De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Logica in al zijn zin en waanzin.

Verwante presentaties


Presentatie over: "Logica in al zijn zin en waanzin."— Transcript van de presentatie:

1 Logica in al zijn zin en waanzin.

2 Romantische Logica Slimme man + slimme vrouw = romance
Slimme man + domme vrouw = affaire Domme man + slimme vrouw = huwlijk Domme man + domme vrouw = zwanger

3 Kantoor Logica Slimme baas + slimme medewerker = winst
Slimme baas + domme medewerker = productie Domme baas + slimme medewerker = promotie Domme baas + domme medewerker = overwerk

4 Winkel Logica Een man zal 2 Euro betalen voor iets dat 1 euro waard is! Hij zal het gebruiken. Een vrouw zal 1 Euro betalen voor iets dat 2 Euro waard is! Zij gebruikt het echter nooit.

5 Algemene Logica Een vrouw maakt zich zorgen om de toekomst todat ze getrouwd is met een man. Een man maakt zich nooit zorgen om de toekomst totdat hij getrouwd is. Een succesvolle man is hij, die meer geld kan verdienen dan zijn vrouw kan opmaken. Een succesvolle vrouw is zij, die zo’n man kan vinden.

6 Gelukkige Logica Om gelukkig te zijn met een man; Moet je hem vooral begrijpen en een beetje van hem houden. Om gelukkig te zijn met een vrouw; Moet je veel van haar houden en vooral niet proberen haar te begrijpen.

7 Langer Leven Logica Gehuwde mannen leven langer dan vrijgezelle mannen, echter gehuwde mannen willen veel eerder dood.

8 Veranderlijke Logica Een vrouw trouwt met een man in de hoop dat hij verandert, maar dat doet hij niet. Een man trouwt met een vrouw in de hoop dat zij niet zal veranderen, maar ze doet het.

9 Discussie Logica Een vrouw heeft het laatste woord in ieder meningsverschil. Alles wat een man nog zegt, is het begin van een nieuw meningsverschil.

10 Mondsnoerenende Logica
Indien oudere mensen bij iedere bruiloft tegen je zitten te zeuren in de trant van “de volgende keer ben jij toch zeker aan de beurt”, zullen deze de mond gesnoerd worden als je tegen hen hetzelfde zegt op begrafenissen.


Download ppt "Logica in al zijn zin en waanzin."

Verwante presentaties


Ads door Google