The Growlers 7 April. Wie, Wat, Waar? The Growlers Optreden Paradiso Kleine Zaal (A’dam) 9Euro 19:00u.

Slides:



Advertisements
Verwante presentaties
De entertainmentbranche bezoek aan een tv studio opname met publiek
Advertisements

De Vlaamse regering wil voor 2013 een begroting in evenwicht maar…… ze geeft meer uit dan ze inkomsten heeft.
Een ontroerend verhaal met een sterke boodschap !!!
Maandbrief Jins April Zondag 4 april Het is Pasen! We hebben het natuurlijk allemaal te druk met paaseitjes zoeken (en opeten natuurlijk) dus is.
Definitief voorstel continurooster + De stemprocedure. 20 mrt
De doos
De Vlaamse regering wil voor 2013 een begroting in evenwicht maar…… ze geeft meer uit dan ze inkomsten heeft.
Muziekproject vijfde leerjaar Schooljaar Laura Alleman
•Wat is spinning? (foto van de fiets laten zien) •Wat is Spinningevent 2009? (foto van de zaal laten zien) •Waarom Spinningevent 2009? •Wat is Villa Joep?
Dag 2. Dag 2 Dag 2 van het dagboek Aloha allemaal, Zo daar ben ik weer. Hoe gaat het met jullie? Zijn jullie al benieuwd naar wat ik vandaag allemaal.
Lagoonia Je vliegtuig is neergestort op een eiland in de Stille Zuidzee en je bent een van de overlevenden. Zult u in staat om andere overlevenden te vinden,
De Slippertjes.
PARIJS Een PowerPoint over de eendaagse reis
In oerkroeg schiller, te aalten
Bevrijdingsfestival Vlissingen Mei • Retourtje trein vanaf Bergen op Zoom 12euro • Mooie zonnige dag, soms een beetje wind • Met 10 man • Waarom.
SPEL UIT DE TOP 20 VAN GRAND THEFT AUTO V.
Bezoek een LAN-party Marciano Timmermans CE2A. Observeer het publiek tijdens je bezoek De LAN-party die ik bezocht het betrefde het spel ‘Call of Duty:
Gemaakt door Mike van Doorn
Reservoir dogs band is een band die nummers speelt van vele Tarantino films. Ze zijn pas sinds september bezig en hebben al in januari op de premiere gespeeld.
Lazy Sunday Lazy Sunday is een muzikante band met maarliefst 6 personen. De band covert liedjes van vroeger maar ook van nu. Dit doen ze met veel verschillende.
 100 bezoekers  300 euro ophalen voor het goede doel  Weinig medewerking van eventuele sponsoren  Zeer goede sfeer  Alle kosten terug verdienen 
Amber van Iddekinge, 10 maart Presentatie werkstuk.
Muziek downloaden PVGE Computerclub 5 JANUARI 2012.
Hartelijk welkom.
7 e EMEG ITEM Door Mathijs van Zantvoort. Na mijn recensie voor The Mad Trist (zie EMEG item 4) Wilde ik ook wat verder kijken dan omgeving Eindhoven,
Bekijk de 3voor12 website in combinatie met lees een recensie en beoordeel deze.
A$ap Rocky. Informatie Plaats: Melkweg Amsterdam Datum: 28 mei 2013 Aanvang 22:00 Album: Long live A$AP.
Logica in al zijn zin en waanzin.
Lenny Kravitz. By Ernst Stam..
Jazz Festival Breda Florentijn Marinissen & Sjors IJspelder.
Tame Impala Paradiso. Wat, Waar, Wanneer? Wat? Optreden van de band Tame Impala Waar? Paradiso Amsterdam Wanneer? 29 oktober 2012.
Een geluksmopje….. Alleen het lezen van deze mop brengt geluk.
Tijd voor wat filosofie Muziek: The Great Pretender (The Platters)
Ruimtevaartquiz De Maan De.
De Olympische Spelen.
Een blondje doet mee aan "Wie wordt millionair"
1 Bedrijven zouden geen gegevensbanken mogen aanleggen.
Muziekproject vijfde leerjaar Schooljaar Marie Wittevrongel
ERASED TAPES 5TH ANNIVERSARY TOUR Nils Frahm, Ólafur Arnalds, A Winged Victory For The Sullen Paradiso Amsterdam, maandag 15 oktober 2012.
‘De Klomp Draait Door’ Rosalie Blok Klas CE2C.
Van Sam Wie is de nieuwste bekende rapper van dit moment? Eminem 50 Cent Obie Trice.
Concert Antwerpen. Beyoncé is een enorme inspiratie voor mij. Ik heb veel interviews met haar gelezen, en heb daarom enig idee hoe zij tegen optreden.
{ The Ziggodome. ● Uitverkochte Ziggodome dus veel bezoekers ● Veel songs van het nieuwe album ● Veel entertainment ● Grote show ● Voorprogramma.
KEUZE MENU Photos Videos Articles Artists HOT 100 BILLBOARD 200 GENRES INTERNATIONAL ALL CHARTS BBMA’S 2013.
Klikken Klikken.
Rabo Beach Break Wie? Wat? Waar?  Al 4 jaar op een rij wordt jaarlijks een volleybaltoernooi georganiseerd op de markt in Boxtel. Het hele.
Een Mailtje grapjes-CS.
Sneeuwbal Festival. Opdracht Observeer het publiek tijdens je bezoek.
Ciara ‘The Sand’. Opdracht Observeer het publiek tijdens je bezoek.
3FM Serious Request.
Enquête-uitslagen PowerPoint Fanfare Sint Caecilia 2011.
Appel. Recensie en reactie over de act van Bush!
CHANTEL McGREGOR SUGAR BOY & THE SINNERS JAN DE BRUIJN & RALPH DE JONGH Gebouw T in Bergen op Zoom, uur Tickets: voorverkoop €12,50 op
VREEMD ! Ziehier een kleine wiskundige oefening die u meer dan eens zal verbazen !!!
VREEMD ! Ziehier een kleine wiskundige oefening die u meer dan eens zal verbazen !!!
De zoektocht van de identiteitspolitie. “Ik herinner me vooral de liefde van mijn moeder.” “Hoe ouder ik word, hoe meer ik op mijn moeder begin te lijken.”
Recensie met mijn commentaar.  Recensie: Nummers als ‘Blue Eyes’ en ‘Stars in My Eyes’ doen het goed. De unieke combinatie en originaliteit van de muziek.
De grote Pontaix Pop Quiz. Ronde 1 In deze ronde krijgen de deelnemers ieder 2 vragen die elk 1 punt opleveren.
6 September 2012 Lotto Arena - Antwerpen. Wat zijn je verwachtingen vooraf? Wat is je ervaring geweest? ONDERZOEKSVRAGEN.
Verwachting Mijn verwacht van dit spel was erg laag. Voordat ik het spel ging spelen, vond ik het er maar stom, makkelijk en kinderlijk uitzien. Ik wou.
Lang geleden, in een grote kille stad ergens op de wereld, lag tussen het afval een klein, bruin stoffen beertje... Weggegooid, omdat het niet meer nodig.
Een geluksmopje….. Alleen het lezen van deze mop brengt geluk.
Ik verwacht dat het heel spectaculair word, en dat heel Eindhoven oplicht door Glow. Ook verwacht ik dat het heel druk zal zijn omdat niemand dit wil.
 Bij aankomst  De zaal  Het voorprogramma  Caruso.
THEATERSHOW VAN VELZEN RUSH OF LIFE. Van Velzen Geboren op 20 maart 1978 in Delft Getrouwd en heeft (bijna) 2 kindjes Singer songwriter van beroep Waarom.
NAS IN 013. WIE IS NAS? Nas (Nasir Jones) staat bekend als een gerenommeerde tekstschrijver en rapper. Hij wordt beschouwd als één van de beste.
MIJN WEBSHOP YANAH PRUYM, MEB D. HOME PAGINA
Een pastoor van een klein dorpje komt erachter dat Marietje zwanger geworden is (van hemzelf) !
Twee jaar kleinezaalkaart
Heel erg ziek en laatste optreden.
Transcript van de presentatie:

The Growlers 7 April

Wie, Wat, Waar? The Growlers Optreden Paradiso Kleine Zaal (A’dam) 9Euro 19:00u

The Growlers The Growlers is een band die al geruime tijd muziek maakt en aan het touren is. Toch was het de eerste keer dat ze Nederland bezochten voor een optreden. De band maakt Psychedelische Surf Pop/Rock en is nog niet heel bekend maar heeft al wel meer dan 100 nummers gemaakt

“Hung at Heart” Mijn voorspelling voor The Growlers was dat als het laatste album uit zou komen dit gepaard zou gaan met grote stijging in de populariteit van The Growlers. Het nieuwste album is geproduceerd door Dan Auerbach (Zanger/Gitarist van The Black Keys. Tot dusver doet de band het erg goed, dit nog wel binnen de scène en niet op commerciële basis

Vroeg? Voor een optreden is 19:00 natuurlijk erg vroeg om te spelen, maar dat maakte voor de band toch niet heel erg veel uit bleek. De kleine zaal met een capaciteit van 200 man was toch zeker ruim gevult met 140 gok ik. Voor zo’n onbekende band die rond die tijd optreed een erg goede prestatie,, is mijn mening.

Geslaagde avond? Het was zeker een geslaagde avond, ik keek er al een lange tijd naar uit en dat was het ook helemaal waard. De band die redelijk versuft hun oude én nieuwe nummer op een erg goede manier deelt met het publiek.

Verder? Nog een LP gekocht van de band met een handtekeningetje van de zanger met mijn laatste geld voor de maand Het was nog erg vroeg dus tijd voor een biertje was er ook nog achteraf.

Growlers, tot snel