 Linkin Park is een band die zich slim oriënteert op de markt, ze zijn niet voor niets een van de grootste bands op dit moment.  Ze zijn van een vuige.

Slides:



Advertisements
Verwante presentaties
De entertainmentbranche bezoek aan een tv studio opname met publiek
Advertisements

Spreekbeurt van Pietje Puk Juni 2012
Schrijfvaardigheid en argumentatie
Modern avondgebed Lieve Heer.
Wat heb je allemaal nodig Een schroevendraaier nummer 4
Sporten.
IJsje is het zachtste beertje van de hele wereld. Voel maar in het boek!
Niet echt maar mama zei dat ik naar school moest *hoest* *hoest*
CROSSLAB SENSORY SHOPPING
Uitleg lijdend voorwerp (lv)
Dag 2. Dag 2 Dag 2 van het dagboek Aloha allemaal, Zo daar ben ik weer. Hoe gaat het met jullie? Zijn jullie al benieuwd naar wat ik vandaag allemaal.
Woorden en tijd.....
Gebeurtenissen. Je staat rustig samen te babbelen Zonder dat je weet Dat er iets boven je hoofd hangt.
 Gran Turismo was jarenlang de ongeëvenaarde koning van de realistische racegames waar de concurrentie maar niet aan leek te kunnen tippen. In de ruim.
Spel uit top 20 gamer.nl Grand theft auto V
Sinterklaas 2006/2007 Annie M.G. Schmidt school. Kinderen van de Petteflet “Kinder Opvang Esrein” hebben ook Sinterklaasfeest.
Pedagogische wetenschappen was niet echt M. zijn ding. Hij moest nog maar aan het vak denken of er liep al een koude rilling over zijn rug. Daarentegen.
Het verleden en de toekomst van muziek.
Powerpoint Els.
Welke trends komen terug
EP ‘’Statue’’ Recensie.  Half Limburgs, Half Vlaams  8 bandleden, allemaal 20-ers  Postrock> Instrumentale muziek  Uitgekozen van 3 voor 12, geheel.
The Growlers 7 April. Wie, Wat, Waar? The Growlers Optreden Paradiso Kleine Zaal (A’dam) 9Euro 19:00u.
© Hoe voel ik mij ? blij droevig boos bang angstig benieuwd vies van… beschaamd.
Dag 11 Dag 11 van het dagboek Hoi jongens en meisjes, Wat was het gezellig zondag!!! Ik ben er nog steeds van aan het nagenieten. Ik vond het wel heel.
Ik voel me zo alleen !.
A$ap Rocky. Informatie Plaats: Melkweg Amsterdam Datum: 28 mei 2013 Aanvang 22:00 Album: Long live A$AP.
Dit is Isabel 1.
Rekennet Regiobijeenkomst Rotterdam Woensdag 9 februari 2000.
One Last Tour ’12 ZiggoDome Amsterdam. Sfeerimpressie.
Gefeliciteerd met de aanschaf van uw nieuwe HenkHenk™ Navigatiesysteem. De route wordt berekend…
Iedereen coach naar Jef Clement.
Muziekproject vijfde leerjaar Schooljaar Frieke Christiaen
Leadzanger: Koen Wauters Gitarist: Kris Wauters Jaren actief: 1984 tot heden Koen Kris.
De stake out … “ons kamp” En het gebruikelijke tentje werd weer opgezet.
Ons rekenland project : Texel Onderwerp : Het strandfeest
Tiny Farm Gaming. Over tiny farm Tiny farm is een spel waarin je een boerderij bezit. Eerst kun je kippen houden, voeren en broeden. Je verdient geld.
FAR CRY 3GAMING “speel een game uit de top 100 een aantal uur”
inleiding Thijs Waanders Rens Velthuis Stan de Leeuw Roy broshuis
Quiz Start.
Vocht en wielrennen. Begeleidend document Vocht en wielrennen Als ex- topsportster werd mij gevraagd om mijn ervaringen te vertellen op het gebied van.
Niet klikken, de voorstelling is volledig automatisch
JUSTIN BIEBER.
Mark Knopfler Sjors IJspelder & Florentijn Marinissen
{ Premiere The Fast and the Furious 6. Wat zijn jou ervaringen? Wat zijn jou ervaringen? Opdracht.
Een concert in Zeeland. Vanavond spelen we het slotconcert van het Zeeland Nazomerfestival, hèt Zeeuwse evenement op de mooie locatie ‘het Abdij’ in Middelburg.
Appel. Recensie en reactie over de act van Bush!
een sinterklaasliedje
De oudere stagiaire.
{ World of Warcraft. Wat zijn je verwachtingen? Wat is je ervaring? Wat is het verschil? Opdracht Opdracht.
Branche gaming. Geef een reactie op een recensie van het spel. Plus puntjes Het vechtsysteem is beter dan ooit! Vijanden zijn agressiever dan in alle.
WELKOM BIJ HOEVE VOORUIT.
© VIP GilzeRijen ( brengt hulpvragers en vrijwilligers bij elkaar en de website is een zusje van Zorgvoorelkaar.com. Rob: “Ik was.
Mijn Familie stamboom Marijke Maarten Nel Wim marion Roelof Harold
Spel uit de top 20: Fifa ’13..
Recensie met mijn commentaar.  Recensie: Nummers als ‘Blue Eyes’ en ‘Stars in My Eyes’ doen het goed. De unieke combinatie en originaliteit van de muziek.
Ik wou dat ik een vulkaan was, dan kon ik de hele dag roken en zou iedereen zeggen: "kijk hij werkt".
Beschouwing – De Laatste Tips
6 September 2012 Lotto Arena - Antwerpen. Wat zijn je verwachtingen vooraf? Wat is je ervaring geweest? ONDERZOEKSVRAGEN.
Verwachting Mijn verwacht van dit spel was erg laag. Voordat ik het spel ging spelen, vond ik het er maar stom, makkelijk en kinderlijk uitzien. Ik wou.
ARTIEST 2.0. ATIESTEN Pete Philly Dennie Christian MC Biggah.
(Met dank aan Stijn van den Corput voor de foto) Ik dacht: - dat het saai zou worden. - dat de verhouding meisjes/jongens 1:20 zou zijn - dat je alleen.
 Bij aankomst  De zaal  Het voorprogramma  Caruso.
Mijn vrouw en ik.. Eerst wil ik me even voorstellen. Ik ben Hendrik.
ZORGSTROOM CONCERT Het Zeeuws Orkest 27 januari 2013.
Solidariteit in het sociaal domein Regionaal verdelen van kosten en risico’s, balans en vooruitblik Ard Schilder, 5 november 2015 Tijd voor een relatie.
SAY BSO ASO SAY KSO 2de graad SO TSO WHAT?.
Gemaakt door Roos de Boer ylia lijkt een gewoon meisje. Maar eigenlijk niet want ze woont bij een heel heksenvolk. Maar ylia is nog geen heks. Maar dat.
Mapping the field. ALEX KLAASEN Eigen website Beginpagina is stijlvol en nodigt uit om verder te kijken op de site. Helaas is de inhoud.
Van alle markten thuis Perron 1 – les 23.
Transcript van de presentatie:

 Linkin Park is een band die zich slim oriënteert op de markt, ze zijn niet voor niets een van de grootste bands op dit moment.  Ze zijn van een vuige rockband met Hybrid Theory (2000) en Meteora (2003) snel ontwikkeld in andere richtingen. Zo was Minutes to Midnight (2007) over het algemeen een soft album, met een hele andere richting dat de eerdere twee albums. Er was veel kritiek maar ook veel lovende reacties, bovenal veel fans die even moesten wennen maar wel trouw bleven aan de band.

 Vervolgens bracht de band A Thousand Suns (2010) uit, deze plaat richtte zich al meer op de elektronische kant van de muziek en het is duidelijk dat Mr. Hahn, de DJ van de formatie, een dikke vinger in de pap heeft.  De richting van elektronische muziek is dus al aardig duidelijk, en ik had niet anders verwacht.

 In de weken richting de release van de plaat plaatst de band steeds korte clips van nummers waar ze in de studio aan werken, erg gaaf om te zien.  Ik ben nog steeds van mening dat CD’s de allerbeste kwaliteit leveren, zonder risico. Streamen/downloaden snoept vaak wat van de kwaliteit af, daarom heb ik deze CD origineel aangeschaft.

 Ik ben letterlijk ervoor gaan zitten om de CD rustig af te laten spelen. Opmerkelijk is gelijk de elektronica, als drummer vind ik het wel zonde dat er weinig meer van een echte ritmesectie te horen is maar in de verte hoor je nog wel iets van een drumstel. In tegenstelling tot de “slappe” eerdere Minutes to Midnight bestaat deze samenstelling voornamelijk uit overwegend harde nummers. De lekkere balad ontbreekt echter niet. (“Castle of Glass”)

 Een lekkere plaat, en een duidelijke stap vooruit. Ik ben nu alweer erg benieuwd naar wat de band met de plaat hierna gaat doen.