 100 bezoekers  300 euro ophalen voor het goede doel  Weinig medewerking van eventuele sponsoren  Zeer goede sfeer  Alle kosten terug verdienen 

Slides:



Advertisements
Verwante presentaties
De entertainmentbranche bezoek aan een tv studio opname met publiek
Advertisements

Serious Request 2012 Enschede Sjors IJspelder & Florentijn Marinissen 3FM.
Het Biersprookje of hoe werd Overgenomen door de Amerikanen *
Plaatje vrienden op een bank
Tevredenheids onderzoek Door Lizanne Jespers HBO-V studente Maart 2014
Een ontroerend verhaal met een sterke boodschap !!!
‘SMS’ Studeren met Succes deel 1
De doos
Vertaald uit het Frans – Freddy Storm 05/2010
Alpe D’HuZes 2013 Timo’s Dream Team OLV Breda Silvian Diepstraten
Dag 13. Dag 13 Dit keer wil ik… Sinterklaas… het dagboek van dit jaar afsluiten. Dag 13 van het dagboek Hallo lieve kinderen, Dit is dan alweer de.
•Wat is spinning? (foto van de fiets laten zien) •Wat is Spinningevent 2009? (foto van de zaal laten zien) •Waarom Spinningevent 2009? •Wat is Villa Joep?
Mannus Menting 11 november 2009 Project Week 1 Foto’s van reclame onderweg.
Lagoonia Je vliegtuig is neergestort op een eiland in de Stille Zuidzee en je bent een van de overlevenden. Zult u in staat om andere overlevenden te vinden,
De Slippertjes.
Module 6 Stop! Geen risico!?
Actie Zorgenkind 22ste EDITIE 16 oktober 2005.
SPEL UIT DE TOP 20 VAN GRAND THEFT AUTO V.
Spel uit top 20 gamer.nl Grand theft auto V
De OMA PRESENTEERT. Een mooie jongeman met het lichaam van een atleet, was pas afgestudeerd. Hij had geen geld, maar moest de huur betalen, de telefoon,
Een financiële uitwerking van de zonnepanelen.
voor de zomervakantie tot
De doos.
IMPACT HELMOND 2012  Opgericht in 2004  25 organisatievrijwilligers  Grootschalig, uniek, muzikaal en cultureel, jongerenfestival wat jaarlijks plaats.
Dag 7 Dag 7 van het dagboek Hallo jongens en meisjes, Hier ben ik dan weer. En hebben jullie al iets in je schoentje gehad? Als je nog niets gehad.
Wat maakt het leven zinvol?
Bezoek een tv studio opname met publiek JENSEN. OPDRACHT Op 17 april 2013 zijn Lisa, Elllen, Kylie, Kimberly, Vanja en ik naar Weesp afgereisd om een.
Gaming Bezoek een LAN-party.  De reclames werden duidelijk in kaart gebracht. Op de hekken waarmee de verschillende ruimtes werden afgezet hingen spandoeken.
Wat is Dutch design week
„Heb je het gehoord? Onze chef is gestorven."
Logica in al zijn zin en waanzin.
De Les van de Vlinder ”Op een dag, verscheen er een kleine opening in een cocon. Een man zat uren te kijken hoe een vlinder zijn lijf door de kleine opening.
Club Eclipse Hotel W Barcelona
De Les van de Vlinder ”Op een dag, verscheen er een kleine opening in een cocon. Een man zat uren te kijken hoe de vlinder zijn lijf door de kleine opening.
Tame Impala Paradiso. Wat, Waar, Wanneer? Wat? Optreden van de band Tame Impala Waar? Paradiso Amsterdam Wanneer? 29 oktober 2012.
Computerles over Formules en Grafieken
Een geluksmopje….. Alleen het lezen van deze mop brengt geluk.
CULTUREEL KAPITAAL ?????? Je eerste keer weet je niet wat je te wachten staat om dat je het niet kent. De eerste keer dat ik naar het toneel ging was.
Wat overigens niet zo eenvoudig is, omdat 't in die zin toch wel echt 'n nationaal park is waarbij de commerciele voorzieningen tot een minimum beperkt.
FEEL GOOD MARKET OP 17 APRIL 2013 ZIJN KIMBERLY EN IK NAAR DE FEEL GOOD MARKET IN HET KLOKGEBOUW IN EINDHOVEN GEWEEST.
Het hele werkwoord.
EMEG-lijst Product presentatie Marciano Timmermans CE2A.
‘De Klomp Draait Door’ Rosalie Blok Klas CE2C.
The Horror House GEBASEERD OP WIPE-OUT EN FORT BOYARD.
Bell X1 in de Amstelkerk. Wat zijn de verwachtingen voroaf? Wat is je ervaring geweest? Wat is het verschil tussen deze twee?
Klikken Klikken.
Rabo Beach Break Wie? Wat? Waar?  Al 4 jaar op een rij wordt jaarlijks een volleybaltoernooi georganiseerd op de markt in Boxtel. Het hele.
House of Freaks BEACHCLUB VROEGER. Wie? Wat? Waar?  House of Freaks  2 juni :00 – 00:00  Beachclub Vroeger  Bloemendaal.
Opdracht Bezoek een gamebeurs Lees recensies en geef daar een reactie op.
Ciara ‘The Sand’. Opdracht Observeer het publiek tijdens je bezoek.
Harry Potter Studios.
3FM Serious Request.
Rekenen groep 4.
Spel uit de top 20: Fifa ’13..
Get 5 Get Rich Get 5 Rich. © 2001 Goovaerts & Menick Wat Zou u Doen of Kopen Als u Zoveel Geld Zou Hebben en Niet Op De Prijzen Zou Hoeven Letten?
Jezus roept de leerlingen
De Les van de Vlinder ”Op een dag, verscheen er een kleine opening in een cocon. Een man zat uren te kijken hoe de vlinder zijn lijf door de kleine opening.
„Heb je het gehoord? Onze chef is gestorven." „Ja, en ik vraag me de hele tijd al af, wie met hem gestorven is." „Hoezo met hem?" "Nou, in de annonce stond.
8.1 Waarom handel met het buitenland?
Nederland terug naar de gulden?
6 September 2012 Lotto Arena - Antwerpen. Wat zijn je verwachtingen vooraf? Wat is je ervaring geweest? ONDERZOEKSVRAGEN.
Verwachting Mijn verwacht van dit spel was erg laag. Voordat ik het spel ging spelen, vond ik het er maar stom, makkelijk en kinderlijk uitzien. Ik wou.
ROC dag Alfa College Taco Groenhuis.
Informatieve stick Demo presentatie 28 januari. Inhoud Concept Distributie prijsplan Ontwerp Demo.
De Les van de Vlinder ”Op een dag, verscheen er een kleine opening in een cocon. Een man zat uren te kijken hoe de vlinder zijn lijf door de kleine opening.
Een geluksmopje….. Alleen het lezen van deze mop brengt geluk.
Bedrijfsbezoeken 2015  Groenhart, Kluster, Ruiter en Eipie.
ZORGSTROOM CONCERT Het Zeeuws Orkest 27 januari 2013.
Week van het geld Door; Faith,Aita,Sonam&Linda. Tabor kerk  Wij waren naar de Tabor kerk geweest, en daar hebben wij heel veel van opgestoken. En ze.
Grafische Vormgever Joost van Ophuizen 3Ma1.
Transcript van de presentatie:

 100 bezoekers  300 euro ophalen voor het goede doel  Weinig medewerking van eventuele sponsoren  Zeer goede sfeer  Alle kosten terug verdienen  Een unieke ervaring voor de bezoeker

 Ongeveer 70 bezoekers hiermee is de 100 helaas niet behaald, maar dit zorgde er wel voor dat het café niet al te vol stond.  Tegen de 300 euro opgehaald voor het goede doel heel gaaf dat ons doel toch bereikt is. Om precies te zijn hadden we 298,50 opgehaald. Dit bedrag hebben wij zelf naar het glazenhuis in Enschede gebracht.  Veel medewerking van sponsoren dit tegen mijn verwachtingen in. Veel sponsoring in natura, winkels doneerden producten. Enkele winkels doneerden geld. Uiteindelijk hadden we 20 prijzen voor de loterij.

 Er hing een uitmuntende sfeer Ik had een goede sfeer verwacht. Dit was zeer zeker waar. Elke bezoeker had het naar z’n zin en de projectgroep zelf ook.  De kosten waren geheel terugverdient. Van te voren was het eigenlijk al zeker dat de kosten terug verdient zouden worden, maar wel ten koste van het ingezamelde geld. Gelukkig was dit ingezamelde bedrag groot genoeg om ook ons doel van 300 euro te behalen.  De ervaring was voor de bezoekers uniek. Het grootste deel van de bezoekers had nog nooit een Silent Disco meegemaakt. Ze vonden het helemaal geweldig. Een aantal medewerkers van het Burgerweeshuis vroegen zelfs of we het niet nog een keer konden organiseren, in de grotere zaal.