FC Eindhoven Bezoek een sportief evenement. Observeer het publiek tijdens je bezoek Ik ben naar de ladies night van FC Eindhoven geweest. Dit was een.

Slides:



Advertisements
Verwante presentaties
EMEG lijst - Entertainment TV opname ‘’Wat vindt Nederland?!’’
Advertisements

FAIR PLAY NOT ONLY FOR THE GAME !
Een ontroerend verhaal met een sterke boodschap !!!
STUUR DIT AAN EEN SLIMME VROUW. EN AAN MANNEN. DIE ER TEGEN KUNNEN
Geesten Ze zijn overal om ons heen... Geloof je het niet???
Dag 2. Dag 2 Dag 2 van het dagboek Aloha allemaal, Zo daar ben ik weer. Hoe gaat het met jullie? Zijn jullie al benieuwd naar wat ik vandaag allemaal.
Beelden storm.
Woorden en tijd.....
Op Sint-Montfort.
Spel uit top 20 gamer.nl Grand theft auto V
Schoolplein Rachelle Lisa Chantal Xian Leroy.
Een kruikenverhaal Een waterdrager vervoerde twee kruiken welke op een stuk hout over zijn schouders hingen. Maar één van de twee had een barst. Terwijl.
Dag 6 Dag 6 van het dagboek Halihalo lieve kindertjes, Brrr… wat was het koud vannacht op de daken. We zijn de hele nacht op pad geweest met onze zakken.
Hij laat de ingreep doen en verlaat overgelukkig het ziekenhuis.
Denken en gewoon doen. Leren is eerder het vuur aansteken dan een emmer vullen.
Door Rosalie Blok. 4 en 5 juni 2013 was het weer tijd voor de Jaarlijkse modeshow van de studenten van de opleiding Mode/maatkleding van ROC Tilburg.
Bezoek een sportief evenement:
 EMEG-lijst: Weet Ik Veel? Door Karlijn Dado. Breng de reclames rondom in kaart en kijk naar de koppeling daartussen. Welke conclusie kun je trekken?
BEZOEK EEN TV-OPNAME Marc Haver & Oliver Lobhard.
Welke trends komen terug
EMEG-lijst ENTERTAINMENT -Entourage seizoen een gekeken -Minder erg dan verwacht, werd leuker naar het einde toe -Geen behoefte om de vervolgseizoenen.
Macbeth Door: Mike Testroote.
Bezoek een tv studio opname met publiek JENSEN. OPDRACHT Op 17 april 2013 zijn Lisa, Elllen, Kylie, Kimberly, Vanja en ik naar Weesp afgereisd om een.
Gaming Bezoek een LAN-party.  De reclames werden duidelijk in kaart gebracht. Op de hekken waarmee de verschillende ruimtes werden afgezet hingen spandoeken.
IKL project door: Kiki Pappers
Tijd voor wat filosofie Muziek: The Great Pretender (The Platters)
Baby-zitten Hallo vrienden, Gisteren zijn jullie zeker de hele avond bezig geweest met leuke dingen doen, met de voeten omhoog aan het luieren of fijn.
Wie is de baas?.
Boekverslag: Koen Kampioen en het grote toernooi
Jongen van twaalf Op de drempel Op de drempel tussen kind en volwassen tussen kind en volwassen ontdekken wie je bent ontdekken wie je bent Jezus van twaalf,
Bewerkt door Rani, Sofie, Helena en Annelies Schooljaar:
dat hebben wij, wij op vakantie naar kreta in september en wat hebben we, we zitten hier in de regen.
dus dat was 'n hele onderneming, maar wel erg leuk.
was ik alleen met m'n vader met 'n tourgroep waren we gewoon 'n weekje, hadden allemaal sites bekeken en zo.
dus dat zag je inderdaad zo af en toe gebeuren. dus we gingen 's-morgens om zes uur in de bus en toen waren we daar dan om 'n uur of half tien bij die.
frankrijk verschillende windsor enige afgelopen speurtochten ons leuk plek weer.
Glow.
Van Abbemuseum.
Glow.
Het Spel Kaarten Tekst Gerard De Vries.
Werkverslag. Inhoudsopgave Pag.1 wat hebben we gedaan in deze lessen?
The Hangover 3 Entertainment.  “observeer het publiek tijdens je bezoek”
Poppodium de ‘DRU’. Bezoek een poppodium SE7EN  nieuw danceconcept DRU = meer dan poppodium alleen - Theater - Schaftlokaal - Zalen verhuur Opdracht:
‘De Klomp Draait Door’ Rosalie Blok Klas CE2C.
Witte wieven Dit verhaal Karlijn, Lori, Sanne, Lisa, Lotte. Betekenis.
CKV kunstautobiografie
V.E.G.O.
House of Freaks BEACHCLUB VROEGER. Wie? Wat? Waar?  House of Freaks  2 juni :00 – 00:00  Beachclub Vroeger  Bloemendaal.
Ciara ‘The Sand’. Opdracht Observeer het publiek tijdens je bezoek.
EEN GEZOND 2011 EN WEER EEN JAAR VERDER. Jaaroverzicht.
LOVE IS IN THE AIR Hoe het allemaal begon Er was eens een vrolijke jongen die hield van scouts,uitgaan en een goei pint pakken met zijn vrienden. M.a.w.
Branche gaming. Geef een reactie op een recensie van het spel. Plus puntjes Het vechtsysteem is beter dan ooit! Vijanden zijn agressiever dan in alle.
Spel uit de top 20: Fifa ’13..
De Sint moet verhuizen 1 (Zie ginds komt de stoomboot)
De zoektocht van de identiteitspolitie. “Ik herinner me vooral de liefde van mijn moeder.” “Hoe ouder ik word, hoe meer ik op mijn moeder begin te lijken.”
zou nog niet zo slecht zijn!
Scheidsrechterscafé Heet de aanwezigen welkom (op de club en) bij het arbitragecafé.
Het was in de tweede wereldoorlog.
Miniveldtoernooi Wat is miniveldtoernooi? Voetbaltoernooi met teams van 6 personen. Er wordt gespeeld op een half veld. Deelname door mannen en.
Onze school, Albeda colege Schiedam Nieuwland.
Een jongeman komt in de apotheek en vraagt de apotheker :
QUIZ! START! Hoe goed ken jij onze groepsleden?
Een Belgische moeder schreef eens een brief aan haar zoon die bij het leger diende. Beste Peter, Ik schrijf je deze brief om je te laten weten dat ik je.
Stage: Basisschool de Klingerberg
Lesbrief Kidsbios Nederlands Film Festival Wat is het Nederlands Film Festival (NFF)? Waar denk je aan bij het NFF? Ben je weleens naar het NFF geweest?
PSV - NAC. Reclames: Mercedes Mercedes is een van de sponsoren van PSV, rond de wedstrijd werd er een reclame op de schermen getoond. Ook mag de selectie.
Verstoppertje spelen in het bos
Weblog. Waarom?? Ouders de school in halen Kinderen over ervaringen laten schrijven en tekenen Samen werken aan een eindproduct ICT bij jonge kinderen.
HOE KOMT EEN IDEE IN JE HOOFD?
Transcript van de presentatie:

FC Eindhoven Bezoek een sportief evenement

Observeer het publiek tijdens je bezoek Ik ben naar de ladies night van FC Eindhoven geweest. Dit was een avond waarbij alle vrouwen gratis toegang hadden tot de wedstrijd. Wat me opviel was dat ik zo ongeveer de enige vrouw was.. Op wat moeders met hun zonen na. Er was veel reclame gemaakt langs de weg en ik had er verschillende mensen over gehoord. Maar toen de wedstrijd echt begon, zat de tribune voor 1/3 gevuld. Op die schaars gevulde tribune waren maar enkele vrouwen te vinden. Ondanks de gratis toegang was deze actie geen succes.

Kruip in de huid van de speler en geef een beeldverslag vanuit zijn perspectief Ik bekijk deze avond door de ogen van een speler van FC Eindhoven. We weten allemaal dat de resultaten niet helemaal top zijn dit seizoen en de club onderaan in het klassement staat. Toch proberen de spelers er het beste van te maken. Doordat de resultaten slechter worden, wordt de opkomst ook steeds minder. Als een speler op het veld staat en hij ziet de lege tribune.. Lijkt me niet echt aanmoedigend. FC Eindhoven heeft geen geld voor betere en nieuwe spelers dus moet de club het met de huidige spelers doen. Deze spelers vormen geen goed team. Als ik me verplaats in de spelers, lijkt het me niet leuk om een lege tribune te zien waarvan de helft van de supporters na de helft van de wedstrijd wegloopt.

Breng de reclames rondom in kaart en kijk wat de koppeling daartussen is. Er zijn bij FC Eindhoven vele sponsoren. Ondanks de slechte resultaten blijven de meeste sponsoren toch hangen bij de club. Rondom het veld worden de reclames groot in beeld gebracht. Vooral VDL komt vaak voor op de borden rond het veld. Ook staat er een grote bus achter de goal waarop VDL reclame te zien was. Wat de koppeling tussen hoofdsponsor VDL en FC Eindhoven is weet ik niet precies. Ik denk doordat de club vaak in beeld wordt gebracht en de resultaten vorig jaar goed waren, het een aantrekkelijke deal was.