning bij calamiteiten en rampen
Pasen & Pinksteren op één dag!
Votum en zegengroet Zingen: Psalm 68: 2, 8,13 Gebed
Raven en een weduwe Van boven bekeken – 7.
Godsdienst
Sjoerd Kooiker (met dank aan Josje den Ridder)
De Olympische spelen.
De Olympische Spelen.
Pinksteren zondag 11mei 2008 Hand. 2: 1-24 Het huis vulde zich met een geluid als van een hevige wind en op een ieder van hen waren vuurtongen en iedereen.
Descartes en de interactie van lichaam en geest.
Plankstraat – Om 9 uur slaan de vlammen op uit een slaapzaal.
Save Our Water Resources uit het “ Initiative & Referendum Institute Europe - Guidebook to Direct Democracy” - Zwitserland Het initiatief, dat voornamelijk.
Les 3: Verkeer TOETS.
Groene ambities Het sprookje van de Kamper Grutto.
Jezus roept de leerlingen
1 Week 38/ /11/ Voor oktober vrezen velen onder ons een crash Wat denken wij?? Voor de VS zien we weinIg kans van een crash gezien.
Lucas 15: 11 En Hij zeide: Iemand had twee zonen
Na deze les kun je alles vertellen over:
Een Schots verhaal… Tussen de havens van Grangemouth en Falkirk werd in 1777 het kanaal van Forth & Clyde gegraven. Het verbond Glasgow met de de Oostkust.
Toolbox: EHBO voor Dummies
18 augustus 2013 Den Haag. 11 Het woord is betrouwbaar: immers, indien wij met Hem stierven, zullen wij ook met Hem leven; 12 indien wij volharden, zullen.
Titanic in getallen.
DE ARBOWET In deze presentatie zal worden ingegaan op de hoofdlijnen van de Arbeidsomstandighedenwet (Arbowet), zoals deze er uit ziet na de wijziging.
Zingen Vers 1 God is een toevlucht en een sterkte,
Dit was het cruiseschip
Een vrachtschip heeft woensdagmorgen 18 april 2012, in de Rotterdamse Nieuwe Maas een aantal containers verloren nadat het de Willemsbrug had geraakt.
Pikmin 3. Rode Pikmin Ze kunnen tegen vuur en hebben meer schade dan de meeste Pikmin soorten ze zijn de eerste pikmin die worden ontdekt  Ondek gebied.
DE ARBOWET In deze presentatie zal worden ingegaan op de hoofdlijnen van de Arbeidsomstandighedenwet (Arbowet). In deze presentatie wordt geen aandacht.
Van Bergen tot Kirkenes Kirkenes Richard With Ferry transportdienst tussen Bergen en Kirkenes, de origine van deze zeeweg dateert van meer dan 100 jaar.
Gods aanwezigheid maakt het verschil. Mozes was gewoon de schapen en geiten van zijn schoonvader Jetro, de Midjanitische priester, te weiden. Eens dreef.
Gasunie is een van de grootste gasinfrastructuurbedrijven in Europa. Veiligheid heeft binnen Gasunie de hoogste prioriteit; het vormt de basis van onze.
Veiligheid.
Agressie en onbegrepen gedrag
Johannes 21: 1-17 Nadat Jezus was opgestaan hebben de leerlingen Jezus nog een paar keer gezien. Een keer ging zo. Er waren zeven leerlingen bij elkaar.
De Costa Concordia Marie Snauwaert
Plankstraat – Om 9 uur slaan de vlammen op uit een slaapzaal.
De ton metende bulkcarrier Fedra is vrijdag 10 oktober 2008, in zware storm (11 Beaufort), bij Gibraltar op de klippen van Punta Europa geslagen.
Veilig werken in de logistiek (KAM)
Gasunie is een van de grootste gasinfrastructuurbedrijven in Europa
Transcript van de presentatie:

HNoMS Orkla

Staat van de bemanning u HNoMS Orkla bemanning - De bemanning werd verzameld in het Alesund hospitaal, en de bemanning is gezond. - COMSEATRAIN support group en burgerlijke crisis management teams nemen de bemanning onder hun hoede. - De bemanning heeft een routine medische controle ondergaan Bemanningsleden zijn opgenomen in geval van rookvergiftiging. *

Situatie u Het schip brand nog steeds. - De munitie heeft vuur gevat. - Er is een klein fuel lek. Fuel brand aan boord. - Het schip is bijna helemaal uitgebrand. - Er is gevaar dat schade aan de structuur van de romp het schip doet breken. - Brandbestrijding werd gestopt, omdat dit blijkbaar de situatie negatief beïnvloed. 

u De ORKLA word gesleept. Situatie - Het schip wordt naar ondiepe waters gesleept en daar onder controle gehouden in geval ze zou zinken. u Het schip NoCGV Lafjord verleend bijstand. - De Lafjord wordt opgevorderd in geval ze bijstand moet verlenen. - Ze heeft 300 m olielaadslangen aan boord. - Ze heeft een olietank aan boord om vuile olie in op te vangen. *

HNoMS Orkla MS NoCGV Svalbard HNoMS Bergen 26 FPB Sq NoCGV Volstad Jr HNoMS Orkla Word in 18m ondiep water gehouden in geval van

KNM Orkla Voor en na