Het auteursrecht van deze presentatie berust bij de uitgever: Brink Boa Services vof, KvK nr. 30250570. Deze presentatie is ter beschikking gesteld op:

Slides:



Advertisements
Verwante presentaties
Herkenning? Rot voelen? Leegte opvullen?
Advertisements

Maatschappelijke aspecten les 2: Downloaden en uploaden: legaal of illegaal? [Bron: Downloaden: legaal of illegaal?, dr. mr. Bart W. Schermer]
2. Onderneming, eenmanszaak maatschap en vof
Drank- en Horecawet mr. K. Hollemans
Huisvredebreuk en ambtelijke huisvredebreuk
Beheer fietsparkeren bij stations
Woorden en tijd.....
Werkloze Een werkloze solliciteert naar de post van wc-ontstopper bij Microsoft.
Dopper.
… en wat wil Jezus van jou?
Hij wacht alleen nog maar
INTEGRITEITSTOEZICHT
Een man in Amerika reed op de snelweg naar z’n werk toen hij plotseling een knal hoorde. Hij dacht dat hij misschien een lekke band had en parkeerde zijn.
Diaconale bewustwording, een duurzaam proces.
En God zag alles wat Hij gemaakt had, en zie, het was zeer goed. Gen
Domein horeca De Drank- en Horecawet en lokaal alcoholbeleid; nu en straks Sandra van Ginneken, tijdelijk adviseur DHW.
Nonnen sex Een man, die alle soorten sex al eens heeft gedaan,
De kracht van HBSoftware B.V Als uw markt verandert, verwachten uw klanten dat u daar snel op reageert. Wij kunnen u daarbij helpen. Vanuit onze branchefocus.
Omkoping pagina 161 t/m 166.
Modern Sprookje Kikkerkoning.
Rechter : Hoe bent U op het gedacht gekomen die auto te stelen? Beklaagde : Die auto stond voor het kerkhof en ik heb.
Waarom kijkt een ambtenaar thuis niet uit de ramen? Omdat hij anders op zijn werk niets meer te doen heeft.
Huwelijksnacht.
Zacheüs Lucas 19:1-10.
Ga mij niet voorbij... Lucas 18: 31 – 42.. Ga mij niet voorbij... Lucas 18: 31 – 42.
Een bezoek aan de dierentuin !
Waarom kijkt een ambtenaar thuis niet uit de ramen?
Een bezoek aan de dierentuin !. Man en vrouw gaan op weg naar de dierentuin...
Processen in kaart brengen om ze vervolgens te verbeteren.
Een man geniet van een welverdiende vakantie.
“Geef en je zal gegeven worden.”
Een man staat bij de receptie van het hotel
Les htv2 hfdst 38 APV Blz
Hoe kan ik mijn leven veranderen? Gen. 32: Geldermalsen
Pand-, retentie- en beslagrecht Marijn van Tuijl 11 oktober 2012
Hfdst. 27 opbouw en structuur PV
Nieuwsgierig als Geoffrey is vraagt hij aan zijn vader: “Papa, wat doen die mevrouwen daar?”
Ik trouwde met vrouw Right. Ik wist niet dat haar voornaam ALWAYS was!!!
De supermarkt..
Hfdst. 26 Het Proces-Verbaal
Verander je wereld 2 Samuel 11:1-2 Bij het aanbreken van het voorjaar, de tijd waarin koningen gewoonlijk ten strijde trekken, stuurde David opnieuw een.
Hfdst 15 strafprocesrecht
Er was eens een oud koppel van 85 jaar
Hfdst. 29 Wet Mulder Blz
Hfdst 31 optreden in bekeuringssituaties
De werkloze… biedt zich aan bij Microsoft om toiletten te poetsen… Bihal Hij krijgt een onderhoud met de personeelschef.
Opdracht krantenartikelen
Hoezo dement?????!!!!!!!  .
Hfdst 30 Bestuurlijke boete Blz Bestuurlijke boete De bestuurlijke boete kan door een daartoe bevoegde overheidsdienst zonder tussenkomst van.
30 juni 2013 Zoetermeer 1. 2 Handelingen 14:27 27 En daar aangekomen, riepen zij de gemeente bijeen en gaven verslag van al wat God met hen gedaan had,
‘n Kleine jongen rijdt met zijn vader langs het ’’ hete ‘’ kwartier van de stad en vraagt aan zijn papa.
Sound on Mary Lou.
1ste Paasdag 2015 Het graf is leeg! Voorganger: Ds. Marijn Rohaan
Een man in Amerika reed op de snelweg naar z’n werk toen hij plotseling een knal hoorde. Hij dacht dat hij misschien een lekke band had en parkeerde zijn.
Gods aanwezigheid ontdekken
Seizoensthema … GRAPES Gratie Genade GUNST.
Aanpak heling Presentatie voor bewoners
1 Het goede leven En iemand uit de menigte zei tegen Hem: Meester, zeg tegen mijn broer dat hij de erfenis met mij moet delen. 14 Maar Hij zei tegen.
Welkom Voorganger: Ds. F. Westermann Ouderling van dienst: K. Muis Muziek: Huisband Schriftlezing: Mattheus 26: 69 t/m 75.
Schoonzoon. Toen een vrouw langs de slaapkamerdeur van haar dochter liep,hoorde ze daarbinnen een vreemd zoemend geluid. Ze opende de deur en zag dat.
Een bedrijf besluit om het bestuur te veranderen en kiest een nieuwe directeur-generaal. Hij is vastbeloten om veranderingen door te voeren die de onderneming.
De discipelen hadden de hele nacht gevist en niets gevangen …
In deze dienst zal Ds. J. Kruidhof voorgaan Na de zegen zingen we Gz. 162: 1, 4 Schriftlezing: Gen. 25: 27 – 34 Gen. 27: 41 – 45 Hosea 12: 4 – 7 Tekst:
Vasten in de protestantse traditie Maassluis, Aswoensdag 2013.
Preventief toezicht Gemeente Delft.
Drank- en Horecawet 10 juni Inhoud De Drank- en Horecawet Regels paracommercie (verplichtingen) en stellingen Regels overige (keuzen) en stellingen.
Hoofdstuk 15 paragraaf 15.6 en 15.7
Een website. Wat komt daar eigenlijk allemaal bij kijken
Hfdst 31 optreden in bekeuringssituaties
Transcript van de presentatie:

Het auteursrecht van deze presentatie berust bij de uitgever: Brink Boa Services vof, KvK nr Deze presentatie is ter beschikking gesteld op: aan de afnemer: met daarbij genoemd de voorwaarde dat deze alleen is bestemd voor de genoemde afnemer. Alleen met schriftelijke toestemming van de uitgever mag deze presentatie worden verspreid. Het overtreden van deze regels is als misdrijf strafbaar gesteld in de Auteurswet. U bent als algemeen toezichthouder in dienst van de gemeente Gouda, afdeling Toezicht, en bevoegd tot het opmaken van proces – verbaal U bent aangesteld in domein I, Openbare Ruimte. Op (dag en examendatum) bevindt u zich op de Bergstraat te Gouda. Daar loopt een man op de straat met een mand aan zijn arm waarin gele tulpen liggen. De man blijft staan bij pand nummer 18 en belt aan. Een vrouw opent de deur. De man zegt tegen de vrouw: ‘Vandaag een aanbieding, een bos van vijftien tulpen kost nu vier euro’. U vraagt aan de man of hij over de vereiste vergunning beschikt. Daarop antwoordt hij ontkennend. De handelwijze van deze man levert een overtreding op van artikel 6 van de Algemene Plaatselijke Verordening van de gemeente Gouda. Maak ter zake een volledig proces – verbaal op. Art. 6 van de APV van de gemeente Gouda luidt: Het is verboden zonder vergunning van het college van burgemeester en wethouders op of aan de openbare weg goederen te verkopen of te koop aan te bieden. U bent als algemeen toezichthouder in dienst van de gemeente Gouda, afdeling Toezicht, en bevoegd tot het opmaken van proces – verbaal U bent aangesteld in domein I, Openbare Ruimte. Op (dag en examendatum) bevindt u zich op de Bergstraat te Gouda. Daar loopt een man op de straat met een mand aan zijn arm waarin gele tulpen liggen. De man blijft staan bij pand nummer 18 en belt aan. Een vrouw opent de deur. De man zegt tegen de vrouw: ‘Vandaag een aanbieding, een bos van vijftien tulpen kost nu vier euro’. U vraagt aan de man of hij over de vereiste vergunning beschikt. Daarop antwoordt hij ontkennend. De handelwijze van deze man levert een overtreding op van artikel 6 van de Algemene Plaatselijke Verordening van de gemeente Gouda. Maak ter zake een volledig proces – verbaal op. Art. 6 van de APV van de gemeente Gouda luidt: Het is verboden zonder vergunning van het college van burgemeester en wethouders op of aan de openbare weg goederen te verkopen of te koop aan te bieden. Opgave 1 1 p Wat is geen bestanddeel van deze overtreding ? A.Op of aan de openbare weg B.Te verkopen of te koop aan te bieden C.Tulpen D.Zonder vergunning van het college van burgemeester en wethouders Opgave 1 1 p Wat is geen bestanddeel van deze overtreding ? A.Op of aan de openbare weg B.Te verkopen of te koop aan te bieden C.Tulpen D.Zonder vergunning van het college van burgemeester en wethouders

U bent als algemeen toezichthouder in dienst van de gemeente Gouda, afdeling Toezicht, en bevoegd tot het opmaken van proces – verbaal U bent aangesteld in domein I, Openbare Ruimte. Op (dag en examendatum) bevindt u zich op de Bergstraat te Gouda. Daar loopt een man op de straat met een mand aan zijn arm waarin gele tulpen liggen. De man blijft staan bij pand nummer 18 en belt aan. Een vrouw opent de deur. De man zegt tegen de vrouw: ‘Vandaag een aanbieding, een bos van vijftien tulpen kost nu vier euro’. U vraagt aan de man of hij over de vereiste vergunning beschikt. Daarop antwoordt hij ontkennend. De handelwijze van deze man levert een overtreding op van artikel 6 van de Algemene Plaatselijke Verordening van de gemeente Gouda. Maak ter zake een volledig proces – verbaal op. Art. 6 van de APV van de gemeente Gouda luidt: Het is verboden zonder vergunning van het college van burgemeester en wethouders op of aan de openbare weg goederen te verkopen of te koop aan te bieden. U bent als algemeen toezichthouder in dienst van de gemeente Gouda, afdeling Toezicht, en bevoegd tot het opmaken van proces – verbaal U bent aangesteld in domein I, Openbare Ruimte. Op (dag en examendatum) bevindt u zich op de Bergstraat te Gouda. Daar loopt een man op de straat met een mand aan zijn arm waarin gele tulpen liggen. De man blijft staan bij pand nummer 18 en belt aan. Een vrouw opent de deur. De man zegt tegen de vrouw: ‘Vandaag een aanbieding, een bos van vijftien tulpen kost nu vier euro’. U vraagt aan de man of hij over de vereiste vergunning beschikt. Daarop antwoordt hij ontkennend. De handelwijze van deze man levert een overtreding op van artikel 6 van de Algemene Plaatselijke Verordening van de gemeente Gouda. Maak ter zake een volledig proces – verbaal op. Art. 6 van de APV van de gemeente Gouda luidt: Het is verboden zonder vergunning van het college van burgemeester en wethouders op of aan de openbare weg goederen te verkopen of te koop aan te bieden. Opgave 2 5 p Wat is een correcte en volledige omschrijving van deze overtreding ? A.Ik zag dat een man in de Bergstraat te Gouda bij pand nummer 18 goederen verkocht of te koop aanbood, hetgeen zonder in het bezit te zijn van een vergunning van het college van burgemeester en wethouders verboden is. B.Ik zag en hoorde dat een man op de openbare weg, de Bergstraat te Gouda, bij pand nummer 18, goederen te koop aanbood, hetgeen zonder in het bezit te zijn van een vergunning van het college van burgemeester en wethouders verboden is. C.Ik zag en hoorde dat een man op de openbare weg, de Bergstraat te Gouda, bij pand nummer 18, goederen te koop aanbood, hetgeen zonder toestemming van het college van burgemeester en wethouders verboden is. D.Ik zag en hoorde dat een man op de openbare weg, de Bergstraat te Gouda, bij pand nummer 18 tulpen te koop aanbood, hetgeen zonder vergunning van het college van burgemeester en wethouders verboden is. Opgave 2 5 p Wat is een correcte en volledige omschrijving van deze overtreding ? A.Ik zag dat een man in de Bergstraat te Gouda bij pand nummer 18 goederen verkocht of te koop aanbood, hetgeen zonder in het bezit te zijn van een vergunning van het college van burgemeester en wethouders verboden is. B.Ik zag en hoorde dat een man op de openbare weg, de Bergstraat te Gouda, bij pand nummer 18, goederen te koop aanbood, hetgeen zonder in het bezit te zijn van een vergunning van het college van burgemeester en wethouders verboden is. C.Ik zag en hoorde dat een man op de openbare weg, de Bergstraat te Gouda, bij pand nummer 18, goederen te koop aanbood, hetgeen zonder toestemming van het college van burgemeester en wethouders verboden is. D.Ik zag en hoorde dat een man op de openbare weg, de Bergstraat te Gouda, bij pand nummer 18 tulpen te koop aanbood, hetgeen zonder vergunning van het college van burgemeester en wethouders verboden is.

U bent als algemeen toezichthouder in dienst van de gemeente Gouda, afdeling Toezicht, en bevoegd tot het opmaken van proces – verbaal U bent aangesteld in domein I, Openbare Ruimte. Op (dag en examendatum) bevindt u zich op de Bergstraat te Gouda. Daar loopt een man op de straat met een mand aan zijn arm waarin gele tulpen liggen. De man blijft staan bij pand nummer 18 en belt aan. Een vrouw opent de deur. De man zegt tegen de vrouw: ‘Vandaag een aanbieding, een bos van vijftien tulpen kost nu vier euro’. U vraagt aan de man of hij over de vereiste vergunning beschikt. Daarop antwoordt hij ontkennend. De handelwijze van deze man levert een overtreding op van artikel 6 van de Algemene Plaatselijke Verordening van de gemeente Gouda. Maak ter zake een volledig proces – verbaal op. Art. 6 van de APV van de gemeente Gouda luidt: Het is verboden zonder vergunning van het college van burgemeester en wethouders op of aan de openbare weg goederen te verkopen of te koop aan te bieden. U bent als algemeen toezichthouder in dienst van de gemeente Gouda, afdeling Toezicht, en bevoegd tot het opmaken van proces – verbaal U bent aangesteld in domein I, Openbare Ruimte. Op (dag en examendatum) bevindt u zich op de Bergstraat te Gouda. Daar loopt een man op de straat met een mand aan zijn arm waarin gele tulpen liggen. De man blijft staan bij pand nummer 18 en belt aan. Een vrouw opent de deur. De man zegt tegen de vrouw: ‘Vandaag een aanbieding, een bos van vijftien tulpen kost nu vier euro’. U vraagt aan de man of hij over de vereiste vergunning beschikt. Daarop antwoordt hij ontkennend. De handelwijze van deze man levert een overtreding op van artikel 6 van de Algemene Plaatselijke Verordening van de gemeente Gouda. Maak ter zake een volledig proces – verbaal op. Art. 6 van de APV van de gemeente Gouda luidt: Het is verboden zonder vergunning van het college van burgemeester en wethouders op of aan de openbare weg goederen te verkopen of te koop aan te bieden. Opgave 3 5 p Hoe luidt uw eigen waarneming in dit proces – verbaal met betrekking tot deze overtreding ? A.Ik zag dat op de openbare weg, de Bergstraat te Gouda, een man liep. Ik zag dat deze man een mand aan zijn arm had waarin gele tulpen lagen. Ik zag dat die man bleef staan voor pand nummer 18. Ik zag en hoorde dat deze man daar aanbelde en dat een vrouw de deur opende. De man zei tegen deze vrouw: ‘Vandaag een aanbieding, een bos van vijftien tulpen kost nu vier euro’. B.Ik zag dat op de Bergstraat te Gouda een man liep. Ik zag dat deze man een mand aan zijn arm had waarin gele tulpen lagen. Ik zag dat die man bleef staan voor pand nummer 18. Ik zag en hoorde dat deze man daar aanbelde en dat een vrouw de deur opende. Ik hoorde dat die man zei tegen die vrouw: ‘Vandaag een aanbieding, een bos van vijftien tulpen kost nu vier euro’. C.Ik zag dat op de openbare weg, de Bergstraat te Gouda, een man liep. Ik zag dat deze man een mand aan zijn arm had waarin goederen lagen. Ik zag dat die man bleef staan voor pand nummer 18. Ik zag en hoorde dat deze man daar aanbelde en dat een vrouw de deur opende. Ik hoorde dat die man zei tegen die vrouw: ‘Vandaag een aanbieding, een bos van vijftien tulpen kost nu vier euro’. D.Ik zag dat op de openbare weg, de Bergstraat te Gouda, een man liep. Ik zag dat deze man een mand aan zijn arm had waarin gele tulpen lagen. Ik zag dat die man bleef staan voor pand nummer 18. Ik zag en hoorde dat deze man daar aanbelde en dat een vrouw de deur opende. Ik hoorde dat die man zei tegen die vrouw: ‘Vandaag een aanbieding, een bos van vijftien tulpen kost nu vier euro’. Opgave 3 5 p Hoe luidt uw eigen waarneming in dit proces – verbaal met betrekking tot deze overtreding ? A.Ik zag dat op de openbare weg, de Bergstraat te Gouda, een man liep. Ik zag dat deze man een mand aan zijn arm had waarin gele tulpen lagen. Ik zag dat die man bleef staan voor pand nummer 18. Ik zag en hoorde dat deze man daar aanbelde en dat een vrouw de deur opende. De man zei tegen deze vrouw: ‘Vandaag een aanbieding, een bos van vijftien tulpen kost nu vier euro’. B.Ik zag dat op de Bergstraat te Gouda een man liep. Ik zag dat deze man een mand aan zijn arm had waarin gele tulpen lagen. Ik zag dat die man bleef staan voor pand nummer 18. Ik zag en hoorde dat deze man daar aanbelde en dat een vrouw de deur opende. Ik hoorde dat die man zei tegen die vrouw: ‘Vandaag een aanbieding, een bos van vijftien tulpen kost nu vier euro’. C.Ik zag dat op de openbare weg, de Bergstraat te Gouda, een man liep. Ik zag dat deze man een mand aan zijn arm had waarin goederen lagen. Ik zag dat die man bleef staan voor pand nummer 18. Ik zag en hoorde dat deze man daar aanbelde en dat een vrouw de deur opende. Ik hoorde dat die man zei tegen die vrouw: ‘Vandaag een aanbieding, een bos van vijftien tulpen kost nu vier euro’. D.Ik zag dat op de openbare weg, de Bergstraat te Gouda, een man liep. Ik zag dat deze man een mand aan zijn arm had waarin gele tulpen lagen. Ik zag dat die man bleef staan voor pand nummer 18. Ik zag en hoorde dat deze man daar aanbelde en dat een vrouw de deur opende. Ik hoorde dat die man zei tegen die vrouw: ‘Vandaag een aanbieding, een bos van vijftien tulpen kost nu vier euro’.

U bent als algemeen toezichthouder in dienst van de gemeente Gouda, afdeling Toezicht, en bevoegd tot het opmaken van proces – verbaal U bent aangesteld in domein I, Openbare Ruimte. Op (dag en examendatum) bevindt u zich op de Bergstraat te Gouda. Daar loopt een man op de straat met een mand aan zijn arm waarin gele tulpen liggen. De man blijft staan bij pand nummer 18 en belt aan. Een vrouw opent de deur. De man zegt tegen de vrouw: ‘Vandaag een aanbieding, een bos van vijftien tulpen kost nu vier euro’. U vraagt aan de man of hij over de vereiste vergunning beschikt. Daarop antwoordt hij ontkennend. De handelwijze van deze man levert een overtreding op van artikel 6 van de Algemene Plaatselijke Verordening van de gemeente Gouda. Maak ter zake een volledig proces – verbaal op. Art. 6 van de APV van de gemeente Gouda luidt: Het is verboden zonder vergunning van het college van burgemeester en wethouders op of aan de openbare weg goederen te verkopen of te koop aan te bieden. U bent als algemeen toezichthouder in dienst van de gemeente Gouda, afdeling Toezicht, en bevoegd tot het opmaken van proces – verbaal U bent aangesteld in domein I, Openbare Ruimte. Op (dag en examendatum) bevindt u zich op de Bergstraat te Gouda. Daar loopt een man op de straat met een mand aan zijn arm waarin gele tulpen liggen. De man blijft staan bij pand nummer 18 en belt aan. Een vrouw opent de deur. De man zegt tegen de vrouw: ‘Vandaag een aanbieding, een bos van vijftien tulpen kost nu vier euro’. U vraagt aan de man of hij over de vereiste vergunning beschikt. Daarop antwoordt hij ontkennend. De handelwijze van deze man levert een overtreding op van artikel 6 van de Algemene Plaatselijke Verordening van de gemeente Gouda. Maak ter zake een volledig proces – verbaal op. Art. 6 van de APV van de gemeente Gouda luidt: Het is verboden zonder vergunning van het college van burgemeester en wethouders op of aan de openbare weg goederen te verkopen of te koop aan te bieden. Opgave 4 1 p Op welk moment vraagt u aan deze man of hij over de vereiste vergunning beschikt ? A.Tijdens het verhoor, omdat hij dan ook de cautie heeft gehad B.Dit vraag ik niet aan die man, maar dat controleer ik bij de gemeente Gouda C.Voordat ik hem staande houd D.Het moment van vragen speelt geen rol, als ik het maar vraag en het ergens in het proces-verbaal vermeld Opgave 4 1 p Op welk moment vraagt u aan deze man of hij over de vereiste vergunning beschikt ? A.Tijdens het verhoor, omdat hij dan ook de cautie heeft gehad B.Dit vraag ik niet aan die man, maar dat controleer ik bij de gemeente Gouda C.Voordat ik hem staande houd D.Het moment van vragen speelt geen rol, als ik het maar vraag en het ergens in het proces-verbaal vermeld