Fahrenheit451.

Slides:



Advertisements
Verwante presentaties
Dag 12. Dag 12 Dag 12 van het dagboek Hallootjes, Hoe is het bij jullie? Ik hoop dat jullie je een beetje beter voelen dan wij hier. Want het is toch.
Advertisements

Fahrenheit451.
Open-up / over de streep
Wie heeft de stickers van de juf gepakt?
Het verhaal van de koning Hiranyakashipu en de heks Holika
Meester voor de klas Jongens, ik wil eens wat meer over jullie achtergrond weten, daarom moet iedereen het beroep van zijn vader zeggen.
Gemaakt door Odessa koorevaar
Verrassing!!.
Dag 10. Dag 10 Dag 10 van het dagboek Hallo lieve kinderen, Daar ben ik weer. Oh jongens en meisjes…het is toch niet te geloven. Wederom gaat er van.
De verzet groep gemaakt door isabella amine.a demi thijmen
Beelden storm.
PARIJS Een PowerPoint over de eendaagse reis
Rekenland vliegreis BERGMANS
Zet het geluid aan en klik met je muis om door te gaan!
Deze Tantra komt uit het noorden van Indië, of je nu bijgelovig bent of niet. Neem toch een paar minuten de tijd. Ze bevat sommige boodschappen die goed.
Hallo, ik ben Frits de chefmonteur van garagebedrijf Het Wiel.
Dag 6 Dag 6 van het dagboek Halihalo lieve kindertjes, Brrr… wat was het koud vannacht op de daken. We zijn de hele nacht op pad geweest met onze zakken.
TECHNIEK! HET DRAAIBOEK 28 oktober: Vandaag kregen we de opdracht uitgelegd. Ook moesten we met het idee komen voor de robot. Hier hebben we met z’n.
Kunst Gemaakt door mila.
Bezoek een tv studio opname met publiek JENSEN. OPDRACHT Op 17 april 2013 zijn Lisa, Elllen, Kylie, Kimberly, Vanja en ik naar Weesp afgereisd om een.
Dag 11 Dag 11 van het dagboek Hoi jongens en meisjes, Wat was het gezellig zondag!!! Ik ben er nog steeds van aan het nagenieten. Ik vond het wel heel.
Fahrenheit451 1.
Zij hadden gewoon de weg gevraagd. Zij waren op tijd gearriveerd.
Trek een stukje van een ansichtkaart uit de hoge hoed.
Wij gaan naar zee -Ana - Cindy Dag een was top De dag was spannend. En we moesten afscheid nemen van de ouders broes of zussen. De trein vertrok iedereen.
HOE KRIJG JE LES IN DE TOEKOMST? In de toekomst krijg je les op computers,ipad50,en met een speciale bril op. Een 10d bril. Of bijvoorbeeld met een 10ds.
Iedereen is van de wereld en de wereld is van iedereen
End Year Assesment Jordi de Rijk Semester 2.
Terugblik op de Toermalijn
Boek-besprekening van Serena
Kunst!!! Ik heb samen met mijn oma een schilderij gemaakt met veel kleuren lees meer over in deze powerpoint.
Glow.
Van Abbemuseum.
Glow.
Pamela Dorland 4hna.  Ik was donderdag 22 maart om 19:00 aanwezig in het klokgebouw om de glamping tentoonstelling te bezichtigen.  Ik heb vooral naar.
Hilde Vandermeeren.  Auteur:Hilde Vandermeeren  Ilustrator: Harman Van straaten  Uitgever:Davidsfonds  Aantal bldz: 96 p.
Power Point excursie Hallo lezers, dit is onze Power Point over de excursie naar het van Gogh museum.
Interpreteren van data
Tattoo convention mei tot 2 juni. Te Amsterdam.
Tekenen Kijk om je heen. Je komt het overal tegen!
Donald Duck Strip!!.
Strip. Wil je dat ik dit uittrek ? terug aandoen Wil je dat ik dit uittrek ?
LOVE IS IN THE AIR Hoe het allemaal begon Er was eens een vrolijke jongen die hield van scouts,uitgaan en een goei pint pakken met zijn vrienden. M.a.w.
Voor Aranka... Van Aart.
Nagels Hou jij ook zo van het lakken van nagels?
Hoooo zo leuk. En dan nu komt de ……… GALLO - ROMEINS MUSEUM Dat was een museum in tongeren we gingen er met de trein naartoe. En dan moesten we kiezen.
TABLEAU VIVANT ( = een levend schilderij)
Hoi wij zijn Sarah en Vlada.
Zeeklas!!! Laura –andrea EnRuth. Eerste dag van zeeklas!!! We vertrokken in Genk met de trein naar zee. De treinreis duurde lang het was ook warm maar.
100 jaar was Abraham toen hij samen met Sara hun eerste kind ISAAK kreeg. God was Zijn verbond nagekomen.
3H1 WHTSNXT?. Groep 1
BONSAI Met mijn leven… Als ik zo eens zit te denken aan mijn leven, hoe dat ging.
ANW Module 2 Leven Door Gabriella, Melanie, Elise en Fabienne van v4.
Het kost niets om dit te lezen.... het kost niets om te proberen !!! Te kijken maar doorlezen tot het einde het kost niets om te proberen !!! Te kijken.
Van Max en Jim BIOMIMICRY. Biomimicry is als je een probleem hebt dat je dat dan oplost door de natuur. Het hoeft niet perse een probleem te zijn als.
Gemaakt door Nouk en LOtte
4 Gedicht Kleurplaat voor de kleintjes De Kerstman is weer in het land
Gemaakt door Roos de Boer ylia lijkt een gewoon meisje. Maar eigenlijk niet want ze woont bij een heel heksenvolk. Maar ylia is nog geen heks. Maar dat.
HET STRIPVERHAAL.
BOEKBESPREKING EX2 Hagar Sakkaki 4TSTW. Beschrijving boek : Titel: ‘Dansen op de vulkaan’ Auteur: Floor De Goede Verschijningsdatum: 2012 Uitgever(s):
Wat een zwijnenstal! Welzijn voor biggetjes en zeugen.
HET STRIPVERHAAL.
Op reis naar Betlehem Lucas 2:1-5
Groep 11 | Chayenne, Charity, Sheetal en Jayani
8. PROJECTNAAM SCHOOL: KLAS:.
Op reis naar Bethlehem Lucas 2:1-5
Art & Design Productvormgeving.
[Voer de titel van de overtuigende toespraak hier in]
Transcript van de presentatie:

Fahrenheit451

Fahrenheit451 presenteert

Fahrenheit451 presenteert HONG KONG DAGBOEK

Fahrenheit451 HONG KONG DAGBOEK presenteert Maaike Hartjes van Maaike Hartjes en Mark Hendriks

Het opzet Maaike Hartjes en Mark Hendriks, samenhokkende striptekenaars,

Het opzet Maaike Hartjes en Mark Hendriks, samenhokkende striptekenaars, bezoeken een penvriendin in Hong Kong.

Het opzet Maaike Hartjes en Mark Hendriks, samenhokkende striptekenaars, bezoeken een penvriendin in Hong Kong. Ze houden hun belevenissen bij in een stripdagboek.

Het opzet Maaike Hartjes en Mark Hendriks, samenhokkende striptekenaars, bezoeken een penvriendin in Hong Kong. Ze houden hun belevenissen bij in een stripdagboek. Maar ‘de reis van hun leven’

Het opzet Maaike Hartjes en Mark Hendriks, samenhokkende striptekenaars, bezoeken een penvriendin in Hong Kong. Ze houden hun belevenissen bij in een stripdagboek. Maar ‘de reis van hun leven’ blijkt een afknapper van formaat.

De ingrediënten

De ingrediënten veel humor

cultuurshocks en vooroordelen, maar steeds met een knipoog De ingrediënten cultuurshocks en vooroordelen, maar steeds met een knipoog

De ingrediënten leuke details

een mix van teken- en collagetechnieken De ingrediënten een mix van teken- en collagetechnieken

persoonlijke en eerlijke anekdotes De ingrediënten persoonlijke en eerlijke anekdotes

Zogezegd “ We hebben niet van tevoren bedacht hoe open we zouden zijn, we tekenden gewoon wat er gebeurde.

(Maaike Hartjes en Mark Hendriks, Zogezegd “ We hebben niet van tevoren bedacht hoe open we zouden zijn, we tekenden gewoon wat er gebeurde. Mark had er wel meer moeite mee, voor hem is het veel te direct. Maaike is in haar gewone werk natuurlijk al heel open." (Maaike Hartjes en Mark Hendriks, www.stripelmagazine.be)

(Maaike Hartjes en Mark Hendriks, Zogezegd “ We gingen gewoon elke dag in Hong Kong aan het werk, en het idee was dat onze stijlen zouden samensmelten. Daarom heeft Maaike ook realistisch getekend en Mark simpel, en hebben we in elkaars tekeningen zitten werken. " (Maaike Hartjes en Mark Hendriks, www.stripelmagazine.be)

(Maaike Hartjes en Mark Hendriks, Zogezegd “ We gingen gewoon elke dag in Hong Kong aan het werk, en het idee was dat onze stijlen zouden samensmelten. Daarom heeft Maaike ook realistisch getekend en Mark simpel, en hebben we in elkaars tekeningen zitten werken. " (Maaike Hartjes en Mark Hendriks, www.stripelmagazine.be)

Hong Kong dagboek is… een strip voor iedereen

Hong Kong dagboek is… een strip voor iedereen die houdt van tekst met mondjesmaat

Hong Kong dagboek is… een strip voor iedereen die houdt van tekst met mondjesmaat die dol is op fijne cartoons met veel humor

Hong Kong dagboek is… een strip voor iedereen die houdt van tekst met mondjesmaat die dol is op fijne cartoons met veel humor die niet vies is van wat achtergrond, kritiek en cultuuranalyse

Hong Kong dagboek is… een strip voor iedereen die houdt van tekst met mondjesmaat die dol is op fijne cartoons met veel humor die niet vies is van wat achtergrond, kritiek en cultuuranalyse die mopjes over Hong Kong en haar inwoners wel kan smaken

Hong Kong dagboek is… een strip voor iedereen die houdt van tekst met mondjesmaat die dol is op fijne cartoons met veel humor die niet vies is van wat achtergrond, kritiek en cultuuranalyse die mopjes over Hong Kong en haar inwoners wel kan smaken die de ontnuchtering van ‘de reis van je leven’ niet vreest