De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

‘De situatie is desastreus. De schade is enorm. Er is beperkt voedsel en water in het getroffen gebied. Vele huizen zijn verwoest. Op dit moment onderzoeken.

Verwante presentaties


Presentatie over: "‘De situatie is desastreus. De schade is enorm. Er is beperkt voedsel en water in het getroffen gebied. Vele huizen zijn verwoest. Op dit moment onderzoeken."— Transcript van de presentatie:

1

2 ‘De situatie is desastreus. De schade is enorm. Er is beperkt voedsel en water in het getroffen gebied. Vele huizen zijn verwoest. Op dit moment onderzoeken we de schade en delen we hulppakketten uit’ Jun Pascual, AMG Filipijnen

3 Windkrachten van meer dan 300 km per uur. Golven hoger dan 15 meter. Ruim 11 miljoen mensen zijn getroffen. Ruim 500.000 mensen zijn ontheemd. Naar schatting zijn er duizenden slachtoffers.

4 Huizen zijn verwoest en wegen weggevaagd. Er is gebrek aan eten, water, dekens, tenten en medicijnen.

5  Christelijke organisaties voeren gezamenlijk actie.  Plaatselijke hulporganisaties en lokale kerken bieden medische zorg, schoon drinkwater, voedsel en onderdak.

6  Eerste noodhulp: medische zorg, uitdelen van voedsel, water, slaapmatjes, zeildoek en kleding aan 12.000 mensen  Noodhulpteams ter plaatse onderzoeken waar en hoe hulp uitgebreid kan worden

7  Veel meer mensen hebben dringend hulp nodig!  Bid alstublieft voor de slachtoffers  Geef gul aan de collecte

8 Kijk op www.noodhulpfilipijnen.nl voor meer informatie


Download ppt "‘De situatie is desastreus. De schade is enorm. Er is beperkt voedsel en water in het getroffen gebied. Vele huizen zijn verwoest. Op dit moment onderzoeken."

Verwante presentaties


Ads door Google