7 e EMEG ITEM Door Mathijs van Zantvoort. Na mijn recensie voor The Mad Trist (zie EMEG item 4) Wilde ik ook wat verder kijken dan omgeving Eindhoven,

Slides:



Advertisements
Verwante presentaties
De entertainmentbranche bezoek aan een tv studio opname met publiek
Advertisements

EMEG lijst - Entertainment TV opname ‘’Wat vindt Nederland?!’’
Welke kenmerken schrijven jij of anderen aan God toe? Roept u maar!
De wereld draait door Uitzending De wereld draait Door.
De professor Er was eens een professor zijn naam was Einstein. Einstein had een laboratorium met allemaal flesjes,drankjes en soms ontplofte er zomaar.
Door Rosalie Blok. Op 4 mei 2013 heb ik besloten om naar de dodenherdenking te gaan in een dorp in de provincie Zeeland. Dit wordt jaarlijks georganiseerd.
Bevrijdingsfestival Vlissingen Mei • Retourtje trein vanaf Bergen op Zoom 12euro • Mooie zonnige dag, soms een beetje wind • Met 10 man • Waarom.
Spel uit top 20 gamer.nl Grand theft auto V
Vmbo Helicon Eindhoven
Door Rosalie Blok. 4 en 5 juni 2013 was het weer tijd voor de Jaarlijkse modeshow van de studenten van de opleiding Mode/maatkleding van ROC Tilburg.
Muziek : Bert Kaempfert Morgen
De Eiffeltoren en de Mona Lisa
Luna.
WoW EMEG-LIJST.  Vrienden  Nieuwsgierig  Enthousiast broertje WAAROM?
EMEG-lijst ENTERTAINMENT -Entourage seizoen een gekeken -Minder erg dan verwacht, werd leuker naar het einde toe -Geen behoefte om de vervolgseizoenen.
Lazy Sunday Lazy Sunday is een muzikante band met maarliefst 6 personen. De band covert liedjes van vroeger maar ook van nu. Dit doen ze met veel verschillende.
The Growlers 7 April. Wie, Wat, Waar? The Growlers Optreden Paradiso Kleine Zaal (A’dam) 9Euro 19:00u.
Bezoek een tv studio opname met publiek JENSEN. OPDRACHT Op 17 april 2013 zijn Lisa, Elllen, Kylie, Kimberly, Vanja en ik naar Weesp afgereisd om een.
Dag 11 Dag 11 van het dagboek Hoi jongens en meisjes, Wat was het gezellig zondag!!! Ik ben er nog steeds van aan het nagenieten. Ik vond het wel heel.
Meneertje Blij en Somber
Bekijk de 3voor12 website in combinatie met lees een recensie en beoordeel deze.
A$ap Rocky. Informatie Plaats: Melkweg Amsterdam Datum: 28 mei 2013 Aanvang 22:00 Album: Long live A$AP.
Dit is Isabel 1.
5 e EMEG item Door Mathijs van Zantvoort. Posthoornkerk in Amsterdam Lange rij toen we daar waren We mochten ‘maar’ 15 minuten naar binnen De troon.
Tame Impala Paradiso. Wat, Waar, Wanneer? Wat? Optreden van de band Tame Impala Waar? Paradiso Amsterdam Wanneer? 29 oktober 2012.
we zaten op 'n boot, 'n week lang op 'n boot, van alle luxe voorzien.
Afscheid Tot ziens Afscheid learning circle: Flora & Fauna Adieu Auf wiedersehn Goodbye.
One Last Tour ’12 ZiggoDome Amsterdam. Sfeerimpressie.
De paal in Wesley Geerts 05 nov 2010.
dus dat was 'n hele onderneming, maar wel erg leuk.
dus dat zag je inderdaad zo af en toe gebeuren. dus we gingen 's-morgens om zes uur in de bus en toen waren we daar dan om 'n uur of half tien bij die.
maar het uiteindelijk doel was canada, dus ben ik maar weer verder gegaan met de trein richting vancouver, ook een hele mooie stad, omringd door bergen.
Glow.
Glow.
Werkverslag. Inhoudsopgave Pag.1 wat hebben we gedaan in deze lessen?
De planten. 29 mei 2008 De dukdalf.  Wij zijn met de hele klas naar buiten gegaan. Toen kregen we een paar planten voor het groepje, want we hadden.
EMEG lijst: opdracht 10.
Elk jaar is Groots met een zachte G weer uitverkocht! Iedere Brabander leeft hier naartoe. Het is een Brabants fenomeen! Maar wat is nou de succesfactor.
Door Mathijs van Zantvoort CE2C. Ik heb 15 maart 2013 de bands Lookapony en the Mad Trist gezien in PopEi in Eindhoven. Na afloop heb ik mijn eerste recensie.
Muse in Londen 8 e EMEG ITEM Mathijs van Zantvoort.
Tiny Farm Gaming. Over tiny farm Tiny farm is een spel waarin je een boerderij bezit. Eerst kun je kippen houden, voeren en broeden. Je verdient geld.
FAR CRY 3GAMING “speel een game uit de top 100 een aantal uur”
‘De Klomp Draait Door’ Rosalie Blok Klas CE2C.
Als vrijwilligerswerk bij mij in de wijk heb ik geholpen bij de organisatie van Woensel Westival. Een wijkfestival waar we alle bewoners van deze ontwikkelingswijk.
Tattoo convention mei tot 2 juni. Te Amsterdam.
HANS KLOK The Houdini Experience. OPDRACHT: Lees recensies en geef daar een reactie op.
Mazes + The Benelux in Stage 01, 013 Tilburg Wat zijn de verwachtingen vooraf? Wat is je ervaring geweest? Wat is het verschil?
JUSTIN BIEBER.
Inspirationpoint Valkenswaard.
Opdracht Bezoek een gamebeurs Lees recensies en geef daar een reactie op.
Uitzending bijgewoond van een tv programma.
Appel. Recensie en reactie over de act van Bush!
NOS Journaal Entertainment EMEG.
Ik ben Peter en dit is mijn verhaal…
{ World of Warcraft. Wat zijn je verwachtingen? Wat is je ervaring? Wat is het verschil? Opdracht Opdracht.
HET KARAKTER VAN EEN LEIDER
Branche gaming. Geef een reactie op een recensie van het spel. Plus puntjes Het vechtsysteem is beter dan ooit! Vijanden zijn agressiever dan in alle.

Spel uit de top 20: Fifa ’13..
Vrienden.
Recensie met mijn commentaar.  Recensie: Nummers als ‘Blue Eyes’ en ‘Stars in My Eyes’ doen het goed. De unieke combinatie en originaliteit van de muziek.
Stage bij “Het Licht”. Mijn stage bij “Het Licht” begon een beetje rommelig want ik kreeg op het laatste moment te horen dat ik mijn stage bij een ander.
6 September 2012 Lotto Arena - Antwerpen. Wat zijn je verwachtingen vooraf? Wat is je ervaring geweest? ONDERZOEKSVRAGEN.
Verwachting Mijn verwacht van dit spel was erg laag. Voordat ik het spel ging spelen, vond ik het er maar stom, makkelijk en kinderlijk uitzien. Ik wou.
Onze school, Albeda colege Schiedam Nieuwland.
The Jacks Recensies Voor het branchevak Music heb ik ervoor gekozen om te reageren op recensies van the Jacks. Dit doe ik als onderdeel van mijn EMEG-lijst.
 Bij aankomst  De zaal  Het voorprogramma  Caruso.
Hoi ik ben dan 00:58 uur Hoi ik ben het Ik wilde gewoon ’s eventjes kijken of je thuis bent Het is weer een tijdje geleden...
De robot en de uitvinder! Geschreven door de kinderen van groep 3 en 4a!
Zo ga ik door door Bep Ik ga door het leven zo goed als ik kan al weet ik echt niet overal iets van.
Transcript van de presentatie:

7 e EMEG ITEM Door Mathijs van Zantvoort

Na mijn recensie voor The Mad Trist (zie EMEG item 4) Wilde ik ook wat verder kijken dan omgeving Eindhoven, dus ben ik verder gaan kijken en aangemeld bij de website Jimmy Alter om daar ook recensies te gaan schrijven.

Omdat de britse band Peace een opkomende band is vroegen ze mij of ik een voorpublicatie wilde schrijven voor dit optreden. Dit heb ik toen ook gedaan ‘Ze maken een mix van vrolijke indie pop en klassieke post-punk in de stijl van Foals, Vampire Weekend en The Vaccines.’

Het voorprogramma was de Haagse Band Soul Sister Dance Revolution ‘Je hoort veel overeenkomsten met uiteenlopende bands zoals Queen Of The Stone Age, White Lies en Kasabian’ ‘Het totaalplaatje van Soul Sister Dance Revolution klopt, je ziet het enthousiasme omdat ze in Tivoli mogen spelen en het samenspel is erg strak’

Op 9 mei 2013 heb ik in Tivoli de Helling de britse band Peace gezien. Dit optreden viel erg tegen in mijn ogen. Dit zijn wat quoten uit mijn recensie. ‘De bandleden die zichtbaar stoned waren speelden op volledige automatische piloot in minder dan een uur een 12-nummerige setlist af’ ‘De band straalde totaal geen enthousiasme uit en als publiek kreeg je zelfs het gevoel dat ze verveeld op het podium stonden.’ ‘ De verwachtingen worden alles behalve waar gemaakt en op dit moment lijken ze nog niet klaar te zijn voor de grote festivals.’

Dit was mijn eerste recensie van een ‘slecht’ optreden. Dit was even andere koek. Ik hoop altijd dat het optreden super vet wordt dat ik er leuke dingen over kan schrijven maar dat is helaas niet altijd het geval. Toch veel geleerd van deze recensie en ben blij met eind resultaat. in-tivoli/