Aanwezigheid meester Hans: Meester Hans is komende week aanwezig op: Maandag: 08.00 – 12.00 u 15.00 – 17.30 u Dinsdag: 08.00 – 12.30 u Woensdag: 14.30.

Slides:



Advertisements
Verwante presentaties
We zijn alweer een maand open en het is tijd om weer wat van ons te laten horen. Dit keer in de vorm van een nieuwsbrief. Deze nieuwsbrief zal een keer.
Advertisements

IK WIL GRAAG MIJN FAMILIE, COLLEGA’S EN VRIENDEN UITNODIGEN VOOR EEN BARBECUE IN MIJN NIEUWE HUIS (IK WAARSCHUW JE ALVAST: HET IS MAAR EEN SIMPEL OPTREKJE.
Dag 12. Dag 12 Dag 12 van het dagboek Hallootjes, Hoe is het bij jullie? Ik hoop dat jullie je een beetje beter voelen dan wij hier. Want het is toch.
Tevredenheids onderzoek Door Lizanne Jespers HBO-V studente Maart 2014
Ouderavond Eerste Heilige Communie
Nieuws van de OC Vanaf heden zal de OC (oudercommissie) om de paar maanden een update geven van onze activiteiten, zodat u inzicht krijgt waar de OC zich.
“ff Anders”.  Het thema van dit jaar is “ff Anders” 2.
Dag 10. Dag 10 Dag 10 van het dagboek Hallo lieve kinderen, Daar ben ik weer. Oh jongens en meisjes…het is toch niet te geloven. Wederom gaat er van.
MEI/JUNI 2013 Dag dag!Hiep Hiep Hoera ThijsDouwe1 jaar! Scott Rover 3 jaar! Naar de basisschool! Benjamin 3 jaar! Lauranne 4 jaar! Alexander 3 jaar! Louise.
Op de informatieavond Continurooster Welkom.
Werkwijze groep
Dag 2. Dag 2 Dag 2 van het dagboek Aloha allemaal, Zo daar ben ik weer. Hoe gaat het met jullie? Zijn jullie al benieuwd naar wat ik vandaag allemaal.
Maandbrief november en december 2013 Vrije dagen van november en december zijn 14 en 15 november zijn de kinderen vrij i.v.m. 2 studiedagen Vrijdag 20.
• Beste gemeenteleden, • Op de komende pagina’s ziet u de oproepen: vraag en aanbod, van de hartenmap. • Ziet u een vraag of aanbod waar u iets mee kunt?
Nieuwsbrief De tijd van je leven! We zijn weer begonnen! Agenda:
Door Rosalie Blok. Op 4 mei 2013 heb ik besloten om naar de dodenherdenking te gaan in een dorp in de provincie Zeeland. Dit wordt jaarlijks georganiseerd.
Nieuwsbrief De tijd van je leven! Aanwezigheid meester Hans Agenda:
Dag 6 Dag 6 van het dagboek Halihalo lieve kindertjes, Brrr… wat was het koud vannacht op de daken. We zijn de hele nacht op pad geweest met onze zakken.
Nieuwsbrief 31 mei 2013 Agenda: Dinsdag 11 juni: Groep 5 en groep 6 naar de Blijde Wei Vrijdag 14 juni: Techniekmiddag Zondag 16 juni: Vaderdag Vrijdag.
Wij wensen iedereen een fijne vakantie!!
Nieuwsbrief 18 oktober 2012 Agenda: Vr. 19 okt: Leerlingen vrij i.v.m. studiedag 22 t/m 26 okt.: Herfstvakantie Di. 30 okt: Luizencontrole Vr. 2 nov: Techniekmiddag.
Nieuwsbrief 28 maart 2013 Agenda: Vrijdag 29 maart: Leerlingen vrij (Goede Vrijdag) Maandag 1 april: Leerlingen vrij (Tweede Paasdag) Woensdag 3 april:
Nieuwsbrief 12 april 2013 Agenda: Maandag 15 april: groep 3 Blijde wei Dinsdag 16 april: groep 4 Blijde wei Woensdag 17 april: Juffendag/Lustrum Maandag.
Welkom, ouders van groep 7!!
Werkwijze groep
Welkom op de ouderavond van de groepen 4
L.S. Via deze weg vraag ik u, uw school en uw leerlingen om medewerking, misschien is hulp in deze wel een beter woord. Ik ben naarstig op zoek naar Nederlandse.
Andere Tijden? Informatie over een continurooster met gelijke schooldagen voor alle kinderen van de Twirre.
Informatieavond groep
Maandbrief – juni - juli
Dag 3. Dag 3 Hallo jongens en meisjes, Dag 3 van het dagboek Hallo jongens en meisjes, Daar ben ik weer. En hoe is het bij jullie? Zijn jullie al bezig.
Ik zal me even in het kort voorstellen….
Wij gaan op reis met ……… Lot.
De kleur blauw stond centraal in dit project Cuma-dag was wel leuk je kan der van alles doen, je kunt kleding ontwerpen, Voertuigen maken, muziek maken,
Mijn hobby: is over cultuur van Ethiopië
2012 Nieuwjaar: zondag 1 januari – Drie Koningen: vrijdag 6 januari.
Nieuwsbrief De tijd van je leven! Aanwezigheid meester Hans: Agenda:
in de Christelijke Gereformeerde Kerk Enschede West
Maandbrief november december 2012 Vrije dagen in november en december zijn 15 en 16 november zijn de kinderen vrij i.v.m 2 studiedagen Donderdagmiddag.
1. 2 Andere Tijden Vijf-gelijke-schooldagen-model. Agenda voor vanavond: Uitleg van het doel van deze avond. Wat zijn de schooltijden? Hoe ziet een dag.
Voor Aranka... Van Aart.
Gezellig samen melk drinken en fruit eten, dan doen we nog een spelletje of luisteren naar een verhaal.
Kirti Zeijlmans MSc Rijksuniversiteit Groningen Voor meer informatie:
Schoolreis Nog een weekje en dan gaan we eindelijk weer op schoolreis. Bestemming van dit jaar is: Drievliet. Op locatie krijgen ze van school een patatje.
Andere schooltijden op De Wegwijzer?
Voorjaarsvakantieprogramma
Groep 6A Wat is de gang van zaken in die groep?. ‘s morgens vroeg in de kring.
Belangrijke informatie voor de ouders: Om een zo leuk en uitdagend mogelijk activiteitenprogramma te maken, vragen wij ouders tijdig door te geven of.
Wij willen jullie uitnodigen voor een kleine barbeque komend weekend bij ons in de tuin. (Ik voeg enkele foto’s toe)
Even voorstellen : Groep 3b
JOUW WERELD MIJN WERELD
Informatie avond groep 8A
Welkom in onze klas.
Schooljaar Het schoolplein Taal- en spellingmethode Dit schooljaar starten we met de nieuwste versie van de taal- en spellingmethode De.
Informatieavond Groep 7-8
ADVENT 2014.
Belangrijk om te weten: Omdat op onze locatie op Dorpsstraat 11/13 het kindaantal is uitgebreid zullen de kinderen van de Wormerwieken op maandag, dinsdag.
Werkwijze groep
Schooljaar Het schoolplein Taal- en spellingmethode Dit schooljaar starten we met de nieuwste versie van de taal- en spellingmethode De.
Welkom op de ouderavond van de groepen 4
Nieuwsbrief 7 december 2012 Agenda: 11 december: groep 7 en 7/8 excursie havenmuseum 14 december: kerst creamiddag 19 december: kerstviering vanaf
Wij willen jullie graag uitnodigen voor een barbeque komend weekend op ons nieuwe zomeradres.
Centrum voor herstellende verslaafden en hun naasten
Nieuwsbrief Augustus 2015 Personele zaken Juf Amy is gestart in groep 8. Zij en de kinderen hebben er al twee leuke dagen opzitten. We wensen haar veel.
EEN KIJKJE BIJ DE KLEUTERS! Een dagje in onze klas!
Welkom in deze kerkdienst
Welkom in de Christelijke Gereformeerde Kerk Enschede West.
Ik ben 10 jaar Ja ik ga vandaag voor het eerst naar de heksen school. Het is ver lopen maar later kan ik vliegen en hoef ik niet meer te lopen. En later.
Info avond cluster 3/4/5/. Agenda Welkom Verdeling binnen het cluster 3/4/5 Zelfstandig werken Planbord Onze (school) Visie Organisatorische aandachtspunten.
Transcript van de presentatie:

Aanwezigheid meester Hans: Meester Hans is komende week aanwezig op: Maandag: – u – u Dinsdag: – u Woensdag: – u Donderdag: – u Vrijdag: – u Nieuwsbrief 23 november 2012 Agenda: Dinsdag 27 nov.: Spellingswedstrijd gr. 4 en 5 Woensdag 28 nov.: Rapportmiddag en avond Vrijdag 30 nov.: Creamiddag in de klassen Woensdag 5 dec.: Sinterklaasviering, kinderen om uur uit. Donderdag 6 dec.: Uitslaapochtend, kinderen pas om uur op school Dinsdag 11 dec.: Gr. 7 en gr. 7 / 8 excursie naar Havenmuseum. De tijd van je leven! Sinterklaas: Er zijn al een hoop brieven op school verschenen van Zwarte Piet…De kinderen hebben allemaal erg goede ideeën aangedragen hoe ze toch weer fit kunnen worden! We hopen dat het werkt en dat de Pieten op 5 december ook hier op school fit verschijnen. Op woensdagochtend 28 november a.s. gaan de groepen 1 t/m 5 sinterklaasliedjes zingen in de hal van groep 1/2/3. We beginnen om uur en u bent daarbij als ouders van harte welkom! Hopelijk kent u de liedjes nog en kunt u samen met uw kind(eren) komen meezingen. Rond uur gaan de kinderen dan weer terug naar hun eigen klas. Graag tot dan ! Even voorstellen….. Mijn naam is Fiona Kamps en ik ben de moeder van Julian uit groep 6. Ik werk 4 dagen per week op een activiteitencentrum voor mensen met een niet aangeboren hersenletsel. In dit werk kan ik mijn creativiteit kwijt en ik kan iets positiefs toevoegen aan het leven van een ander. Dat geeft mij energie. Ik heb mijzelf kandidaat gesteld voor de MR omdat ik ook graag iets positiefs toe wil voegen aan het leerklimaat van uw en mijn kind(eren). Onze kinderen zijn immers het belangrijkste dat wij hebben en zij hebben recht op een prettige schooltijd. Ik heb er zin in om mij te verdiepen in vraagstukken waar de school voor staat. Graag tot ziens…

Nieuwsbrief 23 november 2012 Rapportmiddag / avond Naast deze nieuwsbrief heeft uw kind/ hebben uw kinderen vandaag een uitnodiging meegehad voor de rapportmiddag / -avond van a.s. woensdag 28 november. Mocht u onverhinderd toch niet kunnen op de tijd waarop u ingepland bent, zou u dan zo vriendelijk willen zijn dit tijdig bij de groepsleerkracht aan te geven? De tijd van je leven! Schoolfotograaf Vorige week heeft u de foto’s van uw kind / kinderen mee naar huis gekregen. Gelukkig hebben wij al een groot aantal machtigingsformulieren / foto’s terug. Zouden degene die dit nog niet hebben ingeleverd, dit komende week willen doen? Schoolplein Na weken van werkzaamheden die ons allemaal overlast bezorgden, is het plein nu eindelijk klaar! Voorlopig dan......, want in de nabije toekomst zullen er weer werkzaamheden plaatsvinden omdat we naast een veilig schoolplein ook een aantrekkelijk en fijn schoolplein voor de kinderen willen. Wordt dus vervolgd! Excursie Havenmuseum Dinsdag 11 december zullen de groepen 7 en 7/8 naar het Havenmuseum gaan, waar zij echte zeemannen leren kennen, een kijkje mogen nemen aan boord en zien hoe alles in de haven in zijn werking gaat. Deze excursie staat gepland van uur – uur. Omdat we dus later dan uur op school zullen arriveren, lijkt het ons verstandig de kinderen een lunchpakketje mee te geven, zodat we gezamenlijk op school kunnen lunchen. Verder zijn we nog op zoek naar 1 of 2 ouders die ons willen vergezellen tijdens deze excursie. Mocht u interesse hebben, kunt u zich opgeven bij juf Monica of meester Patrick. Bijbelboekentafel In deze nieuwsbrief nogmaals een oproep aan ouders of zij eventueel mee willen helpen met de Bijbelboekentafel. Dit is 1x per maand een half uurtje werk en wij zouden u er enorm dankbaar voor zijn. Opgeven kan bij de groepsleerkracht van uw kind.