De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

We zijn alweer een maand open en het is tijd om weer wat van ons te laten horen. Dit keer in de vorm van een nieuwsbrief. Deze nieuwsbrief zal een keer.

Verwante presentaties


Presentatie over: "We zijn alweer een maand open en het is tijd om weer wat van ons te laten horen. Dit keer in de vorm van een nieuwsbrief. Deze nieuwsbrief zal een keer."— Transcript van de presentatie:

1 We zijn alweer een maand open en het is tijd om weer wat van ons te laten horen. Dit keer in de vorm van een nieuwsbrief. Deze nieuwsbrief zal een keer in de twee maanden gemaakt en verstuurd worden per e-mail. In de nieuwsbrief treft u vooral algemene informatie aan. Op termijn volgt een krantje waarin meer informatie over de kinderen komt te staan, welke liedjes zingen we, leuke uitspraken en andere wetenswaardigheden. Veel leesplezier gewenst! Annelies en Krista Ouderavond Tijdens de intakegesprekken hebben een aantal ouders aangegeven geïnteresseerd te zijn om in de oudercommissie plaats te nemen. De vervolgstap is nu dat een aantal van deze ouders gekozen kunnen gaan worden door de ouders. Hiervoor willen wij een ouderavond organiseren op Donderdag 16 maart om 20.00 uur Naast het samenstellen van de oudercommissie willen wij jullie op deze avond meer vertellen over de observatiemethode die wij gaan gebruiken. De ouders die zich beschikbaar hebben gesteld kunnen zich definitief aanmelden bij Annelies of Krista en worden voor de ouderavond gepubliceerd. Verbouwing Bouwbedrijf Fledderman is druk bezig met het vervangen van de buitenmuur en de kozijnen bij de blauwe en de oranje groep. Qua planning lopen we uit vanwege de vorst. Er kan momenteel niet gemetseld worden. Dit betekent dat we nog niet intern kunnen verhuizen en de blauwe groep kunnen verven. Factuur Bij deze nieuwsbrief treft u ook de factuur voor de maand januari aan. Omstreeks de 9 de wordt dit bedrag van uw bankrekening afgeschreven. Extra ingekochte dagdelen worden een maand later gefactureerd. Ruilen dagdelen Als er ruimte op de groepen is, is het mogelijk om met dagdelen te ruilen of extra in te kopen. Hiervoor kunt u contact met Annelies opnemen. Wilt u een dag ruilen dan kan dit alleen in dezelfde maand. Nieuwe aanmeldingen Ross Bänffermiv 15-02 Tessa Smitstramiv 01-03 Daniene Laningmiv 15-03 Verder hebben we nog 3 aanmeldingen binnengekregen van babys die nog geboren moeten worden waaronder een broetje of zusje voor Hanne Wiepkema en Vera van Splunter Jaargang 1, nummer 1, januari 2006

2 Leidsters Helaas heeft Aurelia besloten om af te zien van haar baan als leidsters. Zij heeft dusdanig last van haar rug dat ze niet in staat is om haar werk goed uit te oefenen. We vinden het erg jammer maar respecteren haar beslissing. We zijn inmiddels op zoek naar een vervanger en tevens zoeken we extra leidsters voor invalwerk. We hebben 4 kandidaten gesproken die de afgelopen weken een dag hebben meegedraaid. Deze week gaan we beslissen met wie we verder gaan. Uiteraard brengen wij jullie van het resultaat op de hoogte. Begeleider Inmiddels bent u op de hoogte gesteld welke begeleider uw kindje toegewezen heeft gekregen. Onderstaand het overzicht : AnneliesInekeAnneke RobinLarsHenriette ThomasMaritMatthijs MaximHannahJitse AnnaJortOlaf Niels BHanneMonique ZoëVeraJozefien ThirzaMargotSaskia RianneWouterRoss Niels T Jasper Bij wie kunt u terecht met vragen? Annelies Hofstee: Extra dagdelen/ruilen dagen Aanspreekpunt op maandag, dinsdag en donderdag Algemene zaken Krista Visker Administratie Aanspreekpunt op woensdag en vrijdag Algemene zaken U kunt ons ook bellen: Annelies 0598-423773 Krista 0598-423358 Telnr Slochterborgje: 0598-422111 BSO De BSO is ook overgegaan naar het Slochterborgje. Een van de beide ruimtes is ingericht. Na de verbouwing wordt het voormalig kantoor ingericht als computer/t.v. kamer. Er maken 5 kinderen gebruik van de BSO. Momenteel worden de kinderen door de leidsters van school gehaald. In de toekomst hopen we op een andere manier het vervoer te kunnen regelen.


Download ppt "We zijn alweer een maand open en het is tijd om weer wat van ons te laten horen. Dit keer in de vorm van een nieuwsbrief. Deze nieuwsbrief zal een keer."

Verwante presentaties


Ads door Google