Marleen Marleen is superonzeker. Vorig jaar heeft ze haar profiel gekozen en ze dacht dat ze het toen helemaal goed deed met haar keuze voor cultuur en.

Slides:



Advertisements
Verwante presentaties
Schilderijen Hoi! Ik ben Schattebout. Ik ga schilderijen laten zien. Het zijn zoekplaatjes. Elk plaatje heeft een verhaal. Verhaaltjes over God, die één.
Advertisements

Leven in de kracht van de Heilige Geest
Herkenning? Rot voelen? Leegte opvullen?
Evangelie der genade Vragen :
Waarom is Jezus aan het kruis gestorven?!
Christen God Relaties Geloof Werk Bidden Tijd Bijbellezen Geld kerk
Davids gouden geheim Wanneer ben je tevreden? Waar vind je je geluk? Wanneer voel je je veilig?
Vanavond: Gods leiding in je leven
Proud to be a man Proud to be a woman Waarom zijn jongens
Nooit meer alleen Ook al gaat mijn weg door een diep Dal van duisternis heen, Uw liefde drijft de angst uit in mij. Ook al loop ik vast, overvallen Door.
Gezang 186: 1, 3 en 5 Ned. Herv. Bundel 1938
Zingen Vers 1 Daar is uit 's werelds duistre wolken
Zingen Vers 1 Beveel gerust uw wegen, Al wat u 't harte deert,
Zingen Vers 1 HEER, U doorgrondt mij van omhoog,
God en ons.
Psalm 4.
HOEZO BIDDEN?.
Is het allemaal wel waar?
GENADE = FEEST Of toch niet?.
WELKOM TOV’ERS.
“Werpt een duidelijk licht op de zaak!”
Welkom op TOV!.
WELKOM OP DE TOV!-ACTIEAVOND!
1. Jezus verhoogd Aan Gods rechterhand
GODS DAGELIJKSE LEIDING
Gij zijt mij, HEER', ter schuilplaats in gevaren;
Met handen en voeten geloven 1
Welkom in de trouwdienst van Edwald & Miranda
BOODSCHAP zondag 14 september 2014
De vreugde van de HEERE.
Vers 1 De zonde spreekt haar vleiend woord, waarnaar de boze gaarne hoort, want hij wil God niet vrezen. 't Is enkel kwaad wat hij beoogt. Hij denkt dat.
Leven zoals past bij God
Bruggen bouwen, is elkaar vertrouwen.
Ds. Ds : Mw. M.Reinders de Haan
Preek Jakobus 2:
In Uw licht zien wij het Licht
Laat heel de aarde voor de HEERE vrezen, laat alle bewoners van de wereld bevreesd zijn voor Hem. Want Hij spreekt en het is er, Hij gebiedt en het staat.
Welkom deze middag in de Chr. Ger. kerk van Biezelinge Voorganger in deze dienst is Ds. A.G.M. Weststrate.
Zingen Vers 1 God heb ik lief, want die getrouwe HEER
Zingen Vers 1 'k Hef mijn ziel in vast vertrouwen
Zingen Vers 1 Bij U, o HEER, berg ik mijn leven.
Zingen Vers 1 God is mijn licht, mijn heil: wie zou ik vrezen?
Welkom in deze dienst! Voorganger: Ds. Plantinga
Zingen Vers 1 Laat ons nu vrolijk zingen! Komt, heft uw liedren aan
Vers 1 O allerhoogste Majesteit, die in het rijk der heerlijkheid de heem'len hebt tot Uwen troon, wij roepen U, in Uwen Zoon, die voor ons heeft genoeg.
Welkom 6e Lijdenszondag 2015.
Verslaving.
Vers 1 O, H ERE, doe mij recht! In onschuld leeft uw knecht, mijn wandel is naar uw gebod. Ik blijf op U vertrouwen, op U, mijn rotssteen, bouwen; ik wankel.
Zingen Vers 1 Bewaar mij, HEER, mijn toeverlaat zijt Gij!
Zingen Heer, onze Heer, hoe machtig is uw naam op heel de aarde.
Zingen Vers 1 Hoe lang, o HEER, vergeet Gij mij?
Zingen Vers 1 Mijn hart is, Heer, in U gerust.
Zingen Vers 1 De wijsheid van vóór alle tijden
Welkom.
Vers 1 Zingt vrolijk, looft de naam des HEREN, rechtvaardigen, brengt God uw dank. Het past oprechten Hem te eren met een nieuw lied en citerklank. Laten.
Genesis 15:5 Toen leidde Hij hem naar buiten en zei: Kijk naar de hemel en tel de sterren, als u ze kunt tellen. En Hij zei tegen hem: Zo talrijk.
Vers 1 Voorwaar, ik keer mij stil tot God. Hij is mijn heil, mijn vaste rots. Een schuilplaats wil Hij voor mij wezen. Alleen hij Hem is hulp in nood.
Vertrouwen.
In deze dienst zal Ds. P.K. Meijer voorgaan. Voor de dienst zingen we GK 156 Na de zegen Ps. 92: 1,2 Schriftlezing: Exodus 23:1-12 Leviticus 25:1-7 en.
Zingen Vers 1 Wat God doet, dat is welgedaan,
DE BERGREDE (3) WELKOM.
Welkom deze morgen in de Chr. Ger. kerk van Biezelinge Voorganger in deze dienst is: Ds. J. G. Schenau Maleachi, profeet van Gods komst.
Rotterdam. Romeinen 9 19 Gij zult nu tot mij zeggen: Wat heeft Hij dan nog aan te merken? Want wie wederstaat zijn wil? Gr. BOULÉMA = raad,
Kom laat ons zingen vandaag, klappen vandaag, dansen vandaag, prijzen vandaag en bidden tot de eer van God.
Vanuit de relatie met God bouwen aan relaties. 1 mei 2016.
Welkom in deze dienst Voorganger: ds. A. Robbertsen
Aan welke kant sta jij? ’t-Is niet moeilijk te geloven
Brief aan de Galaten -48- de vrucht van de geest: geloof/trouw.
Transcript van de presentatie:

Marleen Marleen is superonzeker. Vorig jaar heeft ze haar profiel gekozen en ze dacht dat ze het toen helemaal goed deed met haar keuze voor cultuur en maatschappij! En nu ze een jaar onderweg is, gaat ze twijfelen. Had ze toch niet beter ‘natuur en gezondheid’ kunnen kiezen? Heeft God haar dan de verkeerde kant op geleid? Wat moet ze doen Xander Het duurt nu al weken. Soms slaapt Xander er niet van, soms heeft ‘ie amper trek in z’n eten. Jantine is ook zo geweldig! En hij denkt dat het wederzijds is. Maar ze is wel een heel ander type dan hij, ze komt uit een ander milieu, denkt anders over geloven en God. Wat kies je dan? Verkering nemen en maar zien waar het op uit loopt? Hoe weet hij nu wat Gods leiding is? Liselotte Liselotte werkt in de buurtsuper. Niet verkeerd, zo’n zakcentje. Bovendien: ze heeft het ook gewoon nodig voor haar studie. Maar ja, nu is ze ook gevraagd voor om op zaterdagmiddag te helpen op de kinderclub. Zou God daar een bedoeling mee hebben? Moet ze nu stopen met haar bijbaantje? En haar studie? Frank Frank is echt een kei in exacte vakken. Alles wat met cijfers te maken heeft, is een eitje voor hem. Maar is dat nu iets waar God een bedoeling mee zou kunnen hebben in z’n leven?

Bidden

Gods leiding bij het maken van keuzes in je leven

? ?

? trek ik aan? Welke trui ?

? ?

? ?

? ?

? Kerk? ? Uitslapen?

? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ?

? ?

? Middelbare school ? sTuDiE ? Profiel BeRoEp

? ? ? ? Advies Een dwaas denkt dat hij de juiste weg gaat, wie wijs is luistert naar goede raad. Spreuken 12:15 ? ?

? ? Advies ? ?

Psalm 37 3 Vertrouw op den HEERE, en doe het goede; bewoon de aarde, en voed u met getrouwigheid. 4 En verlustig u in den HEERE, zo zal Hij u geven de begeerten uws harten. 5 Wentel uw weg op den HEERE, en vertrouw op Hem; Hij zal het maken;

WAT WORDT ER BEDOELD ALS JE HET BIJBELGEDEELTE BETREKT OP HET MAKEN VAN KEUZES EN HET NEMEN VAN BESLISSINGEN IN JE LEVEN?

Psalm 37 Vertrouw op den HEERE

Psalm 37 Doe het goede

Psalm 37 Bewoon de aarde

Voed u met getrouwigheid Psalm 37 Voed u met getrouwigheid

Verlustig u in de HEERE, zo zal Hij u geven de begeerten van uw hart Psalm 37 Verlustig u in de HEERE, zo zal Hij u geven de begeerten van uw hart

Wentel uw weg op de HEERE Psalm 37 Wentel uw weg op de HEERE

Psalm 37 : 2 en 3 Stel op den HEER’ in alles uw betrouwen. Betracht uw plicht, bewoon het aardrijk. Leer Uw welvaart op Gods trouw volstandig bouwen. Verlustig u met blijdschap in den HEER’, Dan zal Hij u in liefd’ en gunst aanschouwen, U schenken, wat uw hart van Hem begeer’. Geen ijd’le zorg doe u van ‘t heilspoor dwalen, Houd in uw weg het oog op God gericht. Vertrouw op Hem, en ‘d uitkomst zal niet falen: Hij zal welhaast uw recht voor elks gezicht Doen dagen als de morgenzonnestralen En blinken als het helder middaglicht.

Schenk van Uw kracht mij meer, Houdt mij in evenwicht, Leer mij Uw weg, o Heer’, Leer mij Uw weg. Schenk van Uw kracht mij meer, Houdt mij in evenwicht, Dat ‘k voor Uw aangezicht Wandel in ‘t volle licht. Als vrees soms ‘t hart benauwd, Leer mij Uw weg. Als zorg mij dank verflauwt, Help mij in vreugd’en pijn Noodweer of zonneschijn, Steeds blij in U te zijn.

Hoe ook mijn toestand wordt, Leer mij Uw weg. ‘t Leven zij lang of kort, Is dan mijn loop volbracht, Vrees ik geen dood of macht, Daar mijn ziel U verwacht. Wat ook dit leven brengt, Hij is nabij. ‘t Zij ‘t vreugd of droefheid schenkt, Hoe sterk ook satans macht, Jezus geeft licht en kracht Ieder die Hem verwacht.

MEDEDELINGEN Kampbriefjes!!!!!!!!!!!!!!! Opgeven 26 februari