De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Bezoek een LAN-party Marciano Timmermans CE2A. Observeer het publiek tijdens je bezoek De LAN-party die ik bezocht het betrefde het spel ‘Call of Duty:

Verwante presentaties


Presentatie over: "Bezoek een LAN-party Marciano Timmermans CE2A. Observeer het publiek tijdens je bezoek De LAN-party die ik bezocht het betrefde het spel ‘Call of Duty:"— Transcript van de presentatie:

1 Bezoek een LAN-party Marciano Timmermans CE2A

2 Observeer het publiek tijdens je bezoek De LAN-party die ik bezocht het betrefde het spel ‘Call of Duty: Black Ops II’. Iedereen diende zijn laptop mee te nemen. Het was met een grote groep vrienden en het was een geslaagd ‘feestje’.

3 Tijdens de observatie merkte ik dat er een gezellige sfeer was tussen alle personen. Ook al was er iemand die je niet kende, het contact was snel gelegd. Tijdens LAN-party’s is er, ondanks de game waar het uiteindelijk om draait, een grote vraag en antwoord naar contact. Het gaat niet zozeer om de game, maar vooral om een gezellige avond.


Download ppt "Bezoek een LAN-party Marciano Timmermans CE2A. Observeer het publiek tijdens je bezoek De LAN-party die ik bezocht het betrefde het spel ‘Call of Duty:"

Verwante presentaties


Ads door Google