Vertaling van Miriam Zweverink Project No. 030300-2 Presentatie 2009 Tool 1 Gezondheid & Prestatie Check.

Slides:



Advertisements
Verwante presentaties
Herstellen doe je zelf:
Advertisements

Het maken van presentaties voor op de computer.
Vertaling van Miriam Zweverink Project No Presentatie 2009 Tool 3 WORX voor aannemers.
Analyse van incidenten
Ingave via het scherm Algemene beschrijving van de toepassing De toepassing is opgebouwd uit drie niveaus : Niveau 1 : verzending en afzender Niveau 2.
Het zorgsysteem en de 1-zorgroute
A. Opstarten Totalisatiesoftware V x.xx Verkiezing van : 07/06/ Bureaus ¦ 1.
Word 2003 Tips en trucs Door Johan Lammers.
Vertaling van Miriam Zweverink Project No Presentatie 2009 COMFOR educatieve pakketten Het Proces.
Vertaling van Miriam Zweverink Project No Presentatie 2009 Tool 4 en 5 Vaardigheden Check (Aannemer) (Machinist)
Project No Vertaling van Miriam Zweverink Presentatie 2009 Tool 6 en 7 Ergo-Check Zithouding- Check.
Rooster Generator Voor Huisarts Posten
Vervolgbijeenkomst 2 Procesfasering bij Leren Leren.
Klik op “Tijdelijke werkloosheid invoeren”. Vul hier uw gebruikersnaam en wachtwoord in of gebruik uw elektronische identiteitskaart.
PreSoft [dashboard]. Om een goed beeld te krijgen van de organisatie performance kiezen steeds meer managers voor een overzichtelijk management dashboard.
Praktijk inzet gevaarlijke stoffen
Databank van een restaurant Download op Twee tabellen: Klanten: Alle klanten die minstens.
Wouter van der Zwan Lezing Draaitabellen Wouter van der Zwan
Maak zonder weerstand je proefwerk natuurkunde!
Vertaling van Miriam Zweverink Project No Presentatie 2009 Tool 2 Kosten/Baten Check.
Onderzoek 1: Enquête Gemaakt door Mike, Dylano, Iheb en Brain.
Levensvragen Over geluk…..
Base: bewerkingen 2 soorten - Oplopend- Aflopend.
Excel, zin in een potje Zeeslag?
Case study format Organisatie Gewenste toestand
Cursus WORD en EXCEL 4 lessen WORD; 4 lessen EXCEL
E. Nezer SLA-actieplan teneinde de termijnen voor de invoering van de bijwerkingen te verkorten.
Klik op de berichtenbalk op Bewerken inschakelen,
Hoofdstuk 14 Effectieve teams samenstellen
Hoofdstuk 18 Veranderingen in organisaties tot stand brengen
Hoofdstuk 8 Plannen en doelen stellen
Hoofdstuk 8 Plannen en doelen stellen
Ruimtevaartquiz De Maan De.
Welke doelstellingen bij een BO? Pagina Welke soorten doelstellingen bij de opmaak van een beheersovereenkomst ? Directiecomité FOD WASO 28.
Vaststellingen Stijging verzuimpercentage 1 à 2%.
Inleiding tot Excel.
Rol van Management bij Interne Communicatie Case: Levi Strauss Europe
Consult IT v1.5 (07/2005) Consult IT V 1.5. Consult IT v1.5 (07/2005) Aanloggen Geef gebruikersnaam en paswoord in. Gebruikersprofielen beheerd in LAB400.
Reportmanager Eenvoudig en snel inzicht in hoge verbruikskosten
Cursus man review medische laboratoria 2004 De management review Cursus voor het succesvol uitvoeren van de management review G. De Schrijver M.D., Ph.D.
2014 EVALUATIES N+1.
Elobase Kerntaak 2, Hoog Omgevingsanalyse
Computervaardigheden Hoofdstuk 4 — Databank (Basis)
Intverantwoordelijke 28 April 2015 INFOSESSIE. BEDANKT Voor de verdeling van geschenken en waardebonnen WELKOM Aan de Sintverantwoordelijken van.
Unfold your potential Excellente Excel-tips Februari 2015.
Presentatie titel Rotterdam, 00 januari 2007 Draaitabellen in Excel Rotterdam, 6 december 2011 drs. ing. M.M.A. Scheepers Instituut voor Management Opleidingen.
-Deze procedure kan men doen op de computer zonder dat men verbinding met de centrale nodig hebt. Kopieer “mxconfig.exe” + “mx.mcf” naar de harde schijf.
LOB Je sterke en zwakke kanten Wat kan ik?.
Inloggen >> Gegevensaanlevering en controle in Peridos In Release 3.3 van Peridos is er een nieuwe module gebouwd voor het aanleveren en bekijken van gegevens.
TOELICHTINGEN BIJ STAP 1 Toelichting Projectnaam van het sectorplan Geef het project een logische naam van maximaal 50 tekens inclusief spaties. Toegestaan.
Advies en inzicht Volgende = → toets. Elke dag krijg je bij het opstarten van de computer dit scherm te zien, indien dit vinkje aan staat Vorige = ← toets.
Bijeenkomst 5. Terugblik  Wat hebben we vorige bijeenkomst besproken?  Alles gelukt met het persoonlijk profiel?  Liepen jullie nog tegen dingen aan?
Dordt aan Zet. De gebruikswaarde van een voorziening maximaliseren door de behoefte van alle belanghebbenden centraal te stellen. Gemeentelijk Eigendom.
Tips & Tricks van de servicedesk Presentatie door: Martin Striekwold Jacko Nieuwenhuize.
Hom Com Ledenvergadering
website pakket Je Bedrijf Onbezorgd Online!
Algemene beschrijving van de toepassing
Deutschland stellt sich vor
Gegevensaanlevering ODIN4
Keuzedeel internationalisering
Het probleem definiëren en de onderzoeksdoelstellingen
Rekenmodel 3: Binnenvaart containers
Rekenmodel 3 Binnenvaart Bulk
Informatie-analyse 1: Er zijn veel manieren om een database te vullen
Methoden om te werken aan continue verbetering
Handleiding ABAX app rittenregistratie-systeem
Gebruik van het nieuwe scorebord
Het programma opent met de mapjes ‘jaaropbrengsten’, ‘handleiding’ en ‘knoppenblad’
Het programma opent met de mapjes ‘jaaropbrengsten’, ‘handleiding’ en ‘knoppenblad’
Biljart Score Bord - korte gebruiksaanwijzing
Transcript van de presentatie:

Vertaling van Miriam Zweverink Project No Presentatie 2009 Tool 1 Gezondheid & Prestatie Check

Vertaling van Miriam Zweverink Project No Presentatie 2009 Tool 1: Gezondheid & Prestatie Tool 2: Kosten/Baten Tool 3: WORX voor aannemers Tool 4: Vaardigheden (aannemer) Tool 5: Vaardigheden (machinist) Tool 6: Ergo-Check Tool 7: Zithouding- Check COMFOR educatieve pakketten

Vertaling van Miriam Zweverink Project No Presentatie 2009 Tool 1: Gezondheid & Prestatie Check Deze tool helpt je in te zien en te regelen de gezondheidssituatie van je machinisten hun prestatieniveau. Dit is noodzakelijk om te observeren en reageren op veranderingen die de produktie kunnen beïnvloeden.

Vertaling van Miriam Zweverink Project No Presentatie 2009 Opbouw van de tool De tool bestaat uit 4 gedeelten: 1.Een vragenlijst voor de machinist 2.Een logboek voor de aannemer 3.Een presentatie van de resultaten 4.Waarden voor Tool 2

Vertaling van Miriam Zweverink Project No Presentatie 2009 Installeren van de tool 1.Sla een kopie van de tool op de harde schijf op 2.Open Excel en Extra 3.Druk op ‚Macros inschakelen‘ in het venster dat opent → 4.Zet de beveiligingsinstellingen van je computer op niveau ‚gemiddeld‘ 

Vertaling van Miriam Zweverink Project No Presentatie 2009 Instellen beveiligingsniveau in Excel a)Open menu ‚Extra‘ b)Kies ‚Macro  ‘ Beveiliging... c)Kies ‚gemiddeld‘ onder tabblad: ‚beveiligingsniveau‘ op het scherm dat opent → d)Druk op ‚OK‘

Vertaling van Miriam Zweverink Project No Presentatie 2009 Gegevens verzameling sjabloon Werkuren Klachten Ongelukken of bijna-ongelukken Herstel Ziekte Prestatie Tegen maatregelen Andere omstandigheden Vragen inzake:

Vertaling van Miriam Zweverink Project No Presentatie 2009 Managers gegevens invoervel Voer de datum voor het verzamelen van gegevens in Aanpassen aan het huidige aantal machinisten Voer de gegeven/codes in van de vragenlijsten

Vertaling van Miriam Zweverink Project No Presentatie 2009 Managers gegevens invoervel Voer de datum voor het verzamelen van gegevens in Aanpassen aan het huidige aantal machinisten Voer de gegevens van de vragenlijsten in de bijbehorende cellen in

Vertaling van Miriam Zweverink Project No Presentatie 2009 Managers gegevens invoervel Voer de datum voor het verzamelen van gegevens in Aanpassen aan het huidige aantal machinisten Voer de gegevens van de vragenlijsten in de bijbehorende cellen in Resultaten worden automatisch berekend

Vertaling van Miriam Zweverink Project No Presentatie 2009 BELANGRIJK 1 ! Het analyseprogramma zal niet correct werken als je niet het aantal ‘werkuren afgelopen week’ in rij 23 voor elke machinist specificeert: 231 Werkuren afgelopen week

Vertaling van Miriam Zweverink Project No Presentatie 2009 BELANGRIJK 2 ! Het analyseprogramma zal niet de juiste waarden voor Tool 2: Kosten/Baten Check geven, tenzij je in rij 22 voor elke machinist duidelijk aangeeft of hij voornamelijk een harvester of forwarder machinist is. 22 Bediening: harvester (1), forwarder (2)

Vertaling van Miriam Zweverink Project No Presentatie 2009 Aannemers logboek 1.Het aantal periodes moeten overeenstemmen met het aantal periodes in ‘Gegevensinvoer’. 2.Documenteer slechte gezondheid en verloren prestatie in de blauwe velden met gegevens uit de eigen administratie.

Vertaling van Miriam Zweverink Project No Presentatie 2009 Aannemer’s logboek 3.Administreer omstandigheden die van belang zijn in de blauwe velden Deze gegevens zijn belangrijk voor de raming van de kosten en de uitwerking van preventieve maatregelen.

Vertaling van Miriam Zweverink Project No Presentatie 2009 Aannemers logboek 4.Voer in gegevens van harvester en forwarder machinisten

Vertaling van Miriam Zweverink Project No Presentatie 2009 Verzamelen van ideën 5.Documenteer informatie van vraag 10 en 11 Beste middelen om de gezondheid en prestatie te verbeteren? Andere belangrijke omstandigheden?

Vertaling van Miriam Zweverink Project No Presentatie 2009 Lange termijn follow up Controleer nog een keer! dat alle machinisten hebben ingevuld: ‘aantal werkuren van de afgelopen week’ in rij 23 van het ‘Gegevensinvoer’ vel. Zorg ervoor dat elke nieuwe periode is benoemd in de eerste kolom van de periode op rij 19 van het ‘Gegevensinvoer’ vel.

Vertaling van Miriam Zweverink Project No Presentatie 2009 Resultaten weergegeven in kleuren Groen Geen aktie nodig. Alle machinisten hebben het meest positieve antwoord gekozen. Lichtgeel Aktie kan nodig zijn binnen bepaalde tijd. Donkergeel Er moet binnenkort aktie ondernomen worden. Oranje Er moet onmiddellijk aktie ondernomen worden. Rood Ernstig probleem. Er moet onmiddellijk aktie ondernomen worden.

Vertaling van Miriam Zweverink Project No Presentatie 2009 Interpretatie van de resultaten Benoem: 1.De sterke kanten van het bedrijf  groene cellen 2.De zwakke kanten van het bedrijf  rode cellen  donkergele cellen … om te richten op de ergonomische investeringen!

Vertaling van Miriam Zweverink Project No Presentatie 2009 Resultaten tabellen Te bespreken (voor elk resultaat tafel ): 1.Hoe is de trend? 2.Wat kan de oorzaak zijn van deze cijfers? 3.Welke maatregel kan de situatie verbeteren? (Zie vorige vel) 4.Hoeveel kost deze maatregel? 5.Hoe effectief kan het zijn?

Vertaling van Miriam Zweverink Project No Presentatie 2009 Waarden voor Tool 2 BELANGRIJK! Om de correkte waarden te krijgen, moeten de aantal periodes met gegevens met betrekking op afgelopen 12 maanden ingevoerd worden in cel D8.

Vertaling van Miriam Zweverink Project No Presentatie 2009 Besluiten tabel Benoem na overleg de volgende te nemen maatregelen 1.Kosten 2.Doel 3.Indicatoren 4.Verantwoordelijk persoon 5.Betrokken personen 6.Startdatum 7.Einddatum 8.Follow up en sluiting

Vertaling van Miriam Zweverink Project No Presentatie 2009 Tool 1: Gezondheid & Prestatie Check Gebied van toepassing Beheren van de gezondheidsituatie van de machinist en prestatie niveau Type toolInstrument voor lange termijn follow-up en analyse, basis voor beslissingen DocumentenExcel-bestand Frequentie (aanbevolen) Elke 3 e maand