De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Grafische Vormgever Joost van Ophuizen 3Ma1.

Verwante presentaties


Presentatie over: "Grafische Vormgever Joost van Ophuizen 3Ma1."— Transcript van de presentatie:

1 Grafische Vormgever Joost van Ophuizen 3Ma1

2 Het beroep Gekozen omdat Creatief Salrais Baan Doorgroeien
avontuurlijk Beroep Ik heb dit beroep gekozen omdat het mij een heel leuk beroep leek om later te gaan doen. Ik ken zelf geen mensen die dit beroep doen maar, Op internet vind je genoeg mensen in mijn buurt die dat beroep doen. Ik vind het heel leuk dat je zelf de creativiteit hebt om alles te maken tussen de lijnen van de klant. Het is niet zo avontuurlijk als ik gehoopt had dat is wel echt een minpunt. Het salaris licht heel verschillend je kan banen krijgen die heel weinig verdienen en die heel veel verdienen voor groteren bedrijven bijvoorbeeld. Ook kan je je eigen bedrijf beginnen met de baan Graphic Designer dan ligt het helemaal aan jou inkomsten en jou uitgaven Bij de baan graphic Designer kan je altijd jezelf verbeteren en beter worden zo kan je ook doorgroeien in bedrijven en overstappen naar beter verdiende banen bij anderen groteren bedrijven.

3 Opleiding Grafische Ontwerper ROC nijmegen Kosten? Creatief en visueel
Diploma TKMST Opleiding De opleiding heet vaak Graphic Designer of Media vormgever. Je kan deze opleiding volgen op ROC Nijmegen Heijendaal. De opleiding duurt 3 jaar. De opleiding kost in 2018/ ,00 euro Je moet creatief en visueel ingesteld zijn ook moet je klant gericht kunnen werken. En je moet graag met de computer willen werken. En je moet een VMBO-diploma of hoger hebben. Niet van toepassing Nee Op de website van TKMST zie je dat er een bachelor is voor de opleiding vormgeving je hebt bijvoorbeeld een school in Eindhoven die die opleiding heeft.

4 School Welke? Bezichtigen Reistijden Opendagen School
Ik zou de school ROC nijmegen kiezen op het heijendaal. Ik ken persoonlijk niemand die op die school zit en ga binnen kort daar heen om te bezichtigen. Ik zou met de bus gaan naar nijmegen heijndaal en dat zou ongeveer 40 minuten duren plus nog 10 minuten lopen is 50 minuten reis tijd. ROC Nijmegen Campusbaan 6 6512 BT Nijmegen Zaterdag 25 november 2017 10.00 – uur

5 Interview Hoe bent u terecht gekomen in dit vak?:
Welke opleiding heeft u gedaan?: Hoe ziet uw typische dag eruit?: Hoe zorgt u dat u uniek blijft?: Zijn er ook minpunten aan het vak?: Welke middelen of programma’s gebruikt U? En met hardware? Heeft u een medewerker?: Hoe heeft u uw website gebouwd?:

6 Conclusie Wat heb ik geleert Werken Moeilijk Leuk Specialeseren
Ik heb geleert dat de baan Graphic Designer goed verdient een leuke baan is en redelijk dichtbij met de opleiding. Ik vond deze manier van werken zeer fijn ik werk wel graag samen alleen het zelfstandig werken van het werkstuk en echt op onderzoek te gaan naar alles is heel fijn. Ik vond de opleidingen en alle informaties moeilijk om te vinden. Ik zou de volgende keer mijn interview langer en uitgebreider maken. Ik vind het beroep leuk en het lijkt me leuk om later als beroep te doen. Ja het is veel harder werken en veel uitgebreider dan ik al dacht. Ik wist niet dat Graphic Designer ook dingen buiten de pc doet maar daar kan je je in specialiseren en van afzonderen.

7 Einde Vragen?


Download ppt "Grafische Vormgever Joost van Ophuizen 3Ma1."

Verwante presentaties


Ads door Google