Christen God Relaties Geloof Werk Bidden Tijd Bijbellezen Geld kerk

Slides:



Advertisements
Verwante presentaties
Leven in de kracht van de Heilige Geest
Advertisements

De les van de graankorrel
Wij hebben een woord -Het Woord- voor de wereld
Trouw God wil dat wij elkaar trouw BELOVEN
Psalm Een pelgrimslied. Ik sla mijn ogen op naar de bergen,
Metamorfose door vernieuwing van inzicht
Zending vandaag Wat gaan we bespreken? Wat is mijn roeping?
Welkom in deze kerkdienst
Evangelie der genade Vragen :
Welkom in de samenkomst
Zending vandaag Wat gaan we bespreken? Wat is zending?
Christen-zijn op je Werk Hoe Jezus’ volgelingen de maatschappij kunnen veranderen Aanbid God met je Werk.
Welkom in de ochtenddienst! zondag 6 januari uur | ds A. Dominee Liturgie Psalm 100:1-4 Psalm 25:2 Genesis 1:1-10 Gezang 1:1-6 Genesis 1:11-20.
Kinderen, het laatste uur is aangebroken. 1 Johannes 2:18 Vergeet vooral niet dat er aan het einde van de tijd spotters zullen komen, die hun eigen begeerte.
Veertigdagentijd   2  3  4   5  6 .
Make a choice, the right choice
Hoe heeft Christus ons als kerk nou bedoeld?
Denken en dienen Romeinen
De tong.
Romeinen Maar de gerechtigheid uit het geloof… nl. in Gods onvoorwaardelijke BELOFTE 2.
1. 1 Paulus, door de wil van God een apostel van Christus Jezus, en Timoteus onze broeder, 2 aan de heilige en gelovige broeders in Christus te Kolosse:
Paulus' brief aan de Kolossers (4).
De Grote Opdracht Mij is alle macht gegeven in de hemel en op de aarde. Ga dus op weg en maak alle volken tot mijn leerlingen, door hen te dopen in de.
| Jezus kussen ?. ik/wij God Love is the currency of the kingdom genade aanbidding.
GENADE = FEEST Of toch niet?.
Ik nodig je uit tot een nieuw begin.
Wanneer heb je een echt, levend, geloof?
Mijn antwoord op Gods zegeningen! Sabbat 4 januari 2014 We zijn aan een nieuw jaar begonnen en weten niet wat de toekomst ons zal brengen. Wel weten we.
De kerk: gegeven liefde, beloofde trouw - de poorten der hel zullen haar niet overweldigen -
Antwoorden op vragen over kerk, cultuur, Bijbelboeken, … & geloven.
Verlangens van God.
Welkom in deze kerkdienst
Hartelijk welkom in deze dienst
1 donderdag 1 november 2012 bespreking vanaf Kolosse 3 1 donderdag 1 november 2012 bespreking vanaf Kolosse 3 1.
Leven zoals God het bedoelde?!
Gewoon de Bijbel? 19 oktober 2014 Urk.
aangename ont - moeting
Koen Minderhoud 30 november 2014
Wandelen met de Ontzagwekkende
23 november 2013 Den Haag. Romeinen Want uit Hem en door Hem en tot Hem zijn alle dingen: Hem zij de heerlijkheid tot in eeuwigheid! Amen. ek =
essentie van kerst Over de mens-wording van Gods Zoon
Hoe kun je Geloven? Een jaar of tien geleden zat ik in een studentenkamer. HIJ zat tegenover me. Als ik eraan terugdenk voel ik mijn wangen weer gloeien.
Preek Jakobus 2:
Welkom bij de gemeenteavond over evangelisatie
Het werk van de Heilige Geest in Rom 8
Zondag 7 HC Franeker 21 februari 2010
Welkom in de kerk Zondag 8 HC Franeker 7 maart 2010 Thema: De Drie- enige, de God van je doop.
Wat moeten wij doen om Gods licht en liefde
Christen-zijn op je werk: fijn of eng ??
Welkom in de samenkomst
Welkom Voorganger: Ds. H.J.H. Pap Ouderling van dienst: S. van Dijken Organist: H. Haasjes Schriftlezing: Matt. 28: Ef. 1: 3-23.
Jezus volgen kan niet in deeltijd
Geloof is je inlogcode Op zoek naar God?.
Discipelschap is leven tot Gods eer “Het gaat niet om mij, maar om God”. “God moet aan zijn eer komen.” Doel van de preek: Wat klopt hier wel en niet aan?
“En bovenal, kleed u in de liefde, dat is de band die u tot een volmaakte eenheid maakt!”
& God verheugd Zich in ons en heeft ons zeer lief
Voorganger: ds. G. Rohaan Organist: Mans Kuipers
Discipelschap Dankzij hem hebben we door het geloof toegang gekregen tot Gods genade, die ons fundament is, en in de hoop te mogen delen in zijn luister.
Thema 3. Had ik de liefde niet - ik zou niets zijn ‘Heb de Heer, uw God, lief met heel uw hart en met heel uw ziel en met heel uw verstand. Dat is.
4G Genade Gratie Genade Gratie Gunst Genade Gratie.
Ds. Hans Eschbach Kom Heilige Geest, vernieuw uw kerk, vernieuw mijn leven Kom Heilige Geest Vernieuw uw kerk Vernieuw mijn leven.
In deze dienst zal Ds. A.P. Feijen voorgaan Na de zegen zingen we Ps. 33: 3, 4 Schriftlezing: Luk. 12: 1 – 7 Tekst: Zondag 9.
Landschap van barmhartigheid  1. Gered, in plaats van verlorenheid (h.1)  2. Gerechtvaardigd, in plaats van veroordeeld (h.2-4)  3. Verzoent met God,
Multivitaminen voor uw geestelijke weerstand Preek n.a.v. Efeziërs 6:10-20.
Formulier voor de bediening van de Heilige doop aan de kinderen van de gelovigen III Blz. 14 (groene boekje) Gemeente van onze Heer Jezus Christus, NN.
Ik zet mij in voor uw verlangen (Zondag 49). Uw wil geschiede / laat uw wil gedaan worden.
Hartelijk bedankt voor uw inzet let op: Op het parkeerterrein bij de toren zijn er extra paaltjes geplaatst, let hier vooral op tijdens het parkeren en.
Beelddragers van de onzichtbare God
Liefde is innige broederliefde de ander hoger achten dan jezelf
Leren denken vanuit Christus
Transcript van de presentatie:

Christen God Relaties Geloof Werk Bidden Tijd Bijbellezen Geld kerk Seksualiteit enz…

Leerling Bijbel lezen relaties werken kerk verkering bidden seks …

Leerling Christen Bijbel lezen relaties werken verkering God Geloof Bidden Bijbellezen kerk Relaties Werk Tijd Geld Seksualiteit enz… kerk bidden seks …

Genesis 1:1 In het begin schiep God de hemel en de aarde.

Leerling Christen Bijbel lezen relaties werken verkering God Geloof Bidden Bijbellezen kerk Relaties Werk Tijd Geld Seksualiteit enz… kerk bidden seks …

Genesis 1:1 In het begin schiep God de hemel en de aarde. Psalm 24:1 Van de HEER is de aarde en alles wat daar leeft, de wereld en wie haar bewonen, Tien geboden Heb de Heer, uw God, lief met heel uw hart en met heel uw ziel en met heel uw verstand. 

Matteüs 28:18-20 Mij is alle macht gegeven in de hemel en op de aarde. Ga dus op weg en maak alle volken tot mijn leerlingen, … hun te leren dat ze zich moeten houden aan alles wat ik jullie opgedragen heb.  Efeze 1:10 Gods besluit om alles in de hemel en op aarde onder één hoofd bijeen te brengen, onder Christus.

2 Korinte 10:4-6 We maken iedere gedachte krijgsgevangene om haar aan Christus te onderwerpen en zullen op het moment dat u hem volledig gehoorzaam bent geworden, paraat staan om anderen voor hun ongehoorzaamheid te straffen. Kolossenzen 1:28  Hem verkondigen wij wanneer we iedereen waarschuwen en in alle wijsheid onderrichten, om iedereen tot volmaaktheid in Christus te brengen.

Romeinen 12:1-2 Broeders en zusters, met een beroep op Gods barmhartigheid vraag ik u om uzelf als een levend, heilig en God welgevallig offer in zijn dienst te stellen, want dat is de ware eredienst voor u.  U moet uzelf niet aanpassen aan deze wereld, maar veranderen door uw gezindheid te vernieuwen, om zo te ontdekken wat God van u wil en wat goed, volmaakt en hem welgevallig is.

Leerling Christen Bijbel lezen relaties werken verkering God Geloof Bidden Bijbellezen kerk Relaties Werk Tijd Geld Seksualiteit enz… kerk bidden seks …

Amos 5:21-24 Ik heb een afkeer van jullie feesten, ik wijs ze af, jullie samenkomsten verdraag ik niet.  Ik schep geen behagen in de brand- en graanoffers die jullie mij brengen; de vetgemeste beesten van jullie vredeoffers keur ik geen blik waardig.  Bespaar mij het geluid van jullie liederen; de klank van jullie harpen wil ik niet horen.  Laat liever het recht stromen als water, en de gerechtigheid als een altijd voortvloeiende beek.

Leerling Christen Bijbel lezen relaties werken verkering God Geloof Bidden Bijbellezen kerk Relaties Werk Tijd Geld Seksualiteit enz… kerk bidden seks …

Wat wíl je? Wat doe je?

Wat wíl je? Leerling Christen Bijbel lezen relaties werken verkering God Geloof Bidden Bijbellezen kerk Relaties Werk Tijd Geld Seksualiteit enz… kerk bidden seks …

Leerling tijd milieu geld dood Bijbel lezen relaties werken kerk verkering bidden seks …

Wat wíl je? Leerling Christen Bijbel lezen relaties werken verkering God Geloof Bidden Bijbellezen kerk Relaties Werk Tijd Geld Seksualiteit enz… kerk bidden seks …